پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
سلام
اول از همه من عاشق مدیریت فوتبالم فیفا منیحر و از سال 2009 تا الان بازی کردم خیلی هم ناراحت شدم که دیگه ساخته نمیشه.
این بازی هم تا اینجا خیلی خوب و جامع بود در حد نت.
فعلا تو لیگ صدر نشینم احتمالا هم تا اخر فصل همین جوری بمونه سیستم مورد علاقم همیشه 4-2-3-1 بوده و هست ولی تو باری دست ادم واسه تاکتیک حمله و دفاع بستست و یه بدی اینه که نمیشه محدوده حرکت به بازیکنا داد
اما دو تا سوال معمولا چندتا تمرین در طول روز میدید
و این بسته های سلامتی و مورال و ... رو چه شرایطی هدیه میده
تمرین دادن بستگی داره بازیکنامون خسته باشن یا نه.بازیکنای اصلی رو که نمیشه تمرین داد چون وقتی ثابت بازی میکنن تا بازی بعدی باید ریکاوری بشن.فقط میشه ذخیره ها رو تمرین بدیم.در حدی باید تمرین داد که تا بازی بعد اونا هم ریکاوری بشن و در حین بازی بشه ازشون استفاده کرد.
بسته ها رو هدیه نمیده بازی جز زمانی که ثبت نام میکنی. بعدش فقط دوستات میتونن هر روز 1 بسته هدیه بدن. بسته های آبی رو با بردن بازی ها و همچنین تماشای آنلاین بازی ها میشه بدست اورد.بسته سبز رو با انجام تعویض در حین بازی و همچنین از طریق بخش زمین تمرین استادیوم که هر چند روز یک بار چند تایی ازش بهمون میده گرفت.بسته قرمز رو اگر در بازی ها تیمت کارت زرد یا قرمز نگیره بهمون میده.همچنین بخش بیمارستان استادیوم هر چند روز یک بار چندتایی بهمون میده. بسته تمرینی هم از طریق هدیه گرفتن از دوستان و تمرین دادن بازیکنان و بازی دادن بهشون بدست میاریم.
سلام بچه ها...چند روزی فقط میومدم پستایی رو که میزاشتید میخوندم اما بالاخره تصمیم گرفتم اینجا ثبت نام کنم..تیمم لول 2،قدرتش 16.3،فصل قبل قهرمان شدم،این فصل هم با تفاضل گل کمتر تو لیگ دوم هستم...چمپیونز باقتدار تو گروهم اولم،تو جام حذفی ام تا اینجا همه تیمارو هفتا هشتا زدم،بچه ها یه سؤال خیلی مهم دارم که ندیدمش تو کل تاپیک،اینکه بعضی تیمای تو گروه با سیستمای عجیب غریب میان و اتفاقا نتیجه هم میگیرن مثلا سه تا مدافع بقیه هافبک یا مثلا طرز چینششون عجیبو غریبه،قضیش چیه؟؟؟
میتونی سیستم بازیتو تغییر بدی جای بازیکناتو عوض کنی مثلا 2-5-3 بچین بعد فروارد و بیار عقب جای هافبک یا چیزی که من خیلی دوست دارم تو سیستم 1-2-3-4 میتونی هافبک وسط و یه خط ببری جلو پشت مهاجم یا به جای هافبک چپ و راست از هافبک مهاجم چپ و راست استفاده کنی. ولی بعضی ها به خاطر اینکه از بازیکنای خوبشون تو پست اصلی استفاده کنن سیستم و عجیب غریب میچینن، به نظر من شاید تو چند تا بازی جواب بده ولی در کل زیاد خوب نیست بهتره متناسب با سیستمت بازیکن بگیری.
سلام بچه ها من بعد از مدتها دوباره برگشتم سرم خیلی شلوغه این روزا . به دوستای جدید هم سلام میکنم
بچه ها کسی میدونه قرار داد اخری (4) تکون ها شرایطش چطوره ؟
یه سوال دیگه هم اینه من بعضی از بازیکنام دیگه قسمت اتک یا قدرت بدنیشون تمرین نمیخوره و پر شده / چیکار کنم دوباره بشه تمرین بخورن ؟
نقل قول:
سلام بچه ها من بعد از مدتها دوباره برگشتم سرم خیلی شلوغه این روزا . به دوستای جدید هم سلام میکنم
بچه ها کسی میدونه قرار داد اخری (4) تکون ها شرایطش چطوره ؟
یه سوال دیگه هم اینه من بعضی از بازیکنام دیگه قسمت اتک یا قدرت بدنیشون تمرین نمیخوره و پر شده / چیکار کنم دوباره بشه تمرین بخورن ؟
بخش آخر 3 تا توکن یکجا بهت میده ولی تا 4 روز بعدش هیچ توکنی نمیده.همون اسپانسر دومی از همه بهتره
اونایی که دیگه نمیزاره قدرتشو بالا ببری چون قدرت بازیکنت بالانس نیست باید اول اونایی که از همه کمتره رو ببری بالا.مثلا قدرت دفاعیش رو ببری بالا تا بزاره حملش رو بیشتر کنی.مثلا نمیشه یه بازیکن حملش 60 باشه دفاعش 30 چون معقول نیست.باید قدرت ها تقریبا در یک سطح باشن
علی جان ممنون از توضیحت....!:rose:
میگم یه توضیح کامل و آپدیت از سیستم و ضد سیستم کسی نداره؟؟ این ویدیویی که یوتیوب گذاشته خیلی پرت و پلا توش میگه!
امروز کلا خیلی بد بود . تموم توکن هام رو سر یه بازیکن از دست دادم تو لیگ هم هفته ای که تیم هایی که نزدیکم بودند نتیجه نگرفتن من اول بازی تو۲_۰ جلو افتادم فکر کردم طریف ضعیفه گذاشتم رو اتک وسط بازب گوشیم هنگ کرد بد اومدم دیدم ۳_۲باختم . حالا خدا رو شکر سوم شدم و تا صدر یه امتیاز فاصله دارم . راستی کسی هست بدونه توکن چه جور به دست بیارم افر های خود بازی بم توکن نداد
نقل قول:
علی جان ممنون از توضیحت....!:rose:
میگم یه توضیح کامل و آپدیت از سیستم و ضد سیستم کسی نداره؟؟ این ویدیویی که یوتیوب گذاشته خیلی پرت و پلا توش میگه!
هر بازی شرایط خاص خودش رو داره و بستگی به قدرت بازیکنان خودمون و حریف داره ومقدار آمادگیشون. ضد سیستم دائمی برای مقابله با حریف وجود نداره.ولی خوب یه سری چیزا رو باید در نظر گرفت.مثلا وقتی حریف با 5 هافبک بازی میکنه ما نباید با 3 هافبک بازیکنیم چون وسط زمین رو در اختیار میگیره حریف.یا اگه حریف با سه مهاجم بازی میکنه ما نباید با کمتر از 4 مدافع دفاع کنیم.یا اگر 5 دفاع داره باید 2 یا 3 مهاجم بزاریم.مگر اینکه تک مهاجممون خیلی قوی باشه
نقل قول:
امروز کلا خیلی بد بود . تموم توکن هام رو سر یه بازیکن از دست دادم تو لیگ هم هفته ای که تیم هایی که نزدیکم بودند نتیجه نگرفتن من اول بازی تو۲_۰ جلو افتادم فکر کردم طریف ضعیفه گذاشتم رو اتک وسط بازب گوشیم هنگ کرد بد اومدم دیدم ۳_۲باختم . حالا خدا رو شکر سوم شدم و تا صدر یه امتیاز فاصله دارم . راستی کسی هست بدونه توکن چه جور به دست بیارم افر های خود بازی بم توکن نداد
منم همینطور شده واسم آقا کی گفته 7صبح به بعد خوبه؟اتفاقا اصلا خوب نیس حداقل واسه لول من... 7 یا8 صبح بود سر یه بازیکن 5تا توکن ازم گرف ولی باز آخرش بازیکنه رو نشد بگیرم...بنظرم ساعت 6بعدازظهر خوبه هروقت رفتم جواب داده... اتفاقا واسه من گفته فلان بازی رو نصب کن بعدش اجرا کن،بعدش بهت 1 یا 2 توکن میده ولی بالای 6تاشو نصب کردم اما توکن نداد بهم...افرهارو هم پرکردم ولی تهش هیچی نشد توکنی عایدمون نشد...کسی میدونه چرا؟