-
پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
افسانه ولزی یونایتد می گوید که از اولین تلاش خود برای مربیگری لذت برده است، اگرچه او هنوز خودش را در درجه اول یک بازیکن می داند.“وقتی در تعطیلات در ترکیه مشغول گذراندن دوره های مربیگری بودم، دیوید مویس با من تماس گرفت. تفکرات اولیه من درباره این بود که مربیگری چه تاثیری روی بازی ام خواهد داشت چون من تصمیم داشتم یک سال دیگر به فعالیتم ادامه دهم. با چند نفر صحبت کردم و در مورد این مسئله فکر کردم و فقط توانستم نشانه های مثبت ببینم. هیچ مورد منفی پیدا نکردم. این یک فرصت هیجان انگیز برای من بود و نمی توانستم آن را از دست بدهم.”گیگز اولین تجربه مربیگری خود را در تور سه هفته ای شیاطین سرخ و سفر به کشورهای تایلند، استرالیا، ژاپن و هنگ کنگ تجربه کرد. اگرچه او عمدتا خودش را به عنوان یک بازیکن آماده می کرد اما چند جلسه را در کنار مویس و سایر اعضای کادر فنی گذراند. مربیگری چیزی نیست که گیگز به تازگی به فکرش افتاده باشد. او ۵ سال است که دارد روی این موضوع کار می کند.“من همیشه روی بازی کردن تمرکز کرده ام ولی به طور همزمان دوره های مربیگری را نیز گذرانده ام. این کار بعضی مواقع خیلی سخت بود چون با کمبود وقت مواجه می شدم اما خوشحالم که این کار را انجام داده ام. ۵ سال پیش من فکرش را نمی کردم که تا این سن و سال به بازی کردن ادامه دهم و می خواستم مطمئن شوم که وقتی از فوتبال خداحافظی کردم برای مربیگری آماده ام. پس آن موقع دوره های آموزشی را آغاز کردم.”پذیرفتن نقش جدید در باشگاه، تنها تغییری نیست که گیگز در این تابستان تجربه می کند. امسال بیست و چهارمین فصلی است که رایان برای یونایتد به میدان می رود، و برای اولین بار است که زیر نظر مربیای به جز سر الکس فرگوسن این اتفاق می افتد. البته سایر بازیکنان یونایتد نیز برای اولین بار این اتفاق را تجربه می کنند، اما برای گیگز که بیش از هر بازیکن دیگری در باشگاه بوده است، این اتفاق عجیب و خاص است. با این وجود، گیگز ۳۹ ساله می گوید که به شدت تحت تاثیر روشهای رئیس جدید قرار گرفته است.“او واقعا تلاش می کند. او تیم را هدایت می کند و دوست دارد در همه چیز نقش داشته باشد. اما تعامل خوبی با استیو روند، جیمی لومسدن، فیل نوین و خود من دارد. ما به خوبی با هم کار می کنیم. مویس می خواهد کنترل همه تمرینها را به دست بگیرد اما او از دستیارانش نیز کمک می خواهد. او خیلی مرد دقیقی است. می خواهد همه چیز را در مورد همه بازیکنان بداند و این چیزی است که شما به عنوان رئیس منچستر یونایتد به آن نیاز دارید. همه چیز به جزئیات مربوط می شود، و این چیزی است که مویس به دنبال آن است.”
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طبق گفته جرج آتانگا مدیر برنامه های سافیر تایدر، منچستریونایتد به دنبال این هافبک فرانسوی است. وی با روزنامه “کریر د بولونیا” این صحبت ها را انجام داده بود که در وب سایت رسمی شیاطین سرخ بازتاب داشت.میتوانید مصاحبه وی را از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بخوانیدبه نظر میرسد ابزار مالی لازم در اختیار دیوید مویز برای خرید بازیکنی مثل تایدر وجود دارد. او (مویز) در خرید سسک فابرگاس نا موفق بود هرچند بنا به گزارش دیلی میرر آخرین پیشنهاد خود را نیز به بارسلونا ارائه کردند. او همچنین خرید تیاگو را از دست رفته دید.اگر دیوید مویز نتواند فابرگاس را به الدترافورد بیاورد -پیشنهاد آخر را بارسلونا رد کرد- باید سریعا دست به کار شود.او باید نقاط ضعف تیم را پوشش دهد ؛ زیرا باید از عنوان قهرمانی شیاطین در لیگ برتر دفاع کند.با این حال سافیر تایدر بهترین هافبک جهان نیست ؛ او هنوز بسیار جوان است و پتانسیل زیادی دارد. در ۳۲ بازی سری آ که انجام داد سه گل زد و دو پاس گل داد. او با کسب تجربه بیشتر خود را بهبود میبخشد ؛ دیوید مویز هوشمندانه وی را زیر نظر دارد.اگر دیوید مویز تایدر را به الدترافورد بیاورد ؛ این جوان میتواند با شینجی کاگاوا و تام کلورلی به رقابت بپردازد.ممکن است تایدر از آن چیزی که مویز فکر کند بیشتر بخواهد(مسائل مالی) ولی به ریسک این کار می ارزد او میتواند این هزینه ها را جبران کند.او به وضوح از حضور در بولونیا ناراحت است این چیزیست که مدیر برنامه های وی میگوید ؛ او میتواند در قهرمان لیگ برتر شکوفا شود.مویز نیاز به بازیکن دارد و تایدر از باشگاه خود ناراضی است.به جای اتلاف وقت خود برای خرید فابرگاس ، مویز میتواند با مذاکراتی ساده تایدر را به الدترافورد بیاورد.
-
بر اساس گزارش ها، رونی بعد از واکنشی که از سوی هواداران در دو بازی بعدی یونایتد دریافت می کند، درباره آینده اش تصمیم می گیرد.
رونی مدتی است که با چلسی لینک شده است و پیشنهاد چلسی برای او از طرف یونایتد رد شد. بنابر گزارش “ایونینگ استاندارد”، چلسی آماده است پیشنهاد ۴۰ میلیون پوندی خود را برای خرید رونی ارائه دهد، اما “دیلی میل” به نقل از “تایمز” بیان می کند که رونی بعد از دو بازی بعدی یونایتد مقابل AIK در سوئد و مقابل سویا در اولدترافورد در مورد آینده اش تصمیم خواهد گرفت.اگر رونی واکنش گرمی از سوی هواداران دریافت کند، به مویس اطلاع خواهد داد که در یونایتد می ماند. اما اگر واکنش بدی از هواداران ببیند، برای رفتن مصمم خواهد شد و مقصد دلخواه او احتمالا چلسی خواهد بود.در آخرین روزهای فصل پیش، سر الکس فرگوسن اعلام کرد که رونی درخواست ترک باشگاه را دارد. اما تاکنون درخواست رسمی انتقال از سوی رونی داده نشده و مویس هم بارها اعلام کرده رونی فروشی نیست.
-
بیش از یک ماه از سرمربیگری دیوید مویس در یونایتد می گذرد. او در طول تور پیش فصل نتایج مختلفی را تجربه کرد. حالا تنها دو هفته تا شروع لیگ باقی مانده و هنوز موضوعات زیادی هستند که مویس باید آنها را بررسی کند. در اینجا به ۵ موضوعی که مویس تا قبل از شروع لیگ باید درباره آنها تصمیم گیری کند می پردازیم
.۱- آینده رونی: در این هفته ها اخبار متناقضی در مورد شرایط رونی و رفتن و ماندنش منتشر شده و تشخیص واقعیت از شایعه بسیار سخت شده است. آخرین اخبار در مورد رونی، آینده او را به واکنش هواداران ربط می دهد. بنابر گزارش ESPN، رونی با توجه به واکنشی که از هواداران در دو بازی بعدی یونایتد دریافت می کند در مورد آینده اش تصمیم خواهد گرفت. با وجود همه این خبرها، چیزی که مشخص است این است که همه چیز به تصمیم باشگاه بستگی دارد. مویس مطمئنا دوست ندارد که در شروع لیگ، این شایعات هنوز پیرامون تیمش باشد. پس باید تصمیم نهایی را زودتر بگیرد.
۲- پیدا کردن یک پارتنر برای کریک در میانه میدان: فصل گذشته، خیلی ها معتقد بودند که خط هافبک یونایتد، دارای نقاط ضعفی است. هرچند مایکل کریک یکی از بهترین فصول خود را پشت سر گذاشت، اما نبود یک پارتنر برای او به چشم می آمد. یونایتد به یک هافبک همه کاره نیاز دارد تا همه فضاهای میانه زمین را پوشش دهد. کلورلی گزینه خوبی است، اما او هنوز به طور کامل قابل اعتماد نیست. مویس برای رفع این مشکل می تواند در بازار نقل و انتقالات تلاش هایی را انجام دهد. شاگرد سابق او، فلینی، یکی از گزینه هاست. اگر یونایتد نتواند در این زمینه خریدی انجام دهد، مویس باید روی بازیکنان فعلی مثل کلورلی، اندرسون و فلچر حساب کند. باید ببینیم تصمیم او در این زمینه چیست.
۳- چه کسی قرض داده شود: بدون شک، بزرگترین دستاورد تور پیش فصل برای مویس و یونایتد، درخشش جوانان تیم بود. زاها، عدنان و لینگارد بهترین بازی های خود را در این تور به نمایش گذاشتند. غیبت برخی از بازیکنان اصلی یونایتد به دلیل مصدومیت، به این ۳ نفر فرصت داد تا خود را نشان دهند. البته با توجه به تعداد بازیکنان منچستر یونایتد، بعید است که مویس بتواند به همه آنها بازی دهد. او باید خیلی زود تصمیم بگیرد که کدام بازیکنها برای اینکه بتوانند در تیمهای کوچکتر به طور پیوسته بازی کنند، قرض داده شوند.
۴- یافتن یک هافبک خلاق: به نظر می رسد تلاش یونایتد برای خرید فابرگاس در حال تمام شدن است. مارتینو مربی جدید بارسا اخیرا گفته که اگر به تصمیم او باشد، هرگز فابرگاس را نمی فروشد و مطمئن است که خودش هم می خواهد در بارسا بماند. اما اگر فابرگاس نشد، چه کسی باقی می ماند؟ واضح است که مویس به دنبال یک هافبک هجومی و خلاق است. به جز فابرگاس، گزینه های زیادی باقی نمی مانند. اریکسن بازیکن آژاکس یکی از بازیکنانی است که برای این پست مناسب است، در حالی که خرید مودریچ از رئال تقریبا غیر ممکن است.
۵- آینده نانی و اندرسون: نانی و اندرسون بازیکنانی هستند که آینده آنها در یونایتد مبهم است. بنابر گزارش “دیلی میل” یونایتد نانی را به موناکو پیشنهاد داده است. اگر مویس تصمیم به فروش این دو بازیکن داشته باشد، خیلی بهتر است که این کار را قبل از شروع فصل انجام دهد.
-
اندرسون از آن دسته بازیکنانی است که در طول دوران حضورش در یونایتد، نتوانسته انتظارات را برآورده کند. او در طول ۶ سال، کمتر از ۱۰۰ بازی برای شیاطین انجام داده و تنها در ۲۰ بازی حضور ۹۰ دقیقه ای داشته است
.اندرسون در طول تور پیش فصل، بیش از هر بازیکن دیگری بازی کرد و امیدوار است تا به مرز آمادگی برسد. او در گفتگو با “منچستر ایونینگ نیوز” از ناامیدی ها در مورد مصدومیت هایش گفته است: “فقط هواداران نیستند که از مصدومیت هایم ناامید شده اند، خودم هم ناامید شده ام. من واقعا دلم نمی خواهد که مصدوم شوم. دوست دارم هر هفته برای یونایتد بازی کنم. من عاشق اینجا هستم. سال های اولم در اینجا واقعا خوب بود. پس از آن دچار مصدومیت های متععدی شدم. فصل پیش در ۶ بازی نخست به خوبی بازی کردم. پس از آن دردی در زانویم احساس کردم اما به خاطر اینکه بتوانم به تیمم کمک کنم حرفی از آن نزدم. ولی کم کم دیگر نتوانستم بازی کنم. درست وقتی احساس خوبی برای بازی کردن داشتم، دوباره مصدوم شدم.”اما اندرسون حالا با ذهنیت جدیدی به فصل آینده فکر می کند و به حمایت هواداران نیز نیاز دارد. او می گوید: ” سر الکس کمک زیادی به من کرد. او انسان بزرگی است اما رئیس جدید به معنای ذهنیت جدید است و من واقعا از این موضوع خوشحال هستم. تمرینات مویس سخت است ولی این برای من خیلی خوب است. من باید خیلی تمرین کنم. باید زیاد بدوم و احساس خوبی از قدرت پاهایم دارم. من باید آماده شوم و وزنم را کم کنم. من باید دو کیلو دیگر کم کنم تا به وزن ایده آلم برسم. انگیزه زیادی دارم. شاید در گذشته زیاد شوخی می کردم و نقش یک بازیکن برزیلی را ایفا می کردم که دائم در حال شوخی کردن است. اما آن موقع جوان تر بودم. الان جدی تر شده ام. می خواهم درست بخورم و به موقع بخوابم. باید از خودم مراقبت کنم تا برای منچستر بهترین باشم.”اندرسون از خرید یک هافبک جدید توسط یونایتد استقبال می کند: “منچستر یونایتد همیشه بازیکنان بزرگی داشته است. این باشگاه یکی از بزرگ ترین باشگاه های دنیاست و ما همیشه منتظر ورود بازیکنان بزرگ هستیم. من می خواهم یکی از آن بازیکنان بزرگ باشم.”اندرسون شایعات مبنی بر ناراحت بودنش در شهر منچستر را نیز رد می کند و می گوید از بودن در منچستر راضی است: “دلم برای فرزندانم که در پورتو آلگره هستند تنگ می شود اما اینجا سگ هایم در کنارم هستند. هواداران با من مهربانند و من دوستانی را در اینجا دارم.”
-
اندرسون: باید وزنم را کم کنم
گروه خبری: عناوین خبری
دفعات مشاهده: 616 بازدید
انتشار دهنده خبر: سهند (29)
اندرسون از آن دسته بازیکنانی است که در طول دوران حضورش در یونایتد، نتوانسته انتظارات را برآورده کند. او در طول ۶ سال، کمتر از ۱۰۰ بازی برای شیاطین انجام داده و تنها در ۲۰ بازی حضور ۹۰ دقیقه ای داشته است.
اندرسون در طول تور پیش فصل، بیش از هر بازیکن دیگری بازی کرد و امیدوار است تا به مرز آمادگی برسد. او در گفتگو با “منچستر ایونینگ نیوز” از ناامیدی ها در مورد مصدومیت هایش گفته است: “فقط هواداران نیستند که از مصدومیت هایم ناامید شده اند، خودم هم ناامید شده ام. من واقعا دلم نمی خواهد که مصدوم شوم. دوست دارم هر هفته برای یونایتد بازی کنم. من عاشق اینجا هستم. سال های اولم در اینجا واقعا خوب بود. پس از آن دچار مصدومیت های متععدی شدم. فصل پیش در ۶ بازی نخست به خوبی بازی کردم. پس از آن دردی در زانویم احساس کردم اما به خاطر اینکه بتوانم به تیمم کمک کنم حرفی از آن نزدم. ولی کم کم دیگر نتوانستم بازی کنم. درست وقتی احساس خوبی برای بازی کردن داشتم، دوباره مصدوم شدم.”
اما اندرسون حالا با ذهنیت جدیدی به فصل آینده فکر می کند و به حمایت هواداران نیز نیاز دارد. او می گوید: ” سر الکس کمک زیادی به من کرد. او انسان بزرگی است اما رئیس جدید به معنای ذهنیت جدید است و من واقعا از این موضوع خوشحال هستم. تمرینات مویس سخت است ولی این برای من خیلی خوب است. من باید خیلی تمرین کنم. باید زیاد بدوم و احساس خوبی از قدرت پاهایم دارم. من باید آماده شوم و وزنم را کم کنم. من باید دو کیلو دیگر کم کنم تا به وزن ایده آلم برسم. انگیزه زیادی دارم. شاید در گذشته زیاد شوخی می کردم و نقش یک بازیکن برزیلی را ایفا می کردم که دائم در حال شوخی کردن است. اما آن موقع جوان تر بودم. الان جدی تر شده ام. می خواهم درست بخورم و به موقع بخوابم. باید از خودم مراقبت کنم تا برای منچستر بهترین باشم.”
اندرسون از خرید یک هافبک جدید توسط یونایتد استقبال می کند: “منچستر یونایتد همیشه بازیکنان بزرگی داشته است. این باشگاه یکی از بزرگ ترین باشگاه های دنیاست و ما همیشه منتظر ورود بازیکنان بزرگ هستیم. من می خواهم یکی از آن بازیکنان بزرگ باشم.”
اندرسون شایعات مبنی بر ناراحت بودنش در شهر منچستر را نیز رد می کند و می گوید از بودن در منچستر راضی است: “دلم برای فرزندانم که در پورتو آلگره هستند تنگ می شود اما اینجا سگ هایم در کنارم هستند. هواداران با من مهربانند و من دوستانی را در اینجا دارم.”
-
جوانانی که فصل بعد تاثیرگـذار خواهند بود(۲)
گروه خبری: شیاطین سرخ ,عناوین خبری ,مقاله
دفعات مشاهده: 500 بازدید
انتشار دهنده خبر:
میلاد (112)
..........پ
ایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - قهرمان ۲۰ دوره انگلستان در این تابستان نتوانسته طرفداران خود را راضی نگه دارد هرچند که تلاش خود را کرده است ، همچنین در مسابقات پیش فصل هم نتایج تاثیر گذاری نگرفتند ( ۲ برد از ۵ بازی آمار خوبی نیست ) هرچند که بعضی بازیکنان به خوبی در این مسابقات درخشیدند.با اینکه هنوز یک ماه تا پایان پنجره نقل و انتقالات باقی مانده است ولی اهداف یونایتد به بن بست میخورند مانند سسک فابرگاس؛ با این حال رقبای یونایتد ، سیتی و چلسی در این پنجره تا کنون به خوبی کار کرده اند و آندره شورله (چلسی) و آلوارو نگردو (سیتی) را خریداری کرده اند.با این حال یک خرید بزرگ میتواند امیدهایی به دیوید مویز بدهد و او را امیدوار کنم که بتواند از پلن بی هم استفاده کند.دیوید مویز باید پا جای پای بزرگانی همچون مرحوم سر مت بازبی و سر الکس فرگوسن قرار دهد و سنت دیرینه یونایتد یعنی قهرمان شدن را ادامه دهد.بنابراین با این امید که مویز بتواند با جوانان کنونی باشگاه نتیجه بگیرد به ۵ جوان تاثیر گذار فصل آینده یونایتد نگاهی می اندازیم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]2.ویلفرد زاهاآخرین خرید سر الکس فرگوسن ؛ فرگوسن در ژانویه گذشته به شدت برای خرید وی پا فشاری کرد و بعد از خرید او را به تیم سابقش به صورت قرضی به مدت یک نیم فصل فرستاد.راحت ، بدون استرس و بدون هیچ ترس خاصی به میدان میرود ؛ زاها در اواخر بازی کرزو اوساکا به میدان آمد و مانع دومین شکست پی در پی این تیم در نیم فصل شد. اولین گل خودش را به ثمر رساند و مویز را از تعویض وی سربلند کرد.او به خوبی در بازی های پیش فصل ظاهر شد و جواب اعتماد مویز را داد به نظر میرسد وی در ترکیب اصلی شیاطین در فصل بعد باشد.اگر او بتواند نمایش خودش در تور یپش فصل را تکرار کند هم چنین توانایی ها و گلزنی خود را مانند آنچه در پلی آف برای کریستال به نمایش گذاشت برای یونایتد هم تکرار کند آن وقت مدافعان لیگ برتر نمیتوانند به راحتی وی را کنترل کنند.الدترافورد بازیکنان مختلف و با کیفیت بالا را به خودش دیده است ، تماشایی و فوق العادست ؛ نه هیچ فشاری روی وی نیست.
-
فردیناند، مخالف تکنولوژی خط دروازه
گروه خبری: عناوین خبری
دفعات مشاهده: 533 بازدید
لیگ برتر انگلستان اولین لیگی است که این فصل در همه بازی ها از سیستم Hawk-Eye استفاده خواهد کرد.
سیستم Hawk-Eye، تکنولوژی است که مشخص می کند توپ از خط دروازه گذشته است یا نه. با این حال، ریو فردیناند موافق استفاده از تکنولوژی برای گرفتن تصمیمات مهم در فوتبال نیست. او اعتقاد دارد این تکنولوژی ها ممکن است از جذابیت و زیبایی فوتبال بکاهد.
“تغییر، چیزی است که من آن را در مورد فوتبال نمی پسندم. فوتبال یک ورزش فوق العاده است و ما همیشه دنبال راه هایی هستیم که آن را تغییر دهیم. چرا؟ فوتبال خودش رسوم و سنت های زیبایی دارد. من حتی با تکنولوژی خط دروازه هم مخالفم. در صحنه هایی که توپ نزدیک خط دروازه می شود، مردم با هم بحث و کل کل می کنند که آیا توپ از خط رد شده است یا نه. این تکنولوژی ها این تفریحات را از فوتبال می گیرد.”
فردیناند یکی از بازیکنانی است که در بازی یونایتد مقابل تاتنهام در ژانویه ۲۰۰۵ حاضر بود که در آن بازی گل دیر هنگام تاتنهام در حالی که توپ تا نیمه های دروازه یونایتد پیش رفته بود، مردود اعلام شد. داور آن بازی ، مارک کلتنبرگ و دستیارانش نتواستند تشخیص دهند که شوت پدرو مندس حدود یک متر وارد دروازه شده است و آن بازی ۰-۰ تمام شد. فردیناند در این باره می گوید: “تاتنهام در مقابل ما گلی به ثمر رساند. آن توپ کم یا زیاد وارد دروازه ما شد اما گل پذیرفته نشد. این اتفاق گاهی رخ می دهد و بازیکنان در مورد این صحنه ها با داور چانه زنی می کنند. همین چیزها فوتبال را برای مردم جذاب می کند. من می گویم بهتر است فوتبال را همین طور که هست، حفظ کنیم.”
تاتنهام در مورد تصمیمات خط دروازه، یکی از بدشانس ترین تیم های انگلیسی به شمار می رود.
-
والنسیا به دنبال چیچاریتو
گروه خبری: اخبار عمومی باشگاه ,روزنامه ها ,عناوین خبری ,نقل و انتقالات
دفعات مشاهده: 772 بازدید
انتشار دهنده خبر: مهیار (104)
به گزارش دیلی میل،مسئولان باشگاه والنسیا در تدارکات قرض گرفتن چیچاریتو مهاجم مکزیکی منچستریونایتد برای یک فصل هستند.لوس چه هرناندز را به عنوان جایگزین موقت برای روبرتو سولدادو می خواهد.روبرتو سولدادوی ملی پوش اخیرا مورد توجه چند باشگاه قرار گرفته و در خواست جدایی داده است.از تاتنهام به عنوان مقصد اصلی سولدادو نام می برند.
بچه ها شما نظرتون چیه؟
-
گروه خبری: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دفعات مشاهده: 1308 بازدید
بیش از یک ماه از سرمربیگری دیوید مویس در یونایتد می گذرد. او در طول تور پیش فصل نتایج مختلفی را تجربه کرد. حالا تنها دو هفته تا شروع لیگ باقی مانده و هنوز موضوعات زیادی هستند که مویس باید آنها را بررسی کند. در اینجا به ۵ موضوعی که مویس تا قبل از شروع لیگ باید درباره آنها تصمیم گیری کند می پردازیم.
۱- آینده رونی: در این هفته ها اخبار متناقضی در مورد شرایط رونی و رفتن و ماندنش منتشر شده و تشخیص واقعیت از شایعه بسیار سخت شده است. آخرین اخبار در مورد رونی، آینده او را به واکنش هواداران ربط می دهد. بنابر گزارش ESPN، رونی با توجه به واکنشی که از هواداران در دو بازی بعدی یونایتد دریافت می کند در مورد آینده اش تصمیم خواهد گرفت. با وجود همه این خبرها، چیزی که مشخص است این است که همه چیز به تصمیم باشگاه بستگی دارد. مویس مطمئنا دوست ندارد که در شروع لیگ، این شایعات هنوز پیرامون تیمش باشد. پس باید تصمیم نهایی را زودتر بگیرد.
۲- پیدا کردن یک پارتنر برای کریک در میانه میدان: فصل گذشته، خیلی ها معتقد بودند که خط هافبک یونایتد، دارای نقاط ضعفی است. هرچند مایکل کریک یکی از بهترین فصول خود را پشت سر گذاشت، اما نبود یک پارتنر برای او به چشم می آمد. یونایتد به یک هافبک همه کاره نیاز دارد تا همه فضاهای میانه زمین را پوشش دهد. کلورلی گزینه خوبی است، اما او هنوز به طور کامل قابل اعتماد نیست. مویس برای رفع این مشکل می تواند در بازار نقل و انتقالات تلاش هایی را انجام دهد. شاگرد سابق او، فلینی، یکی از گزینه هاست. اگر یونایتد نتواند در این زمینه خریدی انجام دهد، مویس باید روی بازیکنان فعلی مثل کلورلی، اندرسون و فلچر حساب کند. باید ببینیم تصمیم او در این زمینه چیست.
۳- چه کسی قرض داده شود: بدون شک، بزرگترین دستاورد تور پیش فصل برای مویس و یونایتد، درخشش جوانان تیم بود. زاها، عدنان و لینگارد بهترین بازی های خود را در این تور به نمایش گذاشتند. غیبت برخی از بازیکنان اصلی یونایتد به دلیل مصدومیت، به این ۳ نفر فرصت داد تا خود را نشان دهند. البته با توجه به تعداد بازیکنان منچستر یونایتد، بعید است که مویس بتواند به همه آنها بازی دهد. او باید خیلی زود تصمیم بگیرد که کدام بازیکنها برای اینکه بتوانند در تیمهای کوچکتر به طور پیوسته بازی کنند، قرض داده شوند.
۴- یافتن یک هافبک خلاق: به نظر می رسد تلاش یونایتد برای خرید فابرگاس در حال تمام شدن است. مارتینو مربی جدید بارسا اخیرا گفته که اگر به تصمیم او باشد، هرگز فابرگاس را نمی فروشد و مطمئن است که خودش هم می خواهد در بارسا بماند. اما اگر فابرگاس نشد، چه کسی باقی می ماند؟ واضح است که مویس به دنبال یک هافبک هجومی و خلاق است. به جز فابرگاس، گزینه های زیادی باقی نمی مانند. اریکسن بازیکن آژاکس یکی از بازیکنانی است که برای این پست مناسب است، در حالی که خرید مودریچ از رئال تقریبا غیر ممکن است.
۵- آینده نانی و اندرسون: نانی و اندرسون بازیکنانی هستند که آینده آنها در یونایتد مبهم است. بنابر گزارش “دیلی میل” یونایتد نانی را به موناکو پیشنهاد داده است. اگر مویس تصمیم به فروش این دو بازیکن داشته باشد، خیلی بهتر است که این کار را قبل از شروع فصل انجام دهد.
مقاله ای از “ماکس تول” برگرفته از سایت “بلیچر ریپورت”
-
نامه سرگشاده فرگوسن: لیگ برتر در دنیا بی نظیر است
این مربی باتجربه اسکاتلندی در پایان فصل گذشته، بعد از 27 سال، از هدایت شیاطین سرخ کنار رفت و به دوران پرافتخار مربیگری اش پایان داد.
سرالکس فرگوسن، سرمربی سابق منچستریونایتد، در نامه ای سرگشاده، "دگرگونی" فوتبال انگلیس را مورد ستایش قرار داد.
این مربی باتجربه اسکاتلندی در پایان فصل گذشته، بعد از 27 سال، از هدایت شیاطین سرخ کنار رفت و به دوران پرافتخار مربیگری اش پایان داد.
او معتقد است که منچستریونایتد سمبل دگرگونی فوتبال انگلیس در طول سال های برگزاری لیگ برتر است و تجربه ای که هواداران از روزهای سیاه فجایع هیسل و هیلزبورو به دست آوردند را نیز در این موضوع موثر دانست.
در این نامه آمده است:" فوتبال انگلیس نسبت به 27 سال قبل، بسیار بهتر شده است. در سراسر لیگ، ورزشگاه اصلا آن چیزی نبود که باید باشد. سطح بازیکنان هم اصلا در حد مطلوب نبود. کسانی که مدیریت رقابت ها را برعهده داشتند، حق پخش رقابت ها را به درستی پرداخت نمی کردند؛ هواداران رفتار مناسبی نداشتند و دولت نیز نگاه مثبتی به فوتبال نداشت.
در آن زمان، تصویری که فوتبال از فرهنگ کشور به نمایش می گذاشت اصلا مناسب نبود. واقعا شرایط تاسف آور بود."
فرگوسن که تجربه زیادی در هدایت منچستریونایتد در رقابت های لیگ برتر و اروپایی دارد، مطمئن است که می توان لیگ برتر را بهترین لیگ دنیا دانست و رقابت شدید در صدر جدول را دلیل این ادعا دانست.
" رقابت سالم است و آنچه در این لیگ وجود دارد، آن را از سایر لیگ های اروپایی جدا می کند. کیفیت و جذابیت لیگ برتر سال به سال افزایش پیدا می کند. هر سال قهرمانی در این لیگ دشوارتر می شود.
همه در دنیا لیگ برتر را با شور و اشتیاق هوادارانش می شناسند. نه تنها در الدترافورد، بلکه در آنفیلد، وایت هارت لین، سنت جیمزز پارک و گودیسون پارک هم حمایت تماشاگران فوق العاده است.
این بخشی از سنت و تاریخچه فوتبال انگلیس است."
نامه کامل فرگوسن قرار است در چند روز آینده توسط سایت رسمی اتحادیه فوتبال انگلیس منتشر شود.
-
این بازیکن ۲۰ ساله اروگوئه ای, تنها خرید منچستریونایتد در دوران حضور مویس در تیم تا به امروز می باشد, او گفت که احساس می کند برگشتنش به آمریکای جنوبی شاید یکی از بهترین علایق او باشد.این مدافع از پنارول در ماه ژوئن امسال با مبلغ ۲/۸ میلیون پوند به یونایتد پیوست اما مویس در ترکیب کنونی خود, گزینه های زیادی در این پست دارد, پستی که رافائل, فابیو، فیل جونز و کریس اسمالینگ همه می توانند در آنجا بازی کنند.گزارش شده بود که بوکا قبل از ایکه به یونایتد ملحق شود, تمایل داشت تا وارلا را بگیرد.وارلا در مصاحبه ای که با TuttoMercatoWeb داشت گفت که به آنجا می رود : راه حل خوبی است, من می توانم به شکل متداوم به مدت یک سال بازی کنم, همیشه به فکر برگشتن به یونایتد خواهم بود, تیمی که اعتقاد بسیاری به من دارد.عملکرد وارلا در مدتی که به طور آزمایشی در کرینگتون بود, تیم منچستریونایتد را تحت تاثیر قرار داد, به همین دلیل, یونایتد قراردادی ۵ ساله با این بازیکن منعقد کرد, او پس از امضای قرارداد به ترکیب تیم زیر ۲۰ ساله های اروگه برای شرکت در جام جهانی این رده سنی در ترکیه ملحق شد.
-
اسطوره منچستریونایتد لو ماکاری از وین رونی خواست تا تصمیم خودش مبنی بر اینکه آیا او می خواهد باشگاه را ترک کند یا نه را علنی کند.این گلزن انگلیسی یکی از داغ ترین سوژه های نقل و انتقالات تابستان امسال محسوب می شود و هنوز وضعیت او مبنی بر اینکه در یونایتد می ماند یا به چلسی می رود, روشن نشده است.ماکاری, که ۱۱ سال در یونایتد توپ زده است, به مربی سابق دروازه بانی, تونی کوتون گفت که چه کسی رونی را می شناسد, به او گفت که این مهاجم می خواهد در یونایتد بماند.علی رغم اینکه این هافبک پیشین گفت که زمان آن رسیده تا این بازیکن ۲۷ ساله تصمیمش را علنی کند و شهرتش را در بین هواداران با خطر مواجه کند.او گفت: اگر او می خواهد بماند, باید بعضی چیزها را درست کند و بداند کجا قرار دارد و این حق را به همه هواداران یونایتد در سراسر جهان بدهد که بدانند او می خواهد برای منچستریونایتد بازی کند.“او باید بیاید و بگوید چه احساسی دارد. این شرایط برای سرمربی خوب نیست, همینطور برای باشگاه نیز خوب نیست و جلوتر از همه برای وین رونی نیز خوب نیست.”ماکاری اضافه کرد که این داستان جنجالی مانعی در راه آماده سازی یونایتد برای آغاز فصل جدید لیگ برتر نمی باشد.
-
فردیناند که بازی قدردانی از او هفته آینده برابر سویا برگزار خواهد شد, قصد دارد تا مدرک مربیگری خود را امسال دریافت کند همزمان با اینکه در هنگامی که از بازی کردن بازنشسته خواهد شد, گزینه های پیش روی خود را سبک, سنگین خواهد کرد.این بازیکن ۳۴ ساله آشکار ساخت که علاقه دارد تا در آینده پست مربیگری بپذیرد اگر فرصت مناسبی پیش بیاید.ریو فردیناند در مراسم رونمایی از کتاب جدید خود با نام “ریو: یک دهه شیاطین سرخ بودند” گفت: من می خواهم به خودم فرصتی در پست مربیگری بدهم. این راهی است که اگر کسی به من شغلی پیشنهاد کند, من این توانایی را دارم تا آن را انجام دهم.”“من هنوز نمی دانم که آیا می خواهم چنین کاری انجام دهم یا برای این کار خوب هستم.”“اما من فکر می کنم چیزی وجود دارد که مرا به فوتبال برمی گرداند.”“من کلاس های مدرک مربیگری را از سه سال قبل شروع کرده ام, اما من مشکلاتی با مصدومیت کمرم داشتم, بنابراین نتوانستم این کلاس ها را ادامه دهم.”“من می خواهم دوباره امسال این کلاس ها را شروع کنم و سپس امیدوارم پس از اینکه بازنشسته شدم من می خواهم مدرک مربیگری را داشته باشم.”“ممکن است یکی از تیم های جوانان ما باشد, زیر ۲۱ ساله ها یا تیم دیگری, من هنوز نظری در این باره ندارم.”کتاب جدید ریو فردیناند از تاریخ ۹ آگوست برای فروش در اختیار علاقه مندان خواهد بود.
-
نام رابین فان پرسی در صدر لیست پرفروش ترین پیراهن های لیگ برتر قراردارد, اما نکته جالب توجه این مسئله است که نام گرت بیل بازیکنی که رئال مادرید ۸۷ میلیون پوند برای گرفتنش پیشنهاد داده است, در رده بندی ۱۰ نام برتر قرار ندارد.رابین فان پرسی در اولین فصل حضورش در منچستریونایتد, فصل خاطره انگیزی را پشت سر گذاشت, او پس از کسب کفش طلای بهترین گلزن لیگ را از آن خود کرد, به همراه یونایتد, جام را از منچسترسیتی پس گرفتند.اکنون این بازیکن هلندی می تواند مدعی این مسئله باشد که محبوب ترین بازیکن در لیگ برتر می باشد پس از اینکه بیشترین فروش پیراهن در سراسر جهان بالاتر از ستاره های دیگر لیگ برتر انگلستان, از آن این ستاره شیاطین سرخ شد.اما تنها نامی که به نظر می رسد جایش در رتبه های بالایی این جدول خالی می باشد, گرت بیل است که احتمال دارد در روزهای آتی گرانترین بازیکن تاریخ فوتبال لقب گیرد.
علاوه بر رابین فان پرسی سه بازیکن دیگر منچستریونایتد نیز در رتبه های بالای جدول قرار دارند. در رتبه دوم ستاره تیم ملی انگلستان وین رونی قرار دارد, در مکان سوم ستاره ژاپنی یونایتد شینجی کاگاوا قرار دارد.سرجیو آگوئرو تنها بازیکنی است که نام منچسترسیتی را در این لیست نمایان می کند.در اوایل فصل, فان پرسی توفانی به پا کرد و در صدر لیست پرفروش ترین پیراهن در پادشاهی انگلستان قرار گرفت با ثبت این آمار که ۲۵ درصد از هواداران فوتبال در انگلستان پیراهن این بازیکن هلندی را به تن می کنند.اندی آنسون مدیر اجرایی سایت کیتبگ گقت: رابین فان پرسی بازکنی در سطح جهانی است و عملکرد بی نظیر او منجر به این شده است که یکی از محبوب ترین بازیکنان لیگ برتر شود.“پس از انتقال به منچستریونایتد در تابستان امسال, جای تعجب نیست که طرفداران فوتبال در بریتانیا خوشحال هستند که با خرید پیراهن او با نام و شماره او, حمایت خود را نشان دهند.”
در جدول پایین شما می توانید لیست ۱۰ بازیکنی که رفروش ترین پیراهن را در لیگ برتر داشتند, مشاهده کنید :
-
کریک می گوید که بازیکنان می خواهند از این هفته شلوغ برای افزایش آمادگی بیشترین استفاده را بکنند، در حالی که نیم نگاهی نیز به بازی سوانسی دارند.
شیاطین سرخ دیروز به سوئد سفر کردند تا امشب با AIK بازی کنند، در حالی که در این هفته بازی بزرگداشت فردیناند با سویا و بازی جام خیریه با ویگان را نیز در پیش دارند. بعضی از بازیکنان در کمپ تمرینی منچستر به تمرینات ادامه می دهند و بازیکنانی مانند ویدیچ و نانی که تور آسیایی را از دست دادند،همراه تیم به سوئد رفتند. کریک معتقد است بازی با AIK که در نیمه های لیگ داخلی کشورشان قرار دارند، فرصت خوبی است که خودشان را برای بازی با سوانسی محک بزنند.
“الان وقتی است که ما واقعا باید به بازی اول لیگ فکر کنیم. ما چند روزی است که از قسمت اصلی تور پیش فصل برگشته ایم و همه بازیکنان حالا به اولین بازیمان با سوانسی فکر می کنند. ما باید برای هر بازی آماده باشیم وبازی با AIK فرصت خوبی است تا بازیکنانی که اخیرا کمتر بازی کرده اند و نیاز به بازی دارند، در این میدان خودشان را محک بزنند. این بازی به آمادگی ما کمک می کند. این بازی ها همیشه یک تست خوب است چون با تیمی بازی می کنیم که نسبتا آماده است در حالی که ما در حال آماده سازی خود هستیم. هدف ما از این بازی همین است. ما می خواهیم مطمئن شویم که خوب بازی می کنیم. ما به خودمان ایمان داریم و می خواهیم تیم را در مسیر درست قرار دهیم. می خواهیم مطمئن شویم برای بازی اول لیگ آماده ایم. هفته شلوغ اما مهمی را در پیش داریم.”
-
یونایتد روز دوشنبه اعلام کرد که پیشنهاد دوم چلسی برای رونی را رد کرده است. اما فلچر که مدتهاست به دلیل بیماری روده دور از میادین به سر می برد، نگران است که یونایتد در صورت انتقال رونی به لندن ضعیف شود.“این چیزی نیست که من می خواهم. شما نگران رفتن رونی می شوید زیرا او بازیکن فوق العاده ای است. ما همه چیز را به وین و باشگاه واگذار کرده ایم. اما من شخصا دوست دارم رونی بماند چون او برای یونایتد فوق العاده بوده است و سهم بزرگی از موفقیت های ما در این ۹ سال به او تعلق دارد. به همین دلیل من می خواهم او بماند تا ما با کمک هم موفقیت های بیشتری برای یونایتد به دست بیاوریم.”منچستریونایتد به تازگی دو پیشنهاد برای فابرگاس ارائه کرد که توسط بارسا رد شد. فلچر می گوید: “فابرگاس بازیکن بزرگی است و یونایتد همیشه با بازیکنان بزرگ لینک شده است. این سنت باشگاه است. همیشه بازیکنان بزرگ می آیند تا به ترکیب فوق العاده ای که داریم اضافه شوند.”در حالی که یونایتد هنوز موفق به خرید بازیکن بزرگی نشده است، رقبای او یعنی چلسی و سیتی خریدهای خوبی داشته اند. اما فلچر به این موضوع اهمیت زیادی نمی دهد: “ما داریم درباره قهرمان انگلستان صحبت می کنیم پس زیاد جای نگرانی نیست. ما فصل گذشته قهرمان لیگ شدیم در حالی که حذفمان از لیگ قهرمانان نیز به دلیل تصمیم اشتباه داوری بود. اگر ما بازیکن جدیدی هم نخریم من معتقدم با ترکیب فعلی می توانیم به موفقیت برسیم.”
-
دروازه بان جوان منچستریونایتد بن آموس علاقه دارد که از دروازه بان شماره یک تیم, دیوید دخیا, چیزهایی بیاموزد. دخیا در فصل گذشته واکنش های فوق العاده ای را انجام داد. اکنون, بن بهترین این واکنش ها را می شمارد…
مهار ضربه کنترائو
واکنشی به شکل ضربه قیچی
برابر رئال مادرید, سانتیاگو برنابئوبن:این واکنش عجیب بود! اما, اگر با انصاف قضاوت کنیم, او از گل شدن توپ جلوگیری کرد. حتی فکر کردن به انجام چنین کاری, حرکت نابغانه ای بود. اما احتمالا غریزی بود. او نمی توانست به انجام چنین حرکتی فکر کند – آن اتفاق تنها واکنش او در کسری از ثانیه بود. مردم بسیاری نظراتی درباره اینکه چطور یک دروازه بان باید بازی کند, دانرد اما اگر شما توپ را از رفتن به دروازه دور نگه دارید, به معنای انجام تمام کارها است.
رام کردن شوت تورس
برابر چلسی, استمفورد بریج
بن: واقعا واکنش خوبی بود, به احتمال زیاد به خوبی واکنش اول او در بازی برابر رئال مادرید. در آن شرایط, تورس می توانست به هر زاویه ای ضربه بزند – می توانست توپ را به بالای سر او بندازد تا به تیر دور برود یا همانطور که انجام داد, به تیر نزدیک – بنابراین او باید به اندازه کافی منتظر بماند تا با توپ تماس داشته باشد و ببیند ضربه سرش را به کجا بفرستد. شما از او انتظار داشتید که به تیر دور ضربه را بزند اما تیر نزدیک را هدف قرار داد و دیوید با مهار دست قوی توپ را دور کرد.……
رویز اندوهگین
تصویر متحرک است برای لود شدن کامل آن صبر کنید
برابر فولام, کراون کوتیجبن: در آن موقع من فکر نمی کردم او توپ را لمس کرده باشد. من در نیمکت بودم و فکر کردم توپ به تیر خورده است. اما زمانی که شما آن صحنه را دوباره می بینید, تشخیص می دهید که چه واکنش خوبی بود.
پاهایی که در مسیر قرار داشتند
برابر تاتنهام, وایت هارت لینبن: او شروع به حرکت به یک سمت کرد و سپس او به اندازه کافی سریع بود تا عکس العمل نشان دهد و به پاها و بازو های خود اعتماد داشته باشد – من حقیقتا نمی دانم او با کدام بخش از بدنش توپ را گرفت – و از دروازه دور شد. دوباره, اگرچه, او دفعات بسیاری در موقعیتی مشابه در تمرین قرار گرفته بود و در بازی ها به طور غریزی این حرکت را انجام می داد. من می دانم که تاتنهام با گل تساوی بخشی که در دقایق پایانی به ثمر رساند, بازی را تمام کرد اما در آن لحظه از بازی واکنش بزرگ . مهمی بود.……
دانلود ویدیو این ۵ واکنش دخیا
وای یعنی این عکس اخریه خداااااای عکسه ها
-
کارهایی در زندگی هستنتد که شما انجام می دهید چون فکر می کنید واجب هستند. همه ما هر روز مسواک می زنیم تا هم از خراب شدن دندان هایمان جلوگیری کنیم، هم هنگام لبخند زدن سفیدی دندان هایمان مشخص شود. برای منچستریونایتد، خرید یک هافبک، یکی از همین کارهای واجب است. سران یونایتد باید بدانند شوخی فصل نقل و انتقالات، دیگر بامزه نیست!
در حالی که منچستر سیتی خریدهای زیادی انجام داده، یونایتد همچنان بیکار است. آنها وارلا را خریده اند (که فقط یک بازی در لیگ برای تیم سابقش انجام داده) و زاها را به خدمت گرفته اند که یک وینگر است. اما هنوز از هافبک خبری نیست.آخرین هافبکی که یونایتد خرید، هارگریوز در سال ۲۰۰۷ بود. اگر هارگریوز هم اکنون در یونایتد بازی می کرد، باز هم جای توجیه داشت اما او دیگر حتی فوتبال بازی نمی کند! اسکولز بازنشسته شده و فلچر بیمار است، اما یونایتد همچنان نگاه می کند و نگاه می کند. در همین مدت چلسی خینکل و شورله را خریده است و یونایتد منتظر است تا ببیند چه می شود.اولین ناکامی این فصل نقل و انتقالات، عدم خرید تیاگو بود. مبلغ جدایی زودهنگام او خیلی مناسب بود. اما وودوارد و مویس آنقدر معطل کردند تا گواردیولا هم خواهان تیاگو شد و خیلی زود او را به خدمت گرفت. یونایتد به یک هافبک نیاز دارد. این حرفها تکرار مکررات است. اما همه ما می دانیم که نباید انتظار زیادی از اندرسون داشته باشیم. اگر تیاگو مد نظر سران یونایتد نبود، پس چرا خبر خرید او اینقدر رسانه ای شد، و اگر بود، چرا برای خرید او کند بودند؟بعد از تیاگو، گزینه های ممکن، فابرگاس و فلینی بودند. هر دوی آنها می توانند نیازهای یونایتد را برآورده کنند. اما باز هم تعلل! ما خیلی راحت می توانیم بازیکنی نخریم، و یک دست تی شرت و شورت و جوراب تیم را داخل زمین بگذاریم و منتظر باشیم کسی بیاید آن را بپوشد!خرید فلینی آسان تر به نظر می رسد. اورتون در صورت دریافت مبلغ قیمت واقعی این بازیکن، او را می فروشد و فلینی مطمئنا از فابرگاس ارزانتر است. از طرف دیگر، فابرگاس از فلینی خیلی بهتر است. او تجربه خیلی زیادی دارد، در دو تیم مطرح اروپایی بازی کرده و یک هافبک در کلاس جهانی است. اما هنوز مشخص نکرده که می خواهد در بارسا بماند یا می خواهد به یونایتد بیاید تا جایش را در ترکیب اسپانیا در جام جهانی فیکس کند.یونیاتد باید تا حالا فهمیده باشد که خلاء میانه میدان آنها قابل چشم پوشی نیست. اما معلوم نیست چرا فکر اساسی برای این موضوع انجام نمی دهند. رئال مادرید مطمئنا تا آخرین روز نقل و انتقالات خرید گرت بیل را پی گیری خواهد کرد، در حالی که آنها دو هافبک جوان و خوب یعنی ایسکو و ایارامندی را خریده اند! اگر یونایتد هافبکی بخرد، او پیش فصل را از دست داده است و فرصتی نداشته که هم تیمی هایش را بشناسد و با تاکتیک ها و برنامه های مربی آشنا شود. این همه تعلل برای خرید هافبک، نه تنها کار غیر عاقلانه ای است، بلکه به طور خطرناکی غیر حرفه ای می باشد.
-
منچستریونایتد در آخرین بازی تور پیش فصل خود که توسط Aon برگزار شده، مقابل AIK سوئد با تساوی ۱-۱ متوقف شد.تک گل تساوی بخش یونایتد را هنریکوئز جوان ۱۹ ساله به ثمر رساند. این در حالی است که نانی در دقیقه ۳۰ بازی و ایونز در نیمه دوم به دلیل مصدومیت زمین را ترک کردند.بدین ترتیب تور پیش فصل یونایتد به پایان رسید و آنها قبل از شروع لیگ تنها دو بازی مقابل سویا (بزرگداشت ریو) و ویگان (جام خیریه) را پیش رو دارند.
-
-
نمانیا ویدیچ می گوید بازی با AIK برای یونایتد یک تست خوب بوده است، و اعتقاد دارد این بازی یک تمرین خوب برای افزایش آمادگی آنها در آستانه شروع فصل جدید است.
این اولین بازی ویدیچ با تیم اصلی یونایتد در این تابستان بود. حالا ویدیچ اعتقاد دارد که آماده است و با کمک سایر مدافعان یونایتد به استقبال فصل جدید می روند.“خوشحالم که ۹۰ دقیقه بازی کردم. مدت زیادی بود که این کار را انجام نداده بودم و الان خوشحالم. امیدوارم بعد از این بازی آمادگی کامل را کسب کنم و برای شروع لیگ آماده باشم. خیلی ناامیدکننده است که از بازی ها دور باشید. من تمرینات خوبی را انجام داده ام، اما بازی کردن چیز دیگری است. من امشب ۹۰ دقیقه بازی کردم و ما دو بازی دیگر قبل از آغاز فصل داریم و امیدوارم بتوانم یک ۹۰ دقیقه دیگر نیز قبل از فصل جدید بازی کنم.”ویدیچ که به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد، در مورد بازی گفت: “AIK خیلی خوب بازی کرد و ما را به زحمت انداخت. ما به آنها موقعیت های زیادی دادیم و باید هوشیاریمان در دفاع را افزایش دهیم. ما می توانیم روی این موضوع کار کنیم و آن را بهبود دهیم.”این اولین بازی ویدیچ تحت هدایت مویس بود و ویدیچ از پیشرفت تیم زیر نظر رئیس جدید راضی است: “وقتی شما سرمربی را تغییر میدهید این به معنای تغییر تمرینها و آماده سازی برای بازیهاست. اما ما همان کار قبلی را انجام می دهیم. ما سخت تلاش می کنیم و دو بازی دیگر وقت داریم تا آمادگیمان را افزایش دهیم و آنوقت برای فصل جدید آماده خواهیم بود. ما واقعا خوب تمرین کرده ایم و حالا به این بازیها احتیاج داریم. اینگونه بازیها برای ما تست خوبی است. آنها در میانه های فصلشان هستند و فوتبال خوبی بازی می کنند. این بازی برای ما سخت بود. من همین را می خواهم. من این بازیهای سخت را قبل از شروع فصل می خواهم تا برای بازیهای بزرگ لیگ آماده شویم.”
-
دیدار سوپر جام باشگاههای انگلیس بین تیمهای منچستریونایتد و ویگان اتلتیک انجام شد که در پایان به برتری دو بر صفر یونایتدها انجامید.
در این دیدار و در دقیقه هفت رابین فان پرسی دروازه حریف را باز کرد. مهاجم هلندی یونایتدها توپ را به پاتریس اورا پاس داد و به داخل محوطه جریمه حریف رفت. سانتر اورا و ضربه سر محکم فان پرسی به زاویه مخالف موجب شد تا یونایتدها یک بر صفر پیش بیفتند.
در دقیقه 14، رافائل که در دفاع راست برای یونایتدها به میدان رفته بود دچار آسیب دیدگی شد تا در دقیقه 16 کریس اسمالینگ جای او را در ترکیب بگیرد.
در ادامه دیدار حملههایی از سوی دو تیم روی دروازهها انجام شد ولی نتیجهای در بر نداشت تا نیمه نخست با همان یک گل به سود یونایتدها به پایان برسد.
در حالی که پنج دقیقه از آغاز نیمه دوم گذشته بود، جیمز مک آرتور با خطا روی دنی ولبک نخستین کارت زرد این دیدار را از مارک کلاتنبرگ، داور مسابقه دریافت کرد.
در دقیقه 59 دنی ولبک پاسی را برای فان پرسی ارسال کرد تا مهاجم هلندی با کنترل خوب خود فضا را برای شوتزنی خود فراهم آورد. وی با ضربه دقیق پای چپ خود برای بار دوم دروازه ویگان را باز کرد.
در دقیقه 79 نتیجه باید برای یونایتدها سه بر صفر میشد و فان پرسی هت تریک میکرد. پاسهای تک ضرب زیادی بین بازیکنان این تیم رد و بدل شد. تام کلورلی، هافبک یونایتدها با یک پاس، تیمش را از حالت دفاعی به حمله درآورد. پاس او به فان پرسی رسید ولی لئون بارنت، مدافع انگلیسی ویگان توپ را دفع کرد.
در دقیقه 88 راجر اسپینوزا به دلیل خطا روی تام کلورلی دومین بازیکن ویگان و زمین بود که کارت زرد دریافت کرد. کلورلی هم 2 دقیقه بعد کارت گرفت تا یک بازیکن از منچستریونایتد هم کارت بگیرد.
چهار دقیقه وقت اضافه این دیدار هم سپری شد ولی تغییری در نتیجه این دیدار پیش نیامد تا یونایتدها با حساب دو بر صفر ویگان را شکست داده و قهرمان سوپر جام باشگاههای انگلیس را به دست آورند.
-
رایان گیگز اسطوره ی تمام نشدنی الدترافورد ، بیست و یکمین سال حضور خود در جمع سرخپوشان را با بازی برابر تیم ویگان در ومبلی اغاز کرد و موفق به کسب یک عنوان قهرمانی دیگر نیز شد و میگید که شور اشتیاق شیاطین سرخ برای کسب قهرمانی هرگز فروکش نخواهد کرد.
اسطوره ی ۳۹ ساله ی ولزی که در پیروزی ۲-۰ منچستر یونایتد مقابل ویگان در اولین بازی رسمی فصل عملکرد قابل قبولی از خود ارائه داد ، در مصاحبه ای که با PA Sport داشت، گفت :
“این همیشه دلچسب است که در جام خیریه برنده باشید . این یک اغاز خوب برای فصل جدید است و حتی برای مربی و بقیه ی کسانی که کمی نگرانی داشتند نیز خوب است. ما فصل را با یک قهرمانی اغاز کردیم”
” بازیکنای زیادی بودند که برای اولین بار این قهرمانی را تجربه میکنند حتی این مسئله راجب مربی نیز صادق است. ما میخواستیم برنده باشیم و عملکرد خوبی از خود ارائه دادیم.”” بردن چیزیه که تمام باشگاه خواستار اون هستش. شما نمیتونید هر سال برنده باشید ولی ما میخواهیم رقابت کنیم و خودمان را در موقعیت مناسبی قرار دهیم و این چیزی است که در طول سالیان دراز اون رو انجام دادیم. ما قهرمانیم ، ما میدونیم که دفاع از این عنوان سخت است ولی بهترین عملکرد خودمون رو ارائه میدهیم. ” [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تغییرات زیادی در تیم های مدعی کسب عنوان قهرمانی به وقوع پیوسته است و تیم هایی همچون چلسی و منچستر سیتی با مربیان جدید پا به عرصه ی مسابقات میگذارند که این به معنی یک رقابت جدید با این تیم ها است ولی رایان گیگز میگوید که شیاطین سرخ به خوبی با انها روبرو خواهند شد.
” در حقیقت اومدن مورینیو به چلسی و خرج های کلان منچستر سیتی چیز هایی نیستند که بخواهیم راجب انها نگران باشیم ”” ما قهرمانیم و میدانیم که دفاع کردن از عنوان قهرمانی اسان نیست ولی ما تجربه ی انجام این کار را داریم و تلاش میکنیم تا این کار را در فصل جدید نیز انجام دهیم.”شیاطین سرخ تا کنون نتوانسته اند بازیکن جدیدی به ترکیب خود اضافه کنند ولی رایان گیگز تمام امید های منچستر یونایتد برای قهرمانی را به اوردن بازیکن جدید منتهی نمیکند.
“من فکر میکنم که این فصل نقل و انتقالات بسیار ارام بوده است.”” من گفتم که منچسترسیتی همان اول کار خرج های زیادی را انجام داد ولی به جز انها جابجایی زیادی صورت نگرفته است. و شاید دو هفته ی پایانی بسیار گیج کننده باشد. ما فقط باید صبر کنیم و ببینیم که چه میشود.”“اگر ما کسی را بخریم – عالی است. ولی اگر این اتفاق نیوفتد ما میتوانیم با ان کنار بیاییم. ما تقریبا از بازیکنانی که در تیم هستند راضی هستیم . ما موفق شدیم با این بازیکنان قهرمان لیگ شویم و اکنون نیز برای اغاز فصل اماده ایم.”
-
کاپیتان منچستر یونایتد ،نمانیا ویدیچ ، میگوید که در طول پیش فصل نمایش خوبی از اعضای تیم دیده است و می گوید که فصل پیش رو نیز برای انها با موفقیت همراه خواهد بود.
ویدیچ میگوید که بازیکنان تیم به خوبی از فشار و توجه ای که به خاطر بازنشستگی سر الکس فرگوسن روی منچستر یونایتد متمرکز شده است آگاه هستند.
مربی جدید ، دیوید مویس، در عصر روز یک شنبه تیم را به اولین عنوان قهرمانی عصر خود رساند و نمانیا ویدیچ مطمئن است که مربی و بازیکنان فصل ۲۰۱۳/۱۴ را به گونه ای رقم خواهند زد که در خاطر هواداران منچستر یونایتد باقی بماند. ویدیچ در گفتگو با PA Sport گفت :
” همه دارن از هم سوال میکنن. انها می پرسند که ایا ما باز هم میتوانیم به عنوان قهرمانی دست پیدا کنیم . ایا ما باز هم قهرمان می شویم؟ این فقط به مربی بستگی ندارد بلکه میتواند به بازیکنان نیز مربوط باشد. ایا بازیکنان میتوانند نمایش فصل گذشته ی خود را تکرار کنند؟ ما داریم به سختی تمرین میکنیم تا نشان دهیم که چه کاری از دستمان بر می اید”
” ما برنامه ی خوبی داریم که با ان کار میکنیم و همچنین ما به خوبی تمرینات را انجام داده ایم. همه میخواهیم تا مانند گذشته بر سر قهرمانی رقابت کنیم و من این انگیزه و اشتیاق را میبینم. این امری است که اگر واقعا خواستار قهرمانی هستیم ، بسیار مهم است و من از این شور و حال خرسند هستم.”
“یک شنبه نمایش خوبی ارائه دادیم و این یک قدم دیگر رو به جلو بود. این بسیار مهم بود که جام قهرمانی را بدست بیاوریم و این یک ۹۰ دقیقه ی دیگر قبل از اغاز فصل بود”
” ما به ارامی فرم خودمان را ارتقا دادیم و بازی مان بهتر و بهتر شده است. من از شیوه ای که بازی میکنیم خوشم می آید. امیدوارم که در برابر سوانسی نیز یک قدم دیگر رو به جلو برداریم.”
شیاطین سرخ فصل جدید را در روز شنبه با بازی برابر تیم سوانسی در ورزشگاه Liberty اغاز می کنند و در همان هفته های ابتدایی به مصاف تیم هایی همچون چلسی ، منچستر سیتی و لیورپول خواهند رفت. که نمانیا ویدیچ در این مورد میگوید :
” این سخت ترین شروعی است که من از وقتی که اینجا بوده ام تجربه کرده ام.”
“در واقع اولین بازی بسیار مهم است مخصوصا زمانی که در خارج از خانه باشد. سوانسی نیز حریف سر سختی برای اغاز خواهد بود . انها چند بازیکن جدید به خدمت گرفته اند.”
” من اماده ی حضور در این بازی ها هستم و همه ی بازیکنان میخواهند که در بازی های سخت و بزرگ بازی کنند. وقتی که شما برای منچستر یونایتد بازی میکنید باید هر شرایط و هر ازمونی اماده باشید.”
نمانیا ویدیچ به دلیل مصدومیت سیاتیک تور پیش فصل تیم در اسیای شرقی را از دست داد ولی هنگامی که از وی در این مورد سوال شد عنوان کرد که کاملا این مشکل را پشت سر گذاشته است و در امادگی کامل به سر می برد . او در این باره گفت : ” ما اینجا با رزرو ها تمرین می کردم پس به نوعی تمرینات پیش فصل را انجام داده ام”
“من فقط به اندازه ی بازیکنان دیگر به میدان نرفته ام ولی اکنون ۲ نود دقیقه را کامل پشت سر گذاشته ام و کاملا احساس امادگی میکنم.”
” هر چه فصل جلو تر میرود و من بازی های بیشتری انجام بدهم بهتر و بهتر خواهم شد و این در مورد دیگر بازیکنان نیز صادق است. در این لحظه من واقعا احساس خیلی خوبی دارم و اماده ی اغاز فصل جدید هستم” همچنین با توجه به اینکه قراداد نمانیا ویدیچ در پایان فصل ۲۰۱۳/۱۴ به پایان میرسد و هیچگونه مذاکره ای با وی بر سر تمدید قرارداد صورت نگرفته است ویدیچ اذعان میکند که هیچ نگرانی ای نسبت به وضعیت قرار داد خود ندارد.
“من هیچ انتظاری ندارم. من فقط تلاشم را میکنم تا بهترین بازی خودم را ارائه بدهم و بعد از ان خواهیم دید که چه برنامه ای وجود دارد.”
” من نگران نیستم . من اصلا دوست ندارم که قول بدهم چند بازی به میدان خواهم رفت ولی اکنون وضعیت خوبی دارم”
-
مایکل کریک معتقد است که منچستریونایتد پس از برد روحیه انگیز ۲ بر صفر برابر ویگان اتلتیک در جام اتحادیه آماده است تا از عنوان قهرمانی خود در لیگ برتر دفاع کند.
قهرمانان شیاطین سرخ با ارائه عملکردی حرفه ای در ومبلی اولین جام قهرمانی دوران دیوید مویز را از آن خود کردند, این پیروزی با کمک دو گل رابین فان پرسی و نمایش خوب خط دفاعی تیم حاصل شد.پس از پشت سرگذاشتن برنامه فشرده تور پیش فصل, که در آخرین بازی قبل از شروع لیگ روز یکشنبه برابر ویگان قرار گرفتند, کریک اطمینان دارد که هم تیمی های او در نهایت آماده هستند تا فصل جدید را آغاز کنند, در بازی که هفته آینده برابر سوانزی در ورزشگاه لیبرتی برگزار خواهد شد.مایکل به MUTV گفت: هر بازی مهم است,این گونه ما به اینجا رسیدیم. ما تور پیش فصل پرفراز و نشیبی داشتیم, بسیسار خوب تنظیم شده بود, اما گاهی اوقات شما نمی توانید بهتر از این عمل کنید. ما در زمین تمرین تلاش کردیم, همه ما اکنون به اندازه کافی بازی کرده ایم و من فکر می کنم امروز(در بازی با ویگان) این مسئله را نشان دادیم.“در کل عملکرد تیمی بهتری بود. ما از لحاظ کار دفاعی خوب بودیم و واضح است که دو گل به ثمر رساندیم, بنابراین عملکرد مناسبی داشتیم و روز خوبی بود. ما از همین لحظه به بعد به فکر هفته آینده هستیم.”مایکل کریک در رابطه با بازی با سوانزی گفت: ما همانند همیشه آماده هستیم. همیشه این مسئله وجود دارد که آیا شما از لحاظ آمادگی جسمانی آماده هستید چون شما بازی های دوستانه بسیاری انجام داده اید. تنها زمانی که لیگ شروع می شود, شما می فهمید که از این لحاظ در چه جایگاهی هستید.“ما به خود اطمینان داریم و ترکیب خوبی در اختیار داریم. صحبت های زیادی درباره بازیکنان ورودی و خروجی شده است و حرف های دیگری شبیه به این مسائل, اما در پایان ما به هرترتیب ترکیب خوبی داریم و ما با اطمینان کامل به مصاف فصل جدید می رویم.”کریک همچنین به ستایش از فان پرسی پرداخت, بازیکنی که در بازی یکشنبه شب برابر ویگان بسیار آماده به نظر می رسید و اعتماد به نفس بسیار بالایی داشت. او همانطور که فصل گذشته با سبک بی نظیر و زیبای خود را به نمایش گذاشت اکنون نیز در شرایطی که فصل جدید هنوز شروع نشده است, آمادگی بالای خود را نشان داد. امیدواریم که این دو گل تنها آغازی باشد بر بازی های زیبایی که او در فصل جدید به نمایش خواهد گذاشت.“این همان چیزی است که شما به آن تکیه می کنید یعنی گلزنی مهاجمان. رابین این کار را فصل گذشته انجام داد و او دوباره به خوبی این کار را شروع کرد, بنابراین امیدواریم این رویه ادامه یابد. او کیفیت خود را نشان داده است. او در حقیقت فرصت های زیادی نداشت و با این حال دو گل به ثمر رساند. او مسلما از این مسئله راضی خواهد بود و برای بازی هفته آینده اعتماد به نفس خواهد داشت.”
-
سرمربی جدید منچستریونایتد, دیوید مویز از هواداران باشگاه خواست تا در فصل پیش رو پشت تیم باشند.تخمین زده می شود که ۵۰ هزار هوادار روز یکشنبه در ومبلی نظاره گر بالا بردن اولین جام شیاطین سرخ در پیروزی ۲ بر صفر این تیم برابر ویگان در جام اتحادیه بودند.مویز با تشکر از این تعداد هوادار که برای حمایت از یونایتد به ورزشگاه آمده بودند, آنها را ترغیب کرد تا در ماه های پیش رو نیز حمایت خود را از تیمشان نشان دهند.او به MUTV گفت: شگفت انگیز بود. در پایان مسابقه, معمولا بیشتر مردم, ورزشگاه را ترک می کنند و استادیوم خالی می شود, اما ۳ گوشه ورزشگاه پر از تماشاگران منچستریونایتد بود.“من فکر می کنم هواداران نیز شرایط را درک کرده اند. آنها می دانند که ما در این فصل باید مبارزه کنیم, آنها می دانند که ما با چالشی رودرو هستیم و آنها به درستی برای آن خو را آماده کرده ند.”“ما به آنها نیاز خواهبم داشت. ما به حمایت آنها با فریادهایشان در الدترافورد از اولین بازی خانگی نیاز داریم و خوشبختانه ما آماده هستیم تا به آنها نشان دهیم چه کارهایی می توانیم انجام دهیم.”شیاطین سرخ در اولین بازی خود از فصل جدید لیگ برتر عصر روز شنبه در خارج از خانه به مصاف سوانزی سیتی خواهند رفت.
-
گیگز در حالی به عنوان یکی از مربیان کادر فنی دیوید مویز انتخاب شد که یکی دیگر از اعضای تیم مشهور “کلاس ۹۲″ نیز که هریسون مسئولیت آن را بر عهده داشت یعنی فیل جونز یکی دیگر از دستیاران تیم کنونی مویز می باشد.
سرمربی سابق تیم جوانان منچستریونایتد اریک هریسون هیچ شکی ندارد که رایان گیگز در پست جدید مربیگری خود در الدترافورد موفق خواهد بود.گیگز که اکنون وارد ۲۴ فصل حضورش به عنوان بازیکن منچستریونایتد شده است, واضح است که هدف خود را انتخاب کرده است و با ورود به کادر مربیگری دیوید مویز, شایعات درباره اینکه شاید روزی در آینده سرمربیگری شیاطین را برعهده بگیرد, بالا برده است..
هریسون در مراسم سالانه جوایز اتحادیه مک دونالد گفت: بدون شک رایان موفق خواهد بود.“او یک عاشق واقعی فوتبال است. من خوشحالم که او این کار را انجام می دهد.”“واقعا تاسف بار می بود اگر او می گفت, خوب من قصد دارم هر روز گلف بازی کنم. اگر او ۵ دقیقه از فوتبال دور شود, حوصله اش سر می رود.”
هریسون تواسنته است صحبتی با گیگز و نویل داشته باشد و همچنین با مربی تیم ذخیره ها نیکی بات نیز صحبت کرده است تا اطمینان حاصل کند که آنها اعتماد به نفس لازم برای آغاز فصل جدید را داشته باشند در شرایطی که سرآلکس فرگوسن نیز از تیم جدا شده است.هریسون گفت: اغلب اتفاق نمی افتد اما برخی مواقع من با آنها چند کلمه ای صحبت می کنم. برای نمونه من با فیل صحبت خواهم کرد چون او ممکن است کمی نگران باشد. چه شما بازیکن باشبد یا مربی, نیاز به اعتماد به نفس دارید و شما می توانید این موضوع را درک کنید که او کمی ترسیده است.او در ادامه به نقش مهم مربیان در تیم و به خصوص تیم جوانان اشاره کرد. هریسون گفت: سرمربی واضح است که مهمترین شخص در هر باشگاه فوتبالی می باشد و بدون مربیان خوب, بازیکنان مطمئنا ارزشی ندارند.“شاید من جانب دارانه سخن می گویم اما مهمترین مربیان در هر باشگاهی, مربی جوانان می باشند.”“اهمیت آنها به اندازه بازیکنان می باشند چون آنها مسئول پدیدآوردن نسل بعدی هستند.”
-
بر طبق گفته مدیر برنامه های این بازیکن, فدریکو ماکدا قصد دارد در تابستان آینده باشگاه منچستریونایتد را ترک کند.این بازیکن ایتالیایی پس از زدن گلی زیبا در اولین بازی رسمی خود برابر استون ویلا در سال ۲۰۰۹ که , لحظه مهمی نیز برای قهرمانی باشگاه در لیگ برتر محسوب می شد, به نظر می رسید, مبدل به ستاره ای شود.اما از آن زمان به بعد, این بازیکن ۲۱ ساله نتوانست انتظارات را برآورده سازد, برای قرار گرفتن در ترکیب تیم اصلی بجنگد و اکنون خودش برای آینده ای به دور از الدترافورد آماده می کند.بیا به سایت خبری ایتالیایی گفت: متاسفانه, هیچ خبری نیست.“ارزیابی که باشگاه منچستریونایتد انجام داده است با وضعیت این بازیکن که به انتهای قرارداد خود می رسد یکسان نیست.”“امسال او در منچستر بازی خواهد کرد, تا قرارداد او با شیاطین سرخ به پایان رسد و سپس او آزاد خواهد بود تا باشگاه را ترک کند.”از قرارداد ماکدا با یونایتد کمتر از ۱۲ ماه باقی مانده است و پس از شکست در به نمایش گذاشتن عملکردی مطلوب در زمانی که به طور قرضی در سمپدوریا, کوینز پارک رنجرز و اشتوتگارت داشت, غیر محتمل است که با گزینه هایی که دیوید مویز در اختیار دارد, این بازیکن قرارداد جدیدی دریافت کند.مویز مهاجمان بااستعداد زیادی در اختیار دارد, کسانی همچون رابین فان پرسی, وین رونی, دنی ولبک و خاویر هرناندز که همه برای قرار گرفتن در ترکیب ۱۱ نفزه تیم رقابت می کنند.گزارشات حاکی از این است که این ستاره جوان قبل از جدایی دائمی از باشگاه در تایستان آینده, قرض داده شود, تصور بر این است که تیم دسته اولی دانکستر تمایل به جذب او را دارد.
-
هنگامی که از جانی اوانز مدافع منچستریونایتد درباره احتمال آمدن بیل یا رونادو در این تابستان به یونایتد سوال شد, او گفت که خوشحال خواهد شد اگر با کریستیانو رونالدو یا بیل بازی کند. پس از شایعات پیرامون بازگشت رونالدو و لینک شدن یونایتد با خرید بیل, اونز نظر خود را در این ارتباط بیان کرد.او در مصاحبه ای به اسکای اسپورت گفت: من یکی از آن را می گرفتم, آنها بازیکنان بزرگی هستند – من فکر نمی کنم هیچ کسی به چنین چیزی نه بگوید.این مدافع ۲۵ ساله همچنین درباره این مسئله که چگونه بازیکنان فوتبال معمولا از اتفاقات پشت پرده درباره نقل و انتقالات بی خبر هستند, صحبت کرد و بی خبری خود از این مسائل را اظهار داشت.“اما اتفاقات زیادی در پشت پرده در حال رخ دادن است, اما ما در مقام بازیکنان همانند دیگران این مسائل را در روزنامه ها می خوانیم.”“ما حقیقتا اطلاعاتی از درون این مسائل نداریم, ما در حقیقت با مدیر اجرایی یا سرمربی صحبت نمی کنیم و نمی پرسیم که چه اتفاقی می افتد, بنابراین ما واقعا نمی دانیم چه اتفاقی در پشت پرده رخ می دهد – واضح است که رونالدو فصل گذشته با استقبال خوبی مواجه شد و احساس کرد که در این باشگاه در خانه خود می باشد و او احساساتی درباره این باشگاه خواهد داشت.”رونالدو فصل گذشته به الدترافورد برگشت تا در پیراهن رئال مادرید در مرحله یک شانزدهم رقابت های لیگ قهرمانان برابر منچستریونایتد به میدان رود. در نهایت این بازیکن پرتغالی با به ثمر رساندن گل, موجب شد که رئال مادرید به برتری برسد. رونالدو به نشانه احترام به هواداران که سال های بسیاری او را تشویق کرده اند, پس از گل زدن شادی نکرد.در چند روز اخیر پس از معلوم شدن این مسئله که پیراهن شماره ۷ مشهور منچستریونایتد خالی شده است, دوباره شایعات پیرامون بازگشت رونالدو یا خرید بیل قوت گرفت.
-
وندرسار : ریو فردیناند همیشه باشکوه است.
دروزاه بان اسبق هلندی در مصاحبه ای به مدح فضائل هم تیمی اسبق خود پرداخته است.
ادوین وندرسار در مصاحبه با وب سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در این باره تصریح ساخت:" زمانی که من برای اولین بار به باشگاه منچستر یونایتد آمدم، یکی از چیزهایی که سر آلکس فرگوسن به من گفت این بود که خط دفاعی را سازماندهی کن و مطمئن شو که تمرکز مدافعین حتی برای یک لحظه از بین نمیرود، رک راست بگویم که زمانی که من کار را شروع کردنم این به نظر دور میرسید، این این با دیدن کیفیت ریو فردیناند آسان بود".
سنگربان مستحکم سالهای نه چندان دور لاله های نارنجی در ادامه افزود:" ریو فردیناند به ندرت با پاهایش اشتباه میکرد، او همیشه با شکوه و سر به زیر بود، شما هرگز نمیبینید که او از زمین برود و چشم او همیشه بر روی توپ بود. او در مقابل مهاجمین یا اول به توپ میرسد و یا دست را نگه میدارد و منتظر لحظه ای مناسب میشود. هنگامی که شما هوش و ذکاوت فوتبالی خوبی دارید، میتوانید چیزهایی را قبل از دیگران ببینید و سریعتر واکنش نشان دهید. شما میتوانید قبل از همه توپ را تصاحب کنید، شما میتوانید به هم تیمیهای خود کمک کنید و شما میتوانید از بسیاری از مسائل جلوگیری کنید. ریو فردیناند یک استاد در این جور چیزهاست و درک و فهم او دومی ندارد.
من با بسیاری از مدافعین بزرگ در تیم منچستر یونایتد کار کرده ام اما خودم، نمانیا ویدیچ و ریو فردیناند مثلث خوبی را تشکیل داده بودیم که هر کدام از ما میدانستیم چه اتفاقی رخ میدهد و هریک از ما سه تن در حال برنامه ریزی در یک زمان بودیم. من در طول دروان حرفه ایم با بسیاری از مدافعین بزرگ کار کردم ام، زمانی که 24 ساله بودم، با دنی بلیند و فرانک ریکارد در تیم آژاکس آمستردام کار کردم ام اما من میگویم که مثلث من، ریو فردیناند و نمانیا ویدیچ تا به حال بهترین بوده است. من بسیار قدیمی تر بودم و از زمان حضورم در هلند تجربه داشتم، و نیز تجربه منفی از حضور در ایتالیا و تجربه منفی از سالهای اولیه حضورم در انگلستان با تیم فولهام، بنابراین شش سال حضورم در تیم منچستر یونایتد دروان عقل و حکمت بود. با وجود این، و نیز توانایی ریو فردیناند و نمانیا ویدیچ، ما قادر به پیش بینی و کمک به یکدیگر بودیم و رابطه بین ما به خوبی کار میکرد".
حماسه ساز فینال 2008 لیگ قهرمانان در مسکو در خاتمه صحبتهای خویش، تصدیق کرد:" ما در زمان خودمان از برخی از موفقیتها لذت بردیم و ریو فریناند حتی به مدت طولانی تری این لذت را برده است. این فوق العاده است که او سالهای بسیاری در این باشگاه بوده است. او بسیار سخت کار کرد و بعد فوراً در زمانهای دشواری قرار گرفت و بعد موفقیتها و جامهایی به دست آورد و این در مورد زمانی که او جوان بود رؤیایی بود. او همواره از طریق میل و اشتیاقش به موفقیت بوده که درخشیده است".
-
مویز :در کل با موقعیت هایی که داشتیم باید میبردیم
" بازی سختی برای ما بود و ان ها در نیمه اول بهتر بودند . من از اینکه بهشون چند تا موقعیت دادیم ناامید شدم اما در همان 15 دقیقه اول هم ما فشار زیادی اوردیم و امیدوار بودم بتونیم گل بزنیم . اما در نهایت با اینکه گل خوردیم تونستیم به بازی برگردیم و در نیمه دوم موقعیت های خیلی کمی بهشون دادیم . در کل فکر میکنم که شانس های زیادی داشتیم و باید بازی را میبردیم .
یکی از نکات مهم 90 دقیقه حضور ویدیچ و رابین بود . ون پرسی قبلا بازی کرده بود اما ما میخواستیم به طور کامل بازی کند تا به امادگی کامل برسد .
ایوازن ضربه ای به زانوش خورد و فکر میکرد که میتواند ادامه بدهد اما هر چه گذشت دردش بیشتر شد و مجبور به تعویضش شدیم . نانی هم از ناحیه مچ پا اندکی احساس ناراحتی کرد و نخواستیم که ریسک کنیم و سریع تعویضش کردیم .
فکر میکنم که هر مربی میگوید که تمرکزش الان روی اولین بازی فصل است . در ذهنتان به تیمی که میخواهید انتخاب کنید و همینطور حریف فکر میکنید اما هر لحظه ممکن است که اتفاقاتی مثل مصدومیت همه چیز را عوض کند . با احتساب جام خیریه هنوز 2 بازی دیگر به شروع لیگ مانده و باید ببینیم که بازیکن ها چکار میکنند و این ممکن است در انتخاب ترکیبم برای بازی سوانسی تاثیر گذار باشد .
من در طول تور ادم های زیادی را دیدم و از نزدیک به عظمت این باشگاه پی بردم . همچننی این چند هفته بهم فرصت داد تا بازیکن ها را بهتر بشناسم . البته هنوز چند نفر هستند که تازه به ما ملحق شدند و باید بیشتر باهاشون کار کنم تا بشناسمشون اما در کل تور خوبی بود و فکر میکنم که اماده ی شروع فصل هستیم .
حضور طرفدارا در اسیا و همین امروز در سوئد واقعا بینظیر بود . باید اعتراف کنم که فقط با حضور در درون باشگاه پی به عظمت و شهرتش میبرید . سر الکس هم به من گفته بود که از حضور پرتعداد هوادارا شوکه نشوم و انتظار جمعیت زیادی را داشته باشم و حالا میتونم بگم که واقعا درست میگفت . "
-
آنتونیو والنسیا تصمیم گرفت تا شماره ۷ نمادین یونایتد را پس بدهد, و این حرکت او کافی بود تا شایعات وسیعی درباره بازگشت قریب الوقوع کریستیانو رونالدو به تیم پخش شود. در این مقاله نگاهی می اندازیم به تاریخچه این پیراهن مشهور در یونایتد
قبل از اینکه شایعات اوج بگیرد, این مسئله زیاد مورد توجه قرار نمی گرفت.آنتونیو والنسیا با بازگرداندن شماره نمادین ۷ به شایعات پیرامون بازگشت رونالدو دامن زد.اگر او نیز نیاید, یک سوپراستار جهانی دیگر این پیراهن را خواهد پوشید تا قدم در راهی بگذارد که بزرگان یونایتد پیموده اند.جرج بست, برایان رابسون, اریک کانتونا, دیوید بکهام و رونالدو مشهورترین چهره هایی هستند که به این شماره اهمیت خاصی داده اند.با وجود اینکه, هواداران بحث هایی را بر سر این موضوع در شبکه های اجتماعی آغاز کرده بودند, والنسیا تمایلی نداشت تا در این باره صحبت کند.
هنگامی که از او بعد از بازی جام اتحادیه در روز یکشنبه دعوت شد تا دراین باره صحبت کند, این وینگر اکوادوری با نهایت احترام, از صحبت در این باره طفره رفت.باید به این نکته اشاره کرد که والنسیا علاقه چندانی برای مصاحبه به زبان انگلیسی ندارد – اما به نظر می رسد شماره ۷ زیاد برای او خوش یمن نبوده باشد.شماره ای که تابستان گذشته از سوی سرآلکس فرگوسن به او داده شد و او در فصل گذشته یکی از بدترین فصولی را که در یونایتد بود, سپری کرد و اکنون می توان درک کرد که چرا او به شماره ۲۵ خوش شانسی خودش برگشته است.شاید کمی سخت باشد که چنین استدلالی برای این مسئله آورد که او نتوانسته است فشار پوشیدن این پیراهن را تحمل کند.والنسیا در سال ۲۰۰۹ جایگزین رونالدو در یونایتد شد و عملکرد باثباتی در سمت راست یونایتد داشت اما هرگز نتوانست بازیکنی شبیه به رونالدو شود.
-
سویا بازیکن فرانسوی اش را 17 میلیون پوند قیمت گذاری کرده و تاکید کرده با قیمتی کمتر ازین حاضر به فروش کندوگبیا به رئال یا یونایتد نخواهد شد. شنیده ها نیز حاکی ازین است که یونایتد آماده ی خرید این هافبک با استعداد است.
روبرتو مارتینز سرمربی اورتون فاش کرده است که یونایتد آخرین پیشنهاد رسمی اش برای خرید بینس را ارائه داده است و با توجه به اینکه مبلغ پیشنهاد در تطابق با ارزش های بینس نبوده رد شده است.
-
رابین فان پرسی تاکید می کند که او از نقش جدیدش در تیم ملی هلند احساس “افتخار” می کند و می گوید که کاپیتان بودن او را عوض نکرده است.
این بازیکن ۳۰ ساله منچستریونایتد در اوایل تابستان امسال به جای وسلی اسنایدر, کاپیتانی نارنجی ها را برعهده گرفت و پس از گرفتن این بازوبند کاپیتانی, احساس افتخار می کند.فان پرسی به OnsOranje گفت: من واقعا افتخار می کنم و بسیار احساس غرور می کنم. من سعی می کنم به همه نشان بدهم که چه احساسی از کاپیتان بودن دارم.“با این حال, به هر ترتیب من باید با خودم صادق باشم. من رفتارم را ناگهان تغییر نداده ام, زیرا من اکنون رهبر هستم.”فان پرسی با گفتن این مسئله که نگاهی به کسب موفقیت در جام جهانی ۲۰۱۴ دارد, افزود: لویز فان گال چنین شخصیتی ندارد که بر روی یک بازیکن یا بقیه بازیکنان تمرکز کند.”“به هر حال, شما باید واقع گرا باشید. ما درباره بهترین بازیکنان جهان صحبت می کنیم که در اینجا هستند. اما ما بهترین مقام ممکن را هدف قرار داده ایم.”“تیم های خوب زیادی وجود دارند, اما من معتقدم که اگر همه چیز به نفع ما پیش برود, ما می توانیم برای تصاحب این جام قدم برداریم. هیچ کسی تا به حال هیچ چیزی را بدون حداقل کمی شانس نبرده است.”
-
منچستریونایتد و شرکت بولووا همکاری جهانی خود را به طور رسمی اعلام کردند.
تیم فوتبال منچستریونایتد و شرکت ساعت سازی مشهور جهانی بولووا امروز اعلام کردند که قرارداد همکاری سه ساله ای منعقد کردند و این شرکت اسپانسر وقت نگهدار و همکار جهانی این باشگاه شد.
شرکت بولووا که در سال ۱۸۷۵ در آمریکا تاسیس شده است, یکی از پیشتازان جهانی در عرصه ساعت سازی می باشد. همانند منچستریونایتد, شرکت بولووا, تاریخچه ای باشکوه دارد و در صنعت سات سازی پیشتاز محسوب می شود.
بولووا از سال ها قبل به خاطر کیفیت کار و شجاعت استادکاران خود در عرصه تکنولوژی شهرت جهانی دارد. اولین شرکت ارائه دهنده ساعت های مچی متنوع برای آقایان و خانم ها می باشد, همچنین اولین رادیو ساعت را در سال ۱۹۲۸ اختراع کرده است و اولین کارخانه ارائه دهنده ساعت های الکترونیکی در سال ۱۹۳۱ بوده است.
ساعت های آککورتون بولووا انقلابی در این صنعت بودند, با ارائه اولین ساعت تماما الکترونیکی, تکنولوژی ارائه کردند که دقتی غیرقابل اندازه گیری ارائه می نمود به طوری که این ساعت ها توسط ناسا در تعداد زیادی ماموریت فضایی مورد استفاده قرار گرفت, مانند ماموریت آپولو ۱۱, که اولین سفر برای قدم گذاشتن در ماه بود.
این شرکت که امروز به دلیل سبک ساعت های الماس خود در دنیا پیشتاز می باشد, شرکتی می باشد که به خلاقیت در عرصه تکنولوژی ادامه می دهد با اختراعات اخیر خود همچون بولووا پرسیشیونیست با حرکت کوارتز بسیار پیشرفته و دقیق در ساعت های خود و در بولووا آککورتون کالیبریتور, اولین ساعت تمام اتوماتیک را ارائه کرده است که به مصرف کنندگان آن اجازه می دهد تا به نهایت دقت برسند.
شرکت جهانی بولووا دفاتری در نیویورک, کانادا, چین, هنگ کنگ, ایتالیا, ژاپن, مکزیک, سوویس و انگلستان دارد و همینطور, در ۳۷ کشور توزیع کنند محصولات خود را دارد.در مقام اسپانسر وقت نگهدار رسمی باشگاه, بولووا از طریق اسکوربورد های باشگاه در الدترافورد, تابلوهای تبلیغاتی ورزشگاه در تمام بازی های خانگی لیگ برتر و به طور روزانه در شیکه رسمی باشگاه تبلیغ می شود. بولووا همچنین ساعت هایی را خواهد ساخت که ملبس به نام هر دو برند منچستریونایتد و بولووا خواهد بود.همچنین طی این همکاری ساعت های مخصوصی را که استادکاران این شرکت خواهند شاخت در اطراف ورزشگاه الدترافورد نصب خواهد شد و همچنین در رختکن تیم, کمپ تمرینی AON و دفاتر باشگاه در منچستر,لندن و هنگ کنگ این ساعت ها نصب خواهند شد.این ۳۵ شرکتی می باشد که اکنون اسپانسر یونایتد شده است و این شرکت جای شرکت هوبلوت را خواهد گرفت که اسپانسر وقت نگهدار باشگاه بود.مدیر گروه مدیریت منچستریونایتد, ریچارد آرنولد در این باره گفت: از جهات مختلف زیادی, بولووا و منچستر یونایتد ارزش های معمول بسیاری را با هم در اشتراک دارند. هر دو ما در سال هایی دور تاسیس شده ایم, و هر دو ما در عرصه ای که کار می کردیم, رشد کرده ایم و مبدل به پیشتازانی در سطح جهان شده ایم و اولین کسانی بودیم که به اختراعات جدید بسیاری دست یافته ایم. ما مطمئنیم که قابل اطمینان بودن, محبوبیت, استادکاران و در دسترس بودن محصولات شرکت بولووا زمانی که با گستره جهانی و هر روز پیش رونده طرفداران باشگاه ترکیب شود, همکاری موفق حاصل خواهد شد.رئیس شرکت بولووا گرگوری تام نیز گفت: هر کاری ما انجام می دهیم در شرکت بولووا بر اساس سنتی است که بیش از ۱۳۸ سال قدمت دارد. نواوری ها و تفکری که از درون شرکت بولووا و منچستریونایتد عرضه شده است, ویژگی های مشترکی داشته است و شرکت بولووا, همیشه تشنه این بوده است که به طور متداوم در زمینه هایی که کار می کند, بهترین باشد. من معتقدم که به اشتراک گذاری این ارزش های اساسی, فرمولی بی همتا برای همکاری شگفت انگیز بین این دو سازمان را مهیا می کند.
-
منچستر اخر چه بازیکن هایی رو خرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاش فرگوسن بود
-
نقل قول:
منچستر اخر چه بازیکن هایی رو خرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاش فرگوسن بود
فقط وارلا:daghon::daghon::daghon::daghon:
-
بر اساس گزارش روزنامه ی تلگراف سسک فابرگاس حتی بعد از انکه اعلام کرد از بارسا جدا نخواهد شد ، هنوز هم در صدر لیست خرید دیوید مویس قرار دارد و به نظر میرسد منچستر یونایتد برای بار سوم برای جذب وی اقدام خواهد کرد. در این گزارش امده است که با وجود بازیکنانی همچون ژاوی ، اینیستا و نیمار احتمال جدایی فابرگاس از بارسلونا وجود دارد و همچنین طبق شایعات به نظر میرسد منچستر یونایتد این بار با پیشنهاد ۴۰ میلیون پوندی جلو خواهد امد.
روزنامه ی میرور ادعا میکند که منچستر یونایتد دیگر به دنبال جذب لیتون بینز نمی باشد و پس از تنها پیشنهاد ۱۲ میلیون پوندی خود ، دیگر اقدامی برای جذب وی انجام نداده اند.
اما به نظر میرسد منچستر یونایتد نیم نگاهی به جذب مارونه فلینی داشته باشد که طبق ادعای روزنامه ها این انتقال با پرداخت ۳۰ میلیون پوند عملی خواهد بود ولی نکته جالب توجه این است که با توجه به بند ازادسازی قرارداد فلینی که حدود ۲۳ میلیون پوند می باشد ، چرا یونایتد باید برای جذب وی ۷ میلیون پوند بیشتر هزینه کند؟
روزنامه ی میرور همچنین می گوید که منچستر یونایتد به دنبال انتقال ساموئل اتوو بازیکن ۳۲ ساله ی انژی می باشد. بازیکن ملی پوش کامرونی که به تازگی مورد هدف تیم چلسی نیز قرار گرفته است ولی با توجه به حضور خاویر هرناندز ، رابین ون پرسی ، وین رونی ، ولبک و هنریکوئز انتقال وی به منچستر یونایتد بسیار دور از ذهن به نظر میرسد.
.
روزنامه ی گاردین گزارش میدهد که منچستر یونایتد و عدنان یانوزای در استانه ی عقد یک قرارداد بلند مدت می باشند . به نظر میرسد دیوید مویس بعد از نمایش خوب این بازیکن در تور پیش فصل تیم منچستر یونایتد تحت تاثیر بازی وی قرار گرفته است و میخواهد این بازیکن ۱۸ ساله را در الدترافورد نگه دارد. بر اساس گزارشات یوونتوس و بارسلونا هر دو خواهان جذب این ستاره ی بلژیکی بودند.
همچنین لی جانسون سرمربی تیم الدهام که خواهان انتقال قرضی تام تورپ به تیم خود بود در گفتگویی اعلام کرد که این انتقال میسر نخواهد شد چرا که به نظر میرسد قهرمان لیگ جزیره در حال حاضر نمیخواهد مدافع جوان خود را از دست بدهد.
همچنین بر اساس گفته ی شبکه ی اسپانیایی Punto Pelota باشگاه منچستر یونایتد به دنبال جذب ستاره ی المانی رئال مادرید ، مسعود اوزیل می باشد که بر طبق این گفته منچستر یونایتد مبلغ ۴۰ میلیون پوند برای جذب وی کنار گذاشته است و در صورتی که باشگاه تاتنهام با انتقال گرت بیل به رئال مادرید موافقت کند منچستر یونایتد برای جذب اوزیل اقدام خواهد کرد..
و اما یک شایعه ی بسیار جنجالی از اسپورت دایرکت که عکسی از پیراهن چلسی را بر روی سایت خود قرار داده است که در پشت این پیراهن نام نمانیا ویدیچ با شماره ی ۱۵ درج شده است . کاپیتان منچستر یونایتد اکنون وارد سال اخر قرارداد خود شده است و در پایان فصل ۲۰۱۳/۱۴ قرارداد این بازیکن ۳۱ ساله به پایان می رسد ولی پیش از این خود نمانیا ویدیچ اعلام کرد که “[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]” و قصد دارد در این باشگاه بماند..
-
دیوید مویز می گوید منچستریونایتد هنوز تلاش می کند تا بازیکنان جدیدی به تیم اضافه کند, همزمان با اینکه تیم خودش را برای دفاع از عنوان قهرمانی خود در فصل جدید آماده می کند.
- دیوید مویز, در حالی که در مراسم رونمایی از فصل جدید ۲۰۱۳/۱۴ لیگ برتر حضور داشت, به اسکای اسپورت نیوز گفت: من مطمئنم ما بازیکنانی را می خریم.“ما مشغول خرید چند بازیکن هستیم و به دنبال این مسئله هستیم و این تلاش ها ادامه خواهد داشت. آیا ما می توانیم قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات آنها را بگیریم؟ من خیلی امیدوارم, اما ما به سختی کار می کنیم تا این کار را انجام دهیم.”“چیزی که من اکنون می دانم این است که ما در حال حاضر گروهی متشکل از بازیکنان بی نظیری را در اختیار داریم, که سال گذشته لیگ برتر را برده اند. ما بازیکنان جوان بسیار خوبی را داریم – بسیاری از آنها شب گذشته برای انگلستان بازی کردند – بنابراین, این مهم است که ما بر روی بازیکنانی که در منچستریونایتد داریم تمرکز کنیم و به این مسئله نگاه کنیم که, آنها چقدر خوب در فصل گذشته عمل کرده اند.”“تغییرات زیادی صورت نگرفته است, به همین خاطر, خوشبختانه آنها می توانند از همان جایی که فصل گذشته انجام داده اند, ادامه دهند.”
مویز که مهمان شبکه ITV برای بازی تیم ملی برابر اسکاتلند بود. هنگامی که از او این سوال پرسیده شد که آیا او از پایان فصل نقل و انتقالات استقبال می کند؟, او اینگونه پاسخ داد: من به فکر آغاز فصل هستم, این همان چیزی است که تمام سرمربی ها اکنون به دنبال آن هستند.“ما همه به سختی در تور پیش فصل کار کرده ایم, بنابراین به دنبال شروع کارمان هستیم.”نام های متعددی در روزنامه ها درباره خریدهای احتمالی دیوید مویز به زبان آورده می شود, اسامی همچون گرت بیل, رونالدو, فلاینی, بینز, کوندوگبیا و حتی مسعود اوزیل, باید منتظر نشست و دید که به واقع دیوید مویز و سران منچستریونایتد به دنبال خرید کدام یک از این بازیکنان می باشند.چند هفته ای به پایان فرصت نقل و انتقالات باقی نمانده است و یونایتد نیز ثابت کرده که در آخرین روزهای فصل نقل و انتقالات در سال های گذشته پرکار بوده است.آنها در فصل گذشته توانستند رابین فان پرسی را از آرسنال به خدمت بگیرند, بازیکنی که در تمام مدت طول فصل نقل و انتقالات شایعاتی مبنی بر انتقالش به یکی از دو باشگاه منچستری شنید می شد, اما این یونایتد بود که در نهایت توانست این مهاجم کهنه کار هلندی را به خدمت بگیرد, و به پشتوانه این خرید ارزشمند و گل هایی که به ثمر رساند, عنوان قهرمانی خود را از رقیب همشهری خود سیتی, بازپس گیرد.