يه خبر گالياني ميخواد براي فصل بعد كاپيتانو زلاتان بكنه كه واقعا عالي ميشه- به نظر من كاپيتان اول كه آمبروزيني هست و تو همه بازيها حضور نداره و كاپيتان 2 هم زلاتان باشه و 3 هم تساگو سيلوا و 4 آبياتي
نمایش نسخه قابل چاپ
يه خبر گالياني ميخواد براي فصل بعد كاپيتانو زلاتان بكنه كه واقعا عالي ميشه- به نظر من كاپيتان اول كه آمبروزيني هست و تو همه بازيها حضور نداره و كاپيتان 2 هم زلاتان باشه و 3 هم تساگو سيلوا و 4 آبياتي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 002 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوبه ولی زلاتان زیاد کاپیتان نبود تا حالا نکنه تیم نا هماهنگ شهthink::
خوب دیگه بچه های یه دوسه هفته ای رو واسه امتحانات نیستم
هوای این جارو داشته باشید
دوست دارم وقتی امدم زدم تو خبرها 2 تا ستاره تاپ خریده باشیم
خداحافظ ما رفتیم تو حالت sleep
امیدوارم برلو بدونه داره چیکار میکنه...با این وضعیت،تنها شانس ما برایه مدعی بودن در فصل بعد،نقل و انتقالات هستش...وگرنه.....
کسی نمیدونه که این پاتو بلاخره رفتنیه،موندنیه یا .....؟:ehe::fek konam:
فصل امتحانات شروع شده کم کم داره تمام سایت ها خلوت میشه
سینا امیدوارم موفق بشی همین طور بقیه بچه های سایت :nishkhand:
این دوران که برای ما گذشته
اره منم امتحان دارم باید دیگه برم سر درس
بعد امتحانات میترکونیم یورو 2012
:-shad
داداش برات آرزوي موفقيت ميكنم . خيلي دوست دارم به جاي اين بازيكناني كه رفتن چند تا بازيكن خوب رو تيم بگيره اين مونتوليوو هم بازيكن خوبي هست و ميشه روش حساب ويژه اي باز كردنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید موند تا یورو شروع بشه بعد بازیکن خرید
هنوز هیچ تیمی دست به کار نقل انتقالات نشده تو یورو ستاره های جدید پیدا میشه
مثل ما که بواتنگ رو تو جام جهانی پیدا کردیم
منم تا 3 چهار روز دیگه امتحانام شروع میشه....
شاید بعد امتحانا اینترنتو جمع کردم برا یه مدتthink::
دوباره بحث رفتن ايبرا داغ شده دست از سر ايبرا بر نميدارند اميد هست كه تو تيم بمونه من كه خيلي اميدوارم