کاپیتان متعصب سرخها نیم فصل میرود ؟؟؟؟؟؟
بازوبند از بازویش باز شداز ابتدای فصل تا امروز اتفاقات عجیبی بر شیث گذشت. رضایی که می توانست کاپیتان پرسپولیس باشد، به دلیل دوستی و احترام به علی کریمی، به راحتی بازوبند پرحاشیه و جنجالی سرخها را به جادوگر داد اما این پایان ماجرا نبود چون از باشگاه دستور آمد که شیث (و دیگر بازیکنی که داعیه کاپیتانی پرسپولیس را دارد) کاپیتان دوم و حتی سوم هم نباشد!این ماموریت به حمید استیلی سپرده شد و سرمربی جوان سرخها پس از صحبت با شیث رضایی، نصرتی، نوری، هاشمیان و حتی مازیار زارع را به عنوان نماینده سرخها انتخاب کرد و شاهد حضور آنها در کنفرانس های پیش از بازی نیز بودیم اما حتی گوشه چشمی هم به شیث نشان نداد تا او یک نیمکت نشین صرف شود.مدافع پرهزینه!به گفته پرویز کماسی و مربیان بدنساز پرسپولیس، شیث رضایی آماده ترین بازیکن سرخها از همان روز اول تمرینات تا پیش از دیدار با استقلال بوده است. شیث که توانست با استفاده از اخراجش از پرسپولیس برنامه بدنسازی خوبی را بگذراند، هرگز گمان نمی کرد آن بدن آماده را روی نیمکت بنشاند!هرچند شیث رضایی به دلیل دوری از تمرینات گروهی و مستطیل سبز در بازی های ابتدایی پرسپولیس در لیگ دچار اشتباهاتی شد ولی مقایسه عملکرد او با دیگر مدافعان مرکزی پرسپولیس و عملکرد آنها نشان می دهد که آنها نیز دچار اشتباهات زیادی شده اند اما حساسیت ها در مورد او بعد از جنجال هایش با علی دایی هزینه بازی دادن به او را برای استیلی بسیار سنگین کرد تا با کوچک ترین اشتباهی قید استفاده از او را بزند.درخواست شیث برای رفتنجدا از این اما و اگرها و جدا از بحث نیمکت نشینی های شیث رضایی، صحبت های او با یکی از مقامات بلندپایه باشگاه موضوع مهمی بود که در لابه لای اتفاقات و حواشی داربی گم شد. شیث رضایی که به دلیل سوءتفاهمات با علی دایی فصل پیش (لیگ دهم) را از دست داده بود با هزار امید و آرزو به پرسپولیس آمد تا شاید با توجه به دوستی و شاگردی دیرینه اش با حمید استیلی به روزهای خوب برگردد اما سخت گیری های استیلی و توقع بالای او از شیث رضایی باعث شد تا شماره 13 خیلی زود به نیمکت منتقل شود و حتی به محمد نصرتی لقب فرمانده خط دفاعی داده شود. گویا شیث در گفت و گو با این مقام باشگاه از او در مورد شرایط جدایی اش از پرسپولیس در نیم فصل پرسیده و البته مدیریت باشگاه هم همه چیز را منوط به نظر سرمربی و کادر فنی پرسپولیس دانسته است.شیث که خودش را مدیون حمید استیلی می داند، نمی خواهد یک فصل دیگر از فوتبال و جوانی اش را از دست بدهد. او که تا امروز سکوت را پیش گرفته، به خوبی می داند که با توجه به شرایط پرسپولیس کوچک ترین صحبت و عکس العمل او به سوژه حاشیه سازان تبدیل می شود و شاید به همین دلیل بود که شیث در عرض چند هفته بار دیگر شماره تلفن همراهش را عوض کرد.شنیده ها در مورد شیث رضایی حکایت از آن دارد که او به زودی در جلسه ای با حمید استیلی شرکت می کند تا پس از گفت و گو با سرمربی سرخها تکلیفش را روشن کند. یک منبع موثق در مورد این ماجرا می گوید: «یکی از تیم های لیگ برتری شیث را می خواهد و چون احتمال جابجایی بازیکن بین دو باشگاه وجود دارد، شاید شیث پس از جلسه با کاشانی و استیلی در نیم فصل از پرسپولیس برود.»خود شیث هم از شرایط ایده آل خودش می گوید: «من روی فرم هستم. نه مصدوم هستم و نه مشکل دارم. بیرون نشستن من، فقط و فقط به نظر حمید استیلی و کادر فنی برمی گردد. من دنبال آرامش هستم و می خواهم کارم را با آرامش دنبال کنم. ترجیح می دهم حرفی نزنم و بهتر است که به موفقیت پرسپولیس فکر کنیم.»هرچند شیث رضایی می کوشد تا صحبتی در مورد پرسپولیس و نیمکت نشینی اش انجام ندهد ولی بدون شک پس از جلسه با حمید استیلی تکلیف خیلی چیزها روشن می شود. شیث همچنان با احترام خاصی از استیلی نام می برد و با وجود وضعیتش در پرسپولیس ترجیح می دهد سکوت پیشه کند.