-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جورجو اماده بازگشت به ترکیب یووه
1 اردیبهشت 1390
پس از چند هفته غیبت اماده بازگشت است. مدافع مستحکمی که یوونتوسی ها امیدوارند برای سال های زیادی او را با پیراهن سیاه و سفید تیم شان ببینند بازگشتش در هفته های پایانی ارزشمن خواهد بود. جورجو کیه لینی در تمرینات روزهای اخیر نشان داد که می تواند یووه را در دیدار برابر کاتانیا همراهی کند.
بازیکنان یووه همچنان به رسیدن و ایستادن در رتبه چهارم جدول امیدوارند و کیه لینی که خود را اماده همراهی تیم در هفته های پایان می کند پس از تمرینات روز گذشته گفت: اماده ام، برای بازگشت مشکلی ندارم و می خواهم هفته های انتهایی فصل را به بهترین شکل ممکن سپری کنم.
مدافع یووه تاکید کرد که برای ماندن در یووه و ادامه دوران بازیگری با این تیم بزرگ هیچ مشکلی نداشته و نخواهد داشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
بازی بعدی یوونتوس
یوونتوس - کاتانیا
زمان:شنبه 3 ارديبهشت 1390 ساعت 23:15 به وقت تهران
مکان : ورزشگاه المپیکو تورینو
سری آ ایتالیا
یوونتوس در خانه برای سیزدهمین بار از کاتانیا میزبانی خواهد کرد. در تاریخ رقابت های این دو تیم 28 مصاف دیده می شود که یووه به 15 پیروزی، 8 تساوی، 5 شکست، 52 گل زده و 27 گل خورده دست یافته. در این میان 25 بازی در سری ا برگزار شده که یوونتوسی ها 13 پیروزی، 7 تساوی، 5 شکست، 46 گل زده و 26 گل خورده خود را در این مسابقات به دست اورده اند. در ده دیدار اخیر دو تیم 5 برتری، 4 تساوی، یک شکست، 17 گل زده و 8 گل خورده به نام یووه ثبت شده. در دیدار رفت دو تیم یوونتوس با دو گل به پیروزی رسید. در تاریخ رقابت های بیانکونری و کاتانیا پیروزی 3 بر یک فصل گذشته بانوی پیر برابر این تیم یکی از پرگل ترین دیدارهای کاتانیا و یووه را رقم زد. سیاه و سفیدها که تاکنون 12 بار از رقیب میزبانی کرده اند تواسته اند 7 پیروزی ( اخرین پیروزی خانگی در تاریخ 25/3/1984 با نتیجه دو بر صفر)؛ 3 تساوی ( اخرین تساوی خانگی در تاریخ 24/9/2008 با نتیجه یک بر یک )؛ 2 شکست ( اخرین شکست خانگی در تاریخ 20/12/2009 با نتیجه دو بر یک )؛ 25 گل زده و 10 گل خورده را کسب کنند. در میان بازیکنان جان فراکو لئونچینی با 6 بازی درصدر تعداد حضور و روبرتو بته گا و جان پائولو منیکلی با 3 گل زده با بیشترین گل زده در صدر جدول گلزنان ایستاده اند.
-
اینده من در پایان فصل توسط یووه مشخص خواهد شد
2 اردیبهشت 1390
جیجی دل نری تمرکز خود را معطوف دیدار برابر کاتانیا کرده اما سوالات به اینده او ختم می شود. بنابر این مربی بیانکونری برای توجه به اینده خود نیز چاره ای ندارد و باید به این بخش از سوالات نیز پاسخ دهد. با این حال ترجیح داد پاسخ اصلی را به جورپه ماروتا مرتبط بداند.
چیزی در زندگی من تغییر نکرده، سه ماه است که دراین باره صحبت میشود و من هر بار باید در این خصوص صحبت کنم. زمانی که فکر می کنم به این نتیجه می رسم که برای من تنها فکر کردن درباره دیدار بعدی مهم است. به هر حال مجموعه ترجیح داد که با من تا پایان فصل ادامه دهد و من با تمام قدرت برای یووه کار می کنم. اینده از حالا مشخص نیست اما من در حال حاضر مربی یوونتوس برای فصل اتی نیز هستم. مدیر باشگاه و ماروتا در این خصوص نظر نهایی را در پایان فصل خواهند داد.
اما بازی و نتیجه به دست امده در دیدار مقابل فیورنتینا. نتیجه ضعیفی نبود. نمی توانیم در همه دیدارها پیروز شویم. در فلورانس نتیجه ای کسب کردیم که انتظارش را داشتیم. دیدارها و نتایج دیگری که در بازی های گذشته گرفته بودیم نسبت به این دیدار ضعیف بود.
از دل نری سوال می کنند که ایا هواداران یووه مقابل شما ایستاده اند و یا در کنار شما هستند ؟ من پیش می رویم و مسیر خود را می بینم.
یووه با نتایجی که کسب کرده به احتمال زیاد رقابت های لیگ قهرمانان را از دست میدهد اما دل نری همچنان امید اندکی دارد و می گوید: بستگی به سایر نتایج دارد.
بازگشت دل پیرو به ترکیب در کنار استفاده مجدد یووه از سیستم 2-4-4. ما همچنان برخی از بازیکنان مان را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم. بازیکنانی که بسیار موثر و مفیدند و من از بهره بردن از انان لذت می برم. واقعا متاسفم که زمان زیادی در طول فصل را بدون انان سپری کردیم.
اما مسئله مهم این است که در هفته های پایانی تعدادی از انان را در کنارمان خواهیم داشت. در این بازی دل پیرو از ابتدا بازی خواهد کرد وما با سیستم 2-4-4 به میدان خواهیم رفت. بازگشت الکس می تواند ما را به هماهنگی و تعادل برساند.
دچلیه نیز یک بازیکن باانگیزه در این لحظات است اما نمی تواند ما را در این بازی همراهی کند. کیه لینی اماده شده اما قدرت حضور در ترکیب را ندارد. به هر حال همه بازیکنان یووه انگیزه لازم را دارند و مطمئن هستم که بازی یووه و کاتانیا برای همه جذاب است.
بازیکنان دعوت شده یووه برای دیدار برابر کاتانیا
بوفون – موتا – ملو – گروسو – صالی امیجیچ – مارکیزیو – دل پیرو – منینگر – اکوئیلانی – بارزالی – ترائوره – بونوچی – تونی – گریگرا – په په – کراسیچ – استوراری – متری – جاندوناتو – سورنسن
-
اشتباهات دل نری و بازیکنان، گل های الکس را نابود کرد
4 اردیبهشت 1390
پیش از بازی هافبک برزیلی یووه از انتقادات شدید نسبت به عملکرد خود و لوئیجی دل نری معترض بود اما زمانی که بازی با برتری دو بر صفر یووه دنبال می شد اشتباهات دل نری از سر گرفته شد و در ادامه خطای فلیپه ملو در اخرین دقیقه زمان اضافی که به تیم حریف ضربه ازاد هدیه کرد تا مهمان دروازه یووه را برای دومین بار باز و بازی را به تساوی بکشاند.
متوجه شدیم که همه انتقادات درست و به جا بوده. این یووه با مربیگری دل نری و بازیکنانی نظیر فلیپه ملو به دوران اوج خود باز نخواهد گشت و اگر مدیران بانوی پیر به دنبال جلب رضایت تیفوسی های خود هستند باید هر چه زودتر دست به کار شوند تا این بار شاهد این نباشیم که یک تیم ته جدولی در خانه یووه حتی زمانی که با دو گل از بانوی پیر عقب است به دنبال تساوی و زدن گل به میزبان باشد و با قدرت به دروازه میزبان حمله و به نتیجه دلخواه خود دست یابد.
یوونتوس بهترین فرصت خود را برای حضور در لیگ قهرمانان در اخرین دقیقه ی دیدار از دست داد و ضربه ی ازاد بازیکن کاتانیا تمامی امیدهای بانوی پیر را کمرنگ کرد و این در حالی است که رقیبان یووه در این هفته شکست خورده بودند.
نیمه اول یوونتوس هماهنگ و خوش فرمی را شاهد بودیم که حضور دل پیرو کاپیتان همیشه اماده ی بانوی پیر در این میان بی تاثیر نبود و الکس با درخشش خاص خود نظم مناسبی به بازی یووه داده بود.
یووه در چهار دیدار قبلی خود نیز سه بازی را با برتری پشت سر گذاشته بود اما بدون شک در نیمه ی اول مقابل کاتانیا شاهد بهترین نمایش یوونتوس در چند دیدار گذشته خود بودیم و شاگردان دل نری از تمامی راهها برای نقوذ به دروازه ی تیم کاتانیا استفاده کردند که در این راه موفق نشان دادند.
اولین گل بانوی پیر از روی ضربه ی پنالتی به دست امد و الکس دل پیرو همانند همیشه پشت توپ قرار گرفت و بر خلاف حرکت اندویار دروازه بان کاتانیا توپ را درون دروازه قرار داد تا بازگشت خود به میادین را با گل جشن بگیرد.
گل دوم بانوی پیر در نیمه اول نیز بر روی حرکت دیدنی متری و کراسیچ شکل گرفت و همکاری دو بازیکن یووه در سمت راست زمین و ارسال دیدنی برای الکس باعث شد تا کاپیتان یووه برای دومین بار دروازه ی تیم کاتانیا را باز کند تا یووه به نتیجه ی دلخواه خود دست پیدا کند.
بعد از دو گل یووه باز هم حملاتی را بر روی دروازه ی کاتانیا ترتیب داد اما موفق نشد گل های زده ی خود را افزایش دهد و در نهایت با سوت داور بازی نیمه اول با دو گل الکس دل پیرو به پایان رسید.
در نیمه دوم یوونتوس با توجه به کسب نتیجه با ارامش بسیار بیشتری به بازی ادامه داد و در این نیمه بازی حالت دیدار تمرینی برای شاگردان دل نری به خود گرفته بود و مربی یووه تغییرات زیادی را در میان نفرات خود در زمین انجام می داد.
تا قبل از دقیقه ی 80 باز هم شاهد تعویض های کلیشه ای از دل نری بودیم و همانند همیشه لوکاتونی به جای متری که در این دیدار موفق به گلزنی نشد وارد بازی شد اما در حالی که همه در انتظار تعویض کراسیچ و ورود په په به میدان بودند دل نری نام دل پیرو را با عنوان بازیکن تعویضی خود اعلام کرد و تمامی هواداران حاضر در ورزشگاه المپیک تورین به هنگام خروج کاپیتان از جای برخواسته و به تشویق کاپیتان تیم خود پرداختند.
البته در ابتدای نیمه دوم دل نری باز هم اولین تعویض خود را به موتا مدافع کناری خود اختصاص داد و سورنسن مدافع 18 ساله ی یووه را به جای وی وارد بازی کرد.
در حالی که یووه به بازی ارام و تمرینی خود ادامه می داد بازیکنان کاتانیا با استفاده از ضعف شدید بانوی پیر در کناره ها حمله ای را ترتیب دادند و گومز هافبک راست تیم مهمان موفق شد فاصله را به حداقل برساند.
بعد از گل کاتانیا کراسیچ ضد حمله ای را بر روی دروازه ی حریف انجام داد و در حالی که سه مهاجم یووه در مقابل تک مدافع کاتانیا قرار داشتند با بی دقتی سیمونه په په موقعیت مسلم گلزنی یووه به راحتی از دست رفت تا دقایق پایانی با حساسیت فراوانی دنبال شود.
در لحظات پایانی بازی از جدیت خاصی برخوردار بود و بازیکنان کاتانیا برای جبران گل دوم خود حملات خطرناکی را بر روی دروازه ی یووه ترتیب دادند و یووه نیز در ضد حملات بسیار پر تعداد حمله می کرد و همین موضوع باعث شده بود جدال دو تیم رنگ تازه ای به خود بگیرد.
داور بازی سه دقیقه وقت تلف شده اعلام کرد و در اخرین دقایق این زمان لودی بازیکن کاتانیا با ضربه ی ازاد دروازه ی یوونتوس را باز کرد تا بانوی پیر اخرین شانس های خود را برای حضور در لیگ قهرمانان از دست بدهد.
-
همچنان تاوان گذشته را مي دهيم
4 اردیبهشت 1390
او به اشتباهات اخير داوري در ديدارهاي يووه اشاره مي كند، لوئيجي دل نري كه در يك ديدار خانگي ديگر برابر هواداران معترض بيانكونري پيروي دو بر صفر را با تساوي دو بر دو عوض كرد در پايان ديدار به اشتباهات داوري سخت اعتراض كرد.
برگونتزي در اعلام ضربه ازاد دقيقه پاياني بازي اشتباه كرد. ملو نمي توانست بازوي مهره كاتانيا را بگيرد و بكشد. ما يك سال ويژه را پشت سر گذاشتيم. به هر حال ما همچنان تاوان اتفاقات گذشته را مي دهيم و همچنان متضرر مي شويم.
با اين حال دل نري اشتباهات تيمي يووه را پنهان نكرد و گفت: شرايط سختي بود و ما نبايد اشتباه مي كرديم. كاتانيا خوب بازي كرد اما داور بازي عملكرد خوبي نداشت.
از دل نري در خصوص تعويض دل پيرو نيز گفت: الكس خسته بود. نياز به استراحت داشت و من فكر نمي كردم در دقايق باقي مانده براي تيم مفيد باشد.
-
هدف یوونتوس جذب مانچینی نیست
4 اردیبهشت 1390
مطبوعات ایتالیا نام چهار گزینه را برای هدایت یووه در فصل اینده مطرح کرده اند که در این میان مانچینی سرمربی منچستر سیتی و ماتزاری سرمربی موفق ناپولی از بیشترین شانس برای هدایت یووه برخوردار می باشند.
ماروتا مدیر نقل و انتقالات یووه در این خصوص گفت: "با مدير برنامه هاى مانچينى گفتگويى داشتم اما تنها به بررسى وضعيت بازيكنان پرداختيم ، هدف ما جذب مانچينى نيست چرا كه وى با باشگاه منچستر سيتى قرارداد دارد."
"در پايان فصل با بررسى وضعيت تيم ، سرنوشت دلنرى نيز رقم خواهد خورد ، ماتزارى با ناپولى قرارداد دارد و مديران ناپل نيز قصد ندارند تا وى را از دست دهند ، قصد نداريم تا مشكلاتى را با مديران ديگر باشگاه ها بوجود آوريم."
-
درگیری ماموران انتظامی با هواداران یووه
4 اردیبهشت 1390
گروه هاى هوادارى يوونتوس در مناطق مختلف شهر تورين دست به راهپيمايى زدند اما خيلى زود درگيرى آنها با ماموران انتظامى تورين آغاز شد ، معاونت امنيتى شهر تورين امروز در بيانيه اى از هوادارن تيم تورينو و افراد كم سن و سال خواست تا از حضور در اين درگيرى ها بپرهيزند.
فرمانده ى پليس تورين هم اعلام كرد كه كنترل اين شرايط بسيار دشوار است و در صورت ادامه يافتن اين درگيرى ها حالت فوق العاده اعلام خواهد شد و شهروندان مراسم عيد پاك را بايد در خانه برگزار كنند .
-
رسما اعلام مى كنم كه بوفون از يوونتوس جدا خواهد شد
5 اردیبهشت 1390
در اخرین ساعات روز یک شنبه مارتينا مدير برنامه هاى بوفون در گفتگو با سكاى اسپورت خبری را منتشر کرد که برای هیچ کدام از هواداران یوونتوس خوش ایند نخواهد بود . وی در گفت گوی زنده با اسکای گفت:
" رسما اعلام مى كنم كه بوفون در پايان فصل از يوونتوس جدا خواهد شد و به همين دليل من از امروز به دنبال باشگاهى خواهم گشت كه توانايى پرداخت دستمزد جى جى و مبلغ مورد نظر مديران يوونتوس را داشته باشد."
"بوفون پيشنهاد منچستر يونايتد را رد كرد چرا كه نمى خواست از خانواده و فرزندان خود دور باشد ، احتمال دارد كه بوفون به كشور ديگرى منتقل شود و بر همين اساس ما پيشنهاد آرسنال را بررسى خواهيم كرد ، هدف جى جى كسب قهرمانى ليگ قهرمانان باشگاه هاى اروپاست."
"بوفون نماد بانوى پير است و با اين تيم به سرى ب رفت اما در فصل اخير بسيارى چيزها را نمى توانست تحمل كند ، بوفون تنها مى خواست كه مديران براى وى احترام قائل شوند اما مديران بويژه ماروتا مى خواهند بوفون از يووه جدا شود ، رم ؟ با مديران رم گفتگويى داشتيم اما برنامه هاى مديران رم براى بوفون جذابيت ندارد "
-
نيمار هدف يووه و رم
5 اردیبهشت 1390
اين روزها نيمار مهره سانتوس توجه تيم هاي ايتاليايي را به خود جلب كرده. مهره اي خوش تكنيك كه به نظر ميرسد چشم فوتبال اروپا به او خيره شده و مديران براي تصاحبش اهسته اهسته به جدال با يكديگر خواهند پرداخت.
نيمار در خصوص توجه دو تيم ايتاليايي يوونتوس و رم براي جذبش در فصل اتي گفت:« هيچ چيز در خصوص اينده ام نمي دانم و نمي توانم بگويم زيرا سرنوشت در دستان خداست.»
مهره برزيلي در ادامه گفت:« اينكه چه چيزي روي مي دهد را نمي دانم بايد تا ماه ژوئن منتظر ماند. من سخت تمرين مي كنم و سخت به دنبال موفقيتم، مي خواهم جزيي از تيم ملي كشورم در رقابت هاي « كوپا امريكا» باشم. با اين حال به نظر ميرسد راه يابي به رقابت هاي كشورهاي اروپايي يكي از اهداف ايم مهره ارزشمند باشد.
-
بازی بعدی یوونتوس
لاتزیو - یوونتوس
زمان:دوشنبه 12 ارديبهشت 1390 ساعت 23:15 به وقت تهران
مکان : ورزشگاه المپیکو رم
سری آ ایتالیا
یوونتوس این هفته به رم سفرخواهد داشت تا دیدار 156 خود را برابر لاتزیو برگزار کند.مصافی که تاکنون 74 پیروزی، 40 تساوی، 41 شکست، 266 گل زده و 184 گل خورده را برای یووه در بر داشته. در این میان 133 بازی در سری ا برگزار شده و یوونتوسی ها 67 پیروزی، 34 تساوی، 32 شکست، 238 گل زده و 157 گل خورده خود را در این مسابقات به دست اورده اند. در ده دیدار اخیر دو تیم 5 برتری، 3 تساوی، 2 شکست، 19 گل زده و 12 گل خورده به نام یووه ثبت شد. در دیدار رفت یوونتوس با نتیجه دو بر یک از سد حریف گذشت.در مصاف های دو تیم برتری 5 بر 2 در فصل 2008 یکی از پرگل ترین دیدارهای یووه و لاتزیو را رقم زده. ابی اسمانی های ایتالیا تاکنون 66 بازی را میزبانی کرده اند و مهمان به 25 پیروزی ( اخرین پیروزی خارج از خانه درتاریخ 12/9/2009 با نتیجه دو بر صفر )، 17 تساوی ( اخرین تساوی خارج از خانه در تاریخ 18/1/2009 با نتیجه یک بر یک )، 24 شکست ( اخرین شکست خارج از خانه در تاریخ 6/12/2003 با نتیجه دو بر صفر )؛ 89 گل زده و 87 گل خورده، دست یافته. در میان بازیکنان الکس دل پیرو با 14 بازی صدر بیشترین بازی را به خود اختصاص داده و بته گا با 6 گل برترین گلزن مصاف یووه و لاتزیوست.