-
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
پس برا من چرا تو یه روز دویست مگم رفت اونم با رایتل؟؟؟
منم بیشتر از 100 مگ دانلود داشتم، حواسم نبود گوشیمو آپدیت کردم دیتای بازیرو بعد تعویض رام جدید زدم، شرمنده
اما به کشت زدن تو بازی داره دادا
وقتی تو قسمت خرید بازیکن بچرخی، یا وارد پروفایل بازیکنا و تیما میشی شروع به دانلود دیتا و لوگهای پروفایل میکنه
البته بعد از این دیگه مصرفت خیلی خیلی کمتر میشه چون دیتای اکثر پرفایلای حریفات رو گرفتی
-
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
منم بیشتر از 100 مگ دانلود داشتم، حواسم نبود گوشیمو آپدیت کردم دیتای بازیرو بعد تعویض رام جدید زدم، شرمنده
اما به کشت زدن تو بازی داره دادا
وقتی تو قسمت خرید بازیکن بچرخی، یا وارد پروفایل بازیکنا و تیما میشی شروع به دانلود دیتا و لوگهای پروفایل میکنه
البته بعد از این دیگه مصرفت خیلی خیلی کمتر میشه چون دیتای اکثر پرفایلای حریفات رو گرفتی
دوستانی که به هر دلیل از اینترنت سیمکارت استفاده میکنن برای صرفه جویی در مصرف اینترنت، قبل از روشن کردن اینترنت گوشی قابلیت Auto Sync گوشیشون رو خاموش کنند تا برنامه های غیرضروری به طور اتوماتیک آپدیت نشن. در کاهش مصرف اینترنت خیلی تاثیر گذاره
-
نمی دونم آخر فصلی چه اتفاقی واسه بازیکنام افتاد که همه افت کردن.
تو لیگ با اقتدار پیش می رفتم ولی درنهایت سوم شدم
کاپ تو نیمه نهایی حذف شدم و چمپیونز دوم شدم:fek konam:
-
نقل قول:
نمی دونم آخر فصلی چه اتفاقی واسه بازیکنام افتاد که همه افت کردن.
تو لیگ با اقتدار پیش می رفتم ولی درنهایت سوم شدم
کاپ تو نیمه نهایی حذف شدم و چمپیونز دوم شدم:fek konam:
دقیقا واسه منم اتفاق افتاد و از چمپیون حذف شدم توسط یه تیم ضعیف تر از خودم با 5 گل خورده و بدون گل زده eterza::-
تو لیگ هم افت داشتم و تا جایگاه سوم سقوط کردم اما بعد هر بازی به بازیکنا جایزه نقدی دادم تا ته فصل و بلاخره اول شدم تو لیگ :hehee:
-
سلام مشکل نتم حل شد . این بسته آبیا فایدش چیهthink::امروزم آخرین بازیمه تو این فصل راستی این لینک ضد سیستم هم اگه میشه بهم بگین
-
نقل قول:
سلام مشکل نتم حل شد . این بسته آبیا فایدش چیهthink::امروزم آخرین بازیمه تو این فصل راستی این لینک ضد سیستم هم اگه میشه بهم بگین
اون بسته ابیا خیلی مهمه!من به شخصه دیدم وقتی بازیکنام روحیشون پایینه تبمم خیلی راحت میبازه
پس سعی کنین مورال بازیکناتون کمتر از70نشه و poor نشه
خداکنه بتونم اول بشم باتیم چهارم بازی دارم ولی تیم دیگه باتیم اخربازی داره اگه با تفاضل بالا ببره اول میشه چون تفاضل من کمتر میشه ازش
خداکنه مساوی کنهom:::khahesh:
-
متاسفانه مساوی کردم:gerye:
فعلا اولم ولی حتی میتونم تا سومم بیام پایین:gerye:
-
دوستان اگه کسی فیسبوک داره منو اد کنه mostafa hanjari:hooora2:
-
نقل قول:
دقیقا واسه منم اتفاق افتاد و از چمپیون حذف شدم توسط یه تیم ضعیف تر از خودم با 5 گل خورده و بدون گل زده eterza::-
تو لیگ هم افت داشتم و تا جایگاه سوم سقوط کردم اما بعد هر بازی به بازیکنا جایزه نقدی دادم تا ته فصل و بلاخره اول شدم تو لیگ :hehee:
سلام
چطوری به بازیکنها جایزه میدی؟
-
همون win bonus دیگه دوست من
-
نقل قول:
همون win bonus دیگه دوست من
اون رو که همون اول فصل رو ماگزیمم میذارم
-
خوبه ولی همیشه لازم نیست که رو ماکزیمم باشه ها!
-
دوم شدم تو لیگ:aaaa:
یارو دوازده تا زد:|
شماها چندم شدین؟
-
من که این فصل خراب کردم ششم شدم ولی حقم ششم نبود:daghon:من این آخرین بازیا جوری خوب بازی کردم که نفر اولمونم اینطور بازی نکرده بود نفر اولو به زور دو یک بردم اون دو نمره از من بیشتر بود آخر فصل دقیقا هشت بازی بدون باخت داشتم:daghighan:...و الانم تو کاپ تیم مقابلمو دو هیچ بردم تازه تو ورزشگاه اونم بود من به دوستان پیشنهاد میدم هیچ وقت اول فصل بازیکن نخرین من یازده تا توکن دادم سه بازیکن گرفتم...اگه میشه این ضد سیستم رو سایتشو بزارید
-
نقل قول:
من که این فصل خراب کردم ششم شدم ولی حقم ششم نبود:daghon:من این آخرین بازیا جوری خوب بازی کردم که نفر اولمونم اینطور بازی نکرده بود نفر اولو به زور دو یک بردم اون دو نمره از من بیشتر بود آخر فصل دقیقا هشت بازی بدون باخت داشتم:daghighan:...و الانم تو کاپ تیم مقابلمو دو هیچ بردم تازه تو ورزشگاه اونم بود من به دوستان پیشنهاد میدم هیچ وقت اول فصل بازیکن نخرین من یازده تا توکن دادم سه بازیکن گرفتم...اگه میشه این ضد سیستم رو سایتشو بزارید
اگه سه تا پنج ستاره گرفتی که خوبه!
-
با یک امتیاز اختلاف دوم شدم تو لیگ .....
چه کشوری انتخاب کنم تا بازی های لیگ شب باشه بیشتر اوقات اولین بازی من میکنم کشور اسپانیا ...
-
نسخه 3.0.4 تو بازار اومده. میتونید دانلود کنید
-
نقل قول:
با یک امتیاز اختلاف دوم شدم تو لیگ .....
چه کشوری انتخاب کنم تا بازی های لیگ شب باشه بیشتر اوقات اولین بازی من میکنم کشور اسپانیا ...
متوجه نشدم!میشه بیشتر توضیح بدید!
-
بچه ها تاحالا کسی ازبانک پول قرض گرفته؟همونی که توکن میگیره پول میده
میخواستم ببینم طرز کارش چجوریه،چجوری پولو پس میگیره
جایزه دوم شدنم تو لیگ 81.5بود که میشه باهاش فقط یه بازیکن ونصفی خرید :|
-
راستی بچه ها اگه دوتا بازیکن میخواین که مثلا روهم میشن پنجاه میلیون ولی شما مثلا سی میلیون دارین,واسه جفتشون پیشنهاد بزنید و بخریدشون!بودجتون منفی میشه ولی با فروش بازیکنایی که نمیخوایشون جبران میشه.
البته باید دوتاشون همزمان تو لیست باشن.
خودتونم تمام جوانب کارو بسنجین که ایا میتونین اون بودجه منفی رو جبران کنین یانه.کلا هم هفت روز وقت دارید تا بودجتونو مثبت کنید وگرنه سیستم بازیکناتونو میفروشه!
جناب aliexpress شما خودت چکار کردی?
-
نقل قول:
بچه ها تاحالا کسی ازبانک پول قرض گرفته؟همونی که توکن میگیره پول میده
میخواستم ببینم طرز کارش چجوریه،چجوری پولو پس میگیره
جایزه دوم شدنم تو لیگ 81.5بود که میشه باهاش فقط یه بازیکن ونصفی خرید :|
اون قرض گرفتن نیست. اون پول خریدنه. یعنی تبدیل سکه یا همون توکن به پول.دیگه پسش نمیگیره.
-
اهان مرسی.اخه نوشته بود loan،loan هم که یعنی قرض فکر کردم مثل این سیستمای بانکی که پولو میدن بعد باسودش پس میگیرن میمونه D:
-
راستی تیم قوی ای داری ali chila.
-
سلام دوستان منم عضو جدید هستم . میخاستم بدونم چرا لیگ قهرمانا برا من نمیاد یا همون باشگاهی هم حتی فقط زده 3 روز نمیدونم چبچی
-
نقل قول:
سلام دوستان منم عضو جدید هستم . میخاستم بدونم چرا لیگ قهرمانا برا من نمیاد یا همون باشگاهی هم حتی فقط زده 3 روز نمیدونم چبچی
champions leagueمنظورته؟اگه امروز یا دیروز نصب کرده باشی که تازه فصل شروع شده و اخر این فصل باید اول تا چهارم بشی تا فصل بعد توش حضور داشته باشی.
لول یکی دیگه؟
-
برخلاف فصلای پیش نمیدونم چرا دوروز اول این فصل سرورم واسه خرید بازیکن شلوغ نبود!
بازیکنای 93و94بود که همینجوری بدون پیشنهاد وقتشون تموم میشد!
-
توی ورژن جدید بازی میشه اکانت رو به گوگل وصل کرد ( فقط برای اندروید البته.شاید اپل بشه به اپل آی دی هم وصل کرد) کسایی که از ترس استفاده از فیل ترشکن اکانت رو به فیسبوک وصل نمیکردن میتونن الان به گوگل وصل کنن تا خیالشون از بابت از دست ندادن بازی هم راحت بشه. افرادی هم که به فیسبوک وصل کردن برای راحت وارد شدن به بازی بدون نیاز به فیل تر شکن همون اکانتشون رو میتونن همزمان به گوگل هم وصل کنند.وارد ستینگ بازی میشید و در سربرگ دوم گزینه کانکت به گوگل رو انتخاب میکنید.بعد از اون به هر دو صورت میشه وارد بازی شد
-
نقل قول:
توی ورژن جدید بازی میشه اکانت رو به گوگل وصل کرد ( فقط برای اندروید البته.شاید اپل بشه به اپل آی دی هم وصل کرد) کسایی که از ترس استفاده از فیل ترشکن اکانت رو به فیسبوک وصل نمیکردن میتونن الان به گوگل وصل کنن تا خیالشون از بابت از دست ندادن بازی هم راحت بشه. افرادی هم که به فیسبوک وصل کردن برای راحت وارد شدن به بازی بدون نیاز به فیل تر شکن همون اکانتشون رو میتونن همزمان به گوگل هم وصل کنند.وارد ستینگ بازی میشید و در سربرگ دوم گزینه کانکت به گوگل رو انتخاب میکنید.بعد از اون به هر دو صورت میشه وارد بازی شد
علی واقعا اینجوری شده ؟!!!! اگه شده باشه عالیه که ! من وصل کردم به فیسبوک بازی گوشیمو دیگه نتونستم کلا وصل بشیم. قند شکنای گوشی خیلی ضعیفن. اگه با وصل کردن به جیمیل مشکل فیسبوک حل میشه خیلی خوبه
راستی دوستان من مدتیه اصلا سر نمیزدم به اکانتم.دیروز که رفتم متوجه شدم که هفتم شدم تو لیگم و رفتم لول 19 :دی
-
نقل قول:
علی واقعا اینجوری شده ؟!!!! اگه شده باشه عالیه که ! من وصل کردم به فیسبوک بازی گوشیمو دیگه نتونستم کلا وصل بشیم. قند شکنای گوشی خیلی ضعیفن. اگه با وصل کردن به جیمیل مشکل فیسبوک حل میشه خیلی خوبه
راستی دوستان من مدتیه اصلا سر نمیزدم به اکانتم.دیروز که رفتم متوجه شدم که هفتم شدم تو لیگم و رفتم لول 19 :دی
فقط بازی رو آپدیتش کن بعد یک بار با فیل تر شکن برو تو اکانتت هر طوری که هست تا اکانتت رو وصل کنی به جیمیل.بعد از اون دیگه راحت میشی.
-
اره لول یک هستم سبسنم 451 بازی میکنم خیلی قوی بود ولی امروز با یه تیک که قدرتش کمتر بود باختم 1-0 نمیدونم سیستممو عوض کنم یانه اخه خیلی قوی بود اولین باختمه سیستمم قویه بود به نظرتون عوض کنم سیستممو
-
یه سوال دیگه اقا ما بازی رو از اینترنت دانلود کردم الان رفتم تو گوگل پلی اسم بازی رو زدم عکسای بازی رو که دیدم کلی فرق داصت با مال خودم این بهتره یا اونکه خودم دانلود کردم اسم بازی هم top eleven ulitite free بود چه کار کنم به نظرتون?راسی یکی دیگه هم بود اخر اسم بازی pro نوشته بود ؟ کدومش بهتره؟
-
کسی نیست جوابمو بده امروز بازی دارم لطفااااااا؟؟؟
-
با یه باخت که کسی سیستم عوض نمیکنه. 4-5-1 سیستم خوبیه.با همون ادامه بدی بهتره. اون چیزی هم که میگی عکساش کلا فرق داره اصلا بازی نیستش.یه برنامه ی کمکی واسه تاپ الونه. بازی اصلی اینه
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.nordeus.topeleven.android
به نظر میرسه بازی محدودیت تمرین دادن رو برداشته.قبلا هر تمرین از 1 ساعت تا 10 دقیقه طول میکشید الان شده 5 ثانیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
بعد تو تمرینها سه تا گرینه عست گرومشو بزنم بهتره برای تمرین؟ یا سه تاشو بزنم. بعد برای اینکه کارایی داشته باشه تمرینا باید زمین تمرین و اول اپدیت کنم
-
این فصل بازیکنهام اصلا روحیه ندارن.
هر چی ابی داشتم مصرف کردم.
مثل فصل پیش کوبنده نیست تیمم:fek konam:
-
نقل قول:
بعد تو تمرینها سه تا گرینه عست گرومشو بزنم بهتره برای تمرین؟ یا سه تاشو بزنم. بعد برای اینکه کارایی داشته باشه تمرینا باید زمین تمرین و اول اپدیت کنم
زمین تمرین کارش دادن بسته های سبز برای رفع خستگی بازیکناست ربطی به مقدار تمرین نداره. تمرین ها از سمت چپ به راست قوی تر و با اثر تر هستند.مقدار تاثیر تقریبیشون رو نوشته رو خود تمرین.مثلا بهترین تمرین 30% تاثیر داره
-
سلام
من دیشب اومدیم تیم رو به گوگل وصل کنم.حواسم نبود از بیرون گزینه وصل به گوگل رو زدم و اسم یه تیم دیگه رو دادم و وقتی وارد شدم دیدم تیمم عوض شده.
وقتی با تیم اصلیمم میخوام به گوگل وصل شم میگه اکانت شما به یه تیم دیگه وصله.
از توی گوگل پلی بازی رو دیسکانکت کردم و دوباره امتحان کردم درست نشد.
خلاصه اعصابم حسابی ریخته بهم.
راهی نداره بشه درستش کرد؟
-
نقل قول:
سلام
من دیشب اومدیم تیم رو به گوگل وصل کنم.حواسم نبود از بیرون گزینه وصل به گوگل رو زدم و اسم یه تیم دیگه رو دادم و وقتی وارد شدم دیدم تیمم عوض شده.
وقتی با تیم اصلیمم میخوام به گوگل وصل شم میگه اکانت شما به یه تیم دیگه وصله.
از توی گوگل پلی بازی رو دیسکانکت کردم و دوباره امتحان کردم درست نشد.
خلاصه اعصابم حسابی ریخته بهم.
راهی نداره بشه درستش کرد؟
به بخش ستینگ گوشی و accounts & sync برو و یه اکانت جدید گوگل وارد کن.از همونجا هم میشه ساخت یا اگه از قبل یه اکانت دیگه داری که استفاده نکردی همون رو وارد کن.بعد با فیسبوک وارد تیمت شو و اینبار موقع اتصال به گوگل اکانت جدیدی که وارد کردی رو انتخاب کن ( چون وقتی بیش از 1 اکانت گوگل رو وارد گوشی کنی موقع اتصال تیم ازت میپرسه که به کدوم اکانت میخوای وصل بشه) بعد از اتصال موقع ورود به بازی بار اول میپرسه که با کدوم اکانت گوگل میخوای وارد بازی بشی بازم اکانت جدید رو انتخاب میکنی.
-
سلام،من خیلی از بازیکنایی که میخرم علیرغم اینکه قیمتشون بالاس ولی تو ترکیب جواب نمیدن و خیلی بد بازی می کن.
راهی هست که بشه قبل خرید فهمید کدوم بازیکن خوبه و کدوم بد؟
-
توی سه روز گذشته دوتا بازیکنام بالای 10 تا 11 روز مصدوم شدن :sad:منم با بالاترین قیمت فروختمشووون:ahaaaaaa::jeddiiiii:
عجب خنگولایی بودن اونایی که نگاه نکردن اینا این همه مصدوم هستن:haaa:مواظب باشین شما اینجور بازیکن نخرینentezar::
امروز هم 5 تا بازیکن خوب 5 ستاره خریدم بالاخره با 10 تا توکن...البته یه دونه هم شکست خوردم ashem:-