پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
|
کارلو آنچلوتي امروز به عنوان سرمربي جديد رئال مادريد به رسانهها معرفي شد و فصلي شاد را به هواداران اين تيم وعده داد.
به گزارش فارس، سرمربي 45 ساله که قراردادي 3 ساله با پايتختنشينان اسپانيا به امضا رسانده است، گفت: اين فصل، فصلي پر از شادي براي رئال مادريد خواهد بود. رئال معتبرترين باشگاه دنيا است و تلاش ميکنيم بهترين فوتبال را به نمايش بگذاريم.
وي ادامه داد: از اينکه در معتبرترين باشگاه جهان هستم بسيار خوشحالم. ميخواهيم فوتبال زيبا و ديدني را نمايش بگذاريم و به صورتي بازي کنيم که هواداران به وجد بيايند.
آنچلوتي خاطرنشان کرد: کار آساني در پيش نداريم اما هرچه که لازم دارم را در اين باشگاه در اختيار دارم. حمايت رئيس باشگاه، تيم و هواداران را دارم. کارکنان باشگاه بسيار خوب هستند و در روزهاي آينده درباره کارهايي که بايد انجام دهيم، صحبت خواهيم کرد. اکنون نميتوانم بگويم کدام بازيکنان خواهند ماند و کدام بازيکنان بايد بروند، در روزهاي بعد درباره اين مسئله صحبت خواهيم کرد.
وي که اسپانيايي را به لهجه ايتاليايي صحبت ميکرد، وعده داد که خيلي زود زبان اسپانيايي خود را تقويت کند و تأکيد کرد: بازيکنان جوان زيادي داريم و حضور آنها در تيم خوب است زيرا بسيار باانگيزه و بلندپرواز خواهند بود.
آنچلوتي ادامه داد: همه قضيه دهمين قهرماني رئال در ليگ قهرمانان را ميدانند و اين يکي از اهداف بزرگ باشگاه است اما مشکلي براي من نيست بلکه برايم انگيزه است.
سرمربي جديد رئال مادريد افزود: اين اولين بار است که به من لقب برقرارکننده صلح ميدهند، هميشه روابط خوبي بين من و بازيکنان وجود داشته است. من فکر نميکنم در اين باشگاه نسبت به ساير تيمها فشار بيشتري بر روي من باشد. سرمربيگري يعني مديريت فشارها.
سرمربي ايتاليايي جانشين ژوزه مورينيو در رئال شد که پس از 3 فصل طوفاني به چلسي پيوست.
فلورنتينو پرس آنچلوتي را يکي از بهترين مربيان دنيا خواند و گفت: يک روز به تو گفتم، تو سرمربي تيم من خواهي شد و امروز اين خواسته به تحقق پيوست. |
بازديد آنچلوتي از امکانات رئال
سرمربي جديد ايتاليايي رئال مادريد امروز قبل از مراسم معارفهاش به بازديد از کمپ باشگاه رئال مادريد پرداخت.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
کالو آنچلوتي سرمربي جديد رئال امروز وارد مادريد شد و به بازديد از کمپ تمريني باشگاه در والدبباس پرداخت.
آنچلوتي در اين بازديد ديداري هم با زينالدين زيدان داشت.
واکنش مالديني به پيوستن آنچلوتي به رئال
کاپيتان سابق ميلان آنچلوتي را گزينه خوبي براي رئالمادريد دانست. مالديني اطمينان دارد که آنچلوتي در اسپانيا هم موفق خواهد بود.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
باشگاه رئالمادريد سهشنبه از انتخاب کارلو آنچلوتي به عنوان سرمربي جديد خود و جانشين ژوزه مورينيو خبر داد.
پائولو مالديني، کاپيتان سابق ميلان و تيم ملي فوتبال ايتاليا معتقد است که آنچلوتي در رئال موفق خواهد شد.
به گزارش ايسنا ، او در گفتوگو با روزنامه "آس" اسپانيا عنوان کرد: با مربيان زيادي کار کردهام. بهترين مربي که بر تيم کاملا مسلط بود و همه اتفاقات ريز و درشت رختکن را در کنترل داشت، آنچلوتي بود. در زماني که او هدايت ميلان را برعهده داشت، تيم در آرامش کامل بود و هيچ مشکل و يا اختلافي بين بازيکنان وجود نداشت.
کاپيتان محبوب روسونري افزود: آنچلوتي در رئال هم موفق خواهد شد. او در کشورهاي ايتاليا، انگليس و فرانسه افتخارات زيادي را به دست آورده و الان نوبت هنرنمايي او در اسپانياست. |
|
خوب بالاخره سرمربی جدید تیم مشخص شد ...
آقای کارلتو :hooora2:
امیدوارم بتونه مثل زمانش در میلان ، چلسی و پی اس جی موفق باشه ...
خوبیش اینه که مربیه کاریزماتیکیه و میتونه مثل ژوزه جلوی خیلیا وایسه ...
ایشالله امثال باهاش یه 3گانه بگیریم ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]آنچلوتی پس از مراسم معارفهاش در سانتیاگو برنابئو:مقایسه من و مورینیو صحیح نیست/ زیدان کنارم روی نیمکت خواهد نشست
خبرگزاری تسنیم: سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید تاکید کرد که مقایسه کردن او با ژوزه مورینیو کار صحیحی نیست.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، کارلو آنچلوتی، سرمربی جدید کهکشانیها پس از مراسم معارفهاش، برای نخستین بار به عنوان سرمربی رئال مادرید در سالن کنفرانس مطبوعاتی سانتیاگو برنابئو حضور پیدا کرد و به سوالات خبرنگاران 102 رسانه مختلف که تعداد آنها به 186 نفر میرسید، پاسخ داد.
رئال مادرید با پرستیژترین باشگاه دنیا است
آنچلوتی در حالی که بسیار احساساتی به نظر میرسید، نخستین کنفرانس مطبوعاتی خود را اینگونه آغاز کرد: واقعا احساساتی شدهام. خوشحالم که اینجا هستم. اسپانیایی صحبت کردن کار سختی است اما من خیلی سریع در این کار پیشرفت خواهم کرد. رئال مادرید با پرستیژترین باشگاه دنیا است. هدف من کاملا مشخص است: با پرستیژترین باشگاه دنیا باید با ارائه بازیهای تماشایی قهرمان شود، چون سنت این باشگاه هجومی و زیبا بازی کردن است.
این فصل یکی از شادترین فصول تاریخ رئال مادرید خواهد بود
آنچلوتی افزود: ما به زمین تمرینی والدبباس رفتیم، آنجا واقعا عالی بود. در زمین تمرین هرچه که لازم داشتیم وجود داشت. کار در آنجا واقعا عالی خواهد بود. رئیس، اعضای باشگاه و همه هواداران حامی من هستند و به همین خاطر فکر میکنم که این فصل یکی از شادترین فصول تاریخ رئال مادرید باشد.
زیدان در کنار من روی نیمکت خواهد نشست
سرمربی جدید کهکشانیها در خصوص همکاری با زینالدین زیدان اظهار داشت: بسیار خوشحالم که زیدان را در کنار خودم میبینم. او بازیکن فوقالعادهای بود و حالا به دنبال کسب تجربه مربیگری است و من خیلی خوشحالم که او همکار من است. زیدان در کنار من روی نیمکت خواهد نشست. تنها مشکل این است که او نمیتواند بازی کند! (خنده)
همه ارزش قهرمانی رئال در اروپا را میدانند
مربی پیشین پاریسنژرمن در خصوص انگیزهاش برای رساندن رئال مادرید به دهمین قهرمانیاش در لیگ قهرمانان اروپا تصریح کرد: فکر میکنم دیگر همه ارزش این قهرمانی برای رئال مادرید را میدانند.
از کارلتو به عنوان کسی که میتوانند آرامش و صلح را به رختکن رئال برگرداند یاد شده است. او با اعتراف به اینکه هرگز کسی از او به عنوان «آشتی دهنده» یاد نکرده بود، خاطرنشان کرد: من میخواهم با بازیکنان رابطه خوبی داشته باشم و همیشه هم اینطور بوده است. با تمام اینها من فکر نمیکنم که رئال مادرید به آشتی دهنده و برقرارکننده صلح نیازی داشته باشد.
رئال قابلیتهای فراوانی دارد
«برنامه و تاکتیکهای کارلتو برای رئال مادرید چیست؟»، او در پاسخ به این سوال اظهار داشت: کنترل، ایدههایی برای حمله و ... این تیم قابلیتهای فراوانی دارد، متعادل است و من فکر نمیکنم که سازماندهی یک سیستم هجومی خوب بر پایه کنترل توپ، کار سختی باشد.
رویای حضورم در رئال محقق شده است
آیا کارلتو برای مربیگری در رئال مادرید به دنیا آمده است؟ پاسخ کارلتو به این سوال اینگونه بود: نمیدانم اما این را میدانم که آمدن به این تیم یکی از رویاهای من بود که اکنون محقق شده است.
مودریچ پویاتر از پیرلو است
آنچلوتی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص مقایسه پیرلو، هافبک ایتالیایی یوونتوس با لوکا مودریچ، هافبک کروات رئال مادرید عنوان کرد: مودریچ بازیکن پویاتری است.
کاکا هنوز بازیکن رئال مادرید است
تکلیف کاکا، هافبک برزیلی نیمکتشنین رئالیها چه میشود. این پرسشی بود که خیلیها منتظر شنیدن پاسخ آن از زبان سرمربی جدید رئال مادرید بودند. او در این خصوص گفت: هنوز درباره خریدهای تابستانی با مسئولان تیم حرفی نزدهایم. کاکا هنوز بازیکن رئال مادرید است و ما میخواهیم با او کار کنیم و به عنوان بازیکن رئال مادرید او را به اوج برگردانیم. بیش از این چیزی برای گفتن ندارم.
ما به چمن سانتیاگو برنابئو آب میدهیم!
در پاسخ به این سوال که آیا او مانند مورینیو دستور خواهد داد قبل از بازی با بارسلونا در الکلاسیکو چمن ورزشگاه سانتیاگو برنابئو را خشک نگه دارند تا بازی برای کاتالانها سختتر شود، تصریح کرد: اگر بخواهیم بازی روان و پویایی ارائه کنیم باید به چمن ورزشگاه آب بدهیم!
مورینیو مربی بزرگی است
کارلتو سپس نظرش را درباره آقای خاص گفت: مورینیو مربی بزرگی است و من برای او احترام فراوانی قائل هستم، هرچند شخصیت او با من متفاوت است. من برای او نهایت احترام را قائلم. مورینیو کارش را در رئال مادرید انجام داد و حالا نوبت من است که کارم را انجام دهم. فکر نمیکنم که مقایسه کردن من با او کار صحیحی باشد.
مطمئنم رئال مادرید میتواند بهتر از بارسلونا کار کند
سرمربی جدید کهکشانیها نظرش در خصوص اصلیترین رقیب خود در لالیگا یعنی بارسلونا را هم اینگونه بیان کرد: بارسلونا رقابتطلبترین تیم اسپانیا است اما ما میتوانیم با این تیم رقابت کنیم. من مطمئنم که رئال مادرید میتواند بهتر از بارسلونا کار کند.
ایسکو بازیکن فوقالعادهای است
آنچلوتی درباره ایسکو ستاره جوان مالاگا و یکی از گزینه رئال مادرید برای بازار نقل و انتقالات تابستانی خاطرنشان کرد: ایسکو بازیکن فوقالعادهای است و تواناییهای زیادی دارد اما من نمیتوانم بگویم که او بازیکن رئال مادرید خواهد شد یا نه.
کاسیاس بازیکن بزرگی است
آیا آنچلوتی از این موضوع که ایکر کاسیاس، کاپیتان رئالیها نیم فصل دوم فصل قبل روی نیمکت نشسته بود اطلاع داشته؟ او در پاسخ به این سوال اظهار داشت: نه. من این را نمیدانستم. کاسیاس بازیکن بزرگی است و همه افتخارات را کسب کرده است. به علاوه او کاپیتان تیم ما است. با تمام اینها ما بازیکنان خود را بر اساس شایستگیشان انتخاب میکنیم.
برای من مایه افتخار است که مربی رونالدو باشم
آخرین سوالی که کارلتو به آن پاسخ داد درباره کریستیانو رونالدو، بهترین بازیکن تیمش بود. او در خصوص ستاره پرتغالی کهکشانیها خاطرنشان کرد: برای من مایه افتخار است که مربی بازیکنی مانند رونالدو باشم، درست همانطور که مربیگری برای زیدان برایم مایه افتخار بود. اگر او تا پیش از این جزو بزرگان نبود مطمئنا الان هست.
اینهم چند تا عکس از معارفه ی سر مربی جدید رئال
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آنچلوتي اميدوار است طلسم رئال را شکسته و اين تيم را به دهمين قهرمانياش در اروپا برساند.
خبرنگاران زيادي براي پوشش خبري مراسم معارفه سرمربي ايتاليايي و جديد رئال به اين سالن آمده بودند.
آنچلوتي به هواداران رئال قول داده بازي زيبا، قهرماني و شور و هيجان را با خود به اين باشگاه اسپانيايي بياورد.
آنچلوتي در کنفرانس خبري هيجان انگيز خود مقداري اسپانيايي، کمي فرانسوي و به زبان مادري خود ايتاليايي با خبرنگاران صحبت کرد.
عکاسان زيادي براي پوشش حضور آنچلوتي به سانتياگوبرنابئو آمده بودند.
سرمربي ايتاليايي تابلو پشت در دفتر کار خود در باشگاه رئال مادريد را نصب مي کند.
اين هم دفتر کار جديد کارلتو که از پاريس به مادريد منتقل شده است.
آنچلوتي در محل باشگاه مقابل عکس رئال مادريد سال 1998 که قهرمان اروپا شد ايستاده و احتمالا اميدوار است دهمين قهرماني اين تيم را در اروپا کسب کند.
آنچلوتي زماني مربي زيدان بوده اما فصل آينده آنها روي نيمکت رئال با هم همکار خواهند بود.
ژست معروف آنچلوتي اين بار در نخستين کنفرانس خبري او به عنوان سرمربي جديد رئال مادريد.
آخرين قهرماني رئال در اروپا با ضربه تماشايي اين چهره به سمت دروازه لورکوزن در فينال سال 2002 به دست آمد، او اين بار در سمت کمک مربي اميدوار است با رئال قهرمان اروپا شود
دیلی استار:نزدیک شدن سوارز به رئال
رئال مادرید با لوئیس سوارز به توافق رسیده است...
در حقیقت دیلی استار مدعی شده است که سوارز با رئال به توافق رسیده وبه زودی راهی برنابئو میشود...
این منبع مدعی شده است که رئال با پرداخت 47 میلیون یورو لوئیس سوارز را به خدمت میگیرد
نقل قول:
کاسیاس بازیکن بزرگی است
آیا آنچلوتی از این موضوع که ایکر کاسیاس، کاپیتان رئالیها نیم فصل دوم فصل قبل روی نیمکت نشسته بود اطلاع داشته؟ او در پاسخ به این سوال اظهار داشت: نه. من این را نمیدانستم.
برای من مایه افتخار است که مربی رونالدو باشم
او در خصوص ستاره پرتغالی کهکشانیها خاطرنشان کرد: برای من مایه افتخار است که مربی بازیکنی مانند رونالدو باشم، اگر او تا پیش از این جزو بزرگان نبود مطمئنا الان هست.
این چی میگه؟ :mage mishe:
هافبک فرانسوی تیم فوتبال بایرنمونیخ گفت که پپ گواردیولا پوشیدن پیراهن شماره ۱۰ را به وی پیشنهاد داده است.اولین تمرین تیم فوتبال بایرنمونیخ برای آمادهسازی فصل 14- 2013 روز چهارشنبه با حضور پپ گواردیولا سرمربی جدید این تیم در حضور هزاران هوادار در ورزشگاه آلیانتس آرهنا برگزار شد.
نقل قول:
هافبک فرانسوی تیم فوتبال بایرنمونیخ گفت که پپ گواردیولا پوشیدن پیراهن شماره ۱۰ را به وی پیشنهاد داده است.اولین تمرین تیم فوتبال بایرنمونیخ برای آمادهسازی فصل 14- 2013 روز چهارشنبه با حضور پپ گواردیولا سرمربی جدید این تیم در حضور هزاران هوادار در ورزشگاه آلیانتس آرهنا برگزار شد.
قول داده که داده آخه به رئال چه؟:death: