گویا قراره پروین سرمربی بشه!!!!!!!!!!!!! رویانیان گفته گزینه خارجی نیاد پروین سرمربی میشه!! کریمی هم گفته اگه پروین رسماً انتخاب شد نظرش رو میگه!!! خدا به خیر بگذرونه .....
نمایش نسخه قابل چاپ
گویا قراره پروین سرمربی بشه!!!!!!!!!!!!! رویانیان گفته گزینه خارجی نیاد پروین سرمربی میشه!! کریمی هم گفته اگه پروین رسماً انتخاب شد نظرش رو میگه!!! خدا به خیر بگذرونه .....
یه تز دیگه هم هست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان هوادارا مخالف اومدن متسو هستند و نزدیکترین گزینه به پرسپولیس متسو هست !
رویانیان با مطرح کردن این موضوع میخواد هوادار رو به راضی بود به متسو نزدیک می کنه !
فقط ای کاش هر کی مربی شد حتی علی پروین ، حتی دایی ، باید همه حمایت کنند ! نشه مثل سال گذشته و بلایی که سر استیلی بدبخت اومد !
پرسپولیس بهترین شرایط رو در حال حاضر داره ! حیفه این فرصت طلایی رو از دست داد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید
ولی من با نظر شما مخالفم درمورد پروین دایی باز بهتره ولی نباید کریمی رو فراموش کنیم کریمی با هیچکدوم نمیتونه کار کنه تیم میشه حاشیه ولی درباره متسو من که از اول مخالف بودم با این وضعیت همین متسو از همه بهتره حداقل حاشیه نداریم
پروین دیگه تاریخش گذشته حمایت نمیخواد همین الانش هم نباید با تیم باشه و از قدیم گفتند دوری و دوستی
فکر کنم بچه 10 ساله بهتر از پروین تیم ارنج کنه خواهش میکنم استیل آذین رو یادتون نره
همین آقا رسما استیل آذین رو بدبخت کرد
حیف این تیم هست که پروین بخواد سرمربیش باشه
تفکرش قدیمیه قبل از بازی به بچه ها میگه توپ و که گرفتید حمله کنید بچه ها هر کس توپ رو گرفت پاس بده به مثلا کریم اونم به یاری خدا گل میزنه و دفاع هم بمونه دفاع کنه اگه هم شد حمله کنن شهاب بچه خوبیه نمیزاره توپ گل شه
نه تاکتیکی نه فوتبال حرفه ای هیچی :gijjj:
من اصلا نمیدونم میتونم بازیهای پرسپولیس پروین رو ببینم یا نه
حتما فرداش هم هدایتی تشریف میاره جمع آقایون جمع شه
پرسپولیس با این عظمت باید بدون حاشیه باشه
پروین خدای حاشیه میشه
بنگر و کریمی و سید جلال کسایی هستن که ثابت کردند خیلی راحت میتونند مخالف سرمربی باشند
بهترین گزینه متسو هست اما یکی از سایت های زرد پرسپولیسی با راه انداختن جو اومد اونو خراب کنه، این سایت همون سایتی بود که از اول ثانیه لیگ فصل قبل استیلی رو کوبید perspolisnews تو جامعه اماری سایت که varzesh3.com هم متسو از بقیه جلوتر بود تو این شرایط نتسو بهترین هست
من موضع خودمو در مورد سرمربی گفتم ... مخالف صد در صدی اومدن مربی داخلی هستم و مربی صاحب سبک اروپایی و مربیان آمریکای جنوبی رو ترجیح میدم ! ولیبحث من اینه ! حالا که ما یه تیم خوب داریم و شانس اول قهرمانی هستیم سرمربی هر کسی بود و به طور رسمی اعلام شد از اون لحظه دیگه به خاطر نام پرسپولیسباید حمایت کنیم از سرمربی تا تیم بیشتر به حاشیه کشیده نشه و یه سال تلخ دیگه مثل سالی که سپری شد در پیش نداشته باشیم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی خود بازیکنا مخالف هستند نمیتونند کار کنند اینا اکثرا به خاطر دنیزلی آمدند
به قول معروف کسی که خودشو به خواب زده رو نمیشه بیدارش کرد
حالا هم اگه این بازیکنا و تیم خوب نخوان با پروین کار کنند
هر چی هوادارا حمایت کنند بی فایده هست
امروز مصاحبه سید جلال رو دیدم که گفته باشگاه بهترین تصمیم رو بگیره
یعنی اگر سرمربی حرفه ای نباشه میخواد مسی و رونالدو زیر دستش باشن هیچ کاری نمیشه کرد
به خدا خیلی بد میشه:gahhr:
اصلا هیچکس تفکرات پروین رو قبول نداره
البته مشکل اینجاست که پروین تفکر هم نداره دلخوش باشیم
والا همین عاشوری بهتر از پروین هست
لیگ یازدهم یه بازی مربی تیم بود بازی رو فکر کنم بردیم
:narahat::narahat:
بنظر من اگه حرف گزینه داخلی شد بهتربن گزینه مایلی کهن است واقعا از لحاظ فنی خیلی بالاست
منم مایلی رو قبول دارم به لحاظ فنینقل قول:
نوشته اصلی توسط چیچاریتو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما مشکلش اینه که باج به پولدرارترین ادم ایران نداده و به همین خاطر دارودسته این اقا همه جوره مایلی رو میکوبن
متاسفانه تو دوره ای که ادمای بی غیرت خودخواه، با غیرت خونده میشن مایلی که فک کنم دومین بازیکنی هست که بیشترین سابقه تو پرسپولیس رو داره از طرف ادمای اون بی غیرت ، بی غیرت خطاب میشه و پرسپولیسی حساب نمیشه
متاسفانه با ابزار هایی که این اقا داره و همه چیز در اختیارش هست هر کسی رو بخولاد میتاونه خراب کنه، همونطوری که استیلی بدبخت رو از ثانیه 1 لیگ زدن همین کارو هم با مایلی میکنن، این در حالی هست که این بابا فصل قبل خوئدش رفت و برگشت رو به ملوان باخته بود
از این فوتبال کثیف کهتوسط یه نفر میچرخه متنفرمريال فقط به خاطر دیدین بازیهای کریمی تحملش میکنم و بعد خداحافظی کریمی دیگه 1 ثانیه از این فوتبال کثیف رو نگاه نمیکنم .....
با سلام
در چند روز گذشته اتفاقات مختلفی در باشگاه پرسپولیس افتاد مثل اومدن بازیکنان نامی که خیلی اتفاق مثبتی بود .
ولی سوال اینجا بود که چه کسی بر چه اساس یا سیستمی تیم رو بسته ؟؟؟
اول فصل میگفتند دنیزلی ولی باید پرسید حال که او نیست چه کسی مسئولیت فنی بستن تیم رو قبول میکنه.
چیزی که مشخص بود روند نقل انتقالات برای بستن یک دفاع خطی قوی در پرسپولیس بوده ولی ما میبینیم صحبت از آوردن پروین که استاد دفاع سه نفره یارکوبه میشه.
هر چند طبق آخرین خبرها انصراف داده ولی این عمل منفی در کارنامه رویانیان باقی مونده . . .
صحبتم آوردن مربیه داخلی یا خارجی نیست ، بلکه صحبت من در مورد برنامه ای مشخص و مدونه که متاسفانه در این چند روز وجود نداره.
یک تیم اول یک هدف باید داشته باشه بعد یک سبک مشخص برای رسیدن به هدف و بعد یک سیستم مناسب برای اجرای اون سبک و بعد یک مربی که با اون سیستم راحت تر کار کنه و کنار بیاد و در آخر بازیکنانی که زیر نظر اون مربی برای اون سیستم مناسب باشند و جذب بشوند.
و تازه بعد از مشخص شدن سبک و تاکتیک مشخص به دنبال این باید رفت که مربیان پایه با اون سبک و سیستم رو برای ترویج و تربیت بازیکنان مناسب در اون سیستم به خدمت بگیریم تا در یک برنامه چند ساله با تربیت بازیکنان مناسب از هزینه های سرسام آور بازار نقل و انتقالات کم کنیم . . .
حالا صحبت من اینه تیمی مثل پرسپولیس که با زدن یک آگهی برای تست تیم های پایه نصف بیشتر استعداد های کشور دم در باشگاهش صف میکشن الان داره در چه مسیری حرکت میکنه !!!
در مورد سلطان علي پروين بارها اين موضوع بازگشتش اين چند سال عنوان شده ولي مطمئن باشيد خود پروين برنمي گرده گرچه برگرده هم از خيلي از اين جوجه مربيها بزرگتره و ركورد جامهايي كه با پرسپوليس گرفته هميشه بي رقيب باقي مي مونه . همينطور قهرمانياش تو آسيا و ايران بعنوان يك بازيكن
من فكر مي كنم بازي كه راه افتاده براي در نهايت به زور سرمربي كردن يه آدم خاصه كه فقط دعا ميكنم اتفاق نيفته چون همه زحمات رويانيان به باد ميره
در مورد سرمربي هم مطمئن باشيد تو فوتبال ايران سرمربي نقش چنداني نداره . اين خود فدراسيونه كه اول فصل مشخص مي كنه چه تيمي قهرمان بشه و بر همون اساس كميته هاي داوري و انضباطي و سازمان ليگ عمل مي كنند . تصميم فدراسيون هم از جاي ديگه اي ديكته ميشه .پس نقش سرمربي در قهرماني يه تيم كمتر از 10درصده
رويانيان امسال عالي عمل كرده و تيمي بسته كه بهترينها رو داره و حمايت هوادار هم باشه با هر سرمربي ميشه نتيجه گرفت . فقط نيومدن دنيزلي برنامه هاش رو عوض كرد كه اونم ختم به خير خواهد شد