داداش اینم لینک بازیکنان جوان تیم و اصلی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش اینم لینک بازیکنان جوان تیم و اصلی
داداش
از بین این اسم هایی که دادی نبودن
اسم دقیقشو یادم نیست(فک کنم تو اسمش یه سیلوا داشت:mage mishe:)
اما مطمئنم از اینها هم نبود
شایدم الان قرضی رفته یه تیم دیگه یا هم که از همین الان تیم های دیگه دزدیدنش
سلام
آرسن ونگر امسال خیلی محتاط عمل میکنه
طوری که الان دیگه خیلی کمتر ریسک میکنه تا تغیر سیستم بده بازیکن جدید بذاره تو تیم.
الان یه نمونش همین آرشاوین کافیه 3 تا بازی فیکس بازی کنه تا همون آرشاوین مقابل لیور پول بشه اما چون بازیها خیلی فشرده و حساس هست نمیتونه ریسک کنه و آرشاوین رو بذاره تو زمین.از اون طرف هم نمیدونم چرا آرون رمسی با اینکه فوق العاده بد بازی میکنه چرا به روسیچکی و بنایون ترجیح میده.هر موقع بنایون و روسیچکی با هم بازی کردن به تیم کمک کردن و خیلی خوب بازی کردن اما دلیل بازی نکردنشون رو نمیدونم.
تو این بازی اخیر که کوکلین خیلی خوب کار کرد تو بازی هایی که چمبرلین بازی کرد عالی بود اما اثری ازشون تو تیم نیس.
یا میاچی که می گفتن حرکاتش مثل مسیه یا اینکه می گفت با اومدن پارک یه کلاس خوبی به حمله میده اما اصلا بازی نمیکنه.
یه نمونه دیگه اونم چاماخ که ستاره تیم سابقش بوده میاد آرسنال بخاطر اینکه کم بازی میکنه میره تو بحران و تمرکزش رو کامل از دست میده.
ونگر باید یکم به ون پرسی استراحت بده تا دوباره مصدوم نشه .
بی صبرانه انتظار میکشم تا جک ویشلر متعصب آرسنالیها بیاد چون خیلی بهش احتیاج داریم:khahesh:
سلام ميلاد خوشم اومد..البته سلامم به همه ي بچه هاس چون يه مدت نبودم و يه سري جديد هم اومدن كه از صميم قلب بهشون خوش اومد ميگم و اميدوارم يه تيم مجازي آرسنالي خوب باشيم!!كه حتما هم هستيم چون همه آرسنالي ي ي ايم..نقل قول:
سلام
آرسن ونگر امسال خیلی محتاط عمل میکنه
طوری که الان دیگه خیلی کمتر ریسک میکنه تا تغیر سیستم بده بازیکن جدید بذاره تو تیم.
الان یه نمونش همین آرشاوین کافیه 3 تا بازی فیکس بازی کنه تا همون آرشاوین مقابل لیور پول بشه اما چون بازیها خیلی فشرده و حساس هست نمیتونه ریسک کنه و آرشاوین رو بذاره تو زمین.از اون طرف هم نمیدونم چرا آرون رمسی با اینکه فوق العاده بد بازی میکنه چرا به روسیچکی و بنایون ترجیح میده.هر موقع بنایون و روسیچکی با هم بازی کردن به تیم کمک کردن و خیلی خوب بازی کردن اما دلیل بازی نکردنشون رو نمیدونم.
تو این بازی اخیر که کوکلین خیلی خوب کار کرد تو بازی هایی که چمبرلین بازی کرد عالی بود اما اثری ازشون تو تیم نیس.
یا میاچی که می گفتن حرکاتش مثل مسیه یا اینکه می گفت با اومدن پارک یه کلاس خوبی به حمله میده اما اصلا بازی نمیکنه.
یه نمونه دیگه اونم چاماخ که ستاره تیم سابقش بوده میاد آرسنال بخاطر اینکه کم بازی میکنه میره تو بحران و تمرکزش رو کامل از دست میده.
ونگر باید یکم به ون پرسی استراحت بده تا دوباره مصدوم نشه .
بی صبرانه انتظار میکشم تا جک ویشلر متعصب آرسنالیها بیاد چون خیلی بهش احتیاج داریم
ميلاد با نظرت در مورد آرشاوين كاملا موافقم
اما بازيكنهايي كه خوب بازي ميكنن و بازيشون نميدن:بعضي از مربيها از اين دست بازيكنها ابزاري براي تهديد بازيكنهاي فيكس استفاده ميكنن كه موفق هم ميشن !نامردا خوب عقلشون كش ميده!
دليل2:شايد اين بازيكنها جايي در تاكتيكهاي ونگر نداشته باشن (البته هر بازي از بازيكنهاي خاصي استفاده ميكنه ،دور برگشت ميتونيد شاهد حضور همون بازيكنها يي كه دور رفت مقابل اين تيم ها بازي كردن!)
آرسنال مثل هميشه تيمه جوني داره كه تامين كننده بازيهاي خوب الان و قهرمانيهاي آينده باشند!آرسنال باشگاه خاصيه.. واقعا جك داره مياد؟؟!
واي هانري داره برميگرده انگار تازه دارم زندگي ميكنم ونگر گفته هنوز هانري تاثير گذاره :yes: :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:love::
آرسنالي شدم فقط به خاطر هانري طرف هانري شدم چون زير دست زيدان بود هانر ي از آرسنال رفت و من هم آرسنالي موندم و خواهم موند
با هانري نميدونم آرسنال چطوري ميشه پيش بيني هم نميكنم كه فقط با پيراهن آرسنال تو زمين ببينمش:arsenal:
سلام ممنون بابت خوش آمد گویی (متاسفانه اسمت رو نمیدونم)نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با نظرت تا حدودی موافقم اما بازیکنی که میزاری روی نیمکت باید ازشون به بهترین شکل استفاده کنی.
نمیشه گفت که فقط برای تهدید برای بازیکنای زمین.
من بازی میاچی رو زیاد دیدم فوق العادس یه بازیکن سرعتی و تکنیکی.
چمبر هم خیلی میتونه تو تیم تاثیر گذار باشه.
به نظر من دلیل اینکه ونگر به این بازیکنا بازی نمیده اینه که امسال خیلی تحت فشاره هم هوادارا هم رسانه ها باری همین قدرت ریسک پذیریش اومده پایین چون سابقه ای که از ونگر ما سراغ ذاشتیم این بود که تئو 18 ساله رو میذاشت تو زمین سسک 18 ساله رو میذاشت تو چون اعتماد داشت.
اینی که میگی تهدید واسه بقیه بازیکناس رومن قبول ندارم چون این شاید باعث مصدومیت بازیکنای اصلیمون بشه اینو میشد تو خستگی مفرطی که تو بازی فولام از بازیکنای آرسنال دید.
جک تا اونجا که من میدونم حدود 30 روز دیگه بر میگرده یعنی 1 ماه از حضور هنری تو آرسنال تا اون موقع گذشته.
=====
یه چیز دیگه ای که طرفدارای آرسنال رو آزار میده مصدومیت های طولانی مدته
نمیدونم مشکل از کجاس اما تا اونجایی که من میدونم مربی بدنساز آرسنال مربی تیم راگبی اما همیشه شاهد این مصدومیت ها هستیم
آخریش هم سانیا و سانتوس.
الانم که ورما مصدومه که 3 بازی مصدوم بازی منچستر هم تو حاله ای از ابهامه.
اما جدا از اینا امسال جدول بد جوری بوی قهرمانی آرسنال میده امسال علیرغم اینکه خیلی ها قطع امید کردن از تیم و قهرمانی اما من از همون اول هم امید داشتم امیدوارم که این امید به قهرمانی تبدیل بشهheey::
دوستان سلام شرمنده نمیدونستم اینو کجا بگم.
کسی اینجا تو فرام هابیوری عضو هست.کانون رسمی ارشنال تو ایران که چند وفتیه برای من نمیاد بالا فرامش.
اره . ممدجواد جان .داره سرور عوض میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mr.arsenal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
متاسفانه گاهي اوقات فوتبال اينجوريه و تصميميه كه مربي ها ميگيرند اما به اين ختم نميشه چون حتما از اين بازيكنها استفاده ميكنه و خودت هم كه گفتي بازيكنهاي تاثير گذاري هم هستن ! و بازيكنهاي اصلي هم اينقدر خسته نميشن چون تازه وسط فصلهنقل قول:
با نظرت تا حدودی موافقم اما بازیکنی که میزاری روی نیمکت باید ازشون به بهترین شکل استفاده کنی.
نمیشه گفت که فقط برای تهدید برای بازیکنای زمین.
من بازی میاچی رو زیاد دیدم فوق العادس یه بازیکن سرعتی و تکنیکی.
چمبر هم خیلی میتونه تو تیم تاثیر گذار باشه.
به نظر من دلیل اینکه ونگر به این بازیکنا بازی نمیده اینه که امسال خیلی تحت فشاره هم هوادارا هم رسانه ها باری همین قدرت ریسک پذیریش اومده پایین چون سابقه ای که از ونگر ما سراغ ذاشتیم این بود که تئو 18 ساله رو میذاشت تو زمین سسک 18 ساله رو میذاشت تو چون اعتماد داشت.
اینی که میگی تهدید واسه بقیه بازیکناس رومن قبول ندارم چون این شاید باعث مصدومیت بازیکنای اصلیمون بشه اینو میشد تو خستگی مفرطی که تو بازی فولام از بازیکنای آرسنال دید.
به نظرم ونگر نيم فصل دوم بيشتر از بازيكنهاي جوونش استفاده كنه ونگر هميشه اين كارو ميكنه!
راست ميگي چرا مصدوميت زياد شده ؟!
هانري هم قراره جلو ليدز بازي كنه مطمئن بودم برميگرده سسك هم برگشتنيه از قيافش معلومه هنوز به ياده آرسناله و خودش هم اعتراف كرده!binam
هايبر ي هميشه يه چيزيش ميلنگه ولي سايت كامليه
هانری برگشت .
اما هیچ موقع دوست ندارم سسک برگرده مخصوصا با اون مصاحبش
همه کاره تیم بود همه کاره
اما متنفر شدم ازش وقتی میاد رسما مصاحبه می کنه میگه من سال آخر هیچ انگیزه ای برای بازی و رهبری تیم نداشتم این رسما یعنی کم کاری توی تیم و خیانت به باشگاه
هنری هم وقتی رفت بارسا یه مصاحبه کرد و گفت که بخاطر قدمت ورزشگاه نیوکمپ و هوادارا ش اومدم بارسا
اما یه فرق بزرگی که هنری داره اینه که خیلی از جامهای آرسنال وقتی که هنری بود رو مدیون هنری هستیم
یه جورایی دینشو ادا کرد با اون 226 گلی که زد اما سسک توی هر بازی بزرگی که ما داشتیم اولین کسی که دست و پاشو
گم می کرد کاپیتان اون روزای آرسنال بود .
سسک به بدترین شکل رفت آرسنال می گفت 40 میلیون بارسا می گفت 35 که سسک برای اینکه بره 5 میلیون رو قرار شد سالی یک میلیون برگردونه به باشگاه این یعنی یه توهین بزرگ به آرسنال که بخشودنی نیست حد اقل برای من بخشودنی نیست.
تو این مصاحبه آخرش گفته که اگه یه روزی مجبور به ترک باشگاه بارسا بشم شاید برگردم آرسنال .واقعا این حرف خیلی بده.
مطمئنم که به سرنوشت بقیه کسایی که از آرسنال رفتن دچار میشه.
-------------
در مورد هایبوری باید بگم که همونطور که دوستمون گفت در حال تغییر سرور هستند و به زودی مشکل حل میشه
میلاد جان باهات کاملا موافقم ارسنال جاب ادمای نامرد نیست.
هانری چیز دیگست اصلا با سسک قابل مقایسه نیست.ششک یه بچه سسول بود رفت دیگه.عقده جام.
بچه ها بازی بعدی ارسنال با چه تیمیه و چه روزیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sulejmani [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسنال - لیدزیونایتد
جام حذفی | امارات
1390/10/19 | 23:15 | دوشنبه
خوبیش اینه که میزبانیم و این کارو واسمون خیلی راحت میکنه
الان که از لیگ عقبیم باید جامه حذفی رو جدی بگیریم
واقعا نیازمنه جامیم و باید این طلسمو بشکنیم و جام حذفی در دسترس ترین جامه
بازی خوبی داریم با لیدز یونایتد
چون واسه روحیه ی تیم خیلی خوبه و میتونه به بچه ها کمک کنه
در کل واسه تقویت روحیه خیلی خوبه
بازیه راحتی هست و صددرصد میبریم فقط امیدواریم هانری خوب بازی کنه
Liverpool 5 – 1 Oldham Athletic
Birmingham City 0 – 0 Wolverhampton Wanderers
Dagenham & Redbridge 0 - 0 Millwall
Middlesbrough 1 - 0 Shrewsbury Town
Nottingham Forest 0 - 0 Leicester City
Crawley Town 0 - 0 Bristol City
Doncaster Rovers 0 - 2 Notts County
Tottenham Hotspur 2 - 0 Cheltenham Town
Milton Keynes Dons 0 - 0 Queens Park Rangers
Hull City 2 - 1 Ipswich Town
Coventry City 1 - 2 Southampton
Brighton & Hove Albion 1 - 1 Wrexham
Fulham 2 - 0 Charlton Athletic
Norwich City 3 - 1 Burnley
Derby County 1 - 0 Crystal Palace
Fleetwood Town 0 - 3 Blackpool
Swindon Town 2 - 1 Wigan Athletic
Barnsley 2 - 3 Swansea City
Macclesfield Town 2 - 1 Bolton Wanderers
Newcastle United 2 - 1 Blackburn Rovers
Everton 2 - 0 Tamworth
Sheffield United 3 - 1 Salisbury City
Gillingham 1 - 3 Stoke City
Watford 4 - 1 Bradford City
West Bromwich Albion 3 - 2 Cardiff City
Reading 0 - 1 Stevenage
اینم نتایج امروز اف ای کاپ انگلیس بازی هایی که 0-0 میشن تکرار خواهند شد
دوستان نفوص بد نمیزنم ولی فکرش رو بکنید که تیم حریف برای فوتبال نمیاد برای ضد فوتبال میاد.
تو این چند سال ارسنال با این تیما مشکل داشته.
خوب امروز با تیمی بازی داریم که تنها راه نشون دادن خودشو در این جام میبینه
شاید خیلی ها ارسنال رو از پیش برده میدونن ولی این اصلا کار درستی نیست و مطمئا باشید لیدز برای باخت به امارات نمیاد
حتما لیدزو یادتونه تیمی که 2 فصل پیش منچستریونایتدو در همین جام با اون همه ستاره اونم تو اولترافورد حذف کرد
من اینا رو میگم که فکر نکنید بازی ساده ای دارم
کلا بازی های جام حذفی سخته اونم جام حذفی انگلیس
ولی در کل با این تیمی اماده ای که داریم ایشالا بازی رو میبریم
سلام به همه ارسنالی ها اگه میشه به این وبلاگ هم یه سر بزنید و حتما نظر بدید وبلاگ خودمه نوکر همتون هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid arsenal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کدوم وبلاگ حمید!!! لینکش کو !!! میتونی لینک وبلاگتو تو امضات به کار ببری
hamidarsenal2009.blogfa.com
hamidarsenal2009.blogfa.com
اگه فردا هانری گل بزنه چی میشه
خداییش بچه ها شاید باورتون نشه من تیم لیدز یونایتدو هم دوس دارم و خیلی دوس دارم که دوباره به لیگ برتر صعود کنه
آخه بیچاره دلم به حالش میسوزه تا همین ده سال پیش هم تو لیگ جزیره بود اما دیگه ضعیف شد و رفت دسته های پایین
اما من برای بازی فردا باید بگم که
نباید مغرور بشیم و بگیم که ارسنال میبره
اما در کل لیدز یونایتد رو میبریم با اختلاف یک گل
داش عبدالله منم بیشتر دوست دارم وستهام و لیدز و پورتسموث به لیگ برتر صعود کنند
بچه ها اینطوری که مشخص شد اگه لیدزو ببریم بعدش با استون ویلا بازی داریم
هم لیدزو میترکونیم هم استون ویلا :sooot::khelal dandoon:
بازی سختی در پیش داریم.
یه بازی کاملا در گیرانه با اینکه جام جذفی اصلا قابل پیش بینی نیست اما در صد برد ما بیشتره
امیدوارم شیرینی این برد با مصدومیت بازیکنای ما تلخ نشه
چون تو این بازی ها ما خیلی ضرر دیدیم مخصوصا بازی بعدی که با استون داریم .
فقط خدا کنه که مصدومیت توی این دو ماه سراغ هنری نیاد چون من یکی خیلی از این مصدومیت می ترسم
به امید برد در بازی فردا
اونقدر بدبخت شدیم که با اومدن بازیکن پیری مثل تیری اینقدر خوشحال میشیم ولی بازم خوشحالم چون عاشقشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arsen 10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا تا دلتونم بخواد.....همه آرزو میکنن تا یه روزی پیراهن مقدس آرسنالو بپوشن
درضمن خیلی ها فکر میکنن هانری میاد و میخواد فیکس بازی کنه ولی مطمئا باشید اینطور نیست
و (( ونگر گفته فعلا هانری قرضی ارسنال اومده و من از اون به عنوان یه بازیکن فیکس استفاده نمیکنم و بیشتر برای روحیه تیمی از او در ترکیب استفاده میکن))
سلام به همه آرسنالي هاي گل
ميخوام يه چيزي رو بگم,واقعا خوشحالم كه هانري دوباره به فوتبال جزيره و تيم سابقش برگشته,هانري يه اسطوره هست در تاريخ آرسنال.
ما ديروز با منچيتي بازي داشتيم كه به لطف خدا لهشون كرديم! اما چيزي كه منو بيشتر از نتيجه به دست اومده خوشحال كرد برگشتن اسكولز بود! باور كنيد وقتي اومد توزمني اشك تو چشام جمع شده بود! حالا ميخوام بگم شما هم با اولين بازي از هانري بعد از چند سال احساسي فوق العاده بهتون دست ميده! مطمئنم. om::
Arsenal vs Leeds United
January 9 ) ( England - FA Cup )
خب ان شا الله با لیدز یونایتد رو میبریم بچه ها
من که امیدوارم به گلزنی هانری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک به تمام توپچی ها - مخصوصا گل هانری dallliii:hehee::balesh:
قربون اون امیدت عبدالله ....lay_;;:sigar:
فعلا امشبو بخوابم فردا در موردش میبحثیم ki::
دانلود گل تیری آنری به لیدز
بهترین دقایق زندگیم با گل سلطان
:gerye::gerye::gerye:بهترین دقایق زندگیم با گل سلطان
هانرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررری دوست دارم.
و بالاخره اسطوره گل میزنه بعد خیلی سال دوری.برد شیرینی بود و تبریک میگم.
تبریک به همه آرسنالیا!
من بازیو زنده میدیدم.
واقعا بازی هیجان انگیزی بود.
مخصوصا بعد اینکه تیری آنری به زمین اومد ورزشگاه حس عجیبی به آدم میداد.
من که طرفدار آرسنال نیستم خوشحال شدم چه برسه به آرسنالیا.
بعد گل آنری هیجان استادیوم انقدر زیاد شد که منم از خوشحالی پریدم هوا!
الان میفهمم چرا یه باشگاه بزرگی مث آرسنال که اسطوره زیاد داشته باید فقط مجسمه یه نفرو بسازه و اونم تیری آنری باشه!
واقعا که آنری یه اسطوره واسه آرسناله و نمیشه اینو انکار کرد.
حیف که یووه همچین بازیکنی رو مفت از دست داد.
آفرین قهرمان!
به نظرم میتونه حتی قراردادش دائمی بشه ولی اگه همین دوماهو همینجوری عالی بازی کنه و بعدش خداحافظی کنه به یه افسانه تبدیل میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب بچه ها يه سلام ديگه
اين حرف هارو دو روز قبل گفتم حالا بهش رسيدين؟ حس بازي كردن هانري خودش وصف ناپذير بود واسه شما و حتي من و خيلي ها چه برسه به اينكه گل هم زد! واقعا من وقتي گل رو دان كردم و ديدم موهاي تنم راست وايستاد و عكس العمل هاي هانري بعد گل خيلي واسم جالب بود. اگه اسكولز به سيتي گل ميزد چيكار ميشدم:hehee:از خوشحالي ايست قلبي ميكردم! ميدونم چقدر خوشحاليد و بهتون تبريك ميگم به خاطر اين روزهاي زيبا در آرسنال.
هميشه تيمهايي مثل آرسنال رو به عنوان يه رقيب سالم و داشتن يه مربي بزرگ مثل ونگر دوست دارم,همه چيه فوتبال پول و ثروت نيست و نتايج گاهي خيلي بي ارزش ميشن! فوتبال اتفاقات زيباتري هم داره! هانري وقتي گل زد يكي از بهترين لحظات عمرشو سپري ميكرد و اينقدر خوشحال بود كه ميشد تو حركاتش به وضوح ديد! اين غيرت و عشق به آرسنال الكي توي هانري به وجود نيومده و تو هر تيمي اينجور اسطوره هاي با تعصب به وجود نميان!
اينو مطمئنم لذت برگشتن هانري به باشگاه خودش واسه آرسنالي ها خيلي بيشتر از خريد يه بازيكن مثلا مثل مسي يا رونالدو . ... بود.همين فرق بين بعضي تيمهاست!
ايشالا هميشه خوشحال باشيد دوستان:flowerysmile:
اقا سعید من اول برگشت اسکولز رو بهت تبریک میگم.بعد اسکولز در کل 1سال نشد که رفت و تازه از فوتبال خداحافظی کرد ولی هانری رو ازمون دزدیدن.
همین که الان تو ارسناله خوبه.