دیوید گیل باید از منچستر بره اون دیگه بدرد هیچ نمیخوره
بقول خودش میگه من دارم باز نشسته میشم و میخوام رونالدو رو به اولدترافورد بیارمmas:-mas:-
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوید گیل باید از منچستر بره اون دیگه بدرد هیچ نمیخوره
بقول خودش میگه من دارم باز نشسته میشم و میخوام رونالدو رو به اولدترافورد بیارمmas:-mas:-
خدایی این چه وضعشه؟!
معلوم نیست دارن چیکار میکنن واقعا...احساس میکنم همه این خبرا شایعست اصن...خدایی یعنی چی؟!نه به اون که تیاگو قطعی شد بود که بیاد منچستر..نه به اینکه الان رفته بایرن...
حالا هم از فابرگاس...
واقعا باید به فکر یه بازیکن بازیساز باشن...
من که میدونم اخرش با این کاراشون رونی هم از منچستر میره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی جا داره اینجا یادی از سنگربان همیشه قهرمانمون بکنیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کامل : ادوین فن در سارتاریخ تولد : 29 اکتبر 1970محل تولد : وورهوت- هلندقد : 197 سانتی مترپست : دروازه بان**دوران بازیگری فوتبالش به پایان رسیده است**
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]فن در سار فوتبالش را از تیم فورهولت زادگاهش آغاز کرد. سپس در نوردویکبه فوتبالش ادامه داد. آن وقت بود که مورد توجه لوییس فن خال سرمربی وقت آژاکس آمستردام قرار گرفت و متعاقبا راهی تیم دوم آژاکس شد و سپس با تایید فن خال به تیم اول دعوت شد. این یک آغاز موفقیت آمیز و طولانی برای دوران حرفه ای فوتبال ادوین فن درسار بود.فن درسار 226 بار برای آژاکس به میدان رفت و همراه این تیم فاتح لیگ یوفا ی 1992-1991 شد. همچنین جام قهرمانان اروپای فصل 1995-1994 را نیز کسب کرد و برترین دروازه بان اروپا لقب گرفت. فن درسار با آژاکس در فینال جام قهرمانان اروپا در سال 1996 در ضربات پنالتی مغلوب یوونتوس شدند و به مقام دوم بسنده کردند. فن درسار 9 سال در خدمت این تیم هلندی بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]در سال 1999 پیتر اشمایکل از منچستر یونایتد جدا شد و توجه این باشگاه به فن درسار که در آن زمان برترین دروازه بان اروپا بود جلب شد. اما ادوین با 5 میلیون پوند به یوونتوس پیوست. او اولین دروازه بان غیر ایتالیایی بود که در شهر تورین (در شمال ایتالیا) بازی می کرد و این فرایند چشم ها را به سمت او خیره کرد و او به بهترین دروازه بان فوتبال ایتالیا تبدیل شد.در دو سال اول حضورش همیشه اولین گزینه بود.در هفته ی پایانی فصل 2000-1999 یوونتوس از کالسیو شکست خورد و جام قهرمانی را از دست داد. در فصل بعد یوونتوس به همراه فن درسار با دو امتیاز اختلاف از قهرمان در رده ی دوم ایستاد.علی رغم آمادگی کامل فن درسار، او جایگاهش در تیم را در تابستان 2001از دست داد که علت آن جذب جیان لوئیجی بوفون از پارما توسط یوونتوس بود. بوفون صاحب رکورد گران ترین دروازه بان جهان با 6/32 میلیون پوند پس از انتقال به یوونتوس شد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]فن درسار که نمی خواست نیمکت نشین باشد علی رغم پیشنهادات خوب از تیم های بزرگ سرانجام تصمیم گرفت به لیگ انگلستان برود. او تیم لندنی فولهام را انتخاب کرد و با قرادادی 1/7 میلیون پوندی در 1 آگوست 2001 به این باشگاه پیوست.او دلایل پیوستنش به فولهام را « جوّ خوب و دوستانه ی این باشگاه» اعلام کرد.فن درسار 127 بازی برای فولهام انجام داد بازی های خوب او برای فولهام چشمان منچستر یونایتد را به سمت فن درسار جلب کرد. و همچنین توجه سر آلکس فرگوسن به او جلب شد.در ژوئن 2005 فن درسار رسما به منچستر یونایتد انتقال یافت.سر آلکس فرگوسن ، فن درسار را بهترین دروازه بانی معرفی کرد که منچسترپس از پیتر اشمایکل به چشم دیده است. در 5 می 2005 پنالتی که او مهار کرد باعث برد تیمش در دربی منچستر شد و برد آرسنال در برابر چلسی اولین قهرمانی منچستر با فن درسار را پدید آورد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]در فصل 2007-2006 در لسیت منتخب سال قرار گرفت.سه ماه بعد در FAکاپ سه ضربه ی متوالی پنالی را از چلسی گرفت و کارگشای تیمش شد.فصل 2008-2007 بهترین فصل اواز زمان ورودش به فوتبال بود. او عملکرد فوق العاده ای با وجود مصدومیت از ناحیه ی کشاله ی ران داشت. او به یونایتد کمک کرد که در آخرین روز به دومین قهرمانی متوالی در لیگ برتر دست یابد.همچنین با مهار آخرین پنالتی از نیکولاس آنلکا در فینال جام قهرمانان اروپا این تیم را قهرمان کرد.و باعث شد هوادارن به او لقب Van Der save (به معنای فن در سار مهار کننده پنالتی) دادند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]او حضور خوب و مداومی در منچستر داشت. و با این تیم توانست 1311 دقیقه دروازه اش را بسته نگه دارد که به عبارتی رکورد بریتانیا را هم پشت سر گذاشته است. در 22 می 2011 او آخرین بازی لیگ خود را در اولدترافورد و در برابر بلکپول انجام داد که 4 بر 2 برنده شدند. او کاپیتان منچستر در بازی خداحافظی اش بود.فن درسار با 130 بازی ملی بیشترین بازی را در تاریخ تیم ملی هلند انجام داده و صاحب رکورد است. در جام جهانی 1994 فن درسار عضو تیم ملی هلند بود اما بازی نکرد.اولین بازی ملی اش را در 7 ژوئن 1995 در برابر بلاروس انجام داد. او در یورو96 ، جام جهانی 1998 ، و یورو 2000 شرکت داشت. اما هلند نتوانست در جام جهانی 2002 به مرحله ی بعد مسابقات صعود کند و فن درسار این تورنمنت را از دست داد.فن درسار یکی از معدود بازیکن هایی است که با دو تیم مختلف جام قهرمانان یوفا را فتح کرده است.و همینطور مسن ترین بازیکنی است که دستش به جام لیگ برتر انگلستان رسیده است(40 سال و 205 روزگی)آخرین بازی او برای یونایتد در فینال جام قهرمانان اروپا و در برابر بارسلونا بود که به شکست 3 بر1 ختم شد.و او در 28 می 2011 برای همیشه از فوتبال حرفه ای کنار رفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]در سال های 1995 ، 2008، 2009 و 2010به عنوان برترین دروازه بان اروپا و در سال های 1995 و 2009 دروازه بان برتر سال یوفا شد.فن درسار در 20 می 2006 با آنه ماریا فن کاسترن ازدواج کرد . ان ها دو فرزند دارند.یک پسر به نام جو و یک دختر به نام لین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منبع: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی عکسای ون در سار رو میبینم قوت قلب میگیرم
خیلی بی نظیر بود
من از دروازه بانیش خوشم اومد...یادم میاد بخاطر خودش منچستری شدم...که دیگه بعدش روشون تعصب خاصی پیدا کردم...
دلم تنگ شده واسش:aaaa:
به این میگن یه دروازه بان با تعصب که خیلی برای من یونایتد زحمت کشید ..
خب اینجور پیداست مویس دنبال فابرگاس هست
امیدوارم که بتونن اون رو به اولدترافورد بیارن
دوستان !!!!!!!!!!!
رد پای مدیر تو انجمن دیده شده
نمیدونم چرا بی خبر اومده
اگه فهمیده بودیم یه گاوی گوسفندی قربانی میکردیم
ای خدا این مویس نمیدونم داره چکار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eee::eee:
منچستر و چلسی به توافق رسیدن تا رونی رو انتقال بدن
من نمیدونم تو سر مویس چی میگذره
هنوز نمیتونن بازیکنان خودشون رو نگه دارن چه برسه به گرفتن بازیکن
سلام
من یه مدتی نبودم از اخبار زیاد خبر ندارم :(
اصن نمیدونم چی به چی شده!!
اگه رونی از منچستر بره من دیگه بازیا رو نگاه نمیکنمom::
اقای مدیر بیاین به بخش یه سرو سامونی بدید[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شیوا جون خبری نیست
یه خبر زده بودن که چلسی و منچستر بر سر انتقال رونی به توافق رسیدن ولی تو فیسبوک خبری خوندم که مویس اجازه رفتن رونی نمیده.
اره راست میگی اگه رونی از منچستر بره منم دیگه حوصله نگاه بازی کردن ندارم ولی ایشالا می مونه.
احتمال اضاف شدن بینز و فلینی و گارای هم خیلی زیاد هست.
من که انتظار ندارم بینز و گارای به منچستر بیان ولی فلینی باید به منچستر بیارن
سلام .
ميگم خبري نشد ؟ بدجور به جانشين اسكولز و ذخيره ي كريك و ذخيره ي اورا نياز داريم . اگر نخريم مطمئن ميشم امسال يا دوم ميشيم يا سوم .
سيتي زياد تغيير نكرده و كمي هم قوي تر شده . چلسي بدجور قوي شده . ولي ما بدجور ضعيف شديم به خاطر بازنشستگي سر الكس فرگوسن .
نميدونم ديويد مويس توي باشگاه چي ديده كه اينقدر مطمئنه امسال هافبك ميخريم ! خيلي تو فكرشم .
الکس فرگوسن و همسرش در روز عروسی(عکس)
قانون آنلاین-این عکس جزو آن دسته عکس هایی ست که به هنگام تولد شبیه همه عکس های معمولی بوده اند و بعدها یک روزی، یک جایی عکاسشان تازه متوجه شده که چه تصویر خاصی را با لنزش در دل تاریخ ثبت کرده است. جوان خندان این عکس، تاریخی را نوشته که خیلی ها حسرت نوشتن و رویای بازنویسی اش را در سر می پرورانند. مرد تاریخ ساز تئاتر رویاها البته مرد خانواده نیز هست و خوشبختی را در خارج از چارچوب مستطیلی زمین فوتبال نیز یافته است.
سلام
بچه ها میگم یه سوال؟
کسی خبر داره ماچدا هنوز تو منچستره یا از تیم رفته؟
خیلی وقته سواله واسم گفتم بپرسم شاید شما بدونید...:eee:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام امسال از اشتوتگارت برگشت {قرض داده شده بود}
قرضی رفته بود یه تیم
امسال برگشت.......................
امروز تولد کسی است که فصل قبل با لباس سرخ منچستر درخشید و آقای گل لیگ جزیره شد.
امیدواریم در فصل پیش رو باز هم به درخشش ادامه دهد.
رابین آقای گل
♥♥ تولدت مبارک ♥♥
منم خواستم بیام تولد ونپرسی رو اعلام کنم و تبریک بگم که داداش امید گفت دیگه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]تولدش مبارک[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]جـــــــــــــــــــــــی ــــــــــــــــــــــــغ[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این دیود مویس نمی خواد بازیکن بخره داره عصبانی ام میکنه
والا ما هم خبر نداریم چی میکنن...نه به اون شایعات خرید های بزرگ...نه به .... رونالدو هم که تمدید کردom::
بچه ها خدایی کساییی که وندرسار رو دست دارن انو دانلود کنن ببینن...خیلی قشنگه....من دیدمش اشک تو چشمم جمع شدom::
منچستر lین طوری ادامه بده بیچاره می شیم :scare3:
خوب خدا رو شکر اولین جام رو با مویس گرفتیم امیدوارم آخر فصل اولین 3 گانه مویس رو هم تجربه کنیم .lay_;;:evaa::danc:lay_;;:daghighan::bia inja:shikam::-:toop::manchester::chuncky:
.................................................. .................................................. ..........................
سلام
تبریک میگم بالاخره برد داشتیم:nishkhand:
دمه ونپرسی گرم...موتورش روشن شد ... اساسی باهاش حال میکنم...:death:
این جام رو هم تبریک میگم...به امید اینکه امسال جام های بیشتری ببریم:yes:
منم تبریک میگم امیدوارم با مربی جدیدمون حال کنیم
ایشالله وقتی از منچستر میره با تعداد جام های زیاد کسب کرده و پیر شدن مطلق بره
به امید موفقیت دیوید مویس و تیمش:manchester:
تبریک به همه منچستری ها به خاطر بردن سوپر جام:manchester:
سلام خدمت دوستان گل منچستری
اولین جام منچستر رو تبریک میگم
بعدش
اولین برد شیرین تو لیگ رو هم تبریک میگم
تیم بازی خیلی خوبی رو انجام داد ، یه چیزی حین بازی منو خیلی خوشحال کرد و ازش لذت بردم ، اون ، حفظ توپ بود ، با اینکه یه هافبک بازی ساز خوب نداشتیم ولی تونستیم توپ رو خوب به گردش در بیاریم.
یه چیز دیگه ای هم منو خیلی خوشحال کرد ، اونم حضور رونی بود که بالاخره تو منچستر موندگار شد و بازی خیلی خوبی هم به نمایش گذاشت و پاس یه گل هم داد دمش گرم.
4 گلی که تیم منچستر زد 2 گلش فن پرسی و 2 گلش ولبک زد.
من از فن پرسی حال کردم واقعا قشنگ بازی میکنه و دوباره پتانسیل اقای گلی رو داره.
به امید 21 مین قهرمانی منچستر
میخوام به بازیکنان امتیاز بدم
هر کس نگاه بازی کرده به بازیکنا امتیاز بده:ohum::ohum:
1- دخیا: 8
2- ویدیچ: 10
3- فردیناند: 5 خیلی اشتباه داشت ، اگه اینجور پیش بره نیمکت نشین میشه
4- اورا: 8 خوب بود و یه موقیت گل داشت
5- جونز: 6
6- کریک: 7
7- گیگز: 7 خیلی با تجربه کار کرد ، یکی از دلایلی که منچستر توپ رو زیاد به گردش در می اورد گیگز بود
8- کلورلی: 6
9- والنسیا: 8
10- ولبک: 10 دمش گرم
11- فن پرسی: 10 دمش گرم
تعویضی ها
رونی: 10
اندرسون: 8
سلام دوستان
من بازی رو کامل ندیدم...فقط خلاصه بازی رو دانلود کردم...نمیدونم کی خوب عمل کرده کی بد...واسه این رای نمیتونم بدم...:sad:
فقط میدونم ونپرسی و ولبک عالی بودن...مخصوصا دو گل ونپرسی و گل دوم ولبک...واقعا با گلشون حال کردم...چقد قشنگ زدن این گلا رو...
خدایی این ونپرسی امسال باید بهترین بازکن بشه:yes:
ایشالا که تا اخر فصل همینطور باشه بازیامون:ookk:love::
اره شروع خیلی خوبی داشتیم
ولی رونی هنوز ناراحته ، رونی میگه باید بازی بیشتری بهم بدین تا خودمو ثابت کنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Manchester United vs Chelsea
تاریخ بازی : دوشنبه 4 شهریور
ساعت بازی : 23:30 به وقت تهران
محل برگزاری بازی : استادیوم اولدترافورد
ظرفیت استادیوم : 75,765 نفر
نوع برگزاری مسابقات : لیگ برتر انگلستان
هفته : دوم
منچستر یونایتد - چلسی :
- دو تیم تا به حال 168 بار به مصاف یک دیگر رفته اند که سهم منچستر 72 پیروزی ، سهم چلسی 47 پیروزی و 49 بازی هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است .
- اولین بازی دو تیم در فصل 1905-1906 در قالب دسته دوم انگلستان برگذار شده است که دو تیم به تساوی 0-0 رسیده اند . 35000 نفر از این بازی دیدار کردند .
- از 81 بازی که منچستر یونایتد میزبان چلسی بوده است 36 بازی را برده است ، 25 بازی مساوی و 20 بازی را نیز به چلسی باخته است .
- دو تیم تا به حال 42 بازی در لیگ برتر ، 96 بازی در رقابت های دسته اول ، 4 بازی در دسته دوم ، 13 بازی در رقابت های اف ای کاپ ، 5 بازی در رقابت های کپیتال وان کاپ ، 3 بازی در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا و 5 بازی در کامیونیتی شیلد برگذار کرده اند .
مسابقات لیگ برتر : 42 بازی ( 13 برد برای یونایتد و 15 مساوی و 14 برد برای چلسی ) – 56 گل زده و 56 گل خورده
مسابقات دسته اول انگلیس :96 بازی ( 45 برد برای یونایتد –24 مساوی – 27 برد برای چلسی ) – 175 گل زده و 120 گل خورده
مسابقات دسته دوم لیگ انگلستان : 4 بازی ( 1 برد برای یونایتد – 3 مساوی ) 2 گل زده – 1 گل خورده
مسابقات کامیونیتی شیلد : 5 بازی ( 1 برد برای یونایتد - 3 مساوی ( نتیجه بازی در ضربات پنالتی ) - 1 برد برای چلسی ) - 7 گل زده و 7 گل خورده
مسابقات اف ای کاپ : 13 بازی ( 8 برد برای یونایتد – 2 مساوی – 3 برد برای چلسی ) – 21 گل زده و 8 گل خورده
مسابقات کارلینگ کاپ :5 بازی ( 2 برد برای یونایتد - 1 مساوی - 2 برد برای چلسی ) - 8 گل زده و 8 گل خورده
مسابقات لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا :3 بازی ( 2 برد برای یونایتد - 1 مساوی ( برد برای یوناتد در ضربات پنالتی ) - 4 گل زده - 2 گل خورده
آمار کلی دیدارها :168 بازی ( 72 برد برای یونایتد – 49 بازی مساوی – 475 برد چلسی ) – 275 گل زده و 205 گل خورده
- جایگاه دو تیم در فصل گذشته : منچستر با 89 امتیاز مکان اول و چلسی با 75 امتیاز مکان سوم جدول
- بهترین گلزنان فصل قبل دو تیم در لیگ برتر : رابین فن پرسی با 26 گل ازمنچستر یونایتد و لمپارد با 15 گل برای چلسی
- خرید های مهم دو تیم در نقل و انتقالات : منچستر یونایتد : گیلرمو وارلا از پرانول چلسی : آندره شورله از لورکوزن ، مارک ون جینکل از ویتسه ، مارک شوارزر از فولهام
- 6 بازی اخیر دو تیم با یکدیگر :
- 6 بازی اخیر دو تیم در کلیه رقابت ها :
- پیراهن های دو تیم در این دیدار :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- لیست شبکه های پخش کننده این دیدار :
...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Manchester United vs Chelsea
تاریخ بازی : دوشنبه 4 شهریور
ساعت بازی : 23:30 به وقت تهران
محل برگزاری بازی : استادیوم اولدترافورد
ظرفیت استادیوم : 75,765 نفر
نوع برگزاری مسابقات : لیگ برتر انگلستان
هفته : دوم
منچستر یونایتد - چلسی :
- دو تیم تا به حال 168 بار به مصاف یک دیگر رفته اند که سهم منچستر 72 پیروزی ، سهم چلسی 47 پیروزی و 49 بازی هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است .
- اولین بازی دو تیم در فصل 1905-1906 در قالب دسته دوم انگلستان برگذار شده است که دو تیم به تساوی 0-0 رسیده اند . 35000 نفر از این بازی دیدار کردند .
- از 81 بازی که منچستر یونایتد میزبان چلسی بوده است 36 بازی را برده است ، 25 بازی مساوی و 20 بازی را نیز به چلسی باخته است .
- دو تیم تا به حال 42 بازی در لیگ برتر ، 96 بازی در رقابت های دسته اول ، 4 بازی در دسته دوم ، 13 بازی در رقابت های اف ای کاپ ، 5 بازی در رقابت های کپیتال وان کاپ ، 3 بازی در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا و 5 بازی در کامیونیتی شیلد برگذار کرده اند .
مسابقات لیگ برتر : 42 بازی ( 13 برد برای یونایتد و 15 مساوی و 14 برد برای چلسی ) – 56 گل زده و 56 گل خورده
مسابقات دسته اول انگلیس :96 بازی ( 45 برد برای یونایتد –24 مساوی – 27 برد برای چلسی ) – 175 گل زده و 120 گل خورده
مسابقات دسته دوم لیگ انگلستان : 4 بازی ( 1 برد برای یونایتد – 3 مساوی ) 2 گل زده – 1 گل خورده
مسابقات کامیونیتی شیلد : 5 بازی ( 1 برد برای یونایتد - 3 مساوی ( نتیجه بازی در ضربات پنالتی ) - 1 برد برای چلسی ) - 7 گل زده و 7 گل خورده
مسابقات اف ای کاپ : 13 بازی ( 8 برد برای یونایتد – 2 مساوی – 3 برد برای چلسی ) – 21 گل زده و 8 گل خورده
مسابقات کارلینگ کاپ :5 بازی ( 2 برد برای یونایتد - 1 مساوی - 2 برد برای چلسی ) - 8 گل زده و 8 گل خورده
مسابقات لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا :3 بازی ( 2 برد برای یونایتد - 1 مساوی ( برد برای یوناتد در ضربات پنالتی ) - 4 گل زده - 2 گل خورده
آمار کلی دیدارها :168 بازی ( 72 برد برای یونایتد – 49 بازی مساوی – 475 برد چلسی ) – 275 گل زده و 205 گل خورده
- جایگاه دو تیم در فصل گذشته : منچستر با 89 امتیاز مکان اول و چلسی با 75 امتیاز مکان سوم جدول
- بهترین گلزنان فصل قبل دو تیم در لیگ برتر : رابین فن پرسی با 26 گل ازمنچستر یونایتد و لمپارد با 15 گل برای چلسی
- خرید های مهم دو تیم در نقل و انتقالات : منچستر یونایتد : گیلرمو وارلا از پرانول چلسی : آندره شورله از لورکوزن ، مارک ون جینکل از ویتسه ، مارک شوارزر از فولهام
- 6 بازی اخیر دو تیم با یکدیگر :
- 6 بازی اخیر دو تیم در کلیه رقابت ها :
- پیراهن های دو تیم در این دیدار :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- لیست شبکه های پخش کننده این دیدار :
...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]