کسی نیست جواب بده ؟ اگه کسی انگلیسیش خوبه این سایتو بخونه بگه chemistry باید چطوری بشه که بالا بره یا یک بازیکن چطوری پیشرفت میکنه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی نیست جواب بده ؟ اگه کسی انگلیسیش خوبه این سایتو بخونه بگه chemistry باید چطوری بشه که بالا بره یا یک بازیکن چطوری پیشرفت میکنه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط javad.izanlo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شرمنده بابات تاخیر تو پاسخگویی
chemistry که مربوط به قدرت بازیکناست.هرچی قدرت بازیکناتون بالا باشه اینم بالاتر میره
پیشرفت بازیکن هم فکر میکنم با کارت هایی که برای بازیکن استفاده میکنین پیشرفت میکنن
من برگشتم :nishkhand:
چه خبرا ؟
از بعد از پایان ماه رمضان تا دیروز اینترنت من خراب بود!!! همون دیروز خیلی سریع اومدم اوریجین دیدم آپدیت میخواد.آپدیتش کردم، اومدم fifa world بازی کنم دیدم اونم آپدیت میخواد :|
الانم هر کاری میکنم آپدیت نمیکنه ارور میده! حالا خدا میدونه چقد باید بزنم رو آپدیت تا بالاتره آپدیتش کنه :|
داداش واسه منم آپدیت نمیشد تا اینکه بازیو repair کردم و خودش خود به خود آپدیت شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیشب یهو یادم اومد گفته بودی ریپیر کنم بازیو. همین که وارد اوریجین شدم دیدم اون پایین نوشته resuming update !!! رفتم ببینم قضیه چیه ! تا خود به خود بدون اینکه من خبردار بشم 51 درصدشو دانلود کرده بوده قبلا !نقل قول:
نوشته اصلی توسط aria2015 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه گذاشتم تموم بشه و آخر سر هم یه ریپیر کردم و وارد بازی شد بالاخره :ahaaaaaa:
اولین کاری هم که کردم این بود که رفتم یه پک 7500 تایی خریدم توش مامادو ساخو بود دفاع قدرت 81 :haaa:
پس از مدت هاااااااا دوری از میادین ki:: امروز تونستیم یه نیمچه بازی با آریا جان انجام بدیم !
حالا بماند که همون حمله اولی دقیقه 4 گل خوردم ki:: ولی در کل واسه اولین بازی برای من خوب بود!
دلیل اینکه گفتم نیمچه بازی اینه که با شروع نیمه دوم سرور بازی مشکل پیدا کرد و از بازی خارج شدیم متاسفانه :|
بعدشم دیگه هر کاری کردیم نشد بازی کنیم! دوستانی که میان اینجا منو اد کنن تا یه موقعی اگه شد بازی بزنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط javad.izanlo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز مربوط به قدرت یا دوام بازیکن هستش
با سلام
فایل های بکاپ بازی همراه با آخرین آپدیت در سرو جدید به پست اول اضافه شد
دوستان سلام اینم ای دی منه abi-anariha خواهشا ادد کنید تنکس