خب به نظر من کلا یک راه وجود داره که انگیزه مضاعفی به تیم تزریق کنیم.شاید یکم پیشنهاد ناراحت کننده ای باشه چون اکادمی بارسا حدود 10 ساله به صورت تخصصی داره تلاش میکنه تا این سبک رو اجرا کنیم.منظورم تیکی تاکا و توتال فوتبال هست.یعنی دیگه این سبک جواب نمیده.4 ساله داریم همه جامها رو با این روش میگیریم ولی امسال همه دستمون رو خوندن دیگه جواب نمیده.درست شدیم مثل فصلی که از کمبود جام و به عبارتی ابروریزی مجبور شدیم پپ 38 ساله رو بیاریم.الانم وقت یک تحول عظیمه.دیگه توتال فوتبال جواب نمیده.به نظرم سبک فعلی سیتی و رئال خیلی خوب و بهتر جواب میدن.سبک سیتی پاس های سرضرب تا دروازه و استفاده از یک مهاجم هدفه که معمولا اگوئرو هست به خاطر تکنیکش.ما هم مهرش رو داریم هم توان تاکتیکیش رو.سبک رئال هم که یک سبک کاملا مستقیمه یعنی توپ که اومد دستت برو سمت دروازه حریف.برای این سبک هم مهرش رو داریم هم توانایی تاکتیکیش رو.الان دیگه این سبک تاخیری نمیتونه چندان جواب بده چون دیگه همه دستمون رو خوندن و فقط شاید روی توانایی های فردی مثل ژاوی و مسی و اینیستا به گل برسیم و عملا امسال کمتر از روی تاکتیک به گل رسیدیم(به غیر از بازی با رئال) و بقیه روی کار فردی بوده.تغییر تاکتیک یا مربی میتونه باعث بهتر شدن نتیجه هامون بشه و انگیزه تیمی هم بره بالا.یک کار جسورانه دیگه هم میشه کرد و اون فروش بعضی از بازیکنای اساسی هست.بازیکنایی مثل ویا یا پدرو یا مسی یا بوسکتس یا کیتا یا ابیدال یا دانی ممکنه باعث خلاء بزرگ تاکتیکی در تیم بشه(مخصوصا فروش مسی یا الوز) ولی پول عظیمی به تیم تزریق میکنه از طرفی هم باعث میشه بازیکنا به خودشون بیان و بفهمن توی این تیم جاودان نیستن.عملا یک عده مثل مسی و الوز و پیکه و بوسکتس الان فکر میکنن توی بارسا جاودان شدن برای همین دیگه اون انگیزه رو برای پیشرفت بارسا ندارن.واقعا رفتن یکی مثل مسی (با اینکه خیلی دوستش دارم) میتونه بهمون کمک کنه.واقعا میتونیم با رفتن اون بازیکن بزرگ و با انگیزه ای بگیریم که بتونه به تیم کمک کنه.الان واقعا یکی مثل مسی دیگه انگیزه چندانی برای بازی تو بارسا نداره.وقتی توپ میاد دستش یا پاس به عقب میده یا توپ رو لو میده.وقتشه یک تغییر اساسی تو تیم بدیم و از این نظر کاملا با روسل که قصدش عوض کردن پپ بود موافقم.اولش خیلی مخالف بودم ولی الان فهمیدم که تیم واقعا نیاز به یک دوپینگ روحی داره.یکی مثل مسی یا پیکه یا بوسکتس یا الوز به هرچی میخواستن با بارسا رسیدن و دیگه نمیخوان چندان بارسا رو به رخ بکشن بلکه به نظرشون دیگه وقتشه که خودشون رو به جهان نشون بدن.البته یکم نظرم تند رو هست ولی مطمئنم 100 درصد جواب میده.