بابا من هستم :nishkhand:نقل قول:
سینا بود
خیر سرم رفته بودم مسافرت شانس اوردم زنده برگشتم از الان دیگه انلاین میشم
کلا همه چیز خود جوش اتفاق افتاد :nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا من هستم :nishkhand:نقل قول:
سینا بود
خیر سرم رفته بودم مسافرت شانس اوردم زنده برگشتم از الان دیگه انلاین میشم
کلا همه چیز خود جوش اتفاق افتاد :nishkhand:
خوب شد ما زود به دنیا اومدیم این درسها چیه اومدهki::نقل قول:
من موندم وقتی شما درس جغرافیا رو گذاشتید دیگه گیلان شناسی رو برای چی گذاشتید
سلام به همه..
آقا همه هستن منتهاش یه خط در میون و ناپیوسته...
عمو تو سربازی نرو دلم سوخت...نقل قول:
اونم تو هوای گرم با کتو شلوار[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سربازی بری تو اندیمشک و زابل میفهمی گرما چیه
البته فک کنم برا شما ها سربازی هم کنسل بشه دیگه....
با چه روحیه ای این میخواد بره مدرسه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
اخییییی فردا باید بریم مدرسه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که هیچیم اماده نیست...هنوز لباسام رو نشستم...دکمه های مانتوم رو ندوختم...کتابام هم جلد نگرفتم...کیفم رو نشستم هنوز....حوصلم هم نمیشه برم تو این مغازه های شلوغ پلوغ لوازم تحریر بخرم :| [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرحال باش اینا چیه ،کلا همیشه حرفات به شیرازیها میخوره lol:-
ولشون کن اینا میرن رشته هایی مثه بافت قالی و اینا که ریاضی ندارهki::نقل قول:
من موندم شما که از دروس دبیرستان اینجوری با نفرت یاد می کنید برین دانشگاه میخواین چی بگین ...
دختر عموم امسال کنکور داده رفته یه شهر دیگه ثبت نام و انتخاب واحد کرده اون وقت میگم اسم دانشگاهتون چیه میگه نمیدونم :|
رفتم سایت سنجش دفترچه رو دیدم میبینم روزانه اس:|
حتی پیام نور هم قبول نشده روزانه آورده،اینا کنکور نیست
کنکور دیگه غول نیست..
والا...
بچه ها ظریب درس ها توی دوم دبیرستان چنده مثه اول 6 یا کم ترهdallliii
می گن معلم ورزش پارسال ما شده معاون خیلی معلم گلی بود:bia baghalam:
خدا کنه امسال معلم ها سگ نباشن (بلانسبت بعضی معلم ها):ey babaaa:
:jeddiiiii:
ترم دوم که همه ضریب شیش هستن. ولی ترم اول ضریب ها فرق دارن. فیزیک و دینی فک کنم ضریب 3 باشن. ریاضی ضریب 4نقل قول:
نوشته اصلی توسط samanpes [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم از اولین پست کمپ تو پاییز
شروع دوران نحس زندگی بر شما دوستان مبارک shikam::-
نه تو عاشق نیستی ! اگه عاشق بودی میومدی :luuugh: برو گمشو shikam::- حالا ایشالا من میام اصفهان ، تو 7 کیلومتر بیا تا ببینمت :evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گیلان شناسی ؟!!!!!!!!! :luuugh:shikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط samanpes [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که هنوز کتابم ندارم shikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زدی تو خال :sigarii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سیر نزولی دروس من ، از دوران دبیرستان شروع شد:evaa:
تو راهنمایی شاگرد اول مدرسه بودم:luuugh:
اومدم دبیرستان پسترفت شدیدی رو داشتم shikam::-
و الانم دانشگاه همش با 10 قبول میشم:luuugh:
خدا آخر عاقبت ما رو ختم به خیر کنهom::
شیراز رو خوب اومدی :evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولین روز هم تمام شد.
دبیر فیزیکمون درس میداد روز اولی :rooz:
اون مدرسه ای که عبدل راهنمایی میرفت معلوم نیست چه نابغه هایی داشته که عبدل بینشون شاگرد اول بوده:flowerysmile::nishkhand:dallliii:danc:lol :-
سلام :|:nishkhand:
خدایی روزه اول مدرسه تا یاد دارم معلمامون درس نمیدادن هااااااااااااااا...شانس ما امروز از زنگ اول که معلم اومد سر کلاسمون گفت سلام و شروع کرد به درس دادن :|
معلم حسابانمون که اصلا حضور و غیاب هم نکرد...فقط درس میداد :| تازه زنگ خورد پنج دقه از زنگ هم نگرمون داشت:nishkhand::chi migi: الان باید برم دفتر بخرم بشینم ده صفحه ، ده صفحه پاک نویس کنم:luuugh:crying::-
بعدشم بشینم کتابای فردام رو جلد بگیرم:shame:
اون ته مه ها یه رگ شیرازی دارم احتمالا:luuugh:نقل قول:
با چه روحیه ای این میخواد بره مدرسهentezar::
سرحال باش اینا چیه ،کلا همیشه حرفات به شیرازیها میخوره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
ولشون کن اینا میرن رشته هایی مثه بافت قالی و اینا که ریاضی نداره
منم تایید میکنم :nishkhand:نقل قول:
من موندم شما که از دروس دبیرستان اینجوری با نفرت یاد می کنید برین دانشگاه میخواین چی بگین ...
فقط ریاضی و فیزیک رو دوست دارم توی درسا...حلا حسابان رو تازه امروز درس دادن نمیدونم چی به چیه هنوز:eee:
شیوا این حسابان درس عجیبیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر سخت میاد ولی آخر فصل میگی هیچیم نداشت
فصل اول موضوع زیاد داره. تابع راحته بعضی جاهاش. مثلثات هم سختیای خودشو داره. مشتق هم حفظیه همش
امروز من که راحت بودم استادمون سرماخورده بود و داشت جان به جان آفرین می داد کلاس رو کنسل کرد:nishkhand:ki::
حسابان راحته فقط باید حد و مشتق رو کاملا یاد بگیری تا سال آینده دچار مشکل نشی
هه هه هه ... مدارس شروع شد ... البته دیروز ... :eee:
یادش بخیر دوران دبیرستان به قول مهدی درس نمیخوندیم نمره بالا میگرفتیم ... ولی الآن تو دانشگاه 10 میگیری اعتراض میزنی به جای این که بشه 11 میشه 9.99 ... :evaa:om:::aaaa:
ما که فعلا تعطیلیم نشستیم بیکار ... بد به حال شما دانشجوهایی که از الآن شروع کردین رفتین دانشگاه ... :luuugh:
الکی میگن از اوایل مهر شروع میشه ... 20 مهر برین سر کلاسا ... منبع آشنا بم خبر داد ... :babaa: :yes: :ohum:
بعد از یه غیبت دیگه اومدن یه سری بزنم دیدم یه پیامم ندارم نامردا یه پیام بدین خو از شارژتون که کم نمیشه حالی احوالی بپرسین ... :soal:
انجمن که سوتو کور شده بد فرم ... راستی هفته دفاع مقدس رو به شما تبریک و تهنیت میگم و همچنین قهرمانی تیم ملی کشتی ( چه ربطی به فوتبال داشت) ... :whistle3:
راستی دقت کردین سلام نکردما ... :whistle3: سلام ... :ohum: حالا میگم تا سلامی دیگر بدو رود یا همون بدرود ... :luuugh: :yes: :evaa: