[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خبرهایی کوتاه از نقل انتقالات بایرن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] باشگاه بایرن مونیخ برای فصل آینده از هم اکنون در فکر جذب بازیکنان مدنظر باشگاه است تا بتواند با تقویت نقاط ضعف و تقویت آن عملکرد بهتری در فصل آینده داشته باشد.
به گزارش fcbayern.ir، علی رقم تکذیب سران باشگاه مونشن گلادباخ در مورد پیوستن دانته مدافع 28 ساله و برزیلی این تیم به باشگاه بایرن مونیخ، هر لحظه این شایعات قوت بیشتری می گیرد. بسیاری از خبرگزاری ها از انتقال 4.7 میلیون یورویی این بازیکن به بایرن خبر می دهند.
دانته نیز در اظهار نظری اینگونه می گوید:" جام جهانی 2014 در برزیل برگزار می شود و من بسیار دوست دارم که با پیراهن تیم ملی کشورم در این تورنمنت حضور داشته باشم اگر در تیم های بزرگی همچون: رئال و بایرن حاضر شوم آن وقت بهتر می توانم نظر سرمربی تیم ملی را بدست آورم."
برای تمدید با روبن مشکلی نیست
کارل هاینس رومینیگه مدیر اجرایی باشگاه بایرن مونیخ در مورد تمدید قرارداد با روبن بسیار خوشبین است او در این مورد می گوید:" ما باید صبور باشیم و برای آن راه حل پیدا کنیم." او با اشاره به مذاکراتی که با هانس روبن پدر آرین داشت ادامه داد:" آن ها بارها و بارها اعلام کرده اند که آرین روبن و خانواده اش در مونیخ کاملا خوشحال هستند و مشکلی برای ادامه نیست.
اولیچ و فان بویتن در بایرن می مانند
قرارداد اویکا اولیچ و دنیل فان بویتن در پایان فصل با بایرن به اتمام می رسد رومینیگه در مورد آینده این دو بازیکن تقریبا پا به سن گذاشته گفت:" من باور دارم که هر دوی آن ها در بایرن خواهند ماند هر دوی آن ها شخصیت و کیفیت بالایی دارند."
این در حالی است که اولیچ برای پیوستن به ولفسبورگ با این باشگاه مذاکراتی نیز داشته است.
گومز در بایرن ماندنی است
رومینیگه 56 ساله با بیان دیدگاه مثبت در مورد تمدید قرارداد با ماریو گومز این بازیکن را یک بایرنی خطاب کرد و گفت:" با وجود آنکه ماریو تا تابستان 2013 با ما قرارداد دارد ولی من به تمدید و ادامه همکاری با او بسیار خوشبین هستم و او همچنان یک بایرنی به حساب می آید."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]