پاسخ : ░░░ پیش بینی بازیهای تیم فوتبال استقلال "فصل 92-93" ░░░
نقل قول:
دوستان 2 تا ایده دارم.
اول: نظرتون راجع تغییر کوچیک تو سیستم امتیازات چیه؟هر کی از حالا تفاضل گل رو هم درست پیش بینی کرد 2 امتیاز بگیره.مثلا اگه پیش بینی کرده 3- 1 ولی بازی مثلا 2-0 یا 4-2 شد به جای یک امتیاز دو امتیاز بگیره.
سیستم امتیازی اینطوری میشه:
پیش بینی درست و همزمان، برد و مساوی و باخت بازی و نتیجه دقیق بازی = 3 امتیاز
پیش بینی برد با تفاضل گل صحیح = 2 امتیاز
فقط پیش بینی، برد و مساوی و باخت بازی = 1 امتیاز
دوم: نظرتون چیه برای نفر اول در پایان فصل جایزه اختصاص بدیم اینطوری انگیزه دقت در پیش بینیها بالا میره.من نظرم اینه که در آخر نفرات دوم به بعد هر کدوم یه شارژ هزار تومانی به نفر اول جایزه بدن.
هزار تومان هم چیزی نیست که به کسی فشار بیاد.اینطوری نفر اول حداقل 10 تا 15 هزار تومان شارژ نصیبش میشه.
البته هر کی مخالف هست اعلام کنه که یه فکر دیگه کنیم.
مخلص...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب این امتیازی که برای حدس درست تفاضل در نظر گرفتید بازی مساوی بشه جکمش چیه کلا به کسی تعلق نمیگیره یا به همه تعلق میگیره چون توی مساوی تمام کسانی که مساوی رو جدس زدن در واقع همه تفاضل رو درست حدس زدن
نقل قول:
شما همیشه اولی اقا حامد...ولی اگه از آخرم نگا کنیم شما دومی ها؟؟؟؟ki:::nishkhand:...ولی خب یه بارم برد اس اس رو پیش بینی کنید بد نیست ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب حالا دیگه از آخر اول شدم ولی این بازی دیگه درست پیشبینی میکنم
استقلال خوزستان1-2 استقلال تهران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال خوزستان1-2 استقلال تهران
وااااااااااااااااای خدا !!!!!!!شما بازم مساوی پیش بینی کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:daghon:[/QUOTE]
استقلال خوزستان___0-1___استقلال تهران
نقل قول:
خب این امتیازی که برای حدس درست تفاضل در نظر گرفتید بازی مساوی بشه جکمش چیه کلا به کسی تعلق نمیگیره یا به همه تعلق میگیره چون توی مساوی تمام کسانی که مساوی رو جدس زدن در واقع همه تفاضل رو درست حدس زدن
مساوی که سر جای خودشه.اگه دقیقا نتیجه تساوی رو با تعداد گل دقیق پیش بینی کنن که 3امتیاز مبارکشون میشه.اگر هم که بازی بطور مثال 1-1 شد ولی کسی مثلا 2-2 یا 3-3 پیش بینی کرد همون 1 امتیاز رو میگیره.
------------------------------------------------------------------------------
دوستان خواهشاٌ موافقت یا مخالفت خودتون رو اعلام کنید که ما هم بدونیم با خودمون چند چندیم.
اصلا هم رو دربایستی نداشته باشید و نظرتون رو اعلام کنید.
من که موافقتمو اعلام کردم
نقل قول:
دوستان 2 تا ایده دارم.
اول: نظرتون راجع تغییر کوچیک تو سیستم امتیازات چیه؟هر کی از حالا تفاضل گل رو هم درست پیش بینی کرد 2 امتیاز بگیره.مثلا اگه پیش بینی کرده 3- 1 ولی بازی مثلا 2-0 یا 4-2 شد به جای یک امتیاز دو امتیاز بگیره.
سیستم امتیازی اینطوری میشه:
پیش بینی درست و همزمان، برد و مساوی و باخت بازی و نتیجه دقیق بازی = 3 امتیاز
پیش بینی برد با تفاضل گل صحیح = 2 امتیاز
فقط پیش بینی، برد و مساوی و باخت بازی = 1 امتیاز
دوم: نظرتون چیه برای نفر اول در پایان فصل جایزه اختصاص بدیم اینطوری انگیزه دقت در پیش بینیها بالا میره.من نظرم اینه که در آخر نفرات دوم به بعد هر کدوم یه شارژ هزار تومانی به نفر اول جایزه بدن.
هزار تومان هم چیزی نیست که به کسی فشار بیاد.اینطوری نفر اول حداقل 10 تا 15 هزار تومان شارژ نصیبش میشه.
البته هر کی مخالف هست اعلام کنه که یه فکر دیگه کنیم.
مخلص...roz::
نقل قول:
دوستان خواهشاٌ موافقت یا مخالفت خودتون رو اعلام کنید که ما هم بدونیم با خودمون چند چندیم.
اصلا هم رو دربایستی نداشته باشید و نظرتون رو اعلام کنید.
بسیار هم عالیه.شدیدا موافقم.با هر دو تا هم موافقم.
منم که مشکلی ندارم...ایده خوبی هم هست:ohum: :nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
0 - 1