-
ابراهيمزاده:بايدطلسمگ لنزدن در خانه را بشکنيم
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن گفت: آرزو ميکنم همه ما دنبال موفقيت ذوبآهن باشيم و رزوي برسد که دوباره درخت تنومند ذوبآهن به بار بنشيند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منصور ابراهيمزاده در نشست خبري قبل از بازي تيمهاي ذوبآهن و ملوان بندرانزلي اظهار کرد: در بازي فردا بايد به آمارهاي بازيهاي خودمان در مقابل ملوان دقت کنيم که بيشترين موفقيت از آن تيم ذوبآهن بوده است، هر چند که فردا علي احمدي و سيدمحمد حسيني را به دليل مصدوميت و فرشيد طالبي را به دليل سه اخطاره بودن در اختيار نداريم.
وي با بيان اينکه موجوديت تيم ذوبآهن در بخش رسانهاي، مديريت، بازيکنان و هواداران همين است، گفت: با همين موجوديت بايد بيشترين بهرهبرداري را ببريم.
ابراهيمزاده تصريح کرد: ما بايد سعي کنيم به تک تک بازيکنانمان انرژي دهيم و هواداران نيز سرمايههاي فوتبال ذوبآهن هستند و بايد قدر آنها را بدانيم، هر چند که آمار تماشاگران ما کمي کاهش پيدا کرده است و بايد کاري کنيم که اين سرمايهها حفظ شوند.
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن گفت: با تشويق به جا بايد انرژي مثبت را هم به هواداران و هم بازيکنان تسري دهيم و با اين تحريک مثبت رو به جلو برويم.
وي افزود: هواداران بايد صبر و حوصله بيشتري داشته باشند و از بازيکنان حمايت بيشتري کنند، همه بايد به هم کمک کنيم و اگر اعتقاد به پيشرفت فوتبال ذوبآهن داريم بايد دست به دست بدهيم.
ابراهيمزاده افزود: دوستاني که موفقيت ذوبآهن را در بودن خودشان ميدانند و وقتي ذوبآهن موفق نمي شود دوست دارند که خودشان هم نباشند بايد به آنها گفت که اين يک رويه اشتباه است و اگر هندبال، بسکتبال و فوتبال ذوبآهن پويا باشد شرايط براي پيشرفت و رشد بقيه رشتهها فراهم ميشود.
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن خاطرنشان کرد: آدمهايي که ادعا ميکنند که خيرخواه ذوبآهن هستند و دلشان براي ذوبآهن ميسوزد بيايند و خودشان با منصور ابراهيمزاده صحبت کنند، اميدوارم روزي برسد که باز هم شاهد موفقيت ذوبآهن باشيم و درخت تنومند ذوبآهن دوباره به بار بنشيند.
وي گفت: اميدوارم فردا در خانه گل بزنيم تا طلسم گل نزدنهايمان در خانه شکسته شود.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
اعتصاب مجدد در اردوي ذوب آهن
بحران مالي در تيم ذوب آهن کماکان ادامه دارد و بازيکنان و حالا ديگر کادر فني اين تيم نيز از بد قولي و خلف وعده مسئولين اين باشگاه نسبت به وصول مطالباتشان به تنگ آمده اند.
بحران مالی در تیم ذوب آهن کماکان ادامه دارد و بازیکنان و حالا دیگر کادر فنی این تیم نیز از بد قولی و خلف وعده مسئولین این باشگاه نسبت به وصول مطالباتشان به تنگ آمده تا جائی که بار دیگر اعتصاب اردوی تیم ذوب آهن را بعد از بازی این تیم مقابل ملوان فرا گرفته و بازیکنان این تیم حاضر به حضور در محل تمرین تیمشان نمی باشند. چند تن از بازیکنان بزرگ تر تیم ذوب آهن بعد از دیدار تیمشان برابر ملوان با مدیرعامل باشگاهشان دیدار کرده و با شدت و حدت هرچه تمامتر لب به شکوه و گلایه گشودند.
پاسخ های مدیریت باشگاه ذوب آهن که بیشتر به توجیه شبیه بود و جهت گرفتن وقت بیشتر تحویل بازیکنان می شد، نتوانست جمع بازیکنان ناراضی ذوب آهن را راضی کرده و بازیکنان به اتفاق تصمیم به اعتصاب و امتناع کردن از تمرین کردن نمودند تا بلکه با این ترفند مشکلات مالی شان حل گردد. در همین رابطه حتی بازیکنان ناراضی ذوب آهن اذعان داشتند که حاضر به بازی کردن مقابل پرسپولیس در روز یکشنبه هم نخواهند بود.
منبع :
-
مسئولان ذوب آهن سليقه اي عمل مي کنند
سرمربي تيم فوتبال اميد ذوب آهن اصفهان گفت: متاسفانه مسئولان اين باشگاه سليقه اي عمل مي کنند.
هاشم سلطانی شامگاه پنجشنبه پس از تساوی تیمش، مقابل تیم فوتبال امید فولاد مبارکه با بیان اینکه نمی دانم در این باشگاه چه خبر است، افزود: کسی با ما همکاری نمی کند و بازیکنان بزرگسالان را به موقع در اختیار تیم امید قرار نمی دهند.
سلطانی با بیان اینکه این تیم پشتوانه و آینده تیم بزرگسالان است، اظهار داشت: این تیم، تیم امید ذوب آهن است و تیم شخصی ''هاشم سلطانی'' نیست.
وی با بیان اینکه در این بازی به یک امتیاز بازی نیاز داشتیم، گفت: این تیم روند رو به رشدی را طی می کند و در حال پیشرفت است.
سرمربی تیم فوتبال امید ذوب آهن با بیان اینکه دوران خوش بازی من در تیم فولاد مبارکه گذشته است، اظهار داشت: تعصب خاصی بر روی همه تیم های اصفهانی دارم و هر دو هم شهری هستند و هیچ فرقی نمی کند که کدام یک برنده باشند.
از هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال امید باشگاههای کشور عصرپنجشنبه دیدار تیم های فولاد مبارکه و ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه صفاییه مبارکه با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.
در پایان هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال امید باشگاههای کشور تیم فولاد مبارکه با 29 امتیاز با اقتدار در صدر جدول قرار دارد و تیم ذوب آهن اصفهان با 18 امتیاز در رده چهارم جدول قرار دارد.
منبع :
-
نامه بازيکنان ذوبآهن به سازمان ليگ
برخي بازيکنان تيم فوتبال ذوبآهن با ارسال نامهاي به سازمان ليگ و کميته انضباطي اعلام کردند تبعات عمل نکردن باشگاه به تعهدات مالي برعهده آنها نيست.
با ادامه مشکلات مالی در باشگاه ذوب آهن برخی از بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه در نامهای خطاب به مدیرعامل ذوب آهن و ارسال رونوشت آن به سازمان لیگ و کمیته انضباطی مواردی را مطرح کردند.
در این نامه برخی بازیکنان اعلام کردند در صورتی که باشگاه مطالبات آنها را به موقع پرداخت نکند تبعات این موضوع متوجه آنها نخواهد بود. این بازیکنان معتقدند تعهدات خود را در قبال باشگاه عملی کردند اما باشگاه ذوب آهن به تعهدات خود عمل نکرده و با وجود گذشت ۲۲ هفته از لیگ برتر تاکنون فقط تا ۲۰ درصد مبلغ قرارداد آنهارا پرداخت کرده است.
در مقابل این اولتیماتوم هنوز باشگاه، سازمان لیگ و کمیته انضباطی عکسالعملی نشان ندادهاند و گفته میشود برخی بازیکنان ذوب آهن در صورتی که پاسخ مثبتی دریافت نکنند قصد دارند در دیدارهای آینده در زمین حاضر نشوند.
گفتنی است بازیکنان ذوب آهن در تمرین روز گذشته این تیم به صورت گروهی شرکت نکردند و انفرادی تمرین کردند. این در حالی است که ذوب آهن روز یکشنبه ۹ بهمن در تهران میهمان پرسپولیس خواهد بود.
منبع :
-
مديرعامل ذوبآهن: مشکلات حل شد
مديرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان گفت: بازيکنان با جان و دل به تمرينات گروهي بازگشتند.
خسرو ابراهیمی در مورد نامه بازیکنان به مدیران باشگاه برای حل مشکلات مالی گفت: این مشکل ظهر امروز حل شد. من و اعضای هیئت مدیره باشگاه با بازیکنان جلسه داشتیم و صحبتهای آنها را شنیدیم و بازیکنان را مجاب کردیم به تمرینات برگردند و آنها نیز با دل و جان تمرین بازگشتند.
وی در مورد دیدار روز یکشنبه با پرسپولیس در لیگ برتر اظهار داشت: پرسپولیس و ذوب آهن هر دو تیمهای بزرگی هستند و قطعا این مسابقه زیبا و جوانمردانه خواهد بود و امیدوارم ما نتیجه لازم را بگیریم.
منبع :
-
بازيکنان ذوب آهن به تمرين گروهي بازگشتند
بازيکنان ذوب آهن پس از جلسه با مديرعامل و هيئت مديره باشگاه به تمرينهاي گروهي بازگشتند.
بازیکنان ذوب آهن ظهر امروز نشست مشترکی با مدیرعامل، رئیس و اعضای هیئت مدیره برگزار کردند.
در این جلسه که بیش از یک ساعت و نیم طول کشید بازیکنان مشکلات خود را با مدیران باشگاه مطرح کردند و مدیران نیز قول دادند به زودی این مشکلات برطرف خواهد شد.
به این ترتیب بازیکنان ذوب آهن به تمرین گروهی بازگشتند و تمرین خود را در زمین ملت اصفهان از سر گرفتند.
ذوب آهن در هفته بیست و سوم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی میهمان تیم پرسپولیس است.
منبع :
-
حرفهاي بهترين بازيکن فوتسال آسيا
بهترين بازيکن فوتسال آسيا گفت: متاسفانه توهين کردن و ناسزا گفتن در سالنهاي فوتسال باب شده و اخيرا حمله به بازيکنان نيز در حال ترويج است.
محمد کشاورز پس از بازي تيمش برابر تيم فوتسال مليحفاري که با تساوي به پايان رسيد، اظهارکرد: شاهد بازي خيلي خوب از هر دو تيم بوديم اما در ارتباط با اتفاقات پس از بازي که تاکنون در جاي ديگري نديده بودم بايد بگويم واقعا جاي تاسف دارد.
وي افزود: دليل توهينهايي که به من و ديگر بازيکنان تيممان شد واقعا نميدانم. تعدادي از افراد که نميتوانم آنها را به مردم خوزستان و هواداران تيم حفاري منتسب کنم، حرفهايي زدند که تنها لايق خودشان بود.
کشاورز از کساني که با نصب پلاکارد انتخاب وي را به عنوان بهترين بازيکن فوتسال آسيا تبريک گفتند، تشکر کرد و گفت: اتفاقات پايان بازي به حدي تلخ بود که من نوشتههاي آن پلاکارد را فراموش کردهام.
بهترين بازيکن فوتسال آسيا تصريحکرد: تمام اهالي ورزش به خصوص فوتسال، من را پس از 10 سال بازي در اين رشته ورزشي ميشناسند اما تاکنون جايي نرفته بودم که کسي به من توهين کرده باشد اما متاسفانه در اين ديدار بدترين ناسزاها و توهينها به من داده شد. اميدوارم کميته انضباطي با اين اتفاق برخورد قاطع کند.
کشاورز درمورد بازي تيمش مقابل مليحفاري ادامهداد: نيمه اول خوب بازي کرديم ولي در شروع نيمه دوم به هيچ عنوان عملکرد خوبي از خود نشان نداديم اما در پنج دقيقه پايان بازي توانستيم توپ و ميدان را در دست بگيريم و بازي را به تساوي برسانيم و حتي قادر بوديم بازي را با برد به پايان برسانيم.
وي تصريحکرد: حريف اصلي ما در ليگ تيم منصوري قرچک است که اميدوارم در بازيهاي باقي مانده و بازي رو در رو با اين تيم، بتوانيم عقبماندگي پيش آمده را جبران کنيم.
منبع :
-
طالبي: ما به خاطر پول اعتراض نکرديم
مدافع تيم ذوبآهن اصفهان گفت: بازي مقابل کريمي برايم افتخار است و اگر او را دريبل زدم، جسارت کردم.
فرشید طالبی پس از تساوی بدون گل برابر پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به شرایطی که ما داشتیم و بحرانی که با آن دست و پنجه نرم میکنیم و با توجه به شکست هفته گذشته پرسپولیس مقابل نفت آبادان نتیجه مساوی در آزادی فوقالعاده بود.
وی ادامه داد: پرسپولیسیها برای جبران شکست هفته گذشته مقابل نفت، به میدان آمده بودند اما بازیکنان ما با تمام تلاش موفق به متوقف کردن این تیم شدند. به تمام بازیکنان تیمم تبریک میگویم.
طالبی در مورد دریبل زدن علی کریمی تاکید کرد: برای من افتخار است که مقابل علی کریمی بازی کنم. علیآقا بزرگ و سرور ماست و اگر او را دریبل زدم جسارت کردم، شرایط بازی اینگونه اقتضا میکرد.
وی در مورد خبر اعتصاب و اعتراض بازیکنان ذوبآهن به مشکلات مالی باشگاه گفت: تصور میکنم برداشت اشتباهی از این موضوع شده است. حرکت ما به خاطر پول نبود و بحث ما فقط پول نیست. میخواستیم به بازیکنان اعتماد و اطمینانی در مورد آینده داده شود.در زمان مدیران عامل سابق هم ۶ ماه حقوق نگرفتیم و نایب قهرمان و سوم ایران شدیم.
طالبی افزود: مسئولان ما میگویند به بنبست قانونی خوردهایم و ما میخواستیم بدانیم برای آینده چه اتفاقی میافتد و تکلیف بازیکنان چه میشود. هرچه داریم از مردم اصفهان و تیم خوب ذوبآهن است.
منبع :
-
صلصالي: داور بايد به کريمي اخطار ميداد
کاپيتان تيم فوتبال ذوب آهن گفت: روي علي کريمي مرتکب خطاي پنالتي نشده و کاپيتان سرخپوشان تمارض کرده است.
محمد صلصالی پس از تساوی بدون گل تیمش مقابل پرسپولیس با بیان این مطلب افزود: هر دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند اما از موقعیت های خود استفاده نکردند، با این شرایط فکر می کنم تساوی نتیجه خوبی برای این بازی باشد.
وی در خصوص برخوردهایی که با علی کریمی داشت، گفت: در دو صحنه ای که با کریمی برخورد کردم به هیچ عنوان مرتکب خطا نشدم و کاپیتان پرسپولیس تمارض کرد. به عقیده من داور حتی می توانست به علی کریمی اخطار بدهند زیرا او تمارض کرده بود.
منبع :
-
خداحافظي دروازهبان ذوبآهن از فوتبال
او به خاطر اجحافي که در حقش شد ديگر قصد بازگشت به فوتبال را ندارد و همچنان معتقد است دوپينگش عمدي نبوده است.
عباس قاسمی دروازهبان سابق تیم ذوبآهن که بر اساس حکم کمیته کنترل دوپینگ به خاطر استفاده از مواد نیروزا با محرومیتی دوساله روبرو شد از صحنه ورزش خداحافظی کرده است. قاسمی این روزها در دسترس نیست و حتی تلفن همراهش را هم واگذار کرده است.
منبع :