یعنی کرک 2.5 gb و همه این کارایی که گفته لازمه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی کرک 2.5 gb و همه این کارایی که گفته لازمه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون آپدیت دو و نیم گیگی هست و اختیاریه هم میتونین دانلود کنین هم میتونین نکنین.کرک خودش به تنهایی هم کار میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا حتما M. Depay
بگیریدش عالیییی هستش تو psv هست lw هست
علی جان این فایلی که من دانلود کردم توش فایل های installer و Game و support هستنقل قول:
من چی رو باید کپی کنم؟
و دقیقا چه مسیری باید کپی کنم؟
بچه ها ببخشید من زیاد سوال می پرسم!
علی؛ ریختم اجراش هم کردم باز پیام origin اومد
قبلش هم یه بار فیفا رو پاک کرده بودم دوباره نصب کردم
میاد بره توی بازی
صفحه هم سیاه میشه
ولی می پره
داداش کرک رو که دانلود کردی باید بریزیش تو پوشه ای که فیفا 14 رو نصب کردی. بعد باید فایل Fifa 14-3dm رو بزنی و وارد بازی بشی
سلام من تیم بارسا را مدیرت میکنم من دنبال یک دفاع خوب و قدرتی هستم شما کسی را سراغ دارید اگر سراغ دارید به من معرفیش کنید تا من ان بازیکن را بخرم
چه فصلی هستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط YASER 77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واران یا مت هوملس
من تو اول هستم و تو سال ۲۰۱۴نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]