به نظر من که دفاع میخوایی یا سرخیوراموس بخر یا تیاگو سیلوانقل قول:
نوشته اصلی توسط rezafardadi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من که دفاع میخوایی یا سرخیوراموس بخر یا تیاگو سیلوانقل قول:
نوشته اصلی توسط rezafardadi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قوچان نژاد قبلا داخل کدوم تیم بود که شما ان را اوردید تو بارسانقل قول:
نوشته اصلی توسط rkoramtin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر شما من مدیریت کدوم تیم باشم
۱- پاریس ژرمن
۲- چلسی
۳- منچستر سیتی
۴- منچستر یونایتد
۵- مادرید
۶- بارسا
۷- آرسنال
۸- دورتموند
۹- بایر مونیخ
دفاع وسط با تجربه و عالی
داییوید لوییز-هوملس-راموس
جوون
واران -پاپاستوپولوس(شالکه) -
اگر میخوای بری تیم قوووی و پوولدار رئال و بارسا و بایرن
اگخ میخوای بری تیم جوون و خودت قویش کنی شالکه و ارسنال و درتموند
تو سیو جدیدم فولهام رو گرفتم خدایی خیلی بازی با فولهام تو لیگ انگلیش سخته چون فولهام نه بازیکن خوب داره و نه پول خوب بهترین بهترینشونم بدترین بازیکن تیمه با این حال صدر جدولم و تو جام ها هم دارم خوب پیش میرم فکر کنم اگه قهرمان شم فکر کنم رکورد بزرگی رو زدم
هر کی احساس می کنه فولهام فقط یک کم قویه یه بار پیشنهاد می کنم با این تیم بازی کنه.
به نظر من اگه با یه تیم ضعیف با بودجه حداکثر 25 میلیون بازی کنی هیجان خیلی بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط YASER 77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان
من فصل رو با اقتدار به پایان رسوندم و با 99 امتیاز قهرمان لوشامپیونه شدم! کاش 1 امتیاز دیگه هم میگرفتم میشد 100 تا lol:-
ابتدای فصل هیات مدیره یه بودجه هنگفت 95 میلیونی در اختیارم گذاشت که فکم از 4 ناحیه ترک خورد!!! تا حالا بودجه بیشتر از 65 بهم نداده بودن ki:: منم از خدا خواسته شروع کردم تیمو ببندم واسه فصل جدید
یه سری از بازیکنام رو فروختم و فعلا 10 تا بازیکن رو خریدم!!! همه هم جوون و قیمت دار ! به زودی عکس میزارم
یه بدی که داره اینه که بازیکنا خیلی ناز میکنن بخوان بیان تو تیم :| یکیش میگه من بازی تو تیممو دوست دارم دلیلی نمیبینم بیام تیم شما ! یکی دیگش میکه من خیلی بازیکن ارزشمندیم ! یا زندگی تو اینجارو دوس دارم :|
دهن مارو سرویس کردن! 2 3 بازیکن همینجوری نتونستم بخرم :daghon:
یکی از اونا Ralph Sama هست که تو فصل 2023 24 سالشه و قدرتش حدودای 84. با 20 میلیون میاد ولی خیلی ناز میکنه واسه من :|
یه بازیکن پیشنهاد میدم بگیرینش. البته خودم باهاش بازی نکردم.موقعی که تو چلسی بودم انقد مدافع داشتم که نیازی به خرید این مدافع نمیدیدم. الان که خواستم بخرمش تیمش درخواست 66 میلیونی داشت :| گفتم بیشین بینیم باوووو :eee::khandeeeee bahal:ki:: خلاصه دیگه منصرف شدم. ولی انصافا مدافع تاپی هم هست. تو آتالانتا بازی میکنه فکر کنم.اسمش Andrea Lamanna هست. 23 سالشه و قدرتش 86 ! اونایی که بازیکن پرورش میدن اینو زودتر بخرن که بعد ها قیمتش میشه خدا تومن! ( خدا دلار ) lol:-
بهد که فرصت کردم عکس تیمم رو میزارم :ooogh:
واقعا خیلی حرفه ای هستی حالا یه سوال تیمت چی بود؟و منظورت از این که بودجت 95 میلیون شده بود اینه که بودجه قبلی شما کمتر از این مقدار بود؟؟
خدایی تیم من رو ببینید حال کنید واقعا حقشه که منتخب جهان اعلام بشه :hekolah:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته اضافه می کنم اون هافبک چپم و مهاجم نوکم قرضی هستند و دروازبانم هم 31 سالشه اون ruiz هم که فقط اورالش بالاست وگرنه خیلی بد بازی می کنه
به نظر شما بازیکن کی رو بگیرم بودجه هم فقط 20 میلیون دارم:gerye::gerye:
سلام لطفا به سوال من پاسخ دهید
مثلا تیم بارسا رو انتخاب کردم بعد از یک فصل یا یک سال چه طوری میشه از اون تیم بری و تیم دیگر انتخاب کنی
لطفا پاسخ سوال من را بدهید