دایی اگه اسطوره بود که اینجور مردم ابروشو نمیبردن واون گند رو تو جام جهانی نمیزد. حالا منم یه سوال دارم کدام بازیکن در سطح جهان هست که این همه گند وابروریزی تو جام جهانی کرده باشه .
اینم دایی در جام جهانی 2006
1-انتقاد کارشناسان از برانکو برای دعوت کردن دایی به تیم ملی
برانکو پس از پایان دیدار مقابل مکزیک در حضور رسانه ها گفت: "ما به اشتباهات فردی باختیم." بله ایران به اشتباهات فردی باخت و یکی از افراد اشتباهکار ، خود شخص برانکو بود که هیچ گاه به انتقادات سازنده ای که علیه تیم ملی می شد وقعی ننهاد.وقتی همگان می گفتند دایی پا به سن گذاشته برای حضور در خط حمله تیم ملی ایران مناسب نیست، برانکو و فدراسیون فوتبال فوتبال، منتتقدان را به ایجاد اغتشاش روحیه تیم ملی متهم کردند
2-مفسر شبکه rtl: علی دایی تیم ملی ایران را ناک اوت کرد
مفسر شبکه rtl با انتقاد از عملکرد علی دایی در دیدار برابر مکزیک گفت: او بازیکنی است که به تیمش فکر نمی کند و تنها به فکر بالا بردن رکوردهایش است. پیر لیتبارسکی هافبک تکنیکی تیم ملی فوتبال آلمان در اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 میلادی که وظیفه تحلیل دیدار تیم های ایران و مکزیک را برعهده داشت ضمن بیان این مطلب افزود: کادر فنی تیم ملی ایران در بازی با مکزیک اشتباهات زیادی داشت که یکی از آنها تعویض نکردن علی دایی درطول بازی بود.
لیتبارسکی ادامه داد: قبل از بازی تصور می کردم تیم ملی ایران با نتیجه 2 بر1 تیم ملی مکزیک را شکست می دهد و زمانی که دو تیم در نیمه اول 1 بر1 مساوی بودند نیز به این پیش بینی خودم اعتقاد پیدا کردم اما نمی دانم چه اتفاقی افتاد که ایران در نیمه دوم بازی را واگذار کرد.
این مفسر باسابقه در ادامه به نقش حضور علی دایی در زمین اشاره کرد و گفت: به نظر من حضور دایی در زمین و تعویض نکردن او تا پایان بازی عملا تیم ملی ایران را ناک اوت کرد. کاپیتان تیم ملی ایران تنها به بالا بردن رکورد بازی و گل ملی خودش توجه می کند و به فکر تیم ایران نیست.
3- مجید جلالی :گفته بودم دایی در بازی با مکزیک کارایی ندارد
مجید جلالی تاکید کرد: همانطور که قبلا هم گفته بودم علی دایی در دیدار برابر مکزیک هیچ کارایی نداشت چرا که کندی او در مقابل سرعت مکزیکی ها کاملا قابل پیش بینی بود.
جلالی که با حضور در ورزشگاه فرانکن اشتادیون شهر نورنبرگ دیدار تیم ملی کشورمان برابر مکزیک را از نزدیک تماشا کرد افزود: از ماهها پیش اعلام کردم به دلیل اینکه علی دایی بازیکنی با سن بالا و عکس العمل های کند است عملا نمی تواند در مقابل سرعت مکزیکی ها برای تیم ملی مفید باشد اما متاسفانه کسی به این مسئله مهم توجهی نداشت
4-محمود خوردبین :دایی را به تیم ملی تحمیل کرده اند
محمود خردبین گفت: برانکو و دادکان با تحمیل دایی به تیم با ملت ایران لجبازی می کنند و دلیل این اصرارها با گذشت زمان مشخص خواهد شد. محمود خردبین در گفت وگو با خبر نگار ورزشی" مهر"ضمن بیان این مطلب در کرج افزود :وجود شخصی مانند دایی که هیچ کارایی در زمین نداشت فشار زیادی به بازیکنان دیگر آورد و آنها را خسته کرد به خصوص وحید هاشمیان که مجبور بود خلاء او را در زمین جبران کند و به جای او نیز بدود.
وی ادامه داد : نمی دانم چه ترسی از دایی وجود دارد که اجازه نمی دهد قاطعانه او را از زمین بیرون بکشند و احساسات یک ملت این گونه بازی گرفته می شود.
ملی پوش اسبق تیم ملی خاطرنشان کرد: مگر غیر از این است که از میدان دادن به جوانانی مانند تیموریان نتایج بسیار خوبی به دست آوردیم پس چرا این میدان به کاظمیان ،خطیبی ،برهانی و ... داده نمی شود.
وی در پایان اظهارداشت: اگر ترکیب تیم ایران در بازی های بعدی ترکیبی جوان شده باشد می توان به صعود ایران به مرحله بعد امیدوار بود اما اگر با این ترکیب به میدان برود از همین الان باید منتظر سقوط و شکست های ناباورانه تیم کشورمان باشیم.
5-شبکه اسکای اسپورت انگلیس:ایران خط حمله نداشت/ دایی درزمین قدم میزند
شبکه اسکای اسپورت انگلیس ضعف خط حمله و مهاجمین تیم ملی ایران را عامل شکست سنگین این تیم برابر مکزیک عنوان کرد . شبکه اسکای اسپورت انگلیس گزارش کرد: علی دایی مهاجم کهنه کارتیم ملی ایران درشرایطی درخط حمله تیمش در برابر مکزیک قدم می زد که به خوبی از سوی بازیکنان اطرافش چون علی کریمی حمایت می شد.
اسکای اسپورت ضمن تمجید ازخلق صحنه های خطرناک توسط وحید هاشمیان دیگرمهاجم تیم ملی ایران نوشت : ضربه سر ماهرانه وی در اوایل نیمه اول تنها به مدد حرکت آکروباتیک "اسوالدو سانچز" دروازه بان مکزیک دفع شد.
6-علی دایی برای روبه رو نشدن با خشم مردم به ایران بر نمیگردد
از جمع بازیکنان شاغل در ایران تنها علی دایی به ایران بازنخواهد گشت . وی به برلین سفرکرده تا به همراه خانواده اش مدتی را به دور ازهیاهوی فوتبال به استراحت بپردازد .
پ.ن : البته فرار کردن به المان وامریکا نتیجه ای نداشت چون مردم حداقل شیشه های مغازش رو پایین آوردن
اینم آمار دایی در بازی با مکزیک
دایی، فقط تماشاگر
علی دایی، کاپیتان تیمملی فوتبال ایران در بازی برابر مکزیک آرامترین و کم تأثیرترین بازیکن میدان بود.
دایی در حضور 90 دقیقهای خود برابر مکزیک در گلزنی و دادن پاس گل ناکام بود.
وی هیچ شوتی به سمت دروازه مکزیک نکرد و از دادن یک پاس بلند یا کوتاه مؤثر نیز عاجز نشان داد.
وی در عبور از بازیکنان مقابلش نیز ناکام بود و حتی یک تکل صحیح نیز روی پای بازیکنان مکزیکی نزده است.
بازیکنان حریف برای دریافت توپ از کاپیتان تیمملی نیز از تکل استفاده نکردها
حالا یه سوال خیلی ساده از دوستان . چرا دایی هیچ وقت تو جام جهانی گل نزده ؟؟ والبته میبینیم که اینطور آبروی فوتبال ما رو برده !! آیا دلیلش نبودن تیمهای درجه 8 مثل گوام ،مالدیو و... تو جام جهانی نیست ؟؟