ثاره؟ یا صاره؟ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من اخرم نفهمیدم کدوم درستهthink::
البته فک کنم دومیه درسته:yes:
نمایش نسخه قابل چاپ
ثاره؟ یا صاره؟ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من اخرم نفهمیدم کدوم درستهthink::
البته فک کنم دومیه درسته:yes:
باشه چشم هرچی شما بگی:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا من هم نمی دونم. مرتضی گفت منم گفتم :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ظاهرا مثل اینکه دومی درسته مرتضی ذهنش قاطی کرده بود اشتباه گفت.
شوخی کردم مرتضی به دل نگیری.
میگم آخرشم باید از خود ثاره(صاره) بپرسم که اسمش چجوری نوشته میشه
بچه ها باورتون میشه همین الان فهمیدم رئال لیون رو 4 تایی کرده؟:ohum:shikam::-
واقعا که خیلی بی معرفتی.:eyyyyy:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای نامرد پیام پروفایلی وارد بحث میکنی:balesh:نقل قول:
ولی مطمئنا صاره درسته
حداقل اینو نمیگفتی بابانقل قول:
داداش از طرفدارای رئال بعیدهcrying::-
گفتم بزار یکم بخندیم:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ناراحت نشین بابا
من رئالی ام ناسلامتی ها
فقط بازی دیشبو یادم رفته بود نیگاه کنم
:bia baghalam:
ای دروغ گوتو الان تو پروفایلم نگفتی بازی های رئالو نگاه نمی کنم و خیلی هاشون هم نمی سناسم؟ :nishkhand:نقل قول:
استغفرولا
ول کنین بابا
کلا یه چیز میگم اگه باور هم نمیکنین برین از سعید بپرسین
من بیشتر هفته های اخر لیگ ها رو نیگاه میکنم و هفته های اول رو حوصله ی نیگاه کردنشونو ندارم چون هفته های اخر جذابیتش بیشتره
به کی قسم بخورم که شما ها این جملمو باور کنین؟
برین از داش سعید بپرسین اونم درباره ی من همینو میگه
بابا شوخی می کنم جدی نگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها این طور که من تو اخبار خوندم بنزما و هیگواین باهم در زمین بازی نمیکنن و یکشون بازی میکنه
ایا راسته؟
چرا؟
اینا خودشون گفتن باهم مشکلی ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی مربی تیم ترجیح میده همیشه از یکیشون استفاده کنه
چرا کسی حرف خودمونی نداره بزنه؟heee::
راستی بچه ها میگم اگه یه روزی تونستین برین بازی رئالو از نزدیک ببینین چیکار میکنین؟:ajibeee:
از خوشحالی سکته میکنین یا بی تفاوتین یا این که سر از پا نمیشناسین یا .... ؟
خلاصه چه حسی بهتون دست میده؟:balesh:
من که از خوشحالی میام واسه همه تعریف میکنم که رفتم بازی رئالو دیدم البته اگه قبلش سکته رو نزنم:hehee:
اگه موقعیتشو داری یه تور مسافرتی میخواد بره به اسپانیا واسه بازی
تور بازدید از مسابقه فوتبال الکلاسیکو ---- بارسلونا - رئال مادرید -- در بارسلونا اسپانیا
- زمان اجرا : 2 اردیبهشت ماه 1391
- خدمات سفر : اخذ ویزای توریستی ، بلیط رفت و برگشت هواپیما ، ترانسفر فرودگاهی ، راهنمای فارسی زبان ، بازدید از شهرهای مادرید و بارسلون به همراه ترانسفر زمینی بین شهری ، 6 شب اقامت در هتل های 3 و 4 ستاره با صبحانه و بلیــــط مسابقـــــه به همــــراه ترانسفـــر از هتــــل به استـــادیوم نیـــو کمـــپ و بالعکـــس .
- مهلت ثبت نام : تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 30 آذر ماه 1390
- مدارک لازم : اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان حرکت ، 3 قطعه عکس رنگی 4*3 جدید زمینه سفید ، سند مالکیت ترجمه شده ( اصل و کپی ) ، مدارک شغلی ترجمه شده ( کارت دانشجویی – روزنامه رسمی – گواهی اشتغال به کار – جواز کسب ) ، پرینت حساب بانکی(با مهر بانک) ترجمه شده ، یک فقره چک تضمین شده بانکی بابت ضمانت برگشت به ازای هر نفر به همراه 50 % هزینه تور در هنگام رزرو .
- توضیحات :در صورت عدم صدور ویزا توسط کنسولگری ، مبلغ 200/000 تومان از هزینه های پرداختی کسر و مابقی مسترد می گردد.
واقعا برای بعضی از بازیکنان سابق رئال متاسفم. گوتی و لئون
حالا که از رئال رفتند پشت مورینیو تیم بد می گن.
اینا سپید پوش نیستند به ظاهر سپید پوشیدند.
واقعا که خیلی عالی میشه مخصوصا اگه بری وی ای پی ورزشگاه یه دلی از عزا در بیاری:ajibeee:نقل قول:
نیمه اول 4-0 با هتریک رونالدو:ghelyon:
برد شکوهمندانه نیمه اول رئال
هتریک کریس در یه نیمه و بازگشت فوق العادش
ساکت کردن پیگرینی با اون همه کری خوندن
رو به همه رئالی ها تبریگ میگم
درسته.نقل قول:
مرتضی پیش بینی رو حال کردی گفتم رونالدو هتریک می کنه.
ولی یکی از دوتا پیش بینیم درست در نیامد گفتم رئال 3-0 می بره.:flowerysmile:
اره دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم از هتریکم بگذره
نه مرتضی نگذشت متاسفانهنقل قول:
متاسفانه نیمه دومو فقط کنترل کردیم وگرنه میتونستیم بیشترم بزنیم
ولی بازم 4 به 0 خیلی خوبه
اره حیف شدنقل قول:
اوزیل که بجای کاکا اومد نمیدونم چرا بی انگیزه بازی میکردDeath::
4728
0 : 1[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] گونزالو هيگواين11
0 : 2[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کريستيانو رونالدو23
0 : 3[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کريستيانو رونالدو28
0 : 4[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کريستيانو رونالدو 38
این سویا ,بارسا رو متوقف کنه خیلی محشر میشه.
اوه...
اصلا انتظار اين 4 تارو نداشتم!
واقعا رئال كار بزرگي كرد و زدن 4 گل تو خونه مالاگا كار آسوني نيست!
خيلي خوشحالم كه كريس هتريك كرد و اميدوارم كه تو بازي هاي بعد هم همين طور گل بزنه!
هيگواين باز گل زد!:hehee:خوب الان خيلي آمادس و از بنزما بهتره!
نكته مثبت واسه رئال اينه كه گل نخورده و اين نشون ميده رئال داره مشكلاتش رو تو خط دفاعي برطرف ميكنه!
اين پيروزي دلچسب رو به همه مادريديها تبريك ميگم:balesh:
منم تبریک میگم
سر گلزنها هم دعوا نکنید / مهم نیست کی گل میزنه مهم اینه که رئال برنده بشه
ولی امیدوارم همین روند رو تا اخر لالیگا ادامه بدیم:ohum:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یادش بخیر اون روزها / الان فقط کاپیتان کاسیاس هستش
سلام دوستان منم هم برد شیرین 4-0وهم هتریک کریس رو به همه ی مادریدی ها تبریک میگم وامیدوارم این روند گل زنی های رئال وکریس ادامه داشته باشه وبیشتر هم بشه .:hooora:
درسته هدف اول قهرمانیه ولی وقتی با گل زنی رونالدو رئال ببره یه چیز دیگست.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک می گم.
گل های بازی رو هم با دو کیفیت گذاشتم برای دانلود مرجعه کنید به گل های هفته نهم لالیگا.
به نظر من اگه ستاره هاي يه تيم رو اوج باشن اون تيم موفق ميشه!
مثلا اگه مسي تو يه بازي خوب نباشه بارسا هم ضربه ميخوره!
پس كريس كه گل ميزنه رئال ميتونه 4 تا بزنه وگرنه 1 يا .. اصلا معلوم نبود چي پيش بياد.
كاكا و ازيل و كريس بنزما هيگواين ... اينا كه خوب كار كنند و وظايفشونو درست انجام بدن رئال موفق ميشه!
برد 4-0 رئال و مساوی بارسا در خانه رو به همگی تبریک می گم
بچه ها بارسا توی زمین به همه چیز چنگ بست ولی نتونست ببره وحالا رئال صدر جدول رو پس گرفته . تبریک میگم .
roz:::khandeeeee bahal:
دوستان همگی سعی کنیددر حرف های خودمونی بیشتر پست بدید.
امضا رو حال می کنید:nishkhand:
داداش دمت گرم امضای خیلی باحالیه . کریس اینه دیگه. گل نمیزنه وقتی میزنه 3تامیزنه.:balesh:نقل قول:
حالا دیدین محمد رضا احمدی و رضا جاودانی رئالین دمشون گرم محمد رضا حین گزارش بعد از پنالتی گفت: اینیستا هم خوب شیرجه رفت :khandeeeee bahal:(انصافا پنالتی نبود یه ضرب المثله قدیمی میگه همیشه حق به حق دار میرسه و پنالتی گل نشد چون حق با بارسا نبود) رضا جاودانی هم درپایان بازی جلوی کارشناس برنامه آقای صدر میگه : بارسا دیگه هم داووری و هم میزبانی رو داشت خب اما نتونست از سویا سه امتیاز بازی رو بگیرهlagh::. دم واراس دروازه بان سویا گرم انصافا واراس با مهار زیبای توپ های بارسایی ها رئال مادرید رو به صدر برد درآینده چیز های بیشتری از این دروازه بان خواهیم دید. خلاصه بازی جذابی بود و آخرشم با صدر نشینی رئال مادرید به لطف تساوی سویا و بارسا همراه بود.ولی از فابرگاس که بازیکن با اخلاقیه انتظار نمی رفت به کانوته شعار نجاتپرستانه بده انصافا اینیستا و پویول و فابرگاس از نظر اخلاقی کیفیت بالایی دارن من که داشتم شاخ در میووردم فابرگاس و شعار نجات پرستانه؟ واقعا عجیب بود.:mage mishe: