-
مصاحبه صادقی
حتما مقابل پاختاكور بازى مى كنم
صادقى: نمى دانم چگونه محرومان راه آهن بخشيده شدند
اميرحسين صادقى مدافع بلندقامت استقلال در ديدار مقابل راه آهن، از ناحيه پا دچار مصدوميت شد. در اين ميان اظهارنظرهاى مختلفى در مورد شدت مصدوميت او مطرح شده ولى خودش تاكيد مى كند كه اين مصدوميت جدى نيست.صادقى در گفت وگو با خبرنگار سايت گل درخصوص اين موضوع گفت: فكر نمى كنم مشكل من حاد باشد اين مصدوميت زياد جدى نيست و من فقط از ناحيه كشاله دچار كشيدگى شدم. با اين حال حتما مقابل پاختاكور بازى خواهم كرد.صادقى در ادامه حرف هايش در مورد بخشيده شدن بازيكنان محروم راه آهن تاكيد كرد: واقعا در هيچ جاى دنيا چنين اتفاقاتى نمى افتد و من نمى دانم محرومان اين تيم چگونه بخشيده شدند. به هر حال اين بازى تمام شده و من ديگر حرف خاصى ندارم.صادقى در پاسخ به اين سوال كه آيا قبول دارى شانس قهرمانى استقلال كم است، افزود: ما بايد تا آخرين هفته تلاش كنيم و منتظر اتفاقات باشيم اما اين طبيعى است كه تيم هاى بالاتر از ما شانس بيشترى براى قهرمانى داشته باشند.
-
مصاحبه گده
يورگن گده نمى تواند روى نيمكت بنشيند
يورگن گده، مربى تيم استقلال در جريان ديدار اين تيم مقابل راه آهن تهران به علت اعتراض به داورى از كنار زمين اخراج شد و به پائين پله هاى ورزشگاه آزادى منتقل شد، اين مربى در بازى بعدى استقلال در مسابقات ليگ نمى تواند استقلال را همراهى كند و شرايط نشستن روى نيمكت اين تيم را ندارد. يورگن گده تنها مربى تيم بود كه از زمين مسابقه اخراج شد اما برخى مسئولين اعلام كردند مظلومى و فكرى نيز شرايط حضور روى نيمكت آبى ها را ندارند، اما طبق اعلام مسئولين و گزارش ناظر بازى، تنها گده روى نيمكت استقلال نمى نشيند و فكرى و مظلومى مى توانند استقلال را به بازى هاى بعدى همراهى كنند. گفتنى است، يورگن گده بنا به اعلام مسئولين فدراسيون مى تواند در بازى هاى آسيايى استقلال را از روى نيمكت همراهى كند، اما وى با گزارش منفى داور رو بروست و به دليل اخراج نمى تواند استقلال را در ليگ همراهى كند.
-
مصاخبه شریفات
دعوتم به تيم ملى حساسيت ايجاد كرد
شريفات: اخراجم از پنالتى عليزاده جنجالى تر شد!
اسماعيل شريفات مهاجم خوزستانى تيم استقلال بعد از حضورش در اين تيم با درخشش در بازى هاى متوالى تبديل به يك بازيكن ثابت شد و براى بازى تداركاتى مقابل روسيه به تيم ملى ايران نيز دعوت شد. شريفات كه از ابتداى سال۹۰ در تركيب اصلى استقلال قرار نگرفت و بعد از دريافت كارت قرمز در ديدار با تراكتورسازى مورد انتقاد واقع شد، در گفت وگويى به سوالات زيادى پاسخ داد و از خودش دفاع كرد.
• از صحنه اخراج در بازى با تراكتورسازى شروع كنيم؟
- يك لحظه ديدم دروازه بان تراكتورسازى دارد وقت تلف مى كند و توپ روى زمين است. به سرعت استارت زدم و تصميم گرفتم پايم را پرتاب كنم تا بين پاى دروازه بان و توپ قرار بگيرد. گفتم يا توپ را تصاحب مى كنم يا دروازه بان پايم را مى زند و پنالتى مى گيرم اما عباس محمدى دستم را خواند و سريع روى توپ خيمه زد. من هم كه پايم را پرتاب كرده بودم نتوانستم خودم را كنترل كنم و ضربه اى به پشت دروازه بان برخورد كرد كه باعث اخراجم شد. بارها در چنين صحنه هايى از مدافعين تيم هاى مقابل در پشت محوطه يا داخل آن خطا و پنالتى گرفته بودم اما آن شب يك ثانيه كم آوردم و اين همه سر و صدا درست شد.
• ظاهرا مظلومى در تمرين بعد از بازى به شدت از شما انتقاد كرده و تا چند روز به اعتراضش ادامه داده است؟
- اصلا چنين بحثى نبود. آقاى مظلومى در ابتداى تمرين به شكل خصوصى با من صحبت كرد و توضيح خواست كه برايش شرح دادم چه اتفاقى افتاد. من با توجه به عقب افتادن تيم و تمام شدن وقت مسابقه ريسك كردم و آن تصميم را گرفتم. آقاى مظلومى هم وقتى صحبت هايم را شنيد، گفت كه آن ريسك اشتباه بوده، چون دروازه بان حريف از آن براى هدر دادن ثانيه هاى پايانى استفاده كرد. مظلومى به عنوان سرمربى تيم نسبت به آن هايى كه درون تيم ما نيستند، از من شناخت بيشترى دارد و در حين صحبت هايى كه داشتيم، دليل اشتباه بودن حركتم و تصميم صحيحى كه بايد در آن صحنه مى گرفتم را به من گفت تا در مسابقات بعدى مراقب باشم. اتفاقا وقتى تمرين گروهى شروع شد و مظلومى ديد كه هنوز تحت تأثير آن اتفاق قرار دارم و روحيه ام خراب است، با صداى بلند جلوى همه اعضاى تيم از من خواست كه موضوع را فراموش كنم.
• و بعد از آن اعلام شد كه ۱۰۰ ميليون ريال جريمه شده اى و جريمه را نپذيرفته اى؟
- متأسفانه ابتدا يك خبر اشتباه منتشر شد و بعد هم حرف و حديث هاى ديگرى به وجود آمد كه حقيقت نداشت. جريمه شدن بازيكن يك مسأله عادى است اما بحث اينجاست كه اصلا جريمه اى انجام نشده و اگر هم مى شد، اعتراض نمى كردم. يك هفته از بازى با تراكتور گذشته اما هنوز هم به قدرى از اخراج دقيقه ۹۳ مطلب مى نويسند كه فكر كنم حتى آن پنالتى عليزاده در دقيقه آخر بازى استقلال و پرسپوليس اين همه جنجال درست نكرده بود! آقاى پورحيدرى بعد از بازى در رابطه با اخراجم به يكى از خبرگزارى ها گفت: «شريفات جزو بازيكنان خوب و متعصب استقلال است و آن صحنه يك اتفاق بود.» اين صحبت سرپرست تيم را ناديده مى گيرند اما درباره جريمه اى كه انجام نشده، حرف و حديث درست مى شود.
يكى از روزنامه ها نوشته است «جريمه ۱۰ ميليون تومانى از قرارداد ۳۲۰ ميليون تومانى شريفات كسر مى شود.» درست است كه براى دريافت رضايت نامه از استقلال اهواز و آمدن به تهران مبلغ ۱۰۰ ميليون تومان طلبم را بخشيدم اما رقم قراردادم با استقلال از نصف مبلغى كه مطرح كرده اند هم كمتر است. من از روز اول گفتم براى پيشرفت به استقلال آمده ام و از حق و حقوق قبلى ام در اهواز گذشتم. اينكه گفته شود ۳۲۰ ميليون قرارداد بسته ام، كار درستى نيست و مى توانند از باشگاه استعلام كنند. كاش روزهايى كه شريفات با استفاده از سرعت و تكنيكش باعث اخراج بازيكنان حريف و كمك به استقلال مى شود، به آن صحنه ها هم كوچكترين اشاره اى بكنند.
• مثلا كدام بازى؟!
- مثلا در بازى با شهردارى تبريز، ايمان مبعلى در همان اواسط نيمه اول اخراج شد و تيم ما استرس زيادى پيدا كرد اما پنج دقيقه بعد از آن با فرارى كه انجام دادم، بازيكن شهردارى كارت قرمز گرفت و اخراج شد تا شرايط برابر شود يا در بازى با استيل آذين و اوايل نيمه دوم كه استيل آذين همپاى ما بازى مى كرد، با يك ضد حمله سريع و خطايى كه ايمانى روى من انجام داد، از زمين اخراج شد و توانستيم راحت تر به بازى ادامه بدهيم. اگر اخراجم در دقيقه ۹۳ مهم است، بايد اخراج شدن بازيكنان حريف براى خطا روى من نيز مهم باشد.
• شايد مصدوم كردن دروازه بان تراكتورسازى باعث انتقادها شده است؟
- دروازه بان تراكتورسازى كه بدون هيچ مشكلى به كارش ادامه داد. بازيكنى كه بخواهد به عمد كسى را مصدوم كند، به ساق، مچ يا زانوى حريف ضربه مى زند. نه اينكه به آن نقطه از بدن بازيكن ضربه بزند! چرا كسى نمى گويد شريفات بيشتر از تمام بازيكنان استقلال در اين فصل هدف خطاهاى بازيكنان حريف قرار گرفته و باعث بيشترين تعداد كارت هاى زرد و قرمز براى بازيكنان مقابل شده است؟ چرا بررسى نمى كنند كه شريفات چند خطاى منجر به گل و پنالتى گرفته است؟ بيشتر از ديگر بازيكنان كتك خوردم و فحش شنيدم اما صدايم در نيامد.
در دو بازى متوالى كه باختيم و اتفاقا مربيان هر دو تيم ادعاى اخلاق دارند، بعضى از هافبك هاى آن ها به قدرى به من فحاشى كردند كه اميرحسين صادقى و پژمان منتظرى عصبانى شده و مى خواستند با آن ها برخورد كنند. فحش خوردم و حرف نزدم، چون مى دانستم روى برنامه فحش مى دهند تا من واكنش نشان دهم و كارت قرمز بگيرم. بازى با نفت تهران روى صحنه اى كه خطا گرفتم و منجر به گل شد، دستم آسيب شديدى پيدا كرد كه تا الان ادامه دارد.دكتر متخصص بعد از ديدن عكس راديولوژى گفت يا بايد دو ماه در گچ بماند يا عمل جراحى انجام گيرد، چون ممكن است چند سال بعد دچار مشكل اساسى بشود اما من قبول نكردم و از دكتر نوروزى و دكتر ستوده خواستم برايم يك آتل مخصوص تهيه كنند تا در تمرينات استفاده كنم و هر وقت كه بازى داريم، آن را باندپيچى كنند. گفتم با تحمل درد تا پايان فصل در تمرينات و مسابقات حاضر مى شوم، چون خيلى از بچه ها مصدوم بودند. در همان شرايط يك جلسه هم در تمرينات غيبت يا حتى تأخير نداشتم ولى هيچ وقت نگفتم كه با تحمل درد تيمم را همراهى مى كنم.
• فكر نمى كنى يكى از مشكلات مربوط به همين مصاحبه نكردنت باشد. خصوصا در استقلال كه مشخص شده هر بازيكنى مصاحبه يا اعتراض كند، وارد تركيب مى شود؟!
- اينطور نيست. كادر فنى استقلال تصميم
مى گيرد كه چه بازيكنانى در تركيب باشند و من به عنوان بازيكن وظيفه دارم در تمرينات و بازى ها شركت كنم. حتى اگر مثل بازى با السد يا پاختاكور فقط يك دقيقه از من استفاده شود، بايد با تمام وجود بازى كنم. به اعتراض و مصاحبه و اين حرف ها هم اعتقادى ندارم؛ آقاى مظلومى مى داند تا امروز يك بار هم نشده كه حتى به صورت خصوصى درباره بازى كردن يا بازى نكردن با وى صحبتى بكنم. اتفاقا بعد از بازى با تراكتورسازى كه در خصوص اخراجم حرف زديم، به من گفت مى دانم چه احساسى نسبت به تيم دارى و حتى بازى با پاختاكور كه براى يك دقيقه به ميدان رفتى، با ممانعت از گلزنى بازيكن حريف آسيب ديدى. شب بازى با پاختاكور از شدت ضربه تا چند ساعت سردرد داشتم و خونريزى دهانم ادامه پيدا كرد.
• مطلبى درج شده كه مظلومى به خاطر اختلاف با منصوريان، بعد از دعوت شدنت به تيم ملى از شما زياد استفاده نمى كند و حتى از زمانى كه كارلوش كوئيروش آمده، فرصت نمى دهد كه خودت را نشان بدهى تا بدين شكل به منصوريان دهن كجى كند! به هر حال بعد از بازى با روسيه كه ذخيره بودى، مظلومى از منصوريان به خاطر نيمكت نشينى ات انتقاد كرد اما اكنون
بازى ات نمى دهد؟
- اصلا اين مسائل را قبول ندارم! مظلومى همان كسى بود كه چندين هفته از من در تركيب ثابت استفاده كرد و اولين مربى اى بود كه زير نظر وى به تيم ملى رفتم. من حتى تا آخرين روز سال ۸۹ و بازى شب عيد با صباى قم در تركيب اصلى بودم و يكى از بهترين بازى هايم را انجام دادم، اما از شروع سال ۹۰ واقعا بدشانسى آورده ام.شما نگاه كنيد در بازى با پرسپوليس كه سپهر حيدرى خطاى واضحى رويم انجام داد و داور خطا نگرفت، داد زدم «به خدا خطا بود» و آن لحظه دوربين هم روى من بود اما كميته انضباطى به عنوان اعتراض به داور جريمه ام كرد در حالى كه دكتر شريفى در مصاحبه بعد از مسابقه بين اسامى بازيكنان خطاكار اسمى از من نياورد، چون خطايى نكرده بودم. در بازى با پاختاكور دقيقه آخر وقت تلف شده آمدم و آن ضربه به سر و صورتم خورد و در مسابقه با تراكتورسازى يك حركت ناخواسته باعث شد اين همه مشكل برايم ايجاد شود. در هيچ كدام از اين ها كه مظلومى تقصيرى نداشته؛ ضمنا اگر بخواهيم به شايعات توجه كنيم بايد مطالب يكى از روزنامه ها را ببينيد تا متوجه شويد چه خبر است!
• كدام مطالب؟!
- حساب اين روزنامه با بقيه روزنامه ها جداست، چون بحث انتقاد يا تخريب مطرح نيست و فقط تهمت زده و توهين كرده اند. چند روز قبل يكى از خبرنگاران بعد از تمرين استقلال موضوع را به من گفت؛ رفتم شماره هاى اخير آن روزنامه را تهيه كردم و بعد از ديدن مطالب مسئولان باشگاه را در جريان قرار دادم. بعضى از مطالب آن ها را اگر بگويم هم نمى شود بنويسيد؛ چون حتى تماشاگران تيم حريف در استاديوم چنين توهين هايى به يك بازيكن نمى كنند!
به غير از توهين هايى كه لايق خودشان بوده و قرار شد باشگاه از طريق قانونى موضوع را دنبال كند، انواع تهمت ها را به من زده اند. مثلا شريفات دارد كم فروشى مى كند؛ هر روز در تمرينات با بازيكنان و مربيان استقلال درگير مى شود؛ در مسابقات بر سر مهاجمين بزرگ استقلال مثل مجيدى داد و بيداد مى كند و به آن ها توهين مى كند؛ دروازه بان تراكتورسازى را عمدا زده تا مسئولان استقلال اخراجش كنند و به فلان تيم برود و خيلى چيزهاى ديگر كه جاى گفتنش نيست.آخرين مطلب آن ها هم اين بود كه باشگاه استقلال سرانجام جلسه اضطرارى تشكيل داد و به اين نتيجه رسيد كه اسماعيل شريفات عامل تخريب استقلال در فصل جارى است و حكم اخراج وى براى پايان فصل صادر شد! مسئولان باشگاه گفتند كه اين مطالب عادى نيست و حتما كسى با قصد و غرض اين همه مطلب را در يك روزنامه ورزشى كه دولتى هم هست، نوشته است. در نهايت قرار شد از طريق قانونى پيگير موضوع شوند.
• بازى در استقلال يا پرسپوليس اين مشكلات را هم دارد و از بازيكن انتقاد مى شود.
- من با انتقاد مشكلى ندارم. اتفاقا در هفته هاى ابتدايى حضورم در استقلال از انتقادها استفاده كردم و توانستم بازى هاى خوبى انجام بدهم و به تيم ملى دعوت شوم اما بعد از دعوت شدن به تيم ملى نمى دانم چرا يك سرى حساسيت ها ايجاد شد. بازيكنان باتجربه تيم ملى در همان سفر امارات به من گفتند كه آمدنت به تهران از يك تيم شهرستانى و دعوت شدن به تيم ملى در كمتر از چهار ماه ممكن است برايت باعث ايجاد مشكلاتى بشود اما فكر نمى كردم چنين رفتارهايى ببينم. چه كسى باور مى كند كه در تيمى مثل استقلال بازيكن جوانى بيايد هر روز با مربيان و بازيكنان بزرگ تيم درگير شود و آن ها واكنش نشان ندهند؟!آيا استقلال كه در ليگ و جام حذفى در كورس قهرمانى است و در بازى هاى آسيايى نيز شانس صعود دارد، نتايج بدى گرفته كه شريفات به عنوان عامل تخريب استقلال معرفى و اخراج شده باشد؟! اگر من مى خواستم رضايت نامه بگيرم كه باشگاه به راحتى موافقت مى كرد و نيازى به ايجاد جنجال نداشتم. يك مقدار انسانيت و وجدان هم چيز خوبى است كه متأسفانه بعضى ها ندارند. حيف كه از من خواسته شده فعلا حرفى در رابطه با اين ها نزنم وگرنه خيلى مسائل هست كه بايد بگويم.
• در پايان اگر صحبت ديگرى مانده بيان كن.
- در روزهاى اخير خيلى روحيه ام خراب شد. به خدا قسم بيشتر از هر كس ديگرى از آن اتفاق ناراحت هستم. با وجودى كه براى بازى راه آهن محروم بودم و مى توانستم به اهواز بروم تا خانواده ام را ببينم، اين كار را نكردم چون خيلى از نظر روحى مشكل داشتم. از اين كه مديران باشگاه، كادر فنى، بازيكنان و هواداران استقلال در اين چند روز از نظر روحى كمكم كردند و نسبت به من لطف داشتند، از آن ها ممنونم و قول مى دهم با پشت سر گذاشتن بدشانسى هاى اخير بار ديگر براى استقلال بازى هاى خوبى انجام بدهم تا اتفاق بازى با تراكتورسازى را جبران كنم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: مهاجمان ما راحتترين توپها را گل نكردند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: متأسفانه مهاجمان من در بازي امشب راحتترين توپها را تبديل به گل نكردند و اين موضوع شكست استقلال را رقم زد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از شكست 2 بر يك تيمش مقابل پاختاكور ازبكستان در خصوص اين مسابقه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فقط به دنبال 3 امتياز بازي بوديم ولي نتوانستيم از اين فرصت استفاده كرده و به هدفمان برسيم.
وي افزود: نيمه اول كاملاً در اختيار ما بود و اگر برهاني دقت ميكرد ميتوانستيم 3 امتياز بازي را بگيريم. به تيم حريف تبريك ميگويم، آنها نتيجه را از آن خود كردند؛ اما ما هم براي پيروزي به ميدان آمده بوديم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال با اشاره به اخراج حنيف عمرانزاده گفت: بازيكني كه توپ را وارد دروازه ما كرد يار مستقيم عمرانزاده بود ولي ما فرصتي براي تعويض نداشتيم و هنگامي كه ضربه زده شد توپ درون دروازه ما جاي گرفت و نتوانستم در اين فاصله بازيكني را به زمين بفرستم.
وي تأكيد كرد: در اين مسابقه اصلاً به دنبال مساوي نبودم ولي دو بازي ديگر باقي مانده و اين دو مسابقه 6 امتياز دارد. مسلماً تيمي كه بتواند از مجموع بازيهايش 10 امتياز بگيرد صعود خواهد كرد. امشب بازي النصر و السد را تماشا ميكنم و حالا هم ما و هم تيم پاختاكور بايد منتظر نتيجه آن بازي باشيم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال كه از عملكرد مهاجمان تيمش ناراضي بود، گفت: معتقدم مهاجمان ما راحتترين توپها را تبديل به گل نكردند و فرهاد مجيدي كه شانس بازياش 50 درصد بود در تركيب قرار گرفت البته از كيفيت بازي هوار راضي هستم ولي در كل فكر ميكنم مهاجمان استقلال در بازي تهران مقابل پاختاكور بهتر ظاهر شدند.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چرا از مبعلي در تركيب تيمش استفاده نكرد گفت:از بين جباري و مبعلي يك نفر را بايد به كار ميگرفتم كه دراين بين جباري بازي كرد و از عملكرد او راضي هستم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در پايان ضمن تعريف و تمجيد از دروازهبان تيم حريف گفت: او براي اولينبار در تركيب اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا بازي كرد و فكر نميكردم اينگونه فوقالعاده ظاهر شود.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى: مهاجمانمان شكست استقلال را رقم زدند
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: متأسفانه مهاجمان من در بازى امشب راحت ترين توپ ها را تبديل به گل نكردند و اين موضوع شكست استقلال را رقم زد.او پس از شكست ۲ بر يك تيمش مقابل پاختاكور ازبكستان درخصوص اين مسابقه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فقط به دنبال ۳امتياز بازى بوديم اما نتوانستيم از اين فرصت استفاده كرده و به هدفمان برسيم.وى افزود: نيمه اول كاملاً در اختيار ما بود و اگر برهانى دقت مى كردمى توانستيم ۳ امتياز بازى را بگيريم. به تيم حريف تبريك مى گويم، آنها نتيجه را از آن خود كردند؛ اما ما هم براى پيروزى به ميدان آمده بوديم.سرمربى تيم فوتبال استقلال با اشاره به اخراج حنيف عمران زاده گفت: بازيكنى كه توپ را وارد دروازه ما كرد يار مستقيم عمران زاده بود ولى ما فرصتى براى تعويض نداشتيم و هنگامى كه ضربه زده شد توپ درون دروازه ما جاى گرفت و نتوانستم در اين فاصله بازيكنى را به زمين بفرستم.وى تأكيد كرد: در اين مسابقه اصلاظ به دنبال مساوى نبودم اما دو بازى ديگر باقى مانده و اين دو مسابقه ۶ امتياز دارد. مسلماظ تيمى كه بتواند از مجموع بازى هايش ۱۰ امتياز بگيرد صعود خواهد كرد.سرمربى تيم فوتبال استقلال كه از عملكرد مهاجمان تيمش ناراضى بود، گفت: معتقدم مهاجمان ما راحت ترين توپ ها را تبديل به گل نكردند و فرهاد مجيدى كه شانس بازى اش ۵۰ درصد بود در تركيب قرار گرفت البته از كيفيت بازى هوار راضى هستم ولى در كل فكر مى كنم مهاجمان استقلال در بازى تهران مقابل پاختاكور بهتر ظاهر شدند.
وى در پاسخ به اين سطال كه چرا از مبعلى در تركيب تيمش استفاده نكرد گفت: از بين جبارى و مبعلى يك نفر را بايد به كار مى گرفتم كه دراين بين جبارى بازى كرد و از عملكرد او راضى هستم.سرمربى تيم فوتبال استقلال در پايان ضمن تعريف و تمجيد از دروازه بان تيم حريف گفت: او براى اولين بار در تركيب اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا بازى كرد و فكر نمى كردم اينگونه فوق العاده ظاهر شود.
-
مصاحبه برهانی
برهانى: ما بازى كرديم، پاختاكور پيروز شد
تيم فوتبال استقلال كه در هفته چهارم ليگ قهرمانان آسيا با نتيجه ۲ بر ۱ شكست خورد راه دشوارى را در ادامه اين رقابتها پيش رو خواهد داشت آرش برهانى كه تنها گل استقلال را در اين بازى به ثمر رساند در خصوص بازى مقابل پاختاكور اظهار داشت:تيم پاختاكور شرايط مشابهى با تيم ما داشت و تنها چيزى كه باعث برترى اين تيم شد امتياز ميهمانى آنها بود.وى در ادامه افزود: ما بازى خوبى را ارائه داديم اما متاسفانه نتوانستيم به حقمان برسيم تيم پاختاكور بعد از گل تساوى ما سعى كرد تا بازى را كنترل كند و چشم به ضد حملات داشت و از محدود موقعيت خود استفاده كرد و توانست پيروز ميدان شود.برهانى با اشاره به گلى كه به ثمر رساند خاطرنشان كرد: من وظيفه ام را در قبال تيم انجام دادم اما باخت تيم شادى گلزنى ام را به هدر داد.
وى در پايان گفت: ما هنوز هم نا اميد نيستيم و براى صعود به مرحله بعدى مى جنگيم و تمام سعى خود را به كار مى گيريم تا سومين ستاره را بر روى پرچم استقلال نصب كنيم.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: كارى نكردم كه مستحق اخراج باشم
حنيف عمران زاده مدافع تيم استقلال كه با كارت زرد دومى كه در بازى مقابل پاختاكور گرفت، ضمن اخراج از زمين مسابقه بازى بعدى تيمش را نيز از دست داد در خصوص بازى تيمش مقابل پاختاكور گفت: بازى خوبى به نمايش گذاشتيم و موقعيت هاى زيادى را به روى دروازه تيم پاختاكور خلق كرديم اما روى يك ضد حمله گل خورديم و پس از آن براى زدن گل تساوى تلاش هاى زيادى انجام داديم و توانستيم گل تساوى را به ثمر رسانيم اما به هرحال ۱۰ نفره شدن تيم، بازيكنان را از لحاظ روحى و روانى به هم ريخت و سبب شده تا گل دوم را دريافت و نتيجه را واگذار كنيم. وى در خصوص اخراجش از زمين در ادامه تصريح كرد: كارت زرد اولى كه از داور مسابقه دريافت كردم را به خوبى قبول دارم چرا كه مستحق آن بودم اما كارت زرد دوم كه سبب اخراج من از زمين مسابقه شد را به هيچ عنوان قبول ندارم و هنوز نمى دانم چه خطايى مرتكب شدم كه مستحق كارت زرد دوم و اخراج باشم عمران زاده در آخر خاطرنشان كرد: هنوز هم اميد به صعود داريم درست است كه كار سختى پيش رو داريم اما به هيچ عنوان اميد خود را از دست نخواهيم داد.
-
مصاحبه حجازی
وقتى فتح الله زاده موفق بوده، استقلال نيازى به هيأت مديره ندارد
حجازى: در ايران افرادى كه بيكارند، عضو هيأت مديره باشگاه ها مى شوند
ناصر حجازى مدير فنى تيم استقلال حرف هايى زده است كه تنها مى شود بخش هايى از آن را منتشر كرد . اين گفتگو را در زير مى خوانيد:
• شكست استقلال مقابل پاختاكور را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- استقلال مى توانست بازنده نباشد، پاختاكور قدرت چندانى نداشت، نمى خواهم ايراد بگيرم اما گل برهانى يكى از بهترين گلهاى تاريخ زندگى اش بود، برهانى بسيار با هوش و حرفه اى عمل كرد و روحيه بالايى گرفت. ديدگاه فنى من اين است كه عدم تعويض برهانى با آن شرايط روحى و سرعت بالا و همينطور فرهاد مجيدى كه كماكان معتقدم نبايد تعويض شود مگر دچار مصدوميت گردد، مى توانست كمك بيشترى به استقلال كند.
با اين حال ۲ بازى ديگر باقى مانده است و استقلال كماكان شانس صعود دارد. بايستى به كادر فنى و بازيكنان دلگرمى و اميدوارى داد تا در دو بازى آتى با همت و يكدلى صعود از اين مرحله را جشن بگيرند و به آنچه استحقاقش را دارند ، دست يابند. در ضمن بايستى به محمدى اين تذكر را بدهم كه توپ هايى كه از فاصله دور به سمت دروازه ارسال مى شود، گلر بايستى از دروازه خارج شود و توپ را دفع كند. دليلى ندارد در مواقع ارسال چنين توپهايى روى خط دروازه ايستاد. البته ناگفته نماند محمدى چندين موقعيت خطرناك را از حريف گرفت.
• بذر پاشى چمن طبيعى كمپ اختصاصى استقلال با دستان شما انجام گرفت، روند ساخت كمپ را چطور ديديد؟
- فتح الله زاده كار خود را بلد است و استقلال را عليرغم شرايط سختى كه ابتداى فصل داشت، بخوبى جمع و جور كرد. روند ساخت كمپ نيز بخوبى پيش مى رود. با ساخت كمپ هزينه هاى استقلال نيز كاهش پيدا مى كند و حتى باشگاه مى تواند با برنامه هايى كه فتح الله زاده دارد، درآمدزايى خوبى داشته باشد و از سازمان كمتر كمك گيرد. فتح الله زاده با پيگيرى و اقدام در جهت نهايى شدن ساخت كمپ مى تواند بيشتر از گذشته در ياد و قلب هواداران استقلال باقى بماند، هر چند اميدوارم اجازه دهند تا او بخوبى كارهايش راپيش ببرد. معمولا عادت كرده اند كسانى كه قصد خدمت به مردم را دارند بر كنار كنند و من شخصا اميدوارم اين اتفاق براى فتح الله زاده نيفتد.
در ضمن از سعيدلو مى خواهم اجازه دهد تا فتح الله زاده به تنهايى استقلال را مديريت كند. همانطور كه تا به امروز موفق بوده است. استقلال نيازى به هيات مديره ندارد. در ايران رسم بر اين است كه يك عده بيكار كه دوست و رفيق مقامات هستند، به عنوان اعضاى هيات مديره انتخاب مى شوند وگرنه در تيمهاى مطرح دنيا اعضاى هيات مديره بر اساس تخصص و تواناييهايشان انتخاب مى گردند و از هيچ كوششى براى موفقيت تيم دريغ نمى كنند. اگر بر اساس قوانين كنفدراسيون آسيا در انتخاب اعضاى هيات مديره اجبارى است، اجازه دهيد فتح الله زاده اين انتخاب را انجام دهد تا در كارش دخالت نشود و در غير اين صورت، عده اى را بصورت صورى انتخاب نماييد، رستورانى خوب را هر از گاهى برايشان انتخاب كرده تا آنجا چلوكبابشان را صرف كنند و بروند دنبال زندگى اشان و در كار مديرعامل و زير مجموعه وى دخالت نكنند.
• على كريمى در متنى احساسات خود را همانطور كه حتما مى دانيد نسبت به شما بيان كرده است، در اين ارتباط صحبت خاصى داريد.
- على كريمى بازيكنى مردمى است كه همسو بودنش با مردم را اثبات كرده است. فقط مى توانم از اين بازيكن كه در دل مردم جاى دارد و از راه دور احساسات خود را صادقانه نسبت به من ابراز داشته است، قدردانى كنم و براى وى در تمامى مراحل زندگى آرزوى موفقيت نمايم.
• دليل محبوبيت و توجه توده مردم به ناصر حجازى را در چه مى دانيد؟
- مردم نسبت به من لطف دارند، ناصر حجازى همواره سعى كرده تا از مردم جدا نباشد، هميشه با مردم بوده ام و هر چه دارم از خدا و سپس لطف و محبت مردم است. من و امثال من مديون مردم هستيم. آنها مرا حجازى كردند. اينها شعار نيست يا از روى تظاهر نمى گويم. خوشبختانه همه مرا به صراحت لهجه مى شناسند. اين كه از مردم مى گويم حرف دلم است. از اينكه مى بينم بعضى ها با زدن چند گل يا مورد توجه قرار گرفتن توسط مردم، از همه طلبكار هستند ناراحت مى شوم. متاسفانه اينها وقتى توسط همين مردم بزرگ مى شوند ادا در مى آورند و فراموش مى كنند كه از كجا و چطور به چنين جايگاههايى رسيده اند. نمى دانند كه فقط مشهور هستند و با اين خصوصيات اخلاقى محبوبيتى بين مردم ندارند. تختى به دليل مدالها و قهرمانى هايش تختى نشد كه اگر اين طور بود، موحد يا حبيبى مدالهاى بيشترى داشتند. تختى بدليل مردمى بودنش تختى شد. از قديم گفته اند كه درخت هر چه پربارتر، افتاده تر. وقتى بيشتر مورد توجه قرار گرفتيم بايد سر به زير تر شده و ادبيات و رفتارمان را بهتر كنيم.
-
مصاحبه مظلومی
دسوزا را به باشگاه سپردم
مظلومى: جمشيديان، زنيدپور و غلامى در ليست من جايى ندارند
پرويز مظلومى سرمربى استقلال جالبى را انجام داد كه ماحصل آن در ادامه مى آيد:
• در مورد شكست استقلال مقابل پاختاكور در بازى برگشت صحبت كنيد؟
- ما بازى بسيار خوبى انجام داديم اما موقعيت هايى كه داشتيم گل نشد تا نتيجه را به حريف واگذار كنيم. معتقدم مى توانستيم با اختلاف دو گل نيمه اول را با موفقيت پشت سر بگذاريم اما گلى كه در اين نيمه دريافت كرديم شيرازه تيم را به هم ريخت. با اين حال با تمركز لازم توانستيم بازى را به تساوى بكشانيم. براى نيمه دوم بارها به بازيكنانم گفتم كه نتيجه را حفظ كنيد اما روى اشتباهات فردى بازيكنان گل خورديم و متحمل شكست شديم.
• حنيف عمران زاده هم در دقايق پايانى اين بازى اخراج شد؟
- حنيف عمران زاده را بابت اين موضوع جريمه مى كنم. الان ۳ بازى پشت هم است كه بازيكنان ما در دقايق پايانى و از دقيقه ۸۵ به بعد اخراج مى شوند. با اين بازيكنان برخورد مى كنم تا ديگر چنين اتفاقاتى را شاهد نباشيم.
• سرمربى پاختاكور در نشست خبرى بعد از بازى گفته بود كه استقلال در اين بازى فوق العاده بود. در اين مورد صحبت مى كنيد؟
- بدترين روزهاى زندگى من مواقعى است كه تيمم در دقيقه آخر بازى گل بخورد و وقت جبران نداشته باشم. بايد در تمرين در مورد اين با بازيكنانم صحبت كنم تا در آينده ديگر شاهد چنين اتفاقاتى و گل خوردن در دقايق پايانى نباشيم.
• با وجود اين شرايط وضعيت استقلال را در ادامه بازى هاى ليگ قهرمانان آسيا چطور ارزيابى مى كنيد؟
- اگر بچه ها كمى همت كنند و با تمركز لازم به ميدان بروند مى توانيم در دو ديدار باقى مانده پيروز شويم و از اين مرحله صعود كنيم.
• محسن يوسفى در مصاحبه اى نسبت به نيمكت نشينى اش صحبت هايى را مطرح كرده و اظهار داشته اين مساله فنى نيست. در اين مورد چه صحبتى داريد؟
- در مورد اين موضوع من با خود يوسفى صحبت كردم اين مسائل هم بين سرمربى و بازيكن است اما واقعا از برخى دوستان مطبوعاتى گله مند هستم كه مطالب فنى مى نويسند كه درست نيست. به من بگوييد شما اگر سرمربى استقلال بوديد از بين هوار ملامحمد و محسن يوسفى كداميك را به زمين مى فرستاديد؟
• وضعيت فيليپ دسوزا چه شد؟
- من او را در اختيار باشگاه قرار دادم تا در موردش تصميم گيرى كند. بازيكن بايد بداند در مقطعى ممكن است نيمكت نشين شود و بايد جنبه اين تصميم ها را داشته باشد.
• شنبه به مصاف صنعت نفت مى رويد. در مورد اين بازى صحبت كنيد.
- بازى سختى پيش رو داريم ضمن اينكه فرصت كمى هم براى آماده شدن براى اين بازى داريم. با اين حال بايد اين تيم را شكست دهيم تا در كورس تيم هاى صدرنشين بمانيم.
• در شرايطى كه فصل رو به اتمام است صحبت از حضور بازيكنانى در تيم شما مطرح مى شود كه براى فصل بعد با آنها صحبت كرده ايد. بازيكنانى از جمله غلامى، زنيدپور و جمشيديان.
- همه اينها گمانه زنى هايى است كه مطرح مى شود و از باشگاه استقلال هيچ تماسى با اين بازيكنان گرفته نشده است. من با آقاى فتح الله زاده هماهنگ كرده ام و براى فصل آينده دو بازيكن داخلى جذب خواهيم كرد. همه اين شايعات را تكذيب مى كنم و در پست هاى بازيكنانى كه نام برديد ما بازيكنان خوبى داريم. ضمن اينكه هيچكدام از اين سه بازيكن در ليست مورد نظر من جايى ندارند.
• صحبت پايانى؟
- به هواداران قول مى دهم استقلال در ادامه بازى ها موفق ظاهر خواهد شد و نتايج دلخواه آنها را كسب خواهد كرد.
-
مصاحبه عمران زاده
داور نمى دانست من كارت زرد دارم
عمران زاده: يادم نمى آيد براى داور دست زده باشم!
حنيف عمران زاده مدافع استقلال در مورد شكست ۲ بر يك مقابل پاختاكور ازبكستان صحبت هاى زير را مطرح كرد:
• چه شد كه به پاختاكور باختيد؟
- ۱۰۰ موقعيت گل داشتيم كه گل نشد اما يك خطاى بى جهت باعث شد دروازه مان باز شود.
• چه اتفاقى افتاد كه اخراجى شدى؟
- داور در اين صحنه نمى دانست من كارت زرد دارم. وقتى رفتم به او بگويم، به من اشاره كرد كه به بازى ادامه دهم و وقتى مى خواست نام مرا در ليست اخطارى ها وارد كند متوجه شد كه من يك كارت زرد دارم و به همين دليل كارت قرمز را به من نشان داد. او اگر مى دانست من كارت زرد دارم به من دوباره كارت نشان نمى داد. آن خطا كارت نداشت. من توپ را گرفتم و خطايى نبود.
• چرا بعد از دريافت كارت قرمز براى داور دست زدى؟
- يادم نمى آيد! عصبانى بودم و اين كار را كردم. فقط يادم است آن لحظه دستم را روى سرم گذاشتم و گفتم »واى ».
• با اين شكست شانسى براى استقلال در ليگ قهرمانان قائل هستى؟
- ۲ بازى ديگر در پيش داريم كه بايد ببريم. اين اتفاق رخ دهد مى توانيم به مرحله بعدى برويم.
• بازى با صنعت نفت را چطور مى بينى؟
- فاصله كم بازى ها واقعا اذيت مان كرده است. مگر مى شود يك تيم در يك ماه ۷ بازى انجام دهد؟ رئال مادريد هم ظرفيت اين همه مسابقه فشرده را ندارد. بازى هاى نزديك به هم باعث مى شود نه بتوانيم كار تاكتيكى انجام دهيم و نه ريكاورى خوبى داشته باشيم. كادرفنى هم تحت فشار است چون دستش بسته است. بازيكن هم چون فشار بازى ها زياد است مصدوم مى شود.
• عملكرد خط دفاع را چطور ديدى؟
- گل دوم را روى اتفاقى كه اخراج نداشت خورديم و فقط بايد به اين فكر باشيم كه جبران كنيم.