پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2013/14
آلکساندر بوتنر مدعی شد که باشگاه منچستریونایتد تمایل دارد تا به این بازیکن قرارداد جدیدی بدهد و تاکید کرد که دیوید مویز, سرمربی تیم تمایل دارد تا او در الدترافورد بماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - مویز در طول تابستان تلاش می کرد تا مدافع چپ جدیدی به خدمت بگیرد و پیشنهادهای این تیم برای خرید لیتون بینز در روزهای آخر نقل و انتقالات هم رد شد و آنها نتوانستند در روز آخر نقل و انتقالات فابیو کونترائو را به طور قرضی از رئال مادرید به خدمت بگیرند.
مدیر برنامه های بوتنر از دیوید مویز به دلیل اینکه مانع انتقال موکلش به بشیکتاش شده بود, انتقاد کرد, اما خود این بازیکن می گوید مویز به او اطمینان داده است که در نقشه های این مربی جا دارد.
بوتنر به د تلگراف گفت: باشگاه اکنون می خواهد با من درباره قرارداد جدیدی مذاکره کند. این حرکت باشگاه نشان دهنده قدردانی بسیار باشگاه است. سال گذشته من فصل خوبی پشت سر گذاشتم و باشگاه این عملکرد را دیده است.
بوتنر پس از اینکه با مبلغ ۳/۸ میلیون پوند از ویتسه به یونایتد آمد, در چهار بازی در لیگ برتر برای این تیم به میدان رفت. سرآلکس فرگوسن این بازیکن را خرید اما این بازیکن معتقد است که زیر نظر جانشین مربی اسکاتلندی یونایتد, دیوید مویز می تواند برای شیاطین سرخ به میدان رود.
او افزود: چهارشنبه گذشته, من جلسه خوبی با مربی, دیوید مویز داشتم. او به من گفت که من به اندازه کافی امسال در منچستریونایتد بازی خواهم کرد. او مطمئنا نمی خواست من از باشگاه بروم. او معتقد است من بازیکن یونایتد هستم.
بوتنر می خواست تا با انتقال قرضی به تیم دیگر بتواند خودش را در تیم لویز فن گال در ترکیب تیم ملی هلند جا کند. او در این باره می گوید: ناراحت کننده است که این اتفاق نیافتاد. با نگاهی که من به جام جهانی آینده در برزیل دارم, من می خواستم در بازی ها به میدان بروم.
دنی ولبک ستاره ی یونایتدی بازی های ملی دیشب بود. بازیکنی که در دیدار مقابل مولداوی 2 گل به ثمر رساند و باعث شد انگلیس با نتیجه ی 4 بر 0 به پیروزی برسد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]در بازی های دیگر، نانی و جانی اوانز مقابل هم قرار گرفته بودند و برنده ی نهایی نانی، بازیکن پرتغالی یونایتد بود که همراه تیمش و با هنرنمایی کریس رونالدو توانست ایرلند را با نتیجه ی پر گل 4 بر 2 شکست دهد. جانی اوانز در به ثمر رسیدن یکی از گل های ایرلند موثر بود و پاس گلی برای وارد فرستاد.
مارونه فلینی نیز توانست با تیمش، بلژیک، به پیروزی 2 بر 0 برسد. وی در دقیقه 68 تعویض شد.
فرانسه در حالی که پاتریس اورا را در ترکیب داشت مقابل گرجستان، در دیداری بدون گل به یک کلین شیت رسید.
رابین ون پرسی دیگر ستاره ی یونایتد مقابل استونی قرار گرفته بود و علاوه بر به ثمر رساندن یک گل از روی نقطه ی پنالتی، پاس گلی برای آرین روبن نیز فراهم کرد. در نهایت دو تیم به نتیجه ی تساوی 2 بر 2 رضایت دادند.
شینجی کاگاوا نیز در دیداری که تیمش ژاپن در یک بازی دوستانه به نتیجه ی 3 بر 0 مقابل گوآتمالا رسید، در گل دوم موثر واقع شد و پاس گلی برای کاشیوا ریسول فرستاد.
ستاره جوان بلژیکی یونایتد که در تور پیش فصل تیم با عملکرد درخشانش مویز را تحت تاثیر قرار داد, اکنون احتمال دارد برای کسب تجربه و فرصت بازی بیشتر به تیم دسته اولی بلکبرن راورز منتقل شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - باشگاه دسته اولی بلکبرن راورز ستاره بااستعاداد جوان منچستریونایتد, عدنان یانوزای را به طور قرضی می خواهد.
این وینگر بلژیکی که ۱۸ سال دارد, در طول تور پیش فصل منچستریونایتد, پس از آمدن از تیم رزروها به تیم اصلی با عملکرد چشمگیری که داشت, مربی اسکاتلندی جدید یونایتد, دیوید مویز را تحت تاثیر قرار داد.
احتمال می رود, باشگاه منچستریونایتد برای ادامه پیشرفت این بازیکن و کسب تجربه حضور متوالی در ترکیب اصلی, این بازیکن را به تیمی قرض بدهد.
مدیر اجرایی باشگاه بلکبرن, درک شاوو امیدوار است دوستی قدیمی او با مویز باعث به نتیجه رسیدن این انتقال شود.
اخیرا جدالی بین دو کشور بلژیک و آلبانی شکل گرفته بر سر اینکه یانوزای برای یکی از این دو تیم بازی کند, احتمال دارد این بازیکن هم تیمی گلزن برتر, جوردون رودز شود.
باشگاه بلکبرن همچنین به دلیل ارزان بودن این قرارداد, تمایل زیادی برای نهایی شدن این انتقال دارد تا چند بازیکن تیم را نیز که مورد نیاز باشگاه نیست, از تیم خارج کنند.
سرمربی منچستریونایتد چند هفته ای , مربی دروازه بان های خود, کریس وودز را در اختیار نخواهد داشت, زیرا این مربی باتجربه مجبور به عمل کمر شده است.
بازیکن سابق شفیلد ونزدی و دروازه بان تیم ملی انگلستان, وودز از زمانی که مویز یک دهه قبل به اورتون آمد, با مشکل دیسک کمر روبرو بوده است.
گزارش شده است باشگاه منچستریونایتد قصد دارد قرارداد وین رونی را برای مدت طولانی تمدید کند.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - تلگراف مدعی شده است که به وین رونی قرارداد جدیدی پیشنهاد خواهد شد تا برای مدت طولانی در الدترافورد بماند, شاید تا زمانی که او اعلام بازنشستگی کند. قرارداد کنونی رونی در سال ۲۰۱۵ به اتمام می رسد, زمانی که او ۳۰ سالش شده باشد, اما باشگاه تمایل دارد تا این بازیکن تیم ملی انگلستان را بیشتر از این مدت در اختیار داشته باشد.
این گزارش در حالی منتشر شده است که در طول تابستان مکررا خبرهایی از جدایی رونی از باشگاه منچستریونایتد شنیده می شد و باشگاه هایی همچون چلسی و پاریسن ژرمن به دنبال امضای قرارداد با او بودند. ین شایعات پس از جدایی سرآلکس فرگوسن شدت گرفت و تا پایان مهلت نقل و انتقالات نیز ادامه داشت.
آخرین باری که رونی قرارداد خود را با یونایتد تمدید کرده بود پس از به وقوع پیوستن همچین شرایطی بود. در سال ۲۰۱۰ نیز خبرهایی از جدایی این بازیکن منتشر می شد اما در نهایت او در همان سال قرارداد خود را با منچستریونایتد تمدید کرد و در مصاحبه ای نیز گفت که تصمیم به جدا شدن از یونایتد اشتباه بوده است و دیگر چنین تصمیمی نخواهد گرفت.
در صورتی که وین رونی قرارداد خود را با باشگاه منچستریونایتد تمدید کند, به احتمال زیاد می تواند رکورد برترین گلزن باشگاه را که اکنون در اختیار سر بابی چارلتون می باشد, از آن خود کند.
باشگاه منچستریونایتد جند روز پیش قرارداد لویز نانی وینگر پرتغالی تیم را به مدت ۵ سال دیگر تمدید کرد. به نظر می رسد قرارداد جدیدی نیز که یونایتد قصد دارد به رونی پیشنهاد دهد, ۵ ساله می باشد.
دیوید مویز نام ۱۳ بازیکن بریتانیایی را در ترکیب ارسالی برای اتحادیه فوتبال انگلستان در فصل ۲۰۱۳/۱۴ آورده است.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - سرمربی منچستریونایتد, دیوید مویز, ترکیب کامل خود برای استفاده در فصل جاری لیگ برتر را اعلام کرد.
تنها نامی که حضور او به نظر کمی تعجب برانگیز می باشد, بازیکن مصدوم یونایتد درن فلتچر می باشد که مدت ها است به دلیل بیماری التهاب روده نتوانسته است در بازی برای یونایتد به میدان رود.
با این حال, بودن نام فلتچر در این لیست نشان می دهد, احتمال دارد این بازیکن در مقطعی از فصل جاری برای یونایتد به میدان رود.
خرید تازه منچستریونایتد, بازیکن اروگوئه ای گیلرمو وارلا در این لیست حضور ندارد و به نظر می رسد به احتمال زیاد این بازیکن به طور قرضی به تیم دیگری برود تا تجربه حضور در میدان را کسب کند.
ترکیب کامل منچستریونایتد برای فصل ۲۰۱۳/۱۴:
دیوید دخیا کوئینتانا
لویز اندرسون دآبرو اولیویرا
بنجامین پل آموس
مایکل کریک
توماس ویلیام کلورلی
آندرس روزنکرانتز لیندگارد
خاویر هرناندز بالکازار
جوناتان گرانت اوانز
پاتریس لتر اورا
ریو گاوین فردیناند
رایان جوزف گیگز
لویز کارلوس آلمیدا دکونها
کریستوفر اسمالینگ
لویز آنتونیو والنسیا موسکوئرا
وین مارک رونی
نمانیا ویدیچ
دنیل ولبک
اشلی سیمون یانگ
رابین فان پرسی
شینجی کاگاوا
رافائل پریرا داسیلوا
فابیو پریرا داسیلوا
آلکساندر بوتنر
درن بار فلتچر
ماروان, فلاینی
به گزارش دیلی میل, باشگاه منچستریونایتد برای امضا قرارداد جدیدی با شرکت نایکی در حال مذاکره می باشد.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - مدیر اجرایی منچستریونایتد, اد وودوارد پس از پشت سر گذاشتن فصل پرفراز و نشیب نقل و انتقالات, شاید در آستانه نهایی کردن بزرگترین قراردادی است که در طول عمرش مسئول آن بوده است. شیاطین سرخ هم اکنون در حال مذاکره با شرکت پوشاک ورزشی نایکی برای تمدید قرارداد همکاری برای تهیه لباس تیم می باشد, دیلی میل گزارش کرده است که قهرمان لیگ برتر احتمالا قراردادی به ارزش ۱ میلیارد پوند با نایکی امضا خواهد کرد.
در حالی که به نظر می رسد تنها تشریفات اداری این قرارداد باقی مانده است, قرارداد قبلی این شرکت آمریکایی با یونایتد ۱۳ سال بوده است, تعهد طولانی مدت این دو موسسه به یکدیگر, باعث منعقد شدن یکی از بزرگترین قراردادها در تاریخ دنیای فوتبال شده است. گزارش شده بود که یونایتد قبل از این مذاکراتی ۶ ماهه در این باره برگزار کرده بود اما تاخییر در عقد قرارداد این بار به سود وودوارد بوده است و شرکت هایی همچون آدیداس و پوما در تلاش برای جلب رضایت باشگاه هستند.
وودوارد تجربه بی نظیری در مذاکرات بر سر قراردادهای تجاری دارد, او قبل از انتصاب به جای دیوید جیل, در پست فعالیت های بازرگانی و اسپانسرشیب باشگاه کار می کرد. در طول دورانی که او متصدی بخش بازرگانی باشگاه بود, بیش از هر زمان دیگری, درآمد تبلیغاتی باشگاه را در طول ۷ سال به دو برابر رقم قبلی رساند.
نایکی یکی از اصلی ترین همکارهای یونایتد در بازار جهانی برای گسترش وجهه این باشگاه می باشد و قرارداد فعلی یونایتد که تا پایان فصل آینده اعتبار دارد با رقم ۳۰۳ میلیون پوند به امضا رسیده است.
مسئولان یونایتد باید هرچه سریعتر در این باره تصمیم بگیرند چون در صورت عقد قرارداد با هر شرکتی, آن شرمت برای تولید و عرضه پیراهن های جدید نیازمند ۱۸ ماه وقت است. در صورتی که نایکی با باشگاه یونایتد به توافق برسد و مدت زمان این قرارداد نیز همانند قرارداد قبلی طولانی باشد, احتمال می رود رقم این قرارداد به ۱ میلیارد پوند برسد.
سخنگوی نایکی درباره همکاری با یونایتد گفت: ما همکاری بی نظیری با منچستریونایتد داریم و هنوز با آنها در صحبت هستیم.
فیل جونز به دیلی استار ساندی گفت که معتقد است دیوید مویز کارها را از آنجایی که سرآلکس فرگوسن در منچستریونایتد رها کرده ادامه می دهد.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - این مدافع انگلیسی گفت, سرمربی جدید یونایتد تلاش می کند تا بیشتر تیم به پاسکاری بپردازد اما آنها تغییر بسیار کمی نسبت به زمانی که سرآلکس فرگوسن بود, داشته اند.
تنها خرید بزرگ مویز, ماروان فلاینی بوده است و این مربی از تاکتیک و بازیکنانی مشابه به زمان فرگوسن که در فصل گذشته به میدان می رفتند, استفاده می کند.
جونز گفت: اگر صادقانه بگویم, من فکر نمی کنم تغییر زیادی صورت گرفته باشد. او تنها میزان بسیار کمی به تمرینات تیم چیزهایی افزوده است و با چیزهایی که از بازیکنان می خواهد تاثیر خود را گذاشته است — شاید ما کمی بیشتر به پاسکاری می پردازیم.
“اما تنها نظر او در بازی اجرا می شود و من فکر می کنم این دیدگاه او به خوبی جواب داده است. علاوه بر این مسئله, تغییر بزرگ چندانی صورت نگرفته است.”
“دیوید سرمربی بسیار با اشتیاقی است و او می خواهد دستاوردهای بزرگی برای باشگاه کسب کند. خوشبختانه, بازیکنان می توانند به او کمک کنند تا او به این هدف دست یابد.”
جونز همچنین درباره وین رونی و نقش مهم این بازیکن گفت: من فکر می کنم او بی نظیر است. او رهبری بزرگ در زمین بازی است. وین بازیکن بزرگی برای منچستریونایتد است و همیشه خواهد بود. او بازیکنی با استعدادی خاص است.
جونز اخیرا در تمرینات به طور تصادفی باعث صدمه دیدن وین رونی شده بود و این بازیکن به بازی حساس با لیورپول نرسید, خود فیل جونز نیز در بازی با لیورپول دچار مصدومیت قوزک پا شد و به همراه رونی بازی های ساس تیم ملی برابر مولداوی و اکراین را از دست دادند.
حمایت مروان فلینی از تیمش برای کسب جام
مروان فلینی بر این باور است که تیم منچستر یونایتد توانایی حفظ جام لیگ برتر را داراست.
مروان فلینی در گفتگو با PA Sport، در این باره اذعان داشت:" هر سال برای تیمهای بزرگ دشوار است، اما من فکر میکنم تیم منچستر یونایتد کیفیت قهرمانای را داراست، بنابراین مشتاقانه در انتظار آن هستنم. چیزی که اهمیت دارند، بازی کردن زیاد برای تیم منچستر یونایتد و فتح جامهایی با این تیم است".
مروان فلینی احساس میکند که به سرعت به زندگی در تیم جدیدش وقف پیدا خواهد کرد، اما معتقد است که با نبردی در تیم رو به روست. انتخابهای دیوید مویس در مرکز خط میانی، مایکل کریک و تام کلورلی هستند، درحالی که اولیویرا اندرسون، فیل جونز و رایان گیگز نیز گزینه های دیگری به سرمربی ارائه میکنند.
وی در ادامه افزود:" این یک گام بزرگ برای من است، اما من 5 سال در لیگ برتر انگلستان بازی کرده ام و بازیکنان را میشناسم، پس نمیتوانم فکر کنم که با این انتقال مشکلی دارم. من با بازیکنان بزرگی بازی میکنم، پس برای جایگاهی در تیم نیاز دارم سخت کار کنم. من بازی در برابر تیم لیورپول را نگاه میکردم و تیم منچستر یونایتد در نیمه دوم بازی بسیار خوبی انجام داد و موقعیتهای بسیاری را خلق کرد اما نتوانست گلی به ثمر برساند، فوتبال همین است".
هافبک ملی پوش بلژیکی که از خاتمه پیدا کردن پروسه انتقال خود در تابستان خوشحال بود، در خاتمه اظهار داشت:" هنگامی که من با تیم اورتون فصل را شروع کردم، در انتظار این انتقال بودم، بنابراین این پایان خوشحال کننده بود. من در روز دوشنبه مقداری عصبی بودم، اما در پایان من منتقل و در ادامه موفق به کسب پیروزی با تیم ملی بلژیک شدم، بنابراین خوشحالم".
استیو راند : مویز و فلاینی در یونایتد موفق میشوند
استیو راند دستیار 42 ساله دیوید مویز به Manchester Evenning News میگوید :"من مطمئنم که مارونه فلاینی به سرعت در تیم جا میفتد و نقش مهمی در موفقیت های اینده یونایتد خواهد شد ."
راند زمانیکه در تیم های میدلزبورو و نیوکاسل دستیار بود بازی فلاینی در تیم استاندارد لیژ را زیر نظر داشت و زمانیکه به مویز در اورتون پیوست متوجه شد که هافبک بلژیکی یکی از اهداف سرمربی اورتون است و بعد از مدتی هم این بازیکن را به گودیسون پارک بردند .
" من بازی فلاینی را نگاه میکردم چون خیلی از باشگاه ها او را که ان موقع بازیکن بسیار جوانی بود زیر نظر داشتند . من بازی های او در بازی های تیم ملی جوانان بلژیک دنبال میکردم و وقتیکه به اورتون رفتم او با استاندارد لیژ جلوی لیورپول بازی کرد که واقعا در ان شب نمایش خوبی داشت . در ان زمان وی گزینه اول دیوید بود .
من بعد ان بازی پیش دیوید رفتم و گزارشی که از بازی فلاینی تهیه کرده بودم که بسیار مثبت بود را بهش دادم و بعد چند مدت مارونه بازیکن ما شده بود . فلاینی در ان زمان یک مقدار خام و بی تجربه بود اما ویژگی هایی داشت که ما بهش احتیاج داشتیم. در 5 سال حضورش در اورتون خودش را به عنوان یکی از بهترین هافبک های لیگ تثبیت کرد . او گلزن خوبیست و قدرت بدنی بالایی دارد و در جنگ های میانه میدان اغلب پیروز است .
وقتی دیوید به یونایتد امد به ترکیب تیم نگاه کرد متوجه شد که یکی بازیکنانی که باید به ترکیب اضافه کنیم کسیست که قدرت بدنی بالا داشته باشد تا به ما جنگندگی و قدرت لازم را در میانه میدان بدهد و به بقیه بازیکنان میانه میدان اجازه بدهد تا ازادانه تر بازیشان را بکنند . این نکته در کنار امار گلزنی بالا باعث شد که دیوید تصمیم بگیرد فلاینی میتواند خرید خوبی برای یونایتد باشد.
وقتی هر روز با مارونه کار کنید میبینید که تکنیک بسیار خوبی هم دارد . در استپ سینه فکر کنم یکی از برترین های جهان است ، شما میتونید توپ را از هر جایی برایش بفرستید و او ان را کنترل میکند و بقیه بازیکنا را وارد جریان بازی میکند .
فلاینی جنگنده هست و تکل هم زیاد میزند و در عین حال امادگی جسمانی بسیار خوبی هم دارد. وی همیشه جزو کسانیست که بالاترین امار دوندگی در بازی را دارند . تقریبابه طور ثابت در هر بازی بیشتر از 12 کیلیومتر میدود . او واقعا میتواند بدود .
او خیلی بیشتر از ان چیزی که ادعا میشود فوتبالیست بهتریست و قدرت پاسوری خوبی هم دارد .
به اندازه مایکل کریک پاسور خوبی نیست و نمیتواند مثل او پاس های بلند را بدهد اما قدرت نگه داشتن توپش و پاس های کوتاهش بسیار خوب هست .
وقتی میخواهید یک ترکیب خوب بسازید نمیخواهید که تمام بازیکنانتان یکسان باشند. شما گزینه های متفاوت میخواهید . در بعضی بازی ها کریک و کلورلی ممکن است در میانه قرار گیرند و شاید در بعضی مواقع کریک و فلاینی و حتی فلاینی و اندرسون درکنار هم بازی کنند . حضور فلانیی به مربی گزینه هایی میدهد که قبلا نداشت . مارونه مدت ها بود که دنبال همچین پیشرفتی بود و بزودی با حرفه ای گری که اینجا وجود دارد در تیم جا میفتد و از پس چالش پیش رویش بر میاید .
او توانایی زدن 10 تا 15 گل را دارد و این امار خوبی برای هافبک است . او میتواند در جلوی دفاع بازی کند ، میتواند هافبک باکس تو باکس باشد و حتی توانایی بازی در پشت شماره 10 را هم دارد .
بدون هیچ شکی دیوید برای این شغل اماده بود . من 5 سال در اورتون دستیارش بودم و او هر روز من را تحت تاثیر قرار میداد . او هر روز 100 درصد توانش را میگذارد و واقعا روحیه کاری فوق العاده ای دارد . او همچنین انگیزه بالایی برای کسب موفقیت دارد . من واقعا باور دارم که وی در اینجا موفق خواهد شد .
حالا که در این باشگاه و محیط قرار دارد میتونم بفهمم که چرا سر الکس و هیئت مدیره دیوید را گزینه مناسب برای این پست دانستند . ان ها میخواستند همان روند موفق سابق ، روحیه کاری ، جو خوب و توجه به اساس بنیادی باشگاه ادامه پیدا کند . این برای ان ها بسیار مهم بود و من حالا این را با حضور در محیط درک میکنم . مویز و منچستر یونایتد برای یکدیگر ساخته شده اند .
دیوید از همان روز اولی که دیدمش من را تحت تاثیر قرار داد . یکسال از حضورم در نیوکاسل گذشته بود که دیوید باهام تماس گرفت و گفت که میخواهد من را ببینید چون بدنبال یک دستیار اول است و من گزینه اولش هستم .
از همان دقیقه نخست میدانستم که میخواهم باهاش کار کنم . در ان موقع من شک هایی در رابطه با حرفه ام داشتم و داشتم فک میکردم که شاید زمانش است که خودم سرمربی شوم . اما بعد از 5 دقیقه صحبت با دیوید میدانستم که باید باهاش کار کنم .
او فرد فوق العاده ایست و بسیار صادق و درستکار هست . او واقعا به فوتبال علاقه دارد و اطلاعات زیادی هم دارد و میدانم که در یونایتد موفق خواهد شد . "
گیگز می خواهد حضوری موثر برای تیم داشته باشد
رایان گیگز از تعطیلی لیگ جزیره در مدت برگزاری بازی های ملی برای استراحت دادن به بدن و ذهنش استفاده می کند. وی که این فصل علاوه بر بازی کردن، دستیار اول مویس نیز می باشد با قرار گیری اش در ترکیب یونایتد در بازی مقابل لیورپول، آن هم از ابتدای بازی، خیلی ها را سورپرایز کرد. در حالی که وی ماه نوامبر امسال 40 ساله می شود، هنوز هم نشانه ای از کاهش سرعت در بازیش دیده نمی شود.
گیگزی که قبل تر متقاعد شده بود در جواب به مویس برای مربی گری یونایتد تصمیم درستی گرفته است، می گوید:" مطمئنم با گذشت زمان اوضاع تغییر می کند. من می خواهم این فصل با بازی کردن به تیم کمک کنم و موثر واقع شوم.
می دانم چقدر مهم است که زمان بازی کردن، بر روی بازی ها تاثیر می گذارم. این تاثیرگذاری را به عنوان یک مربی و کمک کردن به دیگر بازیکنان در موقعیت های مختلف فصل نیز متوجه می شوم."