-
پاسخ : اخبار و حواشی پیرامون بهترین تیم بوندسلیگا در سال 2014/15
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، آرین روبن وینگر هلندی تیم فوتبال بایرن از شرایط کنونی اش در بایرن به طور کامل ابراز رضایت کردو اعلام کرد که هیچ علاقه ای به ترک باواریا ندارد.
روبن 30 ساله که سابقه حضور در رئال مادرید و چلسی را در کارنامه دارد تابستان گذشته به شدت مورد توجه منچستریونایند قرارداشت اما تصمیم گرفت رد آلیانزآرنا باقی بماند.
روبن در گفت و گو با daily telegraph می گوید:" من در حال حاضر 30 ساله هستم و اصلا دلم نمی خواهد حضور در یک لیگ جدید را تجربه کنم،من قبلا در انگلستان و اسپانیا بوده ام، اینجا هیچ کمبودی حس نمی کنم و صد در صد مطمئن هستم که می خواهم برای مدت طولانی در بایرن بمانم، از حضور در آلمان کاملا لذت می برم و من اینجا یک باشگاه و یک مربی فوق العاده دارم، خانواده ام نیز از حضور در اینجا خوشحال هستند و این دقیقا همان جایی است که می خواهم در آن باشم، مطمئن هستم که برای من هیچ کشور و باشگاهی بهتر از اینجا وجود نخواهد داشت."آرین روبن در حال حاضر پنجمین فصل حضور خود در بایرن را تجربه می کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، روزنامه تورینی توتواسپورت خبر داد که یوونتوس و اتلتیکو مادرید بر سر جذب ژردان شقیری از بایرن مونیخ رقابت خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری ساکرنیوز، این ملی پوش سوییسی در جریان برد 1-7 برابر رم آخرین گل بایرن را به ثمر رساند تا نشان دهد توانایی بازی در بالاترین سطح را داراست و بر هیچ کس پوشیده نیست که او برنامه دارد تا برای بازی به عنوان یار ثابت، آلیانس آرنا را ترک کند.یوونتوس این بازیکن 23 ساله را بهترین گزینه برای جانشینی ویدال در درازمدت می داند اما به خاطر اینکه در صورت آمدن در ژانویه، نمی تواند در لیگ قهرمانان این فصل برای بیانکونری بازی کند، سران این تیم تا تابستان صبر خواهند کرد.تورینی ها همچنین این نکته را مد نظر دارند که قرارداد این بازیکن در ژوئن 2016 به پایان می رسد و در نتیجه تابستان آینده می توانند با مبلغی بسیار پایین تر او را به خدمت بگیرند.اتلتیکو مادرید نیز به جذب این بازیکن علاقه مند است و در نتیجه می توانیم در پایان این فصل یک جنگ را بین این دو تیم برای جذب او شاهد باشیم.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باشگاه بایرن مونیخ در نظر دارد هافبک ملی پوش دانمارکی خود را به آگسبورگ آلمان در فصل نقل و انتقالات زمستانی قرض دهد.
باشگاه بایرن مونیخ میخواهد برای کسب تجربه بهتر و بیشتر پیر امیل هویبرگ هافبک ملی پوش دانمارکی خود را به تیم آگسبورگ المان در ژانویه قرض دهد.هویبرگ به تازگی اعلام کرده بود خواستار بازی بیشتر است و این امر با توجه با شرایط باشگاه بایرن مونیخ برای وی فعلا میسر نمی باشد.لورکوزن وشالکه هم به دنبال خرید این هافبک جوان مونیخیها هستند اما باشگاه باواریایی اعلام کرده قصد فروش قطعی وکامل این بازیکن را ندارد و تنها میخواهد او را به باشگاهی دیگر قرض دهد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ستاره خط میانی بایرن مونیخ و کاپیتان ژرمنها وضعیت جسمانیاش را بعد از دوره نقاهتی طولانی مثبت اعلام کرد.
باستین شواین اشتایگر که از یک هفته پیش، در تمرینات تیمی سرخپوشان مونیخی حاضر است، اظهار داشت: حالم خیلی خوب است و برای بازگشت به بازیها لحظهشماری میکنم.«شواینی» که بعد از جام جهانی برزیل و کسب مقام نخست، فقط در 3 جلسه ابتدای فصل بایرنیها حضور داشت و بعد دچار مصدومیت سنگینی شد، امیدوار است هر چه زودتر با پشت سرگذاشتن دوره نقاهت و آمادهسازی، امکان راهیابی به ترکیب تیم محبوبش را به دست آورد.وی افزود: حالم بسیار خوب است. میتوانم زیاد در زمین بدوم. خوشبختانه روز به روز بر آمادگیام افزوده میشود.شوایناشتایگر که بعد از مسابقات برزیل، به جای «فیلیپ لام» به عنوان کاپیتان اصلی تیم ملی آلمان برگزیده شد، افزود: آینده را مثبت میبینم. امیدوارم بدون مشکل به آمادگی کامل برسم و بتوانم به کمک بایرن بیایم.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بایرن مونیخ یکشنبه در هفته نهم بوندسلیگا به مصاف مونشن گلادباخ خواهد رفت.
به نقل از سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ، پپ گواردیولا امروز در کنفرانس خبری شرکت کرد و درباره بازی آینده تیمش حرف زد.پپ در ابتدا کنفرانس خبری گفت: "لطفاً آرام باشید، ما تازه در ماه اکتبر قرار داریم. خیلی چیزها باید بهتر شوند. 10 روز آینده بسیار مهم هستند و پس از آن سطح واقعی ما را می بینید.گواردیولا می گوید بازی بعدی این تیم مقابل گلادباخ، هامبورگ در جام حذفی، دورتموند و بازی برگشت مقابل آ اس رم سنگ محک واقعی برای تیمش خواهد بود."گلادباخ یک تیم بسیار خوب است. آن ها در سطح لیگ قهرمانان هستند. لوسین فاوره فوق العاده کار کرده است. گلادباخ وینگرهای خیلی خیلی خطرناکی در اختیار دارد و آن ها بسیار واقعا سازمان یافته بازی می کنند. نباید گلادباخ را با رم مقایسه کرد، گلادباخ بازیکنانی با ویژگی ها دیگر در اختیار دارد. ما باید خود را با شرایط این بازی انطباق دهیم و سعی کنیم ضدحملات آن ها را خنثی کنیم. "زمانی که برای بایرن کار می کنید چیزی به نام خستگی را فراموش می کنید.پپ درباره ال کلاسیکو روز شنبه هم با خنده گفت: "این مهم ترین بازی اروپا است، البته بعد از بازی گلادباخ و بایرن مونیخ. "
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سرمربی بایرن مونیخ در اعتراض به تصمیم داور بازی واکنش عجیب و بحثبرانگیزی را از خود نشان داد تا سوژه رسانهها شود.
پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ در دیدار تیمش مقابل مونشن گلادباخ در صحنهای نسبت به تصمیم داور بازی معترض شد که اعتراض خود را به داور چهارم اعلام کرد.نحوه برخورد او با داور چهارم به گونهای که رسانهها آن را سوژه خود قرار دادهاند.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ماتیاس سامر بنا به گفته روسای باشگاه بایرن مونیخ کماکان مدیر فتی مونیخیها باقی می ماند و قرارداد وی تا سال 2018 نیز تمدید می شود.این امر مورد استقبال سرمربی مونیخیها نیز قرار گرفته است.
باشگاه بایرن مونیخ به طور رسمی اعلام نمود مایل است تا چند روز اینده قرداد ماتیاس سامر را به مدت 3 سال دیگر تمدید نمایند.کارل هاینس رومنیگه نایب رئیس این باشگاه عصر امروز اعلام کرد: "هیچ مشکلی برای تمدید وجود ندارد. اصولا تمدید قرارداد در بایرن سنتی دیرینه است. خود من هم قراردادم را دو ماه پیش از آنکه به پایان برسد تمدید کردم، اگرچه از لحاظ حقوقی مجاز به اینکار نبودم. کارل هوپفنر به عنوان رییس باشگاه و مدیر شورای نظارت باشگاه با ماتیاس قرار ملاقاتی را ترتیب دادهاند تا در این زمینه صحبت کنند وتا انجاییکه که من میدانمهمه چیز خوب پیش میرود. سامر بهترین فرد برای مدیریت ورزشی باشگاه بایرن می باشد."پپ گواردیولا هم از تمدید قرداد سامر استقبال نموده واعلام نموده است از اینکه سامر کماکان در کادر فنی و مدیریتی باشگاه باواریایی حضور خواهد داشت بسیار خوشحال و راضی می باشد.بدین ترتیب شایعه امدن مدیر فنی باشگاه سویا به بایرن مونیخ به کلی منتفی خواهد بود.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مطبوعات آلمانی و پرتغالی تایید کردند که باشگاه بایرن مونیخ برای جذب گونزالو گوئدس ستاره 17 ساله تیم فوتبال بنفیکا با آرسنال وارد رقابت شده است.
در حای استعداد یاب های بایرن تلاش خود را برای انتقال این فوتبالیست آینده دار پرتغالی به آلیانس آرنا آغاز کرده اند که توپچی های لندن مدتهاست که عملکرد این بازیکن را زیر نظر گرفته اند.گونزالو در حال حاضر در تیم دوم بنفیکا حضور دارد و درخشش او در تیم ملی زیر 17 سال پرتغال او را به یکی از محبوبترین بازیکنان جوان نزد باشگاههای بزرگ اروپایی تبدیل کرده است، سایت ترانسفرمارکت نیز ضمن تایید خبر علاقه بایرن مونیخ به جذب این ستاره آینده دار، او را جانشینی مناسب برای بزرگانی همچون ریبری و روبن می داند.به جز باشگاههای بایرن مونیخ و آرسنال باشگاه موناکو فرانسه نیز تلاشهایی را برای جذب این بازیکن انجام داده است.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پپ گواردیولا برای دیدار حساس امشب آرین روبن را در اختیار نخواهد داشت.
به نقل از بیلد، در آخرین بازی هفته نهم بوندس لیگا از ساعت 20 (به وقت تهران) گلادباخ در بروسیا پارک میزبان بایرن مونیخ خواهد بود. بیلد مدعی است که آرین روبن در آخرین تمرین بایرن دچار مشکل عضلانی شده است و همراه تیم به دوسلدورف نرفته است. قبل از این غیبت بازیکنانی نظیر شواین اشتایگر، تیاگو و مارتینز به علت مصدومیت مشخص بود.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، نیکو روزبرگ راننده مشهور آلمانی فرمول یک در مصاحبه با شبکه اسکای فرمول یک ایتالیا عنوان کرده یک طرفدار بایرن مونیخ است و از همین رو بین دو بارسایی گیر افتاده است.
نیکو روزبرگ راننده تیم مرسدس در این باره به شبکه ایتالیایی می گوید: من طرفدار سر سخت بایرن مونیخ هستم و از این امر نیز به خودم افتخار می کنم بایرن یکی از بهترین باشگاه های فوتبال دنیاست ولی چیزی که برایم جای تعجب دارد سباستین فتل است سباستین بر خلاف من طرفدار دو آتیشه و عاشق بارسلوناست البته او طرفدار تیم شهرش یعنی اینتراخت فرانکفورت هم هست اما بیشتر از او به عنوان یک هوادار سرشناس بارسلونایی در همه جا نام برده می شود. لوئیس (همیلتون) هم تیمی و دیگر دوست من نیز طرفدار و عاشق سر سخت بارساست در حقیقت من بین دو بارسایی گیر افتاده ام. فرناندو الونسو!؟ همه دیگر میدانند فرناندو طرفدار چه تیمیست "رئال مادرید".نیکو روزبرگ راننده آلمانی مرسدس بعد از هم تیمی خود لوئیس همیلتون در رده دوم جدول قهرمانی رانندگان فرمول یک قراردارد و هنوز از شانس زیادی برای قهرمانی در این مسابقات معتبر برخوردار می باشد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باشگاه بایرن مونیخ در شرف اتمام اقساط ورزشگاه آلیانس آرنا قرار دارد.
هانس کریستین دریسن مدیر اقتصادی بایرن با تایید این خبر عنوان کرد: "بخش اعظم بدهی ما به بانک در سال مالی قبلی پرداخت شده، بازدهی مابقی وام ها نیز در چند روز آینده و تا پایان اکتبر به پایان خواهد رسید. آلیانس آرنا اکنون بدون بدهی است."کارل هاینس رومنیگه نیز با بیان این که کارهای اندکی تا پایان بازپرداخت بدهی های ورزشگاه مانده، اعلام کرد: "هواداران و شرکای تجاری ما باید مفتخر باشند که ما در کمتر از ده سال اقساط ورزشگاه را پرداخت کرده ایم. این امر به خوبی قدرت اقتصادی و تعهد ما را تایید می کند."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، آرین روبن ستاره تیم بایرن مونیخ با قرار گرفتن در لیست تالار رد پای ستارگان جام حذفی آلمان، تبدیل به یک چهره ماندگار در طول تاریخ دی اف بی پوکال شد.
به گزارش وب سایت بایرن مونیخ و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال آلمان؛ آرین روبن ستاره و وینگر هلندی باشگاه بایرن مونیخ با قرار گرفتن در لیست رد پای ستارگان جام حذفی آلمان، تبدیل به اولین بازیکنی در تاریخ فوتبال آلمان شد که قبل از اتمام دوران فوتبال خود و اعلام بازنشستگی این افتخار را کسب می کند. تمامی ستارگان حاضر در این لیست و تالار، بعد از اتمام دوران فوتبال خود به کسب این افتخار نائل شده اند.آرین روبن در طی مدت زمان حضور خود در بایرن موفق شده است سه بار جام حذفی را به همراه مونیخی ها فتح کند و در 18 بازی توانسته است رکورد زدن 14 گل و دادن 10 پاس گل را ثبت کند و به همین علت تبدیل به یکی از ستارگان تاریخ 80 ساله برگزاری جام حذفی فوتبال آلمان شود.فدراسیون فوتبال آلمان امروز به صورت رسمی برای ساختن قالب مخصوص این بازیکن، اثر پای روبن را ثبت کرد و به زودی رد پای ستاره چپ پای باواریایی ها در تالار رد پای ستارگان جام حذفی(Walk of Fame) در استادیوم المپیک برلین قرار خواهد گرفت.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بایرن مونیخ می خواهد دروازه بان جدیدی به ترکیب خود اضافه کند.
به نقل از بیلد، هاینس مولر دروازه بان فصل گذشته ماینتس امروز با بایرن مونیخ تمرین کرد و به نظر می رسد به زودی قراردادی با این باشگاه امضا خواهد کرد. په په رینا و تام اشتارک دروازه بانان ذخیره بایرن مونیخ به دلیل مصدومیت قادر به همراهی این تیم نیستند و در چند بازی اخیر لئوپولد تسینگرله دروازه بان تیم دوم بایرن مونیخ روی نیمکت این تیم نشسته است.مولر 34 ساله تا پایان فصل گذشته با ماینتس قرارداد داشت و پس از آن بازیکن آزاد بوده است. مولر در مصاحبه با بیلد حضور در تمرینات بایرن را تایید کرده است و از این موضوع ابراز خوشحالی کرده است.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هافبک مطرح آلمان و بایرن مونیخ تنها ۱۱ دقیقه تمرین کرد تا معمای تازه ای در مورد وضعیت جسمانی اش در دوره نقاهت به وجود آید.
باستین شواین اشتایگر روز گذشته مدت کوتاهی در جلسه تمرینی صبح حضور داشت. وی در حالی که از فرط سرما حتی صورتش را نیز پوشانده بود، تنها 11 دقیقه در زمین حضور داشت تا اینکه بعد از صحبت با گواردیولا و همچنین مربی بدنساز بایرن، اقدام به ترک محل تمرین کرد.این موضوع از چشم تیزبین خبرنگاران و گزارشگران حاضر در محل دور نماند. رسانه های آلمانی در این ارتباط گزارش هایی منتشر کردند که حکایت از ایجاد مشکل احتمالی در روند آماده سازی شواینی در دوره نقاهتش می کرد.البته در همین ارتباط سرمربی ٤٣ ساله مونیخی ها در کنفرانس خبری قبل از بازی با هامبورگ سعی کرد موضوع را توضیح دهد. گواردیولا گفت: فکر می کنم در جلسه بعد باستین بتواند با ما تمرین کند.اما به قول گزارشگر یکی از نشریات آلمان، «11 دقیقه تمرین» معمای جدیدی است که از چیز متفاوتی با آنچه گواردیولا گفته، حکایت می کند.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مهاجم تیم فوتبال بایرن مونیخ به هم تیمی هایش در مورد دست کم گرفتن دورتموند در دیدار روز شنبه در چارچوب هفته ی دهم بوندسلیگا هشدار داد.
بروسیا دورتموند در سال های اخیر جزء اصلی ترین رقبای بایرن در راه کسب قهرمانی بوندس لیگا بوده است،اما وضعیت برای این تیم در فصل جدید بسیار متفاوت رقم خورده است.این تیم تنها 7 امیتاز از 9 بازی خود کسب کرده است و در 6 بازی اخیرش تنها یک امتیاز کسب نموده است.شنبه شب دورتموند رده پانزدهمی باید با بایرن مونیخ صدرنشین مصاف دهد و رابرت لواندوفسکی که در این تابستان از تیم زردپوش به جمع مردان مونیخی پیسوته در مورد هرگونه دست کم گرفتن دورتموند به هم تیمی هایش هشدار داد:"بازی با دورتموند یک بازی مهم و بزرگ است.دورتموند هنوز هم خطرناک است چرا که آن ها توان شکست دادن هر تیمی را دارا هستند. مصدومان زیاد آن ها این فصل باعث شد که نتوانند نتایج خوبی بگیرند.اما کسب برد برابر این تیم همیشه دشوار خواهد بود.در دورتموند بازیکنان بزرگی حضور دارند و بزرگترین اشتباهی که ما می توانیم انجام دهیم،دست کم گرفتن آنان است."لواندوفسکی در ادامه ضمن رد این موضوع که دروتموند بدون او ضعیف شده است بیان کرد که نتایج دورتموند را دنبال می کند:"به محض اینکه بازی خودمان تمام شود،من جویای نتیجه ی دورتموند می شوم.من به هیچ وجه از شکست ابن تیم خوشحال نخواهم شد و خواهان موفقیت این تیم هستم.اما من همیشه عاشق بایرن و حضور دراین تیم بوده ام و تلاشم بر این است که بتوانم تاثیر مثبتی بر این تیم داشته باشم."مهاجم لهستانی بایرن در پایان عنوان کرد که با گذشت هر بازی او بیشتر با شرایط بایرن تطابق می یابد و این قضیه را تا حد زیادی مدیون هم بازی سابقش در دورتموند می باشد:"اکنون احساس بسیار خوبی از حضور در مونیخ دارم.شرایط از این هم بهتر خواهد شد.من و ماریو در دورتموند رابطه و درک خوبی از هم داشتیم و این قضیه در بایرن خوبتر شده است.فشار زیادی در بایرن بر روی بازیکنان وجود دارد و هوادارن خواهان برد با اختلاف گل می باشند.اما آن ها باید بدانند که تمامی بازیکنا هرچه در توان دارند را در زمین به کار خواهند برد.مجموعه ی بایرن هیچ گاه از کسب جام های مختلف اشباع نخواهد شد و این رمز موفقیت ما در آینده خواهد بود"
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پس از پایان دور دوم جام حذفی آلمان 16 تیم صعود کرده به مرحله بعد حریفان خود را شناختند.
پس از انجام قرعه کشی مشخص شد که تیم بایرن مونیخ با تیم دسته دومی برانشوایگ بازی خواهد کرد که این دیدار در تاریخ 12 یا 13 اسفند در ورزشگاه آلیانس آرنا برگزار می شود.بایرنی ها تا این مرحله تیم های پروسن مانستر و هامبورگ را شکست داده و تیم اینتراخت برانشوایگ از سد تیم های برمر و ورزبورگر کیکرز گذشته است.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، در بین اسامی 40 نفره منتشر شده برای کسب عنوان بهترین بازیکن جوان اروپا نام دو بازیکن جوان بایرن مونیخ نیز به چشم می خورد.
این جایزه از سال 2003 و با رای گیری توسط خبرنگاران نشریات معتبر اروپایی انتخاب به بهترین بازیکن زیر 21 سال اروپا تخصیص می یابد.امسال در بین اسمی منتشر شده نام پیر امیل هویبرگ هافبک دانمارکی بایرن و نیز جیانلوکا گائودینو به چشم می خورد، همچنین نام یولیان گرین مهاجم جوان تیم بایرن که به صورت قرضی در هامبورگ توپ می زند نیز در این فهرست وجود دارد.هاکان چالهانگلو، ماتیاس گینتنر و مکس مییر نیز دیگر گزینها های بوندسلیگایی این فهرست می باشند.ماریو گوتزه در 2011 تنها آلمانی برنده این عنوان است.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بایرن مونیخ فردا در دور دوم جام حذفی آلمان در ایمتچ آرنا به مصاف هامبورگ خواهد رفت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ، پپ گواردویلا امروز در کنفرانس خبری شرکت کرد و درباره این بازی و شرایط تیم حرف زد. بایرن مونیخ برای دیدار فردا شب مهدی بن عطیه را به دلیل دریافت کارت قرمز در جام حذفی ایتالیا در اختیار نخواهد داشت و محرومیت او اینجا اعمال می شود.گواردیولا درباره تیم هامبورگ گفت: "بازی فردا بسیار مهم است و ما باید برنده شویم. هامبورگ تیمی خطرناک و هجومی است و ما این موضوع را در لیگ دیده ایم."گواردیولا همچنین درباره کاندید شدن چند تن از بازیکنان بایرن مونیخ برای بهترین بازیکن سال جهان گفت: "آن ها در تیم ملی بسیار خوب کار کردند و ما می توانیم به آن ها افتخار کنیم. "پپ درباره نویر هم گفت: "شما نمی توانید در دو سال پیاپی، پشت سرهم در جام های متعدد بدون داشتن یک دروازه بان استثنائی قهرمان شوید. کسی نمی تواند جای نویر را پر کند. "
-
پاسخ : اخبار و حواشی پیرامون بهترین تیم بوندسلیگا
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، در رایگیری بهترین ورزشکار جهان در سال ۲۰۱۴ مانوئل نویر در رتبه دوم ایستاد.
نشریه اکیپ فرانسه که همه ساله در واپسین روزهای سال اقدام به انتخاب بهترین ورزشکار سال جهان میکند، مانوئل نویر، دروازهبان بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان را به عنوان مرد شماره 2 ورزش جهان در سال 2014 برگزید. این نشریه به نویر 296 امتیاز داد.
در گزینش این نشریه ورزشی معتبر فرانسه، تنها قهرمانهای ورزشی آلمان که از سال 1980 تاکنون در رده نخست جای گرفتهاند، میشاییل شوماخر قهرمان اتومبیلرانی بوده که در سالهای 2001، 2002 و 2003 این افتخار را کسب کرد.در این ردهبندی رونا لاوینه، قهرمان پرش ارتفاع جهان از کشور فرانسه با 614 امتیاز در رده نخست جای گرفت.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هانس دیتر فلیک مدیر ورزشی جدید تیم ملی آلمان، در مورد بازیکنان دورگه ای که فوتبال خود را در آکادمی های فوتبال آلمان آغاز کردند به صحبت پرداخت.
به نقل از Sport Bild، فلیک معتقد است که به غیر از هاکان چالهان اوعلو، سایر بازیکنانی که تابعیتی دوگانه دارند و در آلمان پیشرفت فوتبالی داشتند به خوبی جذب مانشافت شدند. فلیک در این باره گفت: "در واقع ما می خواهیم بازیکنانی را که در آکادمی هایمان پرورش می دهیم حفظ کنیم و فرصت بازی به آن ها را بدهیم. در چند سال اخیر به استثنای چالهان اوعلو که او را از دست دادیم و او خواستار بازی در تیم ملی ترکیه شد، سایر بازیکنان با کیفیت را حفظ کردیم. "فلیک در ادامه صحبت های خود بیان داشت: "سیاست ما کاملا واضح است. هدف ما این است که تنها بازیکنانی که عاشق بازی کردن در مانشافت هستند را به تیم ملی دعوت کنیم. به عنوان مثال ایلکای گوندوگان عاشق بازی در آلمان بود و بخاطر تمام تلاش هایی که در آلمان برای او صورت گرفت، ایلکای تصمیم گرفت که برای آلمان بازی کند. "قابل ذکر است، کان آیهان و دونیس آودیای از دیگر استعدادهایی هستند که احتمال حضور آن ها در تیم ملی آلمان زیاد است.
-
پاسخ : اخبار و حواشی پیرامون بهترین تیم بوندسلیگا
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دور رفت رقابت های بوندسلیگا به پایان رسید. سایت اشپورت نگاهی به نکات قابل توجه نیم فصل اول بوندسلیگا انداخته است.
1. کریم بلعربی در هفته اول در ثانیه 9 بازی مقابل دورتموند موفق به گلزنی شد و این گل تبدیل به سریع ترین گل تاریخ بوندسلیگا شد.2. آنتونی مودست مهاجم فرانسوی هوفنهایم در دقیقه بازی با هامبورگ موفق به گلزنی شد. این گل 48000 ــمین گل تاریخ بوندسلیگا بود.3. در بازی تیم های بایرن مونیخ و فرایبورگ دو تیم فقط مرتکب 8 خطا شدند؛ جوانمردانه ترین بازی بوندسلیگا از زمان جمع آوری اطلاعات در این لیگ.4. پس از انجام 152 بازی در دور رفت 6.582.160 نفر از نزدیک بازی ها را نزدیک نگاه کردند (میانگین 43.01 هزار نفر برای هر بازی). رکورد این زمینه با 6.908.160 نفر در اختیار فصل 2011/12 هست (میانگین 45.151).5. موریتس اشتوپلکامف هافبک پادربون در بازی مقابل هانوفر در هفته چهارم از فاصله ای حدود 83 متری موفق به گلزنی شد و رکوردی جدید به ثبت رساند. قبل از این گئورگیس تزاولاس (فرانکفورت 2011) از 73 متری و کلاوس آلوفس (کلن 1986) از 70 متری موفق به گلزنی شده بودند.6. بروسیا دورتموند در هفته ششم و در 800 ــمین بازی خارج از خانه اش متحمل 350 ــمین شکستش شد. دورتموند در این بازی دربی روهر را به شالکه واگذار کرد.7. جدا از دروازه بان ها 5 بازیکن در تمامی بازی ها 90 دقیقه در زمین حضور داشتند. یوهان جورو (هامبورگ)، راگنار کلاوان (آگسبورگ)، یوناس هکتور و کوین ویمر (کلن) و مارسلو (هانوفر).8. در دور رفت 3 بازیکن موفق به زدن 3 گل در یک بازی شدند. کلاس یان هونتلار برای چهارمین بار موفق به هت تریک شد. هم تیمی او اریک ماکسیم چوپوموتینگ در برد 4-0 مقابل اشتوتگارت اولین هت تریک خود را ثبت کرد و توماس مولر در برد 4-0 بایرن مقابل فرانکفورت برای چهارمین بار موفق به هت تریک شد.9. در دور رفت 12 بار گل به خودی به ثبت رسید. فصل قبل در مجموع این عدد 21 بود. بیشترین گل به خودی در تاریخ بوندسلیگا را بازیکنان این تیم ها به ثبت رسانده اند؛ آینتراخت فرانکفورت (54)، وردربرمن (50) و مونشن گلادباخ (47). 10. در دور رفت 432 گل به ثمر رسید و این عدد 53 گل را کمتر از سال گذشته در همین موقع را نشان می دهد. به طور میانگین تماشاگران در هر بازی 2.82 گل را دیدند.11. برد 1-0 هانوفر مقابل فرانکفورت در هفته دهم 8000 ــمین برد خانگی تاریخ بوندسلیگا بود.12. گئورگ نیدرمایر مدافع اشتوتگارت تبدیل به 123 ــمین اخراجی این تیم در تاریخ بوندس لیگا شد. اشتوتگارت در این زمینه رکورد دار است.13 . کوین دی بروین هافبک بلژیکی وولفسبورگ در نیم فصل اول 10 پاس گل را ثبت کرد و در این زمینه پیشتاز بود. توماس مولر و چوپوموتینگ هم هر کدام موفق به دادن 8 پاس گل شدند. نفر سوم در این زمینه زلاتکو یونوزوویچ هافبک اتریشی برمن با 7 پاس گل بود.14 . بایرن مونیخ برای بیستمین بار قهرمان پاییزه رقابت ها لقب گرفت. در 34 دوره از 51 دوره رقابت های بوندسلیگا تیم صدرنشین نیم فصل اول در پایان قهرمان شده است.15. عملکرد فاجعه بار هامبورگ؛ شکست 1-0 این تیم در بازی خانگی مقابل اشتوتگارت در هفته شانزدهم 187 ــمین شکست خانگی این تیم بود. بعد از هامبورگ، اشتوتگارت با 177 شکست خانگی در رتبه دوم قرار دارد.16. در نیم فصل اول 38 بار بازیکنان ذخیره موفق به گلزنی شدند. تیم ماتاوژ (آگسبورگ)، یوزپ درمیچ (بایرلورکوزن) و ترانکیو بارنتا (شالکه) هر کدام دو بار به عنوان بازیکن ذخیره موفق به گلزنی شدند.17. آلکس مانینگر دروازه بان آگسبورگ با 37 سال و 202 روز سن، مسن ترین بازیکن دور رفت رقابت ها بود.18. جیانلوکا گائودینو هافبک جوان بایرن مونیخ در بازی هفته اول مقابل وولفسبورگ به میدان رفت و با 17 سال و 284 روز سن تبدیل به جوانترین بازیکن این فصل شد. رکورد این زمینه در اختیار نوری شاهین با 16 سال و 11 ماه است (2005).19. نیم فصل اول داوران 21 بار مجبور به استفاده از کارت قرمز شدند (10 اخراج مستقیم و 11 بار دو کارته شدن). بایرن مونیخ با 12 کارت زرد بهترین و لورکوزن با 3 کارت قرمز و 39 کارت زرد بدترین عملکرد در این زمینه را داشته اند.20. 507 دقیقه طول کشید تا هامبورگ توانست اولین گل خود در فصل جدید بوندسلیگا را به ثمر برساند. نیکولای مولر در بازی مقابل فرانکفورت در هفته ششم موفق ش این گل را به ثمر برساند. رکورد قبلی این زمینه در اختیار تیم بوخوم بود که در فصل 1979/80 بود که 474 دقیقه در به ثمر رساندن اولین گل فصل ناکام بودند.21. شینیجی اوکازاکی رکورد دار گلزنی در بین بازیکنان ژاپنی بوندسلیگا شد. مهاجم 28 ساله ماینتس تاکنون در 112 بازی 33 گل به ثمر رسانده است. رکورددار قبلی یاسوهیکو اوکودورا (برمن و کلن) با 26 گل زده بود.22. کارت قرمزی که هریس سفروویچ مهاجم فرانکفورت در باخت 5.4 خانگی مقابل اشتوتگارت دریافت کرد 2000 ــمین اخراج تاریخ بوندسلیگا بود.23. پتر زیپل در هفته هفدهم دویستمین بازی خود در بوندسلیگا را سوت زد و تبدیل به دوزادهمین دوار باسابقه این لیگ شد.24. چهار مربی در دور رفت جایگاه خود را از دست داند؛ میرکو اسلومکا (هامبورگ)، ینس کلر (شالکه)، روبین دات (وردربرمن) و آرمین فه (اشتوتگارت).25. 37 بار دوران اعلام ضربه پنالتی کردند و 31 ضربه تبدیل به گل شد. در این بین آگسبورگ با 5 ضربه پنالتی رکورد دار بود. پاول فرهائگ مدافع هلندی آگسبورگ هر 5 پنالتی تیمش را تبدیل به گل کرده است.26. گلی که کوین ویمر وارد دروازه دورتموند کرد 1500 ــمین گل تاریخ باشگاه کلن در بوندسلیگا بود.27. زلاتکو یونوزوویچ در باخت 4-1 مقابل گلادباخ 2900 ــمین گل تاریخ وردربرمن در بوندسلیگا را به ثمر رساند.28. در بازی مقابل برمن کریستف کرامر 2700 ــمین گل تاریخ گلادباخ در بوندسلیگا را به ثمر رساند.29. ران روبرت تسیلر دروازه بان ملی پوش هانوفر تاکنون در 121 بازی متوالی به میدان رفته است و با رکورد هورست پودلاسی برای باشگاه هانوفر برابری کرد.30. مایک فرانتس در تساوی 3-3 مقابل هوفنهایم یکصدمین گل فصل را به ثمر رساند.31. دیتر هکینگ سرمربی وولفسبورگ در برد 4-0 مقابل اشتوتگارت یکصدمین برد خود به عنوان مربی در 267 بازی را کسب کرد.32. یوناس هکتور بازیکن تازه ملی پوش شده کلن با گلزنی در این فصل تعداد گلزن های تاریخ این باشگاه در بوندسلیگا را به عدد 200 رساند.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، به اعتقاد مهاجم ملیپوش بایرن مونیخ آمار گل زده بالای باواریاییها بیانگر آزادی عملی است که پپ گواردیولا به گلزنانش میدهد.
از روز دوشنبه بوندسلیگا به خواب زمستانی رفت. دور رفت فصل 2015-2014 بوندسلیگا با قهرمانی بایرن به پایان رسید و تیمها وارد تعطیلات زمستانی شدند که برای دور برگشت خود را آماده کنند.در این حال مونیخیها با اقتدار تمام گلزنی کردند. بایرن توانست 41 مرتبه دروازه حریفان را باز کرده و تنها 4 گل در 17 مسابقه دریافت کرد.هیچ تیم دیگری در بوندسلیگای آلمان به چنین رکورد گل زده و خوردهای نرسید. در مورد این که چرا شمار گل زده مونیخیها تا این حد زیاد بوده، توماس مولر نظر جالبی داده است.این ستاره 24 ساله در گفتوگویی با روزنامه بیلد عنوان کرده آزادی عملی که پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی به مهاجمین تیم میدهد، باعث رسیدن به این آمار بود.وی اظهار داشت: پپ با بازیکنان، دقیق و شفاف حرف میزند و منظورش را میگوید. تک تک بازیکنان را به دقت راهنمایی میکند که بازی را به بهترین شکل ممکن دربیاورد. در بخش هجومی به بازیکنان آزادی عمل زیادی میدهد. این نکته را بارها به ما گوشزد کرده است. او در دورانی که بازی میکرد، خود آمار گل زده کمی داشته است. از این جهت نقاط ضعف حریفان را برایمان میگوید تا در یک سوم زمین حریف، کار راحتتر انجام دهیم.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بازیکنان بایرن مونیخ همچون چند سال اخیر، سال 2014 را هم با شادی و جا به جایی رکورد های مختلف به پایان رساندند.
به نقل از spox، صدرنشینان بوندسلیگا از آرزوهای خود برای سال جدید میلادی به صحبت پرداختند. روبرت لواندوفسکی، ماریو گوتزه، جروم بواتنگ و ژردان شقیری از نفراتی هستند که در آستانه کریسمس، از آرزوهای ورزشی و شخصی خود صحبت کردند.روبرت لواندوفسکی: "2014 سال بزرگی برای من بود. تبدیل به یک گلزن حرفه ای شدم و در بایرن توپ می زنم. در سال 2015 هم خواهان کسب جام های مختلف با بایرن هستم. امیدوارم سال آینده بهتر از سال های گذشته ی من باشد. "ماریو گوتزه: "اولین بار بود که در جام جهانی بازی کردم و تجربه ای فوق العاده در برزیل داشتم. می خواهم در سال 2015 از فرم بدنی بهتری بهره ببرم و موفقیت های بیشتری کسب کنم. "جروم بواتنگ: "سوت پایان جام جهانی لحظه ای فوق العاده برای من بود. جشن قهرمانی در برلین، جایی که من کار حرفه ای خود را از آنجا آغاز کردم، بسیار فوق العاده بود. هدف من در سال 2015 حضور در فینال لیگ قهرمانان در برلین است. "ژردان شقیری: "در بایرن و تیم ملی سوئیس لحظات خوبی را سپری کردم. جام جهانی خوب و به یاد ماندنی داشتم. به عنوان یک فوتبالیست انگیزه ی زیادی برای کسب تجربه بیشتر در سال 2015 را دارم. "
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، رسانه های فرانسوی می گویند ویلی سانیول برای تقویت بوردو خواهان به خدمت گیری دو بازیکن از بایرن مونیخ شده است.
نشریه فرانس فوتبال، چاپ پاریس در گزارشی عنوان کرد سانیول که سکان هدایت بوردو را در اختیار دارد، می خواهد 2 بازیکن جدید برای دور برگشت استخدام کند.طبق آنچه گزارشگر این نشریه نوشته، سانیول که خود بازیکن مطرحی در تیم بایرن بوده و تابستان دیگو کنتنتو را از مونیخی ها گرفت، درخواست جذب هویبرگ و روده را داده است.در این گزارش عنوان شده سانیول 37 ساله برای نیم فصل دوم این بازیکنان را به صورت یار قرضی می خواهد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، لوتار ماتئوس یکی از اسطوره های فوتبال آلمان، نظر شخصی خود را در مورد تیم برتر سال 2014 اعلام کرد.
به نقل از وبسایت fussballeuropa، ماتیوس سه بازیکن از آلمان را در بهترین تیم سال 2014 قرار داد و به این ترتیب ژرمن ها بیشترین نماینده را در این تیم دارند.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مانوئل نویر پس از درخشش در سال 2014 میلادی مورد تقدیر بسیاری از رسانه های معتبر جهان قرار گرفت.
به نقل از وبسایت spox، نویر در نظرسنجی آژانس های خبری اروپایی پس از لوییز همیلتون به عنوان دومین ورزشکار برتر اروپا در سال 2014 دست یافت. همیلتون در این فصل رقابت های فرمول یک توانست قهرمان را از آن خود کند و مانوئل نویر هم به همراه تیم ملی کشورش فاتح جام جهانی 2014 برزیل شد. رتبه سوم این رای گیری هم به کریستیانو رونالدو رسید.قابل ذکر است، این انتخابات که از اعتبار بالایی برخوردار است و از سال 1958 توسط لهستانی ها تاسیس شد، این جایزه را در سال های 2012 و 2013 به سباستین وتل آلمانی اختصاص داد.
-
پاسخ : اخبار و حواشی پیرامون بهترین تیم بوندسلیگا در فصل 2014/15
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پورتال ورزشی ترانسفر مارکت یکبار دیگر ارزش فوتبالیستهای بوندسلیگا را بررسی و لیست بازیکنانی که پیشرفت یا پسرفت داشتهاند را منتشر کرد.
برای این ارزشگذاری معیارهایی همچون دستاوردهای ورزشی، سن، مبالغی که تا به حال به عنوان مبلغ قرارداد این بازیکنان ثبت شده و در آخر تعداد تقاضا برای جذب آنها، تاثیرگذار بوده است.
بیش از همه، گروهی از فوتبالیستهای بوندسلیگا که در تیم ملی آلمان عضویت دارند و با این تیم در جام جهانی برزیل عنوان قهرمانی این تورنمنت را از آن خود کردند، در این لیست پیشرفت قابل ملاحظهای داشتاند.
به غیر از اینها، قیمت کوین ده بروین بازیکن بلژیکی ولفسبورگ که چندی است مورد توجه سران بایرن مونیخ قرار دارد، از 20 میلیون یورو به 28 میلیون یورو افزایش یافته است. اما برنده اصلی در این لیست توماس مولر است. بر اساس ارزیابی این پورتال، ارزش فعلی این بازیکن ملیپوش که در باشگاه بایرن مونیخ توپ میزند، با افزایشی 5 میلیون یورویی، 55 میلیون یورو برآورد شده است. تا کنون ماریو گوتزه تنها بازیکن آلمانی بود که در برههای به این اندازه قیمتگزاری شده بود. البته وی در لیست اخیر، 50 میلیون یورویی است.
منبع : وبلاگ هواداران افسی بایرن
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مدافع ملی پوش بایرن مونیخ نمی تواند در سه بازی آینده بوندسلیگا این تیم را همراهی کند.
به نقل از بیلد، کمیته انضباطی لیگ فوتبال آلمان مدافع 26 ساله بایرن مونیخ را به رفتار غیر ورزشی متهم کرد و حکم محرومیت 3 جلسه ای او را صادر کرد. در دیدار
روز سه شنبه بایرن مونیخ مقابل شالکه ژروم بواتنگ در دقیقه 18 با دریافت کارت قرمز از بازی اخراج شد. امروز کمیته انضباطی لیگ این حکم را به باشگاه بایرن ابلاغ کرد و بر این اساس بواتنگ در 3 بازی آتی مقابل تیم های اشتوتگارت، هامبورگ و پادربورن غایب خواهد بود.
بایرن مونیخ می تواند در 24 ساعت آینده به این حکم اعتراض کند.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سرمربی سابق بارسلونا برای اعتراض به داور به کنج زمین رفت تا با داور خط صحبت کند و حالا ارس مایر، داور سابق آلمانی میگوید رفتار پپ به منظور تمسخر داوران است و تاثیر بدی دارد.
به نقل از بخش بین الملل سایت گل، رفتار پپ گواردیولا در دیدار برابر شالکه و حرکاتش در مقابل داور دوم بازی حاشیههای را به همراه داشته است.
حالا مایر که داور فینال سال 2002 بود میگوید که پپ تاثیر بدی روی داوری آلمان خواهد داشت. وی میگوید: "بی احترامی است. با این حرکات گواردیولا مسئولیت داوران را زیر سوال میبرد و آنها را مسخره نشان میدهد. این حرکات پوچ است."
پپ 44 ساله هنوز در سال 2015 با بایرن پیروز نشده است. وی ابتدا 4-1 به وولفسبورگ باخت و پس از آن با شالکه 04 مساوی کرد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، کاپیتان مطرح و البته مصدوم بایرن مونیخ به هوادارانش وعده کرد تا چندی دیگر به تمرینات تیمی بازخواهد گشت.
فیلیپ لام که از اواسط پاییز درگیر مصدومیت جدی پا است، روز گذشته در حاشیه یک برنامه تبلیغاتی مختص به اسپانسر باشگاهش اظهار داشت: فکر کنم مدت کمی تا بازگشتم زمان باقی مانده باشد.تا چند روز دیگر میتوانم بدوم. فکر کنم حدود 4 هفته دیگر بازهم در میدان باشم.
وی ادامه داد: دوری از تیم برایم در این مدت خیلی سخت بوده. دلم برای تیم تنگ شده است. برای یک بازیکن مصدومیت چند ماهه اتفاقی دلانگیز نیست.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بایرن مونیخ در هفته بیستم بوندسلیگا در مرسدس بنز آرنا به مصاف اشتوتگارت خواهد رفت.
به نقل از اشپورت آینس، پپ گواردیولا عصر جمعه در کنفرانس خبری قبل از بازی با اشتوتگارت شرکت کرد. پپ در ابتدای صحبت هایش بخاطر رفتارهای احساسی در جریان بازی مقابل شالکه عذر خواهی کرد و گفت: "طبیعتا برای وفق کامل با شرایط اینجا لازم است بیشتر اینجا ماندگار باشم. بعضی اوقات در هنگام بازی محدوده فنی خود را گم می کنم. بسیار متاسفم، این حرکت ها نمی تواند صحیح باشد. از همه تیم های بوندس لیگا معذرت خواهی می کنم. "
در جریان بازی با شالکه گواردیولا چند بار با پشت گذاشتن محدوده فنی مربیان تا گوشه زمین رفت و با کمک داور و داور چهارم بحث کرد.
"من یک کاتالان هستم، ما احساسی هستیم و برای همین منم گاهی اوقات احساسی عمل می کنم. من مربی جوانی هستم و می خواهم پیشرفت کنم. من را ببخشید، امیدوارم دیگر تکرار نشود. "
بایرن مونیخ برای بازی مقابل اشتوتگارت ژروم بواتنگ را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت. مدافع ملی پوش بایرن به دلیل دریافت کارت قرمز در بازی مقابل شالکه از 3 بازی محروم شده است. پپ درباره رای صادره برای بواتنگ گفت: "حرکت بواتنگ خشن نبود و او فقط کمی دیر به توپ رسید. این سبک خطا در خط هافبک یا در جاهای دیگر زمین هم می تواند اتفاق بیفتد. درباره کارت قرمز و پنالتی هیچ بحثی وجود ندارد، اما محرومیت 3 جلسه ای بسیار زیاد است. "
پپ در ادامه صحبت هایش درباره شروع بد بایرن در نیم فصل دوم گفت: "در بازی با شالکه ما روی توپ های دوم مشکل داشتیم و خیلی کم توانستیم توپ های دوم را در اختیار بگیریم که دلیل آن 10 نفره شدن ما بود. درباره بازی با وولفسبورگ می توانیم بحث کنیم اما در بازی با شالکه ما 70 دقیقه 10 نفره بازی کردیم. با وجود 10 نفره شدن شانس های گل بسیار کمی به حریف دادیم و روی ضربه کرنر به گل رسیدند و این عالی است. "
گواردیولا درباره بازگشت بادشتوبر به ترکیب و وضعیت رافینیا و ریبری هم گفت: "بادشتوبر مدت زیادی را مصدوم بوده است، اما اعتماد بنفس او بسیار خوب است. ریبری و رافینیا تمرینات فردی را آغاز کرده اند و به زودی به تمرینات تیمی ملحق خواهند شد. "
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بابی چارلتون یک اسطوره ی زنده که از طرف ملکه لقب شوالیه را به دست آورده، قهرمانی در جام جهانی و جام های اروپایی تنها بخشی از افتخارات فوتبالی این مرد 77 ساله است.
بازدید روز جمعه ی او از موزه بایرن اما مربوط به قهرمانی ها نبود. ستاره سابق منچستر یونایتد در پنجاه و هفتمین سالگرد بزرگ ترین تراژدی تاریخ منچستر یونایتد و یکی از تیره ترین صفحات تاریخ فوتبال جهان، از آلیانس آرنا دیدن کرد.
بابی چارلتون که در آن زمان 20 ساله بود به عنوان یکی از 21 نفری که از بین 44 سرنشین هواپیما بدون حتی آسیب دیدگی جدی زنده مانده بود گفت: "این یک تصادف وحشتناک بود، تعدادی از بهترین بازیکن ها جان خود را از دست دادند. در 6 فبریه 1958 هوا ابری و طوفانی بود و هواپیمایی که بازیکنان و مقامات رسمی و خبرنگاران را به همراه داشت، در سومین تلاش برای فرود در فرودگاه مونیخ سقوط کرد. هدایت آن تیم بر عهده سرمربی افسانه ای مت باسبی بود و تیم پس از بازی در بلگراد در جام اروپایی در حال بازگشت به منچستر بود که خلبان تصمیم گرفت برای سوخت گیری در فرودگاه مونیخ فرود آید."
بابی چارلتون در ادامه با تشکر از این که فاحعه 1958 همچنان در مونیخ به یاد آورده می شود عنوان کرد: "از بایرن مونیخ متشکرم. ما از بودن در اینجا خرسندیم. من افتخار می کنم که دوستان فراوانی در بایرن و شهر مونیخ دارم."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بنا به گزارش رسانه های انگلیس چند باشگاه این کشور آمادگی دارند تا در صورت علاقه گواردیولا با او قرارداد امضا کنند.
به نقل از فوتبال اسپانیا، قرارداد سرمربی 44 ساله بایرن مونیخ تا ژوئن 2016 معتبر است و هنوز دو طرف بر سر امضا قرارداد جدید به توافق نرسیده اند. امروز روزنامه مترو انگلیس در گزارشی مدعی شده بود که تیم های آرسنال، منچسترسیتی و چلسی آمادگی دارند تا در صورت اتمام قرارداد این مربی با او وارد مذاکره شوند.در این گزارش آمده است با توجه به اینکه ونگر 65 ساله در سال های پایانی مربیگری خود به سر می برد و احتمالا سال های آتی را به عنوان مدیر فوتبالی سپری خواهد کرد گواردیولا می تواند یکی از گزینه های جدی توپچی ها باشد. از طرف دیگر قرارداد مانوئل پیگرینی هم همزمان با قرارداد گواردیولا پایان می یابد. در این بین شاید چلسی بعیدترین مقصد برای آینده گواردیولا باشد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، معاون باشگاه بایرن مونیخ از اظهار نظر در مورد بورسیادورتموند خودداری میکند.
کارل هاینس رومنیگه برخلاف گذشته دیگر قصد ندارد در مورد تیم رقیبش یعنی دورتموند اظهار نظر کند که مدیرانش عصبی و ناراحت شوند.
بعد از آنکه وی در گذشته چندین مرتبه در مورد رقیب زردپوش اظهار نظر کرد و این موضوع باعث ناخرسندی شدید مدیران بورسیا، به خصوص هانس یواخیم واتسکه، مدیرش شد، دیگر قصد ندارد اظهار نظر کند.وی روز گذشته وقتی با سئوال خبرنگاران مواجه و از او در مورد وضعیت بحرانی دورتموندیها سئوال شد، اظهار داشت: دیگر نمیخواهم در مورد وضعیت بورسیادورتموند حرف بزنم. دورتموند باید موضوعاتی که به خودش ربط دارد، را توسط خود حل کند. حرفهای من باعث عصبانیتشان میشود. من هم نمیخواهم جزو کسانی باشم که باعث ناراحتیشان میشود.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، وب سایت تحلیلی bleacherreport، با انتشار مقاله ای از اهداف نقل وانتقالاتی پپ گواردیولا برای تابستان آینده پرده برداشت.
بنابرگزارش bleacherreport، سرمربی اسپانیایی از مدیران بایرن خواسته است تا زمینه را برای انتقال پنج بازیکن به مونیخ فراهم کنند.در گزارش این وب سایت از پول پوگبا هافبک فرانسوی یوونتوس، مائورو ایکاردی مهاجم آرژانتینی اینترمیلان، کوین دی بروین ستاره بلژیکی وولفسبورگ ، سسک فابرگاس هافبک اسپانیایی چلسی و رافائل واران مدافع فرانسوی رئال مادرید به عنوان اهداف نقل و انتقالاتی بایرن برای تابستان آینده یاد شده استدر این گزارش آمده است که پپ قصد جذب همه این بازیکنان را ندارد و در صورتی که بایرن بتواند 2 یا 3 بازیکن از لیست مد نظر پپ را جذب کند انتظارات سرمربی اسپانیایی برآورده شده است.پول پوگبا ستاره فرانوسی یوونتوس بدون شک مهمترین بازیکن فصل نقل و انتقالات پیش رو خواهد بود و با توجه به حضور منچسترسیتی، رئال و چلسی در رقابت برای جذب این بازیکن بایرن کار دشواری برای جذب این بازیکن دارد، البته جذب این بازیکن از اولویت های جدی باشگاه بایرن محسوب نمی شود چرا که ترافیک زیادی از بازیکن در این پست در تیم باواریایی به چشم می خورد. پیش بینی می شود بایرن برای جذب این بازیکن مبلغی در حدود 80 میلیون یورو هزینه کند.سسک فابرگاس ستاره دیگر مد نظر بایرن است کهدر گزارش این وب سایت از او به عنوان گزینه جانشین در صورت عدم جذب پوگبا یاد شده است، هرچند که سسک بارها از تمایلش برای همکاری مجدد با پپ سخن گفته اما بعید است لندنی ها به این سادگی از این بازیکن دست بکشند.از میان پنج بازیکن موجود در لیست پپ احتمال بایرنی شدن کوین دی بروین بیش از هر بازیکن دیگری است و بسیاری از خبرگزاری ها از احتمال بالای پیوستن او به مونیخ در پایان فصل گفته اندو حتی وب سایت ترانسفرمارکت او را به عنوان اولویت اصلی باشگاه بایرن در فصل نقل و انتقالات معرفی کرده است و با توجه به رابطه خوب دو باشگاه بایرن و وولفسبورگ از همین الان می توان این انتقال را انجام شده دانست.مائورو ایکاردی مهاجم 21 ساله اینتری ها دیگر بازیکنی است که نامش در فهرست پپ به چشم می خورد و از او به عنوان جانشین کلادیو پیزارو یاد می کنند و سایت ترانسفرمارکت نیز انتقال او به بایرن را بخشی از توافق بایرن و اینتر بر سر انتقال شکیری به سن سیرو می داند.
رافائل واران آخرین بازیکنی است که نامش در فهرست پنج نفره کنجانده شده و روزنامه مارکا هم ماه پیش از توافق پنهانی پپ با مدیر برنامه های این مدافع فرانسوی خبر داده بود و گفته می شود او سال آینده جانشین دانته در مونیخ خواهد شد.در گزارش این وب سایت شانس بایرن برای جذب دی بروین، ایکاردی و واران را به مراتب بیشتر از شانس آنها برای جذب پوگبا و فابرگاس در نظر گرفته شده است.
-
پاسخ : اخبار و حواشی پیرامون بهترین تیم بوندسلیگا در فصل 2014/15
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مهاجم باواریایی ها به عنوان بازیکن سال فوتبال لهستان اتنخاب شد.
به گزارش وبسایت رسمی بوندسلیگا، رابرت لواندوفسکی مهاجم سابق دورتموند و فعلی بایرن مونیخ برای چهارمین بار به عنوان مرد سال فوتبال لهستان انتخاب شد.
این بازیکن 26 ساله که فصل پیش از زنبورها به کوسه ها پیوست موفق شد با کسب 60 درصد ارا از اتحادیه فوتبال لهستان PZP این مقام را کسب کند. او پس از دریافت این مقام گفت: "این افتخار خیلی بزرگیست و باعث افتخار من است که آن را بدست اوردم. من از همه کسانی که به من رای دادند متشکرم."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، اتحادیه فوتبال آلمان انتخاب مهاجم بایرن مونیخ به عنوان بازیکن سال ۲۰۱۴ لهستان را تبریک گفت.
ساعاتی بعد از آنکه روز گذشته روبرت لواندوفسکی به عنوان مرد سال فوتبال در کشور اروپایی برگزیده شد،این اتحادیه با صدور بیانیهای این موفقیت را به گلزن 26 ساله مونیخیها تبریک گفت.
لواندوفسکی که تابستان امسال بعد از 4 فصل حضور در بورسیادورتموند، به عضویت بایرن درآمد، صاحب این افتخار نیز در سالهای 2011، 2012 و 2013 نیز شده است.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ملی پوش سابق تیم ملی آلمان معتقد است که مهاجم نوک باواریایی ها در پست خود در جهان بهترین است.
مهاجم 26 ساله لهستانی تابستان گذشته از بوروسیادورتموند به بایرن پیوست و در 27 مسابقه 10 بار برای بایرن گلزنی کرده است.دتمار هامان در گفت و گو با شبکه sky ضمن تمجید از لواندوفسکی گفت:" از نظر من او بهترین شماره 9 جهان است و نبود او کاملا در دورتموند حس می شود، او بازیکن بسیار مهمی در دورتموند بود حتی مهمتر از مارکو رویس و ماریو گوتزه، به نظر من هیچ کلمه ای وجود ندارد که بتوان با آن اهمیت لواندوفسکی در تیم دروتموند را وصف کرد."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ملی پوش سابق تیم ملی آلمان معتقد است که مهاجم نوک باواریایی ها در پست خود در جهان بهترین است.
مهاجم 26 ساله لهستانی تابستان گذشته از بوروسیادورتموند به بایرن پیوست و در 27 مسابقه 10 بار برای بایرن گلزنی کرده است.دتمار هامان در گفت و گو با شبکه sky ضمن تمجید از لواندوفسکی گفت:" از نظر من او بهترین شماره 9 جهان است و نبود او کاملا در دورتموند حس می شود، او بازیکن بسیار مهمی در دورتموند بود حتی مهمتر از مارکو رویس و ماریو گوتزه، به نظر من هیچ کلمه ای وجود ندارد که بتوان با آن اهمیت لواندوفسکی در تیم دروتموند را وصف کرد."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، وینگر فرانسوی تیم فوتبال بایرن مونیخ با پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت کوتاه مدتش مشکلی برای مسابقه روز شنبه برابر هامبورگ نخواهد داشت.
ریبری 2 هفته پیش و در آستانه شروع نیم فصل دوم رقابتها دچار مصدومیت شد و 3 دیدار اخیر بایرن را از دست داد.ریبری هفته گذشته توانست به تمرینات تیمی بایرن بازگردد و حالا برای دیدار با هامبورگ مشکلی ندارد، هرچند که به نظر می رسد پپ گواردیولا قصد ندارد از این بازیکن به صورت ثابت در دیدار با هامبورگ استفاده کند تا آمادگی ستاره تیمش را برای دیدار حساس سه شنبه شب آینده برابر شاختار حفظ کند. ریبری گفت: "تمامی هفته ی گذشته را به انجام تمرینات اماده سازی پرداختم.برای حضور در دیدار خانگی برابر هامبورگ مشکلی ندارم و امیدوارم تا بخشی از 11 نفر اصلی باشم.مصدومیتی که پیش از بازی با وولفسبورگ برایم رخ داد بسیار ناامید کننده بود اما از این که وصع وخیم تری برایم پیش نیامد بسیار خوشحالم."از اردوی بایرن همچنین خبر می رسد که رافینیا، دیگر مصدوم بایرن نیز در آستانه بهبودی کامل و حضور در مسابقات قرار دارد.