-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: حق ما باخت نبود
حنيف عمران زاده، مدافع استقلال طى اظهارنظرى گفت: ما بازى قابل قبولى ارايه داديم اما با بى دقتى از موقعيت هاى خود استفاده نكرديم و تراكتور از موقعيت هاى خود به خوبى استفاده كرد.وى درخصوص شكست تيم هاى بالاى جدول اظهار داشت: اين نشان مى دهد همه تيم ها براى كسب ۳ امتياز وارد ميدان مى شوند. ما با برد مقابل تراكتور مى توانستيم شرايط خوبى در جدول پيدا كنيم و براى قهرمانى اميد بيشترى داشته باشيم ولى هنوز هم چيزى از دست نداده ايم.عمران زاده درخصوص حضور چند دقيقه اى خود در بازى گفت: من با صلاحديد مربى خود در دقايق آخر وارد ميدان شدم تا خط دفاعى تيم را محكمتر كنم. حالا چرا از اول وارد ميدان نشدم به خاطر صلاحديد پرويزمظلومى بود و آناليزى كه در اين بازى داشت من از اول در تركيب قرارنگرفتم. وى درخصوص بازى هاى بعد استقلال افزود: ما هنوز ۵ بازى ديگر در پيش داريم كه با برد حريفان خود و شكست حريفان خود در بالاى جدول مى توانيم قهرمان ليگ برتر بشويم كه با بازى اين هفته نشان مى دهد غيرممكن نيست
-
مصاحبه فتح اله زاده
۱۲ امتياز از ما گرفته اند؛ حرف هايم هر بارى داشته باشد مى پذيرم
فتح الله زاده: داور با چسبيدن به هافبك هاى استقلال مانع بازى سازى آنها شد!
اين صحبت ها هر بارى داشته باشد، پاى آن ايستاده ام. وقتى داور با قضاوتش روى نتيجه تأثير مى گذارد بايد با شدت با او برخورد شود. بايد ريشه داورى هاى مغرضانه را خشكاند. اگر بيشتر اهالى فوتبال از داورى ها گله مى كنند حتما يك چيزهايى را مى بينند كه مى گويند. يكى به من بگويد كدام يك از حرف هاى من درباره بازى با تراكتور ناحق بوده است؟
سرپرست باشگاه استقلال گفت: داور مسابقه با چسبيدن به هافبك هاى استقلال مانع بازى سازى آنها مى شد. على فتح الله زاده درباره قضاوت روز يكشنبه «تورج حق وردى» در ديدار استقلال و تراكتورسازى تصريح كرد: من نمى خواهم حرف هاى جنجالى بزنم اما باعث جنجالى شدن قضايا مى شوند. اين همه زحمت مى كشيم و فوتبال زيبا بازى مى كنيم اما يك داور به راحتى حق ما را مى گيرد.
وى افزود: هيچ مشكلى با تراكتورسازى نداريم. آنها هم خوب بودند. حتى قبل از بازى وقتى عزيز محمدى در مورد حضور طرفداران تراكتورسازى از من پرسيد گفتم آنها هم دوستان ما هستند و با وجودى كه در تبريز به هواداران استقلال جايى ندادند، به آنها چندين جايگاه اختصاص داديم.
سرپرست باشگاه استقلال تصريح كرد: تراكتورسازى از پاداش داورى به نحو احسن استفاده كرد كه اگر ما هم جاى آنها بوديم همين استفاده را مى كرديم. اين تيم قبل از اينكه گل اول را بزند توپى در اختيار نداشت و آن توپ به اوت رفته براى استقلال بود. من يك بار، دو بار، درباره مشكلات داورى حرف نزنم، چند بار مى توانم حرف نزنم؟ پس چه كسى از استقلال دفاع كند؟ چقدر ماخوذ به حيا باشم؟ مقابل سايپا درحالى كه بازيكن مان با دروازه بان آنها تك به تك بود، اعلام خطا كردند، مقابل سپاهان يك پنالتى ما را نگرفتند. در ۵ بازى ۱۲ امتياز از ما گرفتند.
فتح الله زاده ادامه داد: حتى برخى از كارشناسان داورى مى گويند خطايى كه روى جاسم كرار گرفته شد، درست نبوده است. بر فرض هم كه درست بوده باشد گل اول آنها درست نبود.
سرپرست باشگاه استقلال درباره اينكه در بازى تراكتورسازى صحنه هايى ديده كه اگر
بخواهد در مورد آنها صحبت بكند فوتبال به هم مى ريزد، گفت: من مى خواهم به نكته اى در اين بازى اشاره كنم كه بسيار جالب است. داور مسابقه مدام به هافبك هاى استقلال مى چسبيد و مانع از حركت آنها مى شد، من نمى خواهم بگويم اين حركت داور از قصد بوده اما او بارها در جريان بازى با اين حركت خود مانع از توپ سازى استقلال شد. چنين اتفاقى اگر به عمد نبوده باشد، نشان از ضعف اين داور دارد. فتح الله زاده درباره صحبت خود مبنى بر اينكه رفاقت بين كمالوند و حق وردى در نتيجه اين مسابقه تأثير گذاشته است، عنوان كرد: من حرف ناحق نزدم. قبل از مسابقه هم به عزيز محمدى گفتم رفاقت اين دو مشكل ساز مى شود. پيش از اين هم به آقاى عسكرى گفته بودم دقت بيشترى در انتخاب داوران داشته باشد. آقاى عسكرى اين بود دقت تو؟ وى درباره اينكه صحبت هاى او بار حقوقى دارد، گفت: اين صحبت ها هر بارى داشته باشد، پاى آن ايستاده ام. وقتى داور با قضاوتش روى نتيجه تأثير مى گذارد بايد با شدت با او برخورد شود. بايد ريشه داورى هاى مغرضانه را خشكاند. اگر بيشتر اهالى فوتبال از داورى ها گله مى كنند حتما يك چيزهايى را مى بينند كه مى گويند. يكى به من بگويد كدام يك از حرف هاى من درباره بازى ديروز ناحق بوده است؟
فتح الله زاده تصريح كرد: اگر به رفاقت كمالوند و حق وردى هم كارى نداشته باشيم قضاوت داور ثابت كرد كه اشتباهاتى داشته است. صحبت هاى من اگر در نتيجه بازى تاثير نداشته باشد، حداقل وجدان هاى خفته را بيدار مى كند. چرا بايد بازى خوب ما با داورى عوض شود؟ متاسفانه من جو را خوب نمى بينم. چطور مى شود داور اين همه در نتيجه بازى نقش داشته باشد؟ من اين قضيه را رها نمى كنم و ثابت مى كنم كه چه اتفاقاتى در بيان اين مسابقه رخ داده است.
سرپرست باشگاه استقلال در پايان تاكيد كرد: من بايد حق ميليون ها هوادار را بگيرم. يك داور به چه جراتى كار يك تيم را خراب مى كند؟ هواداران ما ديروز صبورى كردند و چيزى نگفتند. اتفاقات بازى ديروز فراتر از اشتباهات داورى بود. چرا بايد يك چنين داور ضعيفى را براى بازى استقلال بگذارند؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
مصاحبه محمدی
در خصوص داورى صحبتى نمى كنم
محمدى: اين باخت قابل توجه آنهايى كه مى گفتند خوب بازى كنيد و ببازيد
محمد محمدى دروازه بان استقلال ضمن دفاع از عملكرد اين تيم در چند وقت اخير گفت: خوب بازى كرديم اما اين شكست قابل توجه كسانى باشد كه مى گفتند خوب بازى كنيد و ببازيد.
او با اشاره به شكست تيمش در مسابقه روز گذشته مقابل تراكتورسازى اظهار داشت: فكر مى كنم فوتبال ديروز روى خوشش را به ما نشان نداد. اين هم قابل توجه آنهايى كه مى گفتند خوب بازى كنيد و ببازيد. در شرايط فعلى معتقدم فقط بايد نتيجه بگيريم و در مسابقه ديروز روى دو اتفاق گل خورديم در حالى كه آن همه موقعيت را از دست داديم.
محمدى افزود: به تراكتورسازى و هواداران خونگرمش تبريك مى گويم و واقعا آنها براى اين تيم شهرستانى يك نعمت محسوب مى شوند. اميدوارم در ادامه راه بتوانند نتايج خوبى كسب كنند.
وى در خصوص عملكرد استقلال در اين بازى گفت: چند هفته است خوب بازى مى كنيم اما روز گذشته نتيجه را از دست داديم. از دقيقه ۶۰ تيم ما تحليل رفت چون فشردگى مسابقات بسيار زياد است. ما در سه جام حضور داريم و هر ۴ روز يك بار بازى مى كنيم كه اين شرايط را براى همه سخت كرده است. اميدوارم كادر فنى و مديريت تدبيرى بينديشند كه در ادامه راه با مشكل مواجه نشويم.
دروازه بان استقلال در خصوص اعتراض هايى كه بعد از گل اول به داور مسابقه داشتند، گفت: توپ ابتدايى اوت نشده بود و سپس عليزاده روى هادى شكورى مرتكب خطا شد كه همه مدافعان ما ايستادند و به تصور خطا صحنه را نگاه كردند. همان باعث شد توپ پس از برخورد با محمد نصرتى وارد دروازه شود اما اعلام مى كنم آن اعتراض ها در جريان بازى بود و در خصوص مسائل داورى پس از مسابقه هيچ صحبتى نمى كنم و معتقدم داور تمام تلاش خود را براى بهبود كارش انجام مى دهد. محمدى در پايان در پاسخ به اين سؤال كه آيا شانس قهرمانى با نتيجه ديروز از دست رفت يا خير، گفت: مطمئن هستم در آخرين هفته ليگ كه رتبه بندى مشخص مى شود جايگاه استقلال بهتر از مكان سومى خواهد بود و در اين مسئله كوچكترين شكى ندارم. از هوادارانمان كه ديروز به ورزشگاه آمدند و تيم خود را تشويق كردند تشكر مى كنم اما با نتيجه اى كه به دست آمد، شرمنده آنها شديم.
-
مصاحبه مبعلی
مبعلى: تراكتورسازى شانسى برد
ايمان مبعلى هافبك تيم فوتبال استقلال درباره ديدار روز يكشنبه باتراكتور سازى گفت: فوتبال خوبى را انجام داديم اما متاسفانه نتيجه لازم را نگرفتيم. وى در ادامه گفت: ما براى برنده شدن به ميدان رفته بوديم كه متاسفانه از آن همه موقعيت فقط يكى به ثمر رسيد و حسرت فرصت هاى از دست رفته را مى خوريم. مبعلى اظهار داشت: تراكتورى ها فقط و فقط از روى شانس به ۳ امتياز رسيدند در حالى كه اين استقلال بود كه فرصت هاى پرتعداد گلزنى را خلق كرد. به هر حال تمامى بازيكنان تلاش خود را انجام دادند تا با پيروزى در بازى ديروز به رده دوم جدول صعود كنيم و براى قهرمانى در ليگ به يك مدعى جدى تبديل شويم كه متاسفانه اين فرصت از دست رفت.هافبك استقلال در پايان عنوان كرد: با باخت مقابل تراكتور و باخت تيمهاى سپاهان و ذوب آهن همچنان در كورس قهرمانى قرار داريم و با تلاش مضاعف در ۵ هفته آخر به ميدان مى رويم و با حمايت هواداران اين نتيجه را جبران مى كنيم.
-
مصاحبه پورحیدری
داورى به ضرر استقلال بود
پورحيدرى: هواداران نبايد به كادرفنى اعتراض كنند
تيم فوتبال استقلال تهران يكشنبه شب در هفته بيست و نهم رقابت هاى ليگ برتر مقابل تراكتورسازى تبريز شكست خورد تا ۳ امتياز حساس را از دست بدهد. منصور پورحيدرى سرپرست استقلال درباره بازى با تراكتورسازى گفت: بازى خوبى بود و دو تيم نمايش قابل قبولى را ارائه دادند. مقابل تراكتور بازيكنان تمام تلاش خود را انجام دادند، اما هميشه در فوتبال برد و باخت وجود دارد و اين بار شكست نصيب ما شد. در هر دو نيمه موقعيت هاى فراوانى را ايجاد كرديم و طبيعتا تيمى كه از فرصت هايش استفاده نكند، شكست مى خورد. تراكتور تحت فشار بود و اگر بازيكنان كمى دقت مى كردند، مى توانستيم به گل برسيم.وى ادامه داد: تراكتور انگيزه زيادى داشت تا امتيازات لازم را بگيرد و به خواسته اش برسد. عباس محمدى دروازه بان تراكتور يكى از بهترين بازيكنان تيمش بود و در پيروزى آنها نقش مهمى را ايفا كرد. گل هايى كه خورديم در حد استقلال نبود و بارها كادر فنى در تمرينات به بازيكنان گوشزد مى كنند تا به راحتى گل نخورند.سرپرست استقلال تصريح كرد: در بازى با النصر عربستان هم مشابه گلى كه از تراكتور را دريافت كرديم، خورده بوديم. نمى دانم چرا عبرت نمى گيريم و دوباره به همان شكل دروازه مان باز مى شود. بايد بگويم بازيكنان تلاش خود را انجام دادند، اما نتيجه اى نگرفتيم. عدم تمركز باعث شد تا دست خالى زمين را ترك كنيم.پورحيدرى درباره اعتراض هواداران نسبت به شكست استقلال نيز اظهار داشت: طرفدار هميشه دوست دارد تيمش برنده شود و به خواسته آنها احترام مى گذاريم. تعدادى از آنها نسبت به حضور دو هافبك دفاعى معترض بودند. بايد بگويم در بازى با پرسپوليس و پاختاكور هم با دو هافبك دفاى بازى كرديم و برنده شديم. حالا بر حسب اتفاق و بدشانسى بازى را به تراكتورسازى واگذار كرديم؛ اين دليل نمى شود كه بخواهند به كادرفنى اعتراض كنند. حتى فرزاد آشوبى در بيشتر لحظات نفوذ مى كرد و موقعيت هايى هم ايجاد كرد، اما با بدشانسى به هدر رفت. وى درباره اعتراض استقلالى ها نسبت به گل محمد نصرتى و قضاوت تورج حق وردى گفت: قبل از اين كه اين صحنه رخ دهد، كمك داور بايد پرتاب اوت را به نفع ما اعلام مى كرد، اما اين گونه نشد. هنگام پرتاب اوت دستى هم محمد نصرتى بازيكن ما را شارژ كرد و داور بايد خطا مى گرفت. من يك سوال از كميته داوران دارم? چرا براى بازى به اين مهمى كه دو تيم براى رسيدن به رتبه هاى بالاى جدول تلاش مى كنند، كميته داوران از ۶ داورى كه بين المللى هستند، استفاده نمى كند?! واقعا برايم عجيب است، البته نمى خواهم شكست را گردن داور بياندازيم اما قاعدتا عقل حكم مى كند، براى بازى با اين شرايط داوران برجسته ترى انتخاب شوند.
سرپرست استقلال درباره حضور كوتاه مدت اسماعيل شريفات در زمين و اخراج اين بازيكن، نيز خاطرنشان كرد: شريفات يكى از بازيكنان خوب و متعصب استقلال است. من صحنه را نديدم و نمى توانم درباره اخراجش صحبت كنم. در هرحال اخراج يك بازيكن بر پيكره تيم تاثير منفى مى گذارد.
پورحيدرى در مورد تاثير غيبت فرهاد مجيدى در شكست استقلال عنوان كرد: فرهاد يكى از بازيكنان بزرگ استقلال است و غيبتش بى تاثير نبود. سيدصالحى كه به جاى اين بازيكن بازى كرد تمام تلاش خود را انجام داد و يك گل هم به ثمر رساند. وى در پايان گفت: فشردگى بازى ها به ضرر استقلال بوده است و حضور همزمان در ليگ داخلى و ليگ قهرمانان آسيا باعث شده تا بازيكنان با خستگى مواجه شوند. پنجشنبه با راه آهن بازى داريم و بايد دوباره به ازبكستان برويم. كادرفنى حتى فرصت ارائه برنامه تاكتيكى ندارد و فقط ريكاورى مى كنيم. ديگر به اين شرايط عادت كرده بوديم و با توجه به ديدارهاى باقى مانده اميدهاى خود را از دست نخواهيم داد.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدري: راهآهن را حتي با تمام بازيكنانش بايد شكست دهيم
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: حتي اگر تمام بازيكنان راهآهن در بازي روز پنجشنبه حضور داشته باشند بايد اين تيم را شكست دهيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، منصور پورحيدري در حاشيه تمرين امروز تيم فوتبال استقلال در خصوص ديدار مقابل راهآهن اظهار داشت: آنها تيم خوبي هستند و با وجود اينكه 4 بازيكن خود را به دليل محروميت در اختيار ندارند اما چند بازيكن خوب در تيمشان هستند.
وي افزود: ما چند مصدوم و محروم داريم و شرايطمان كمتر از راهآهن نيست اما با اين وجود حتي اگر تمامي بازيكنان راهآهن هم در تركيب اين تيم حضور داشتند بايد اين تيم را شكست دهيم چون ما استقلال هستيم و بايد در كورس قهرماني باقي بمانيم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: 90 درصد اين تيم را حفظ ميكنم
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال با تاكيد بر اينكه فهرستي به باشگاه نداده است گفت: 90 درصد تيم كنوني را حفظ خواهيم كرد.
پرويز مظلومي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس با اشاره به شايعات مطرح شده تصريح كرد: اينكه ميگويند به باشگاه استقلال براي فصل آينده ليست دادهام صحت ندارد. اين كارها شيطنت است كه از سوي برخي افراد انجام ميشود. اكنون فقط تمركزم روي 5 بازي باقيمانده ليگ است.
وي ادامه داد: هيچ فهرستي به باشگاه ارائه ندادهام چرا كه اكنون وقت اين كار نيست. با اين حال در صحبتي كه با آقاي فتحاللهزاده داشتم 90 درصد اين تيم حفظ خواهد شد. سعي ميكنيم در پايان فصل و در زمان مقرر نقاط ضعف را با جذب بازيكنان مورد نظر برطرف كنيم
-
مصاحبه مبعلی
مبعلى: اگر تراكتورسازى را مى برديم شانس زيادى براى قهرمانى داشتيم
ايمان مبعلى هافبك جنوبى تيم فوتبال استقلال مقابل تراكتور سازى ۹۰ دقيقه در تركيب تيمش قرار گرفت.اين بازيكن با دادن يك پاس گل، توانست نظر مثبت سرمربى تيم را به خود جلب كند و مظلومى در پايان بازى از عملكرد اين بازيكن ابراز رضايت كرد. مبعلى گفت: بازى خوبى نبود، نمى دانم چه بگويم، همه مى دانند كه حق ما باخت نبود ما چند موقعيت داشتيم كه آنها از دست رفت و در نهايت شرايط به ضرر ما شد. اگر مى برديم شانس زيادى براى قهرمانى داشتيم ولب حالا هم نااميد نيستيم. او ادامه داد: اگر آن موقعيتها گل مى شد، شايد وقتى كرار آن ضربه را زد، ما غافلگيرنمى شديم و بى جهت سه امتياز را از دست نمى داديم.پاس گلى كه ارائه كردم هدر رفت اما اين مساله اهميتى ندارد، زيرا براى من برد استقلال مهم است و به باقى مسائل توجهى ندارم. مربيان از من رضايت داشتند، اما قبل از اين هم گفته بودم، كه من جاى بازيكن خاص را در تيم نمى گيرم و اين مسئله در بازى با تراكتورسازى ثابت شد. استقلال تيم بزرگى است و وقتى من در تركيب قرار مى گيرم با جان و دل براى تيم بازى مى كنم.
-
مصاحبه امیر آبادی
اميرآبادى: كاش خوب بازى نمى كرديم اما سه امتياز را مى گرفتيم
مهدى اميرآبادى مدافع استقلال گفت: اى كاش در ديدار مقابل تراكتورسازى خوب بازى نمى كرديم اما سه امتياز را مى گرفتيم.او در خصوص شكست ۲ بر يك استقلال مقابل تراكتورسازى اظهار داشت: در اين ديدار مستحق شكست نبوديم و برخلاف اينكه خوب بازى كرديم اما نتيجه را از دست داديم. اميدوارم هميشه بد بازى كنيم ولى سه امتياز را بگيريم. اى كاش اين اتفاق در اين بازى هم رخ مى داد. بهترين فرصت را براى نزديك شدن به صدر جدول از دست داديم اما هنوز هم فرصت داريم جبران كنيم. وى در خصوص قضاوت حق وردى گفت: روى گل اول تراكتورسازى اوت به سود ما بود اما فكر مى كنم نظر كارشناسان در اين زمينه مهمتر باشد.اميرآبادى در خصوص آخرين شرايط خودش قبل از ديدار روز پنجشنبه با راه آهن تصريح كرد: با وجود مصدوميتى كه پشت سر گذاشتم و هنوز هم دنبالم است ولى تمام تلاش خود را انجام مى دهم تا براى تيمم مفيد باشم. هميشه عادت كرده ام به خاطر استقلال اينگونه مصدوميت ها را تحمل كنم و چيزى كم نگذارم. وى گفت: راه آهن حريف سرسختى است و بازى مقابل اينگونه تيم ها كار بسيار دشوارى است. شاگردان تارتار قصد دارند با كسب امتياز به انتهاى جدول نرود و به همين خاطر ديدار سنگينى در پيش داريم ولى تمام تلاش خود را براى كسب ۳ امتياز انجام خواهيم داد. مدافع استقلال در پايان فصل چه رتبه اى را براى تيمش پيش بينى مى كند گفت: قصد داريم سهميه آسيا را از آن خود كنيم چون هنوز مشخص نيست در سال آينده چند تيم در ليگ قهرمانان آسيا از ايران حضور پيدا خواهند كرد. بايد جوانب احتياط را در نظر بگيريم و بالاترين رتبه را از آن خود كنيم.
-
مصاخبه شریفات
شريفات: استقلال بدون من با مشكل مواجه نمى شود
بازيكن جوان تيم استقلال پس ازورودش در بازى تراكتورسازى از سوى داور اخراج شد و در بازى راه آهن محروم است.اسماعيل شريفات گفت:من هرگز به دنبال جنجال يا حاشيه سازى نبودم و در بازى تراكتور كار من از روى عمد نبود.وى افزود:ما در بدترين شرايط بازى را واگذار كرديم من مطمئن هستم كه اين تا آخر فصل آخرين باخت ما خواهد بود.شريفات تصريح كرد:با اينكه اكنون در يگ برتر پنج تيم شانس قهرمانى دارند اما سه تيم اول شانس بيشترى دارند.وى در پايان خاطرنشان كرد:اين هفته هاى پايانى ليگ برتر هر تيمى كه بتواند بهتر امتياز بگيرد و كمتر امتياز از دست بدهد شانس قهرمانى دارد ما نبايد نااميد شويم و فقط بايد به فكر بازيهاى خود باشيم نه اينكه ببينيم سپاهان و ذوب آهن چگونه نتيجه مى گيرند.