پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
وضعیت من تو گروهم تو جام قهرمانان!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این تیم سومیه رو میبینین؟
خیلی سگ جون هر کاری کردم نتونستم ببرمش! قدرتش 71 هست و منم 62.5
بازی برگشت دقیقه 90 گل خوردم ازش 3-2 باختم :|
بازی آخرم با تیم دومه.فقط نباید ببازم، با مساویم صعودم قطعیه.سعی میکنم ببرمش:hooora2:
واسه شما هم همگروهیاتون اکثرا اهل ترکیه و اندونزی هستن؟ لامصبا نمیدونم چرا اینجورین اینا همشون ریختن تو بازی کل بازی رو قرق کردن.فکر کنم تو کشورشون تبلیغ میکنن هر شهروند کشور باید یه اکانت تاپ الون داشته باشه و با قهرمانی در جام ها بهشون یارانه میدیم :nishkhand: خداییش شورشو دیگه دراوردن.از یه لیگ 14 تیمی 10 تاش میبینی از ترکیه هستن یا اندونزی.اونوقت کشورهای بزرگی مثل آمریکا و کانادا و روسیه خیلی شرکت کننده های کمی دارن.با اینکه خیلی راحت میتونن توکن بخرن و قوی بشن.حداقل اگر میبینیم تیم های ایرانی کم هستن میتونیم بگیم به خاطر تحریم ها حق دارن که نیان اصلا سمت بازی چون میدونن درآینده وقتی به تیم های توکن خر بخورن شانس کمی برای صعود دارن و مثل ما انگیزه ندارن.و به جاش میرن سمت بازی هایی مثل رد کاپ و مسترکاپ و بازی های دیگه ایرانی که میتونن راحت سکه بخرن و تیم رو قوی کنن.
ولی این ترکیه ای ها دیگه شورش رو دراوردن.بعید میدونم کسی اهل ترکیه باشه و توی تاپ الون تیم نداشته باشه
داداش مثه،اینکه دل پری از ترکیه ای ها،و اندونزیایی ها داری :evaa:
من اندونزیایی زیاد نمیبینم.ولی ترکی ها بیشتر.کلا آلمانیا خیلی زیادن واسه من!
امروز با تیمی بازی داشتم که فک کنم ۴ ام بود من سوم بودم.بعد رفتم نگاه قدرتش کردم گفتم یا ابوالفضل! ۷۳ قدرتش بود.هیچی دیگه ترکیب دفاعی چیدم در حد بنز! :دی یه مساوی ازش گرفتم.بعد حواسم نبود بازی لیگ قهرمانان هم دارم.گرفتم خوابیدم بیدار شدم دیدم بازیم تموم شده. تا با همون تاکتیک خیلی دفاعی بازی کردم جلو یه تیم هم قدرت.اونم مساوی شد و تو جدول من،دوم شدم.حیف شد
بعضی وقتا دوم شدن به نفع آدم میشه.چون تیم دوم به تیم اول گروه قبلی یا بعدی خودت میخوری که احتمال داره اون تیم اول از تیم دوم گروه خودش ضعیف تر باشه.مثلا الان من تو گروهم اول شدم ولی کاش دوم میشدم.چون الان به تیم دوم گروه A میخورم که از تیم اولش چند واحد قویتره.نمیدونم چطوردوم شده.:nishkhand:
لطفا یکی در مورد نحوه توکن خریدن بوسیله دانلود توضیح بده و اینکه آیا در روز بیش از یک بار امکانش هست یا نه؟
سلام، من تاحالا با دانلود توکن نگرفتم ، بچه ها یه بازیکن خریدم همه قدرتاش عالیه ، سنش 18 ، پست بازیش هافبک دفاعی و دفاع وسطه ، چندتا بازی که واسم کرده نمرات 5 یا 6 میگیره ، چرا؟ باید بفروشپش فک کنم ، نه؟
یکی دیگه هم فصل قبل چقدر پول و توکن دادم واسش ، گند زده بود به تیم ، آخر فروختمش ، دوس ندارم اینو بفروشم ، اما با این بازیش داره مجبورم میکنه، واسه چی این مدلی بازی میکنه؟
سلام دادا
من هم دارم بازی میکنم ولی چه بازی کردنی از باخت دیگه خسته شدم
راستی یه سوال
این جریان کم شدن ستاره بعد از هر فصل یعنمی چی؟؟؟؟؟؟
از تجربیاتت بگو
از کم اوردن token
بوس بای
قدرت حریف ها را کجا میتوان دید؟ضمنا من دو بار تونستم با دانلود برنامه ها در مجموع 3 توکن بگیرم ولی دیگه نتونستم،با تجربه ها برن امتحان کنن ببینند چیزی عایدمان میشود