اول تبریک میگم
اما زیاد از نتیجه راضی نیستم
با توجه به اتفاقات 15 دقیقه اول و زدن 2 گل و 10 نفره شدنشون من توقع داشتم خیلی بیشتر گل بزنیم
اما همینم خیلی خوبه(ببین ارسنال توقع ها رو چکار کرده،فصل بعد من برد زیر 5 گل فاصله رو باخت میدونمheee::)
نمایش نسخه قابل چاپ
اول تبریک میگم
اما زیاد از نتیجه راضی نیستم
با توجه به اتفاقات 15 دقیقه اول و زدن 2 گل و 10 نفره شدنشون من توقع داشتم خیلی بیشتر گل بزنیم
اما همینم خیلی خوبه(ببین ارسنال توقع ها رو چکار کرده،فصل بعد من برد زیر 5 گل فاصله رو باخت میدونمheee::)
منم تبریک میگم:flowerysmile:
آرسنال خیلی خوب داره نتیجه میگیره ولی تازه یادشون افتاده که باید بازی کنن و ایجا لیگ اینگیلیسه نه لیگ پاکستان:-ang
به هر حال این که اینقدر دیر به فکر افتادیم ولی رده ی سومیم جای شکر داره!binam
منم تبريك ميگم برد آرسنال اميدوارم تا پايان فصل فقط برد بياريم و فن پرسي هم آقاي گل بشه
چه تاپیک خلوتی شده... گویا دوستان نام گذاشتن روی کمپ دربی از آرسنال مهمتر شده که دیگه روزی 1 پست به زور میخوره اینجا
عجب!!!!!!!!!!!!!!!:gerye:
والله من که صبح تا شب کلاسم وقتش نیست بیام دربی ــ مگه اینکه اخر شبی مثل الان بتونم بیام ـ ولی ایشالا که بچه ها تاپیکو میچرخنن roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ارسنال - ویگان[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ساعت 23:30
LIG TV3
Nova Sports 1 (hellas)
Premier League World
Sky Sport 1 (italy)
~ AD Sports HD3
~ LIG TV3 HD
~ Nova Sports HD (hellas)
~ Premier League HDTV
~ Sky Sport 1 HD (italy)
الان منظورت منم؟:khelal dandoon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما توجه کنی کلا کسی پست نمیده ادم میمونه چی بگه
خب رسیدیم به ویگانی که من یونایتدو برد و نشون داد خطرناکه برای حفظ جایگاهمون باید ببریم و فاصله ایجاد کنیم و نزاریم کار به هفته های اخر(که البته الانم اخره اما اخرتر یعنیheee::)بکشه
lagh::lagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه عبدله رو میگم
گر گرفتتش میخواد تاپیکو بزنه دیگه آرسنال و اینارو یادش رفته:-ang:-ang:-ang
الان بیاد 2 تا پست بده به کاربرا روحیه بده 2 تا تحلیل قشنگ بکنهlagh::lagh::
نه بنده خدا نتش از دیروز قطع شدهنقل قول:
اما شنیدم از وقتی من سیتی 6 تا به نوریچ زده طرفداره اونا شده
قراره بازیکنه محبوبشم نصری بکنه
میبینی چقد خائن هست
حالا برای اینکه پستمون اسپم کامل نباشه باید عرض کنم ما میتونیم ویگانو ببریمlagh::
امروز تیممون بازی داره
با اینکه ویگان منچستر رو شکست داد ولی من میگم بازم ارسنال سه بر هیچ بازی رو میبره!:fek konam:
میبریم