از تعریفتون ممنون
nicola sansoneبازیکن خیلی خوبیه و گلزنه و پستش حمله است و توی سال 2017 سنش 25 ساالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط di natale [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
از تعریفتون ممنون
nicola sansoneبازیکن خیلی خوبیه و گلزنه و پستش حمله است و توی سال 2017 سنش 25 ساالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط di natale [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته منم قبلا جوون گرا بودم ولی این فصل همه بازیکن های سن بالا ولی قوی رو خریدم جز 4 یا 5 تا به نظرم جوون گرایی یه موقع هایی هم باعث باخت الکی می شه راستی این leno دروازبان فوق العادست قدرتش 89 هستش و خیلی قویه فکر کنم بهترین دروازبان کل بازی باشه
الان داشتم صفحه های اول این تایپیک رو میدیم به دو اسم بر خوردم
یاسین بنزیا کیه و چه پستیه و چند سالشه
جک باتلند دروازه بان چه تیمیه و چند سالشه
زمانی که فیورنتینا بودم زوج یاسین بنزیا و احمد موسی تو خط حملم بازی میکردن.کولاک میکردن تو هر بازی ! بنزیا عالی بود.مهاجم سرعتی هم هست.فکر کنم تو لیون باشه و شروع کریر هم 19 یا 20 سالش باشه اگه اشتباه نکنم! البته اورال اولیه ش 67 هست اونجور که تو سایت ها خوندم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جک باتلند هم که دروازه بان استوک سیتی هست و اورال اولیه ش 71 . 21 ساله و 192 سانتی متر قد. من باهاش بازی نکردم تا حالا ولی یکی از آینده دار ترین بازیکنای فیفا هست
ممنون علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین؛ وقتی فایل نصب فیفا 14 رو کلیک میکنم میگه که اولاً باید نرم افزار origin نصب باشه و ثانیاً باید product key داشته باشم
این کرکی که میگی، واسه نصب هست؟؟؟ یا اجرا؟
بازم ممنون
خواهش میکنم.نه عزیز نصب که کرک نمیخواد، واسه اجرا به صورت رایگان کرک لازمه.در ضمن کرک رو که ریختین باید فایل Fifa 14 - 3dm رو اجرا کنین تا بازی بالا بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آها درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید مرسی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی الان توضیحاتی که اینجا داده خوبه؟ عمل میکنه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره این همون کرکیه که گفتم.طبق توضیحات بازی رو اجرا کننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]