نه اتفاقا یه پیام اومد که این فصل از شما راضی بودیم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط newton [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ظاهرا تو سایت ها چک کردم bug هستش
نمایش نسخه قابل چاپ
نه اتفاقا یه پیام اومد که این فصل از شما راضی بودیم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط newton [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ظاهرا تو سایت ها چک کردم bug هستش
دوست عزیز امکان داره این ماه مثلا بگه خیلی خوب کار میکنی ولی نتایج بد یا باخت در بازی های مهم در طی 2 ماه بعد میتونه موجب اخراجتون بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه چرا نیستید
بیاید با هم بحث کنیم
سلام آقا خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط عاشق کریمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حیف داش علی تو فیفا 14 نیست
من آخرین بار قبل از این، فیفا 7 بازی میکردم تو هر تیمی میرفتم داش علی رو می خریدم
سلام بچه ها. یکی دو هفته ایه فکرکنم وقت نکردم بازی کنم! بخدا کارای دانشگاه کمرم رو شکستهom::
البته یک دو بار تو این بین بازی کردم ولی فقط یه بازی
فقط یه چیزی خواستم بهتون بگم. من اولین تیمی که بازی کردم ساوثهمپتون بود که بعد یه مدت آلوارو موراتا رو خریدم ولی از بازیش خوشم نیومد.زیاد خوب گل نمیزد.اما الان تو چلسی داره خارق العاده بازی میکنه! کنار اسمش نوشته یکی از بهترین بازیکن های جهان! ارزشش حدود 65 میلیون هست تو کریر من! اورالش 90 حدودا 24 سالشه فکر کنم! خلاصه اگه بهش بازی بدین پیشرفت میکنه در حد تیم ملی!حتی با سود فروشش میتونین بودجه 2 فصلتون رو تامین کنین:ohum:
علي جان خوش اومدي داداش سرعتيه يا پشت به دروازه؟
سرعیته داداش. شوت زن هم هست. حالا عکس میگیرم میفرستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط چلسي مورينيو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم من با رعال ضعفش رو بگید
---------لوپز-------------
مارسلو------دایوید لوییز-------راموس------کارواخال
--------------ژابی الونسو---------
کریس رونالدو---------ویلشر---------اوزیل
-----------نیمار--------رونی
ذخیره : کاسیاس - موراتا- دیماریا- کاکا-ایارامندی----په په
فکر کنم اگه رونالدو را بزاری جای اوزیل و اوزیل رو بزاری جای نیمار و نیمار بزاری جای رونالدو بهتر باشه چون اوزیل سرعت نداره و البته خوبم گل میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم عکس آلوارو موراتا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قدرت تمام کنندگیش خیلی خوبه!
قایده ذخیره شلوغ و تیم سوم چیه ؟ اگه بازیکن تو تیم دوم باشه پیشرفت میکنه ؟ که چی تیم رو الکی شلوغ کنیم پس ؟ :دی
عزیز اونایی که علاقه دارن از بازیکنای جوون استفاده کنن معمولا ذخیره و و کلا لیست بازیکناشون کم نیست.یه دلیلش اینه که بازیکنای جوون معمولا تو فصل های اول و دوم بازیشون زود خسته میشن و حین بازی مجبور به تعویضشون هستیننقل قول:
نوشته اصلی توسط s98 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه سریا هستن مثل خود من، وقتی برنامه بازی هاتون فشرده باشه شما لازمه که طوری بازیکناتون رو مدیریت کنین که خسته نشن به خاطر فشار مسابقات. من که هر بازی که انجام میدم بازی بعدش در صورتی که کمتر از 4 روز باشه کل بازیکنای ذخیره رو میزارم تو ترکیب اصلی و بازیکنای سکونشن رو هم میزارم بازیکنای ذخیره.
یعنی با یه حساب سر انگشتی من حدودا 30 بازیکن به صورت میانگین تو تیمم آماده دارم. از همشونم به طور متناوب استفاده میکنم. البته این کار مطمئنا دردسر بیشتری هم داره
اما کسانی که همیشه با ترکیب اصلی بازی میکنن و خیلی کم پیش میاد که بازیکناشونو عوض کنن حتی با 18 بازیکن هم بازی میکنن
درود داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسی بابت راهنماییت
والا من تو تیمم الان تقریبا 18 یا 17 بازیکن دارم
بازیکن هایی که سن بالا دارن معمولا کی بازنشست میشن ؟
من همه بازیکنای 25 سال به بالام رو فروختم
و با خرید بازیکن های جوون میانگین سنیم رو به 17-18 رسوندم
میخوام بدونم از کجا میشه فهمید یه بازیکن تا چه حد پیشرفت میکنه و تا چه سنی
و اگه مهره های اصلی زیر بار قرار داد نمیرن بهترین کار چیه
باز هم مرسی
والا به طور دقیق نمیدونم تو چه سنی خداحافظی میکنن. ولی من خودم یه بازیکن داشتم فکر کنم تو سن 34 سالگی بازنشسته شد! و البته مطمئن نیستم که این سن واسه همه بازیکنا یکسان باشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط s98 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه بازیکن جوون رو هر چقدر بهش بازی بدی پیشرفت میکنه. اگه بزاریش ذخیره پیشرفتش کمتر میشه. اگه اصلا بازیش ندی خیلی به ندرت پیشرفت میکنه. معمولا بازیکنا تا سن 26 سالگی حدودا خوب پیشرفت میکنن یعنی سرعت پیشرفتشون خوبه
از 26 به بالا به تدریج پیشرفتشون کمتر میشه. تا سن 30 32 سالگی تقریبا جا واسه پیشرفت هست هنوز.ولی از اون به بعد پسرفت میکنن. البته اینم باز به بازی دادن یا ندادنشون بستگی داره
اگه بهترین بازیکناتون قرارداد امضا نمیکنن.اگه حتما لازمشون دارین به نظر من دستمزدشونو دو برابر کنین و واسه گلزنی هم یه پولی بهشون بدین.قرارداد هم که crucial باهاشون ببندین. اگر قبول نکردن تنها راه اینه که به قیمت خوب بفروشینشون. نزارید قراردادشون تموم بشه و بعد به عنوان بازیکن آزاد از تیمتون برن و شما هم هیچ پولی گیرتون نیاد و ضرر کنین
اقا یک سوال دیگه
اگه قهرمان بشم
به سرمربی پول میدن
به باشگاه چی ؟
پولی که به سرمربی میدن رو میشه به باشگاه واریز کرد
کلا در این مورد آموزش بدید ممنون میشم
به باشگاه که مطمئنا میدن. اما سرمربی رو خود باشگاه باهاش قرارداد میبنده. که من تا حالا بیشتر 35000 هزار تا نگرفتم تو این همه مدت که دارم بازی میکنم! پول سرمربی رو هم نمیشه انتقال داد به باشگاهنقل قول:
بچه ها من با بارسا یک مساوی گرفتم یکیشم باختم حالا میخوام تلافی در بیارم به نظرتون بیل بخرم اینجوری خوبه؟؟
------------------لوپز-------------
مارسلو------------لوییز-------راموس--------کارواخال
-------------ژابی الونسو-------ویلشر-----
-------نیمار----------اوزیل---------بیل
----------کریس-------------رونی
اینجوری خوبه؟؟؟
یک سوال من هر چقدرم قهرمان میشم تیم باشگاهی دنبالم نمیاد چرا؟؟؟؟
مسی رو دادی رونی آوردی ؟ :| mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای باشگاه ها خودت هم میتونی درخواست بدی ( اگه کارت خوب باشه با کله قبول میکنن )
سلام میشه کمکم کنید بازیکن بخرم
آقا بهترین راه حل مشکلات بازی من چیه؟؟؟
کارت قرمز الکی میده
.....
ممنون میشم کامل توضیح بدین
.
.
.
توی بعضی سایتها گفته کرک 4 نصب کنید
بعضی جاها گفتن اول باید آپدیت 2.5 گیگی نصب بشه!!!
کمــــــــــــــــک سریع
داداش حتما اشکال از پچی که ریختیه
داداش علی چطوری دو تا مهاجم جلوییتو cf و st کردی؟ مال من rs و ls هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه میخواید St و Cf باشه باید فورمیشن رو ادیت کنید و روی ls و rs کلیک کنید و یکی رو cf و اون یکی رو st کنید.
بیا داداش بچه ها زحمت کشیدن با عکس تو ضیح دادن بازم سوال داشتی بپرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid reza852 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شرمنده داداش من اصلا این پستتو ندیده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هیچ نیازی به آپدیت دو ونیم گیگی نیست
همون کرک ورژن 5 بریزید کافیه
سلام
آخر فصل و توی نیم فصل همیشه این پیام برای من میاد:
Terminated
بعد به این صورت هم میاد که هر هفته که sim میشه این پیام میاد توی اینباکس
پیام های دیگه ای که برام میاد رو نمیذاره ببینم...فقط همین پیام دیده میشه
-----
به این صورت من فصل نقل و انتقالات رو از دست میدم
چرا اینطوریه؟؟؟
داداش کرکتو چک کن بعدم تو سه بار با alt+f4از بازی بیا بیرون بعد دوباره برو ببین همینجورنقل قول:
ممنون از راهنمایی توننقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منظور تون از اینکه کرک رو چک کنم چیه؟
دوستان من فصل که تمام میشه میرهدتو صفحه ایمیلاام هیچی هم باز ننیشه ایتارت رو که میزنم دوباره با همون تییمم میره فصل بعد نه پیشنهاد تمدید میاد نه از تیم دیگه پیشنهاد اومدن هر سالم جام میگیرم
سلامنقل قول:
منم همین مشکل رو دارم
تو تیم که هستم برام پیشنهاد نمیاد...فقط زمانی که اخراج میشم میتونم برم تیم دیگه!!!
خواهشا راهنمایی کنید
please
سلام
آقا من میخوام تیم عوض کنم ولی هر تیمی که میزنم منو نمیخواد...گفت تیم رو ببر اروپا بردم ولی حذفی رو گفت اول شو نشدم...
حالا چاره ی کار چیست؟ :دی میخوام از این تیم هم برم...نمیشه کاری کرد که اخراجم کنه تا 4تا تیم خودش بیاره؟
نقل قول:
عزیزان من فکر کنم شما این قسمت رو درست متوجه نشدین!شما تا وقتی تو تیمتون باشین هیچوقت بهتون پیشنهاد از تیم های دیگه نمیاد! فقط در صورتی میتونین تیمتونو عوض کنین که برین رو قسمت مای جاب (یادم نمیاد فکر کنم اسمش این بود) همونجا که نشون میده چه تیمایی دنبال سرمربی هستن، بعد شما میبینین فلان تیم سرمربی میخواد و به اون تیمه هم علاقه دارین! روش کلیک میکنین و درخواست میکنین از مسئولین اون تیم که شمارو به عنوان سرمربی شون انتخاب کنننقل قول:
بعدش اونا بررسی میکنن درخواست شمارو، بعد یکی دو روز در صورتی که عملکرد سرمربی گری شما خوب بوده باشه قبول میکنن و فرم امضای قرارداد رو واستون میفرستن. که توش دستمزدتون رو نوشته و انتظاراتی که از شما تو جام های مختلف دارن
همون چیزی که تو پست بالایی به دوستای عزیزمون گفتم در مورد شما هم صدق میکنه. همه چیز به عملکردتون تو عرصه سرمربی گری بستگی داره. شما اگه میخواین تیمتونو عوض کنین هر روز برین رو اون قسمت تا تیم های جدید بیاننقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza30 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و تیم های ضعیف رو انتخاب کنین که سرمربی شون بشین. احتمال داره قبول کنن
اگه هیچ جوره قبول نمیکنن. میتونین عمدا نتایج ضعیف با تیم فعلی تون بگیرین تا خودشون از تیم اخراجتون کننki:: که البته پیشنهاد نمیکنم این مورد رو
خیلی بده اینطوری...آخه تیمهای ضعیف هم قبول نمیکنن...نقل قول:
قدیما هر تیمی بود میخواست تورو ولی الان کلی تیم میاره که همه رد میکنن...اصلا من میخوام برم دسته دو مربی گری کنم ولی نمیشه :nishkhand:
همش تیمهایی میاره که قبول نمیکنن...هر تیمی بود زدم ولی نشد که نشد :دی
کلا رو مخ ـه این قسمت فیفا -_-
خب شما اگه زیاد بازی نکردین یا براتون حیف نیست یه کریر جدید رو شروع کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza30 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برا خودم هم نیست :دینقل قول:
کریر داداشمه که اینطور شده :)
خیلی رفته جلو ولی گیر کرده...قدیما فیفا 12 اینا تیمهای کوچیک زیاد میاورد ولی فیفا 14 فقط تیمهای شاخ میاره که اونم آدم رو نمیخوان :))
مسخره میکنه یه جورایی :))
شما الان تو چه تیمی هستین؟اگه شما تو یه تیم قوی مثلا منچستر باشین خب تیمای قوی میان ولی اگه شما تو تیم ضعیفی مثلا یه تیم دسته دو باشید خب تیمایی با همون سطح میان.ولی اگه تو یه تیم ضعیفی باشین امکان داره تیمایی که کمی قوی ترن بیان بهت پیشنهاد بدن حتی تو همین تیمای قوی هم میشه ولی کم پیش میاد.
من با رعالم تیم ضعیفی نیستم به هم پنجتا شیش تا میزنم تاکیتیک قشنگی هم دارم
چطور میشه دریبل زد بازیکنای حریف رو؟؟؟؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
این کلیپ رو تماشا کنین
اکثر دریبل هارو نشون داده
بیشترشونم با شوک راست کار میکنه