پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
سلام به همه عزیزان من تازه 24 ساعته این بازی رو نصب کردم و 1 بازی دیشب انجام دادم
تنها جایی که مفید بود برای این بازی اینجا بود که پیدا کردم 22 صفحه اول رو خوندم + صفحخ 114 تا اینجارو واقعا مطالب مهم وخوبی یاد گرفتم که بی شک به کارم اومد و کلی سوالاتم رو برطرف کرد ممنون از همه شما
اما گشتن در بین پست ها مخصوصا اینکه هر 8 یا 9 پست شاید 1 نکته خوب توش باشه که در مورد بازی آموزش بده کار سختی بود کاش پستی بود تا تمام بخش های منوی اصلی رو مو به مو توضیح میداد با جزئیات
به لطف شما و راهنمایی هاتون دیشب برای اولین خریدم موفق بودم با اینکه قالب بازیکنای تیمم با قدرت 10 تا 15 هستن دیشب بازیکن 22 ساله قدرت 23 خریدم با هزینه 1 توکن که محال بود بدون راهنمایی هایی که از دوستان اینجا بود چنین خریدی میتونستم بکنم
حالا هم چند سوال دارم که منتظر لطف شما عزیزان هستم تا جواب بدین
1. در قسمت تمرین نمیشه همه بازیکنان رو تمرین داد؟؟ اون بازیکنای که میتونن تمرین کنن رو میشه به روشی افزایش داد؟؟؟ int روی کدوم سطح باشه بهتره ، cnd , prg چی هستن ؟؟؟(جواب صفحه 49 تشکر ویژه از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و alichila)
2.در قسمت squad و بخش order قسمت auto-subs رو توضیح بدید لطفا (جواب صفحه 34 بود خودم خوندم ممنون از نویسندش[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
3.زمانی که روی اسم بازیکن کلیک میکنید وارد بخشی مربوط به همان بازیکن میشه لطفا قسمت skills و contract رو توضیح بدید بخصوص قیمت گذاشتن برای بازیکن در sell
ممنون از اینکه وقت گذاشتین و برام کامل توضیح میدین
سلام. خوش اومدبن عزیز
بازم شرمنده دیر پاسخ دادم
همونطور که خودتون گفتین واقعا کار سختیه و من سعی میکنم وقت آزاد بیشتری که دارم بزارم واسه تاپیک و پست های مهم رو آرشیو کنم که دسترسی شما بهش راحت تر بشه
سوال 1 و 2 که پاسخشو پیدا کردین. اما سوال 3 : بخش skills شامل سه قسمت هست که Learn A New Role , Lean Special Ability و Overview هستن
قسمت Learn A New Role یاد دادن پست جدید به یه بازیکن هست. وقتی روش کلیک کنید یه زمین رو نشون میده که توش یه سری پست های اطراف پست اصلی بازیکن روشن هستن و قابل انتخاب هستن. حداکثر تعداد پست هر بازیکن 3 تاست
قسمت Learn Special Ability که همون استعداد های بازیکنان هست. روی هر نوع استعدادی که میخواید به بازیکنتون یاد بدید کلیک میکنید. تعداد آیتم های تمرینی که برای تکمیل هر استعداد لازم هست نوشته شده.
Overview هم که میانگین قدرت هر بازیکن رو توی هر 3 بخش تمرینی حمله ، دفاع و فیزیکی / ذهنی رو نشون میده.
و اما بخش Contract : شامل سه قسمت هست. Renew و Sell و Sack . قسمت Renew مربوط به تمدید قرارداد بازیکن هست. قسمت Sack حذف یا اخراج کردن بازیکن از تیم هست. که باید به بازیکن غرامت هم پرداخت کنید
Sell هم برای فروش بازیکن هست. قیمت گذاریش خودش یه محدودیتی داره. برای قیمت گذاری بهتره که میانگین قیمت رو بگیرید و بزارید واسه فروش. مخصوصا لول های پایین که بودجه کمتری دارن سعی کنین زیاد قیمت فروش نزارین تا بتونین بفروشینش.
در ضمن باید به زمانی که بازیکن تو لیست فروش میره توجه داشته باشین. یعنی ساعتی بزارین واسه فروش که مردم اروپا یا آسیا خونه باشن و یا تعطیل باشن بیکار باشن و .....
من دقیق نمیدونم بازیکن چند ساعت تو لیست میمونه. متغیر هست اما مثلا حدودای 9 10 شب واسه اروپا خوبه. با توجه به اختلاف زمانی بین ما و اونا ،آخرای شب
اونا بازیکن آخرین دقایق حضورشو تو لیست تجربه میکنه و چون اکثرا میان واسه خرید احتمال فروش بیشتره.اینو مثال زدم چون مطمئن نیستم
اما واسه لول های بالا فرق داره. چون خیلیا مشکل بودجه ندارن معمولا هر بازیکنی بخوان حاضرن 2 4 برابر قیمت حتی بدن. واسه همین بهتره نهایت قیمت رو انتخاب کرد اما به یه شرط ! اونم اینکه زمان مناسبی برای فروش اقدام کنید
موفق باشی
نقل قول:
سلام دوست عزیز امیدوارم وقت کنی و بیای 57 صفحه اول رو خوندم ولی خدایش خیلی کار سختی بود :shogh:
اگه شب اومدی یا دوستای دیگه اومدن تو این زمینه به کمک نیاز دارم (توکن رایگان گرفتن )
من 2 تا تیم دارم فعلا !!! یکی با فیسبوک و روی پی سی که تا الان فقط تونستم چند ویدیو ببینم و 1 یا 2 تا توکن داد و کاری که راحت میشه انجام داد به دست آوردن 10هزار دلار رایج بازی هست که اونم با دیدن فیلمه کسی راهی میدونه که با پی سی و فیس بوک دانلود کنم و توکن بگیرم؟؟؟ و اینکه تبلیغ خواصی سراق دارین که رایگان باشه و بشه به راحتی تکن خوب ازش گرفت ؟؟؟
در تیم دیگم که روی اندروید هست تونستم تا الان 26 توکن با راه فیلم دیدن و دانلود بگیرم اما تقریبا 90% دانلودی ها میگه کشور شمارو پوشش نمیده و نمیشه کاری کرد از طرفی من روی گوشی هم $$$$ شکن ندارم تبلیغ خوب برای گرفتن توکن اگه میدونید به من بگید (واسه خودم بهترین چیز نایک بود تو همون اندروید نارنجی هست و تیک نایک توشه میری به آدرسی مشخصات رو کامل میکنی 9 تا توکن میده به همین سادگی این تنها باری بود که بیشتر از 2 توکن گرفته گفتم اگه کسی استفاده نکرده بره استفاده کنه شمام میدونید چیز خوبی به من بگید)
من به شخصه زیاد سمت توکن رایگان نمیرم. چون با آی پی ایران بازی میکنم و خیلی آفر ها واسه ما باز نیست و اوناییم که بازن یا کم توکن میدن یا اگه بخوان خوب توکن بدن دردسر داره واسه همین بیخیالش شدم.:nishkhand:
بخش فیسبوک بازی خیلی وسیع تر از آندرویدش هست. و خیلی جذابیت های بیشتری داره. اما من چون با فیسبوک بازی کار نکردم اطلاع زیادی ازش ندارم. بقیه دوستان میتونن کمکت کنن
در ضمن بابت راهنمایی گرفتن توکن هم ازت ممنونیم
نقل قول:
من به شخصه زیاد سمت توکن رایگان نمیرم. چون با آی پی ایران بازی میکنم و خیلی آفر ها واسه ما باز نیست و اوناییم که بازن یا کم توکن میدن یا اگه بخوان خوب توکن بدن دردسر داره واسه همین بیخیالش شدم.:nishkhand:
بخش فیسبوک بازی خیلی وسیع تر از آندرویدش هست. و خیلی جذابیت های بیشتری داره. اما من چون با فیسبوک بازی کار نکردم اطلاع زیادی ازش ندارم. بقیه دوستان میتونن کمکت کنن
در ضمن بابت راهنمایی گرفتن توکن هم ازت ممنونیم
از اینکه وقت گذاشتی و برام توضیح دادی خیلی ممنون علی جان مرسی
سلام . من چند وقت پیش این بازی رونصب کردم چون چیزی ازش نفهمدم بازی رو پاک کردم.دو روز پیش اومدم نصب کردم حالا اول لیگم هستم و کاپ هم حذف شدم قدرتم ۱۳.۳هست ولی خیلی چیزی از این بازی نمی فهمم امیدوارم کمکم کنین.ممنون
سلام یه سوال . امروز تو لیگ میخواست بازیا شروع بشهنشون می داد که بوت هستند همشون.مگه نباید ادم باشن؟یکی توضیح بده لطفا
نقل قول:
سلام یه سوال . امروز تو لیگ میخواست بازیا شروع بشهنشون می داد که بوت هستند همشون.مگه نباید ادم باشن؟یکی توضیح بده لطفا
سلام از اونجایی که اینجا ظاهرا دوستان کلا زیاد حرف نمیزنن البته جدیدن چون قبلا خیلی بوده :eee:
فکر کنم منظورتون این بود که توقع داشتین 1 بازی فوتبال ببینید درسته !!! ؟
به نظر توقع به جایی نیست که انتظار بره بازی با این حجم کم و این همه گستردگی مثلا نمایش یک فوتبال داشته باشه اونم بشه کل خیلی حرفه ای
اگه هم منظورت اینه که پلیرهای حریفت روبات هستن فکر کنم اکثرا اینطوره چون لیگ خیلی پایینه فکر کنم از لیگ بعد که بری بالا به انسان میخوری
من خودم انواع بازی های مدیریت تیم رو بازی کردم از فوتبال منیجر و فیفا منیجر یا fx eleven و بازی های تحت وب مثل مای اف سی ، مستر کاپ یا مستر 90 خصوصیات این سبک بازی فوتبال به چالش کشیدن فکر و قدرت مدیریت تیم و باشگاه داری شماست و در ضمینه بازی کردن و بازیکنان زیاد به جزعیات مثل پارامترها و قد وزن و پا و اینا توجه کردن نه شکل فرد ساخت آدم و غیره
در کل این بازی از نظر من یکی از کامل ترین ها تو ضمینه مدیریت فوتبال بود به طوری که 3 روزه دارم در مورد تو جاهای مختلف مطلب میخونم و هنوزم شاید حدود 70% بازی رو یاد گرفتم شمام اگه میخواین به صورت خوب و جدی بازی کنید حتما کمی در موردش بخونید و اینجا سوال کنید و اگه خوش شانس باشین و کسانی مثل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و ali.chila جواب شمارو بدن کاملا متوجه میشید :ohum:
نقل قول:
سلام.تو لیگ های پایین بیشتر این اتفاق میوفته. دلیلشم اینه که خیلی از کسانی که بازیو نصب میکنن یه مدت بازی میکنن بعد ولش میکنن. همین باعث میشه بعد از مدتی سیستم اون تیمارو حذف کنه و جاشون Bot بزاره
یه حالت دیگه هم هست. اونم اینه که تعداد تیم های موجود در هر لیگ به حد نصاب نمیرسه و سیستم مجبور میشه تیم هایی که خودش اونارو کنترل میکنه تحت عنوان Bot وارد لیگ ها کنه.
اما لول های بالا چنین چیزی به ندرت اتفاق میوفته roz::
نقل قول:
سلام.تو لیگ های پایین بیشتر این اتفاق میوفته. دلیلشم اینه که خیلی از کسانی که بازیو نصب میکنن یه مدت بازی میکنن بعد ولش میکنن. همین باعث میشه بعد از مدتی سیستم اون تیمارو حذف کنه و جاشون Bot بزاره
یه حالت دیگه هم هست. اونم اینه که تعداد تیم های موجود در هر لیگ به حد نصاب نمیرسه و سیستم مجبور میشه تیم هایی که خودش اونارو کنترل میکنه تحت عنوان Bot وارد لیگ ها کنه.
اما لول های بالا چنین چیزی به ندرت اتفاق میوفته roz::
خیلی ممنون . دو سوال دیگر . از هر لیگ چند تیم به لیگ بعدی صعود می کنن ؟؟و وقتی بازیکن رو تمرین میدیم چند تا پارامتر باید تمرین بدیم تا یه ستاره دیگه اضافه بشه
نقل قول:
خیلی ممنون . دو سوال دیگر . از هر لیگ چند تیم به لیگ بعدی صعود می کنن ؟؟و وقتی بازیکن رو تمرین میدیم چند تا پارامتر باید تمرین بدیم تا یه ستاره دیگه اضافه بشه
خواهش میشه
از هر لیگ 7 تیم به لیگ بعد صعود میکنن. بقیه تو لیگ خودشون میمونن.تیم های اول تا چهارم علاوه بر لیگ و جام حذفی تو جام قهرمانان هم حضور پیدا میکنن.تیمای پنجم تا هفتم فقط صعود میکنن و به لیگ قهرمانان صعود نمیکنن
تعداد آیتم هایی که باید به هر بازیکن بدیم رو هنوز به طور دقیق نشمردم ولی در حال آزمایش این نکته هستم. تموم شد و وقتی مطمئن شدم همینجا میگم
برای هر لول بالاتر رفتن باید 15 تمرین داده بشه.یعنی اگر بازیکن با قدرت 15 داشته باشیم بخوایم به 16 برسه به 15 بسته تمرینی احتیاج داره.برای هر ستاره گرفتن باید 5 لول بره بالاتره.
5x15=75
پس یه بازیکی که تازه یه ستاره گرفته برای رسیدن به ستاره بعدی باید 75 تا بسته تمرینی بگیره.