پاسخ : اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هرلیچ 41 ساله به انتخاب ماتیاس سامر مربی تیم زیر 17 ساله های بایرن مونیخ شد، وی سابقه ی بازی کردن در بایرلورکوزن، بورسیا دورتمند و بورسیا موشن گلاد باخ را نیز در کارنامه خود دارد. وی 2005 تا 2007 مربی گری تیم زیر 19 ساله های دورتمند را در اختیار داشته و یک سال نیز هدایت تیم ملی زیر 17 ساله های آلمان و یک سال هدایت تیم ملی زیر 19 ساله های آلمان را در اختیار داشته، همچنین در فصل 2009-2010 مربی تیم دوست هواداران بایرن مونیخ، بوخوم بوده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،به دنبال اخبار منتشره از انگلیس، بایرن مونیخ به توصیه گواردیولا و برای تقویت نیروی تهاجمی خود به دنبال جذب لوئیز سوارز از لیورپول می باشد. روزنامه انگلیسی “Sun” روز چهارشنبه از علاقه بایرن به خدمت گرفتن این مهاجم اروگوئه ای و توافق سران بایرن مونیخ با پیر گواردیولا، مدیر برنامه های سوارز و برادر پپ گواردیولا در این زمینه خبر داد .
باشگاه لیورپول برای آزاد کردن این بازیکن مبلغ 58 میلیون یورو تعیین کرده اند و به نقل از این روزنامه انگلیسی باشگاه بایرن مایل به انتقال آرین روبن به لیورپول به عنوان بخشی از مبلغ قرارداد فوق می باشد.
آرین روبن سابقه بازی در لیگ جزیره و باشگاه چلسی را دارد.
لوئیز سوارز 26 ساله که از سال 2011 به لیورپول پیوسته است، در فصل قبل موفق به ثمر رساندن 31 گل برای این تیم شد و به خاطر رفتارهای نژادپرستانه بر ضد پاتریس اورا مدافع منچستر و گاز گرفتن ایوانویچ مدافع چلسی بارها جنجال آفرین شد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باشگاه بایرن مونیخ برای تقویت خط دفاعی خود به دنبال مدافع 27 ساله و اهل فرانسه ی آرسنال، لورن کوشینلی می باشد. وی سابقه ی سه بازی ملی و 88 بار بازی در لیگ جزیره را برای آرسنال دارد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ توماس مولر، ستاره بایرن مونیخ، علی رغم نمایش های خوبی که در رقابت های این فصل به نمایش گذاشت، همچنان فروتنی اش را حفظ کرده و معتقد است که به خوبی لیونل مسی، ستاره بارسا، نیست.
این ملی پوش آلمانی در رقابت های این فصل چمپیونزلیگ به اندازه مسی گلزنی کرد اما تاکید کرد که این به معنای برابر بودن آنها نیست؛ هرچند یوپ هاینکس معتقد است که مولر می تواند یکی از گزینه های اصلی کسب توپ طلای 2013 باشد.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" اینکه من در چمپیونزلیگ به اندازه مسی گلزنی کردم، به معنای این نیست که به خوبی او هستم. اما خوشحالم که همین اندازه توانایی های که دارم، برای رسیدن به قهرمانی در چمپیونزلیگ کافی بود.
هرچند من آدمی نیستم که به دنبال جلب توجه باشم. من تنها می خواهم با تیمم در جام ها به قهرمانی برسم."
مولر این فصل با بایرن به یک سه گانه تاریخی رسید و امیدوار است که تیمش بتوند در سال های پیش رو به موفقیت های بیشتری برسد.
" ما در رقابت های داخلی هم خیلی موفق بودیم. اکنون ما تیمی هستیم که هم در بوندس لیگا و هم در رقابت های اروپایی، همه به دنبال شکست دادن ما هستند. این می تواند چالش بزرگی باشد.
اسکلت اصلی این تیم می تواند برای 4-3 سال دیگر همچنان باقی بماند و ما به دنبال رسیدن به موفقیت های بیشتر هستیم.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،رابین فن پرسی به تازگی به تمجید از بازیکن هم وطنش در تیم بایرن مونیخ پرداخته است.
مهاجم شیاطین سرخ معتقد است که آرین روبن می تواند الگوی مناسبی برای هر بازیکن باشد. فن پرسی روحیه جنگندگی روبن را تحسین می کند و روشی که روبن برای بازگشت به اوج فوتبالش در پیش گرفته است را الگویی برای هر بازیکن می داند.
ستاره هلندی بایرن مونیخ در سال ۲۰۱۲ دوران بسیار سختی را پشت سر گذاشت با از دست دادن دو پنالتی برای تیمش عملا شانس قهرمانی در دو جام مختلف را از باواریایی گفت. این عمل منجر شد که بسیاری از اولترا فن های بایرن او را هو کنند و مورد انتقاد شدید قرار دهند.
با این حال روبن در کسب ۳ گانه برای بایرن مونیخ نقش کلیدی و اساسی اجرا کرد و توانست گل قهرمانی این تیم را در فینال لیگ قهرمانان به ثمر برساند.
در مصاحبه که در بخش انگلیسی سایت گل از رابین فن پرسی به چاپ رسیده است، او به خبرنگاران گفت:" روبن به همه نشان داد که مسائل در فوتبال به راحتی می تواند تغییر کند. روبن در ماه های اخیر شرایط سختی داشت و به خوبی نمی توانست توانایی هایش را نشان دهد اما مدتی بعد او موفق به کسب ۳ گانه شد و بهترین بازیکن زمین در فینال لیگ قهرمانان لقب گرفت. این نشان می دهد که مسائل چقدر سریع تغییر می کنند.
آقای گل لیگ برتر ادامه داد:" همیشه راه حل و شانس دومی وجود دارد. روبن نشان داد که باید برای کسب جام و موفقیت های فردی تلاش کرد و در واقع باید از فوتبال لذت برد. او الگوی خوبی برای تمام بازیکنان است و کاری که انجام داده است نشان می دهد که همیشه می توان برنده شد و شرایط را به نفع خود تغییر داد.
فن پرسی پس از آخرین جامی که با آرسنال در سال ۲۰۰۴- ۲۰۰۵ به دست آورد توانست امسال به همراه شاگردان سر الکس فرگوسن به قهرمانی در لیگ برتر انگستان برسد. او همچنین رکورد گلزنی یوهان کرایوف برای تیم ملی هلند را نیز شکست.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مهاجم ملیپوش تیم فوتبال بایرن مونیخ در فصل نقل و انتقالات تابستان باواراییها را ترک میکند.
به نقل از مجله کیکر،ماریو گومس قصد دارد فصل آینده در تیم دیگری غیر از قهرمان اروپا بازی کند. این مهاجم 27 ساله که در تیم اشتوتگارت مطرح شد و در 4 سال گذشته برای مونیخیها به میدان رفت، با وجودی که هنوز یک سال دیگر از مدت قراردادش با سرخپوشان باقی است، تصمیم به ترک جنوب آلمان گرفته است.
در این ارتباط اولی فربر، مدیر برنامه هایش اظهار داشت گومس تصمیم قطعی گرفته و این موضوع را به اطلاع باشگاه رسانده است.براساس اظهارات این مقام گلزن ژرمنها هم اکنون با پیشنهادهای از بوندسلیگا و خارجی مواجه است.خبر کوتاه:در بازی جام قهرمانی اروپا سنین 21 سال که دیشب ساعت 23:00 بین آلمان و هلند برگزار شد تیم هلند با نتیجه 3 بر 2 به پیروزی رسید در دیگر بازی این سری بازی ها تیم آلمان یک شنبه 19 خرداد ساعت 23:00 به مصاف اسپانیا می رود و هم چنین چهارشنبه 22 خرداد ساعت 18:30 به مصاف روسیه می رود.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ درایران،ملیپوش هلندی میخواهد در قهرمان بوندسلیگا بماند.
آرین روبن گفته که قصد ترک بایرن مونیخ را ندارد و از زندگی در این تیم لذت میبرد.
گفته میشود این بازیکن هلندی جایی در برنامههای پپ گواردیولا ندارد، اما این بازیکن 29ساله میگوید: «فوتبال همین است و هیچ چیز قطعی نیست. این حرفه ماست که در آن هر چیزی ممکن است روی دهد.
من میخواهم از هر شایعهای دور باشم. من حس بسیار خوبی دارم و قراردادم تا سال 2015 است. ترک بایرن در حال حاضر گزینهای پیش روی من نیست.
مطلقا هیچ دلیلی برای ترک بایرن ندارم و میخواهم بمانم.»
این ملیپوش هلندی درباره رابطهاش با فرانک ریبری هم گفت که مشکلات را پشت سر گذاشته: «پس از آنچه سال پیش روی داد اوضاع بسیار دشوار شد. ابتدا فکر کردم دیگر نمیتوانیم کنار هم بازی کنیم چون او به من سیلی زده بود. اما من عذرخواهی او را پذیرفتم و او را بخشیدم.
بازی با فرانک بسیار جذاب است. کسی فوتبال را مانند او نمیفهمد.»
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، خاوی مارتینز ستاره اسپانیایی باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که از موفقیت های این فصل باواریایی ها به شدت تعجب کرده است.
این درحالی است که بایرن مونیخ 6هفته قبل از اتمام رقابت های فصل گذشته بوندسلیگا، قهرمانی زودهنگامش دراین رقابت ها را جشن گرفت و بعد از آن هم در لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی آلمان به قهرمانی رسید تا برای اولین بار یک تیم آلمانی موفق به فتح جام های قهرمانی سه گانه در طول یک فصل شود.
دراین میان، مارتینز 24 ساله یکی از مهره های کلیدی بایرن مونیخ در طول این فصل بود و درصحبت هایی اعلام کرد که موفقیت های بایرن در طول این یک ساله، او را به شدت متعجب نموده است.
مارتینز در صحبت هایی به تی.زد گفت: «من دقیقا می دانستم که این تیم توانایی های بزرگی دارد ولی واقعیت این است که فتح یک قهرمانی سه گانه در پایان فصل یک سورپرایز بزرگ برای خود ما نیز بود.»
البته این ستاره اسپانیایی اعلام کرد که می داند که تکرار این موفقیت تاریخی در فصل آینده کار واقعا سختی خواهد بود. او ادامه داد:« خیلی سخت است که در فصل آینده هم این موفقیت را تکرار کنیم. این فصل ما سه جام قهرمانی فتح کردیم و حالا به تاریخ پیوسته ایم. تا پیش از این هیچ تیمی در آلمان نتوانسته بود این کار را انجام دهد. کار سختی خواهد بود ولی ما نهایت تلاشمان را به کار می گیریم تا بتوانیم سال اینده هم مثل امسال این قهرمانی ها را جشن بگیریم.»
خاوی مارتینز در آگوست سال 2012 با قراردادی 40 میلیون یورویی که گران قیمت ترین انتقال تاریخ باشگاه بایرن لقب گرفت، از اتلتیک بیلبائو به آلیانس آرنا منتقل شد و در اولین فصل حضورش دراین تیم در 43 بازی به میدان رفت و سه گل به ثمر رساند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مهاجم کروات باشگاه بایرن مونیخ بی صبرانه درانتظار آن است که کار زیر نظر پپ گواردیولا را شروع کند.
ماریو ماندزوکیچ، ستاره کروات باشگاه بایرن مونیخ بی صبرانه منتظر آن است تا فصل جدید رقابت ها را زیر نظر پپ گواردیولا سرمربی جدید بایرن شروع کند.
بایرن فصل گذشته را که آخرین فصل همکاری این تیم با یوپ هاینکس سرمربی این تیم بود، با کسب 3 جام قهرمانی به پایان برد تا رکوردی تاریخی را ثبت کند. حالا با اتمام فصل یوپ هاینکس از نیمکت مربیگری بایرن جدا شده و پپ گواردیولا هدایت این تیم را در دست خواهد گرفت.
دراین میان ماریو ماندزوکیچ ، مهاجم کروات بایرن مونیخ براین باور است که فتح قهرمانی سه گانه در این فصل برای تیمش اساسی وسرنوشت ساز بوده است و درعین حال رضایتش را از روی کار آمدن گواردیولا در بایرن رابراز کرده است.
این مهاجم باتجربه در گفتگو با روزنامه کروات نووی لیست گفته:« تیم خیلی خوبی انتظار گواردیولا را می کشد. تیمی که کیفیتش را با کسب جام هایی که به دست آورده، ثابت کرده است. من مطمئنم که گواردیولا می تواند چیزهای جدیدی برای ما بیاورد و این تیم را حتی به مراتب از اینی که هست بهتر نماید.»
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران, توماس مولر در صحبت هایی اعلام کرده که یورگن کلینزمن ، در زمان حضورش روی نیمکت مربیگری بایرن مونیخ آماده بود تا او را به هوفنهایم واگذار کند
توماس مولر در صحبت هایی اعلام کرده که یورگن کلینزمن ، در زمان حضورش روی نیمکت مربیگری بایرن مونیخ آماده بود تا او را به هوفنهایم واگذار کند.
باشگاه هوفنهایم در فصل 9-2008 آماده بود تا توماس مولر را از بایرن مونیخ به خدمت بگیرد و کلینزمن هم تمایل زیادی به این فروش داشت.
البته ارمان ژرلند، دستیار سرمربی در آن زمان، به سرمربی تیمش توصیه کرده بود که مولر را نفروشند و در نهایت هم این اتفاق رخ نداد.
مولر در صحبت هایی به کیکر گفت:« یورگن کلینزمن، زمانی که سرمربی بایرن بود تصمیمش را گرفته بود و من به گفته بود که در تیم اصلی جایی برای من نیست. البته تایگر ژرلند نمی خواست من را بفروشد. به علاوه، پیشنهاد هوفنهایم هم کافی نبود. بعد از آن هم بازار نقل و انتقالات بسته شد و من در بایرن ماندگار شدم.می دانم که این بهترین نتیجه ممکن بود.»
مولر 23 ساله در فصل 10-2009، زیر نظر لوئیس فان خال به تیم اصلی آورده شد بعد از آن مبدل به بازیکنی کلیدی برای باواریایی ها گردید.
بعد ازآن کلینزمن ، از آلیانس آرنا رفت و هدایت تیم ملی آمریکا را در دست گرفت. در ماه ژوئن تیم ملی امریکا موفق شد تا در دیداری دوستانه با نتیجه 3-4 تیم ملی آلمان را شکست دهد.