امروز همه با اين كه باختيم اما حركات خوب هم داشتن و بازي خوبي بود،كه اسم اين باختن ها رو ميشه بد شانسي گذاشت!واقعا...
مانونه كه چند بار مارو سكته داد!آخر بازي چه توپي بود زد آخه!!!
بهترين موقعيتهاي حمله خيلي راحت از دست ميرفت ..
چلسي از موقعيتهاش بهتر استفاده كرد
اينم كه ميگيد وقت تلف كردن رو خيلي قبول ندارم چون هر تيم جلو باشه طبيعيه كه اينجوري بازي كنن اصلا اسم عربها رو نياريد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درصد مالكيت توپ هم جالب نبود 53 آرسنال ،چون اكثرا خود آرسنالي ها مقصر بودن كه توپ به اونها ميرسيد
كازورلا هم دور برگشت ببينيد چجوري جلو چلسي بازي ميكنه جو واسش يه كم نا آشنا بود بچه...،آرتتا خوب بود ،جروينيو كه همچنان رو خط صعودي داره ميره
گل اول آرسنال خيلي اميدوار كننده و روحيه بخش بود مطمئن باشيد مي تونستن گل دوم رو هم بزنن اما چلسي واقعا اجازه نميداد چك هم جلو آرسنال هميشه خوب بازي ميكنه ،انگيزه اش منو كشته
حملات چلسي خيلي سرعتي بود هازارد عامل اصلي اش بود ما گفتيم دروگبا رو ندارن اما هازارد نشون داد بازيكن خطرناكيه از بازيش خوشم اومد
والكات هم اگر از اول بازي اومده بود بهتر ميتونست كار كنه اما چه كنيم ونگر معلوم نيست چرا واكات رو بازي نميده...
جيرود!من نميدونم كي به شرايط ليگ برتر ميرسه،بحث اعتماد به نفسه جديه..
اين فردوسي پور كجا سير ميكرد!جيرود كه يه گل زده هي ميگفت ببينيم ميتونه اولين گلشو بزنه!!
نبود آرشاوين كاملا مشخص بود
آرشاوين و پودولسكي هم بازيشون به هم ميخوره ونگر بايد امتحانشون كنه..
والكات تو اين بازي نوك بود اينجوري نميشد!
چلسي تو ضربه ايستگاهي ها خيلي بابرنامه تر بود...
هرچند بازي امروز مثه هميشه دلنشين بود
منم با حرف محمد موافقم اين اولين باختمون بود حتما آينده ي بهتري وجود داره&
جكي هم اول اكتبر اولين بازيش رو براي تيم دوم آرسنال انجام ميده اميدوارم زودتر برگرده خيلي بهش احتياج داريم ...
ديابي هم سه هفته نميتونه بازي كنه (كشيدگي ران)
...................
آقا يكي سرپرستي اين تاپيك رو به عهده بگيره درغير اين صورت نداريمش..
حالا اين يه تاپيك اگه يه وقت من نتونستم بيام دربي كي حاضره بشه مدير اينجا :eee:
عبدالله خوب شد من شرط رو قبول نكردم وگرنه دوتا آواتا رو بايد تحمل ميكرديم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]