قرعه کشی جام قهرمانان اروپا انجام شد اونا رو هم بذار تو لیست + بازی های نیمه نهایی جام حذفینقل قول:
نوشته اصلی توسط AL1reZA [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته لطفا
نمایش نسخه قابل چاپ
قرعه کشی جام قهرمانان اروپا انجام شد اونا رو هم بذار تو لیست + بازی های نیمه نهایی جام حذفینقل قول:
نوشته اصلی توسط AL1reZA [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته لطفا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]RealMadrid 5-0 Alsadd[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال مادريد 5-0 السد / ياد باد آن روزگاران ، ياد باد ...!
رئال مادريد با پنج گل السد قطر را در برنابئو بدرقه كرد . ديدن تلاش و جنگندني رائول با پيراهن شماره هفت رئال ، اشك را از هر چشمي سرازير مي كرد . چرا كه بسياري از خاطرات زنده مي شدند . از آن "هيس " معروفش به نيوكمپ گرفته تا زماني كه با تعصب تمام لنگ لنگان ، در آخرين ثانيه حضورش در پيراهن رئال در بازيهاي رسمي ، گل پيروزي را در لاروماردا مقابل ساراگوسا به ثمر رساند .
امشب شب رائوليستاها بود . شبي كه مادريديسموهاي قديمي و واقعي سه سال برايش انتظار كشيدند . دير بود اما بهتر از آن بود كه هرگز چنين مراسمي گرفته نشود . اين كه دوباره كاپيتان اسطوره اي شماره هفت بپوشد ، به بردن يك جام مي ارزيد و حالا شايد حتي رئالي ها از اين كه به سوپركاپ نرسيدند ، تا فرصت چنين تقابل زيبايي و ديدن شماره هفت اسطوره اي بر تن رئال نصيبشان شده ،را از دست ندهند .
كاپيتان بزرگ با اين كه سه سال سنش بالا رفته بود ،اما مثل يك نوجوان 16 ساله تلاش مي كرد ، مي جنگيد و طوري براي هر توپ مي رفت تا كاملا مشخص باشد كه قدر آخرين باري كه مي تواند به عنوان يك بازيكن با پيراهن رئال در برنابئو بازي كند را مي داند و حاضر نيست كه هيچ چيز را با لحظه اي كه دارد تجربه مي كند ، فراموش نكند .
كاپيتان محجوب و نجيب ، سعي كرد كه فراموش نكند كه همين مادريديسموهايي كه امروز به ايكر مي تازند ،زماني چه ها كه با او نكردند و چه القابي كه به او ندادند . او خودش را وامدار رئال ندانسته و نمي داند و همان طور كه خودش گفت ، تا ابد حس مي كند كه مديون رئال و هوادارانش است .
از نظر بازي نيز شايد تعصب مثال زدني او در چنين بازي نه چندان مهمي بتواند درسي باشد براي كريم بنزمايي كه انگار در خواب تابستاني به سر مي برد . در حالي كه بازيكن فرانسوي در نيمه دوم در طول همه صحنه ها در حال چرت زدن بود و نايي براي دويدن دنبال توپ نداشت ، رائول مي دويد ، مي جنگيد و بالاخره پاداش تلاشش را هم گرفت و در موقعيتي تك به تك گلزني كرد . موقعيتي درست شبيه موقعيت هايي كه يكي مثل بنزما بارها و بارها در رئال آن را روانه آسمان كرده است .
بازي در طول نيمه اول براي رئال چندان جالب نبود اما باز هم حفره هاي بي شمار در خط دفاع تيم ديده مي شد و حتي بازيكنان السد چندين موقعيت جدي هم داشتند . در كارهاي هجومي نيز پاسكاري هاي بي مورد به چشم مي خورد .
در نيمه دوم با آمدن ايسكو ، اوزيل و كارواخال رئال بهتر كار كرد . كارواخال نشان داد كه وقتي مارسلو در جناح ديگر نباشد تا تفوذ كند ، او هم مي تواند موثر تر باشد . در اين نيمه ناچو دفاع چپ بود و كارواخال دفاع راست كه اين محصول آكادمي خوش درخشيد . يك پاس گل داد و يك پنالتي گرفت تا تاثيرش در پيروزي رئال شگفت باشد .
در نيمه آغازين نيمه دوم ، بازي پاپاپاي بود و حتي السد چند موقعيت جدي داشت كه روي يكي از آن ها رائول داشت به رئال گل مي زد . اما به مرور و پس از زدن گل سوم ، جريان بازي تغيير كرد و رئال برد پر گلش را استارت زد . گل دوم رئال باز هم روي ضربه سر ايسكوي كوتاه قامت بود تا او باز هم شايستگي هايش را نشان دهد . گل سوم را هم بنزما از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند .
در ده دقيقه پاياني بازي ، خسه رودريگز به آنجلوتي اثبات كرد كه تصميمش در سكونشين كردن اين جواهر در مقابل بتيس چقدر بي دليل و اشتباه بوده است . خسه روي يك حركت انفرادي و با يك ضربه فني و دقيق از گوشه محوطه جريمه به زيبايي گل چهارم را زد . گل پنجم را هم خود او زد . اين بار روي ريباند ضربه موراتا ، خسه صاحب توپ شد و دروازه بان و دو مدافع السد را جا گذاشت و نشان داد كه حقش خيلي خيلي بيشتر از سكونشين شدن است ، آن هم سكونشين به اين خاطر كه بازيكن بي مصرفي مثل كاكا فرصت حضور روي نيمكت را پيدا كند .
به هر صورت هر چند كه امشب ، شب رائول بود اما به خصوص در نيمه دوم دو جواهر خودشان را نشان دادند : يكي خسه و ديگري كارواخال . در نقطه مقابل نه بنزما و نه موراتا نشاني از مهاجم شايسته براي رئال نداشتند و به خصوص مهاجم فرانسوي نشان داد كه اعتماد به كسي مثل او در خط حمله براي فصل آينده مي تواند چقدر خطرناك باشد .
ژابی بازهم مصدوم شد/3ماه دور از میادین
ژابی آلونسو هافبک باسکی رئال مادرید که به تازگی در شرایط بازی قرار گرفته بود،در تمرینات صبح امروز در والدیباس دچار شکستگی استخوان متاتارسال پنجم پا راست خود شد وتخمین زده میشود حدود 3ماه دیگر دور از میادین باشد.
مشابه همین وضعیت برای مارسلو،مدافع برزیلی رئال مادرید پیش آمد ،جایی که در اکتبرسال 2012 تحت عمل جراحی قرار گرفت و 19بازی فصل گذشته را از دست داد.
ژابی در تاریخ 7ژوئن در مونیخ روی کشاله ران خود یک عمل جراحی انجام داد و زمان بهبودیش 2ماه تشخیص داده شد.تلاش و ممارستش در تمرینات ،او را دررشروع فصل در شرایط خوبی قرار داد و حتی فرصت این را داشت که فردا در جام برنابئو وارد زمین شود اما مصدومیت جدید؛ مانع بازگشت زود هنگام او به میادین شد.
رائول :"آن طور كه دوست داشتم با رئال وداع نكردم "
رائول گونزالس بلانكو در خانه اش ، سانتياگو برنابئو بايد در جام برنابئو حضور شود . اميليو بوتراگوئنو در مراسم مصاحبه اش گفت :" خوشحالم كه در كنار يك اسطوره فوتبال حضور دارم . مردي كه احترام و تحسين فوتبال جهان را به خاطر حرفه اي گري كه دارد ،جلب كرده است . يك الگو براي همه ، براي جامعه ، براي جوان ها و نسل جديدي كه مي خواهن دفوتباليست شوند . رائول ، از اين كه در هر تمرين و هر بازي همه تلاشت را براي اين باشگاه كردي ،ممنونيم . اين يك روز خاص براي او خواهد بود اما همين طور براي رئال چرا كه مادريديسموها مي خواهند براي او يك شب جادويي بسازند .
چه حسي داري ؟
كمي نادر و متفاوت است . يك بازي احساسي خواهد بود . قرار است كه در تيم خودم هم بازي كنم ، يك تيم قطري با سطحي پائين تر از رئال اما با انگيزه . از سويي پيراهن تيم محبوبم رئال را هم مي پوشم . سه سال از وداعم با اين جا مي گذرد و آن طور كه دوست داشتم وداع نكرده بودم . فردا يك روز خاص خواهد بود . از اين كه بليط ها تمام شده اند هيجان زده ام . توقعات بالاست . رئال به من همه چيز داد ،همين طور برنابئو و هوادارانش . روزي جشن گونه و احساسي خواهد بود كه بايد ديد كه چطور پيش خواهد رفت .
خيلي خوشحالم كه به جايي كه خانه ام است ،برگشته ام . دوستان زيادي در اين جا دارم كه كار مي كنند و هم تيمي هاي زيادي را مي بينم . اميدوارم كه بازيخ وبي باشد . هم تيمي هايم اميد زيادي دارند و اين خوب است . مهم است كه همه دنيا لذت ببرند .
ايكر را هم مي بيني
ا و يك حرفه ايست . در همه فلص هايي كه در رئال و تيم ملي بوده اين را نشان داده و سخت تلاش كرده تا كمك كند . به والدبباس برگشتم . اقامتگاه ها را ديدم و احساساتي شدم . كاش چند سال زودتر آن را مي ساختند (مي خندد) تجهيزات رئال پيشرفت كرده است . خوب است كه آنجا تمرين شود ، غذا بخورند و استراحت كنند . اين باعث مي شود كه توجه به فوتبال بيشتر شود .
فردا چه توقعي از هواداران خواهي داشت ؟
انتظار يك جشن را دارم . خوشحالم چرا كه دوستان و خانواده ام اين جا هستند . برخي از من مي پرسند كه دوست دارم با كريتسيانو بازي مي كنم يا نه كه بايد بگويم خوشحال مي شوم كه با او بازي كنم . از روز اول افراد همه چيز براي من گذاشتند و من به رئال مديون هستم . هميشه سعي كردم كه بهترين عملكردم را به اين تيم داشته باشم .
احتمال مي دهي به عنوان مربي يا مدير به باشگاه برگردي ؟
فعلا مي خواهم بازي كنم . وقتي زمانش برسد تصميم مي گيرد . رئال هميشه در ذهن من است و خيلي دوست دارم كه روزي به اين باشگاه برگردم اما بايد در موقع مناسب در اين باره تصميم بگيرم و ببينم كه مي توانم كمك كنم يا خير .
دوره ات در السد را چطور مي بيني ؟
سال گذشته قهرمان ليگ شديم و امسال مي خواهيم قهرمان آسيا شويم . اين تيم شخصيت زيادي در كشورهاي عربي دارد . بازيكنان خوب و با استعدادي داريم . برخي به علت مصدوميت فردا نيستند اما تيمي رقابت جو داريم و هم تيمي هايم اميدوار هستند . اميدواريم تصوير خوبي ارائه دهيم . برايم سخت بود كه با گرما هماهنگ شوم . از سويي داوران عرب زياد بازي ها را متوقف مي كنند . البته دلم براي دوستانم هم تنگ مي شود .
با اين بازي يكي از خواسته هايت بر آورده مي شود ؟
در سه سال اخير هيچ چيز براي من عوض نشده بود . شرايط گاهي پيش مي آيند و نمي توان با آنها مقابله كرد . از همه افرادي كه در رئال به من محبت كردند ممنونم . به هر حال به برنابئو بر مي گردم . براي من اين استاديوم ، احساساتي ترين استاديوم دنياست .
اين سه سال را چطور سپري كردي ؟
هميشه سعي مي كردم كه در بهترين سطح باشم . در آلمان حتي بيشتر از رئال مي دويدم و در قطر هميشه سعي مي كردم كارم را انجام مي دهم .
چرا از رئال رفتي ؟
لحظه اي رسيد كه حس كردم دوره ام در رئال تمام شده است . تصميم گرفتم كه به كشوري جديد بروم تا اميدي كه از دست داده بودم به من برگردد . مي خواستم از فوتبال لذت ببرم . فقط به بازي كردم فكر مي كردم . در رئال اين كار هر روز مشكل تر باشد .
ارزشهاي رئال چه چيزهايي هستند ؟
تلاش ، تواضع ، احترام ، انسانيت . در سال 92 كه به اين جا آمدم ،فكر مي كردم كه بايد خوب بازي كنم ،پيروز شوم و به همه حريفان فكر كنم . برايم بازي دوستانه وجود نداشت و در هر بازي طوري در رئال بازي مي كردم كه انگار آخرين بازي من است . پيشكسوتان اين ارزشها را به ما انتقال مي دادند .
مسئله تمديد كريتسيانو را چطور مي بيني ؟
به نظرم خوب است كه در اين جا بازنشسته شود . اميدوارم بماند . او بهترين سرمايه گذاري رئال بود . از پيروزي خسته نمي شود و انگيزه بالايي دارد . اميدوارم تمديد كند .
برخي از هواداران ضلع شمالي كه ايكر را هو مي كنند ،چطور مي بيني ؟
نبايد اين طور باشد . همه مادريديسموها مي دانند كه ايكر چه كرده است . رئال با پروژه اي جديد پيش مي رود . همه در يك مسير هستند . ايكر نيز همين طور . مربي تصميمات را مي گيرد . كاسياس بايد به تلاش ادامه دهد و از فرصت هايش استفاده كند .
شرايط كاسياس را درك مي كني ؟
اين سوال مربوط به خود است . ايكر 31 - 32 سال دارد اما او دروازه بان است و در بهترين سالهايش به سر مي برد . 4-5 سال ديگر هم مي تواند در بهترين سطح باشد . ر دوحهه او را چند ماه پيش ديدم و مي گفت كه مي خواهد ثبات داشته باشد . بايد در پروژه جديد متحد بود . ايكر نقش كاپيتان را دارد و به هم تيمي ها و باشگاه در هر لحظه كمك مي كند .
دوست داري بيل رئالي شود ؟
بازيكن بي نظيري است . در فصل هاي اخير تفاوت ايجاد كرده است . پس از كريستيانو و مسي هيجان انگيز ترين بازيكن است . رئال مي خواهد او را داشته باشد و سخت تلاش مي كند . اگر اين طور باشد كل دنيا از اين انقتال خوشحال مي شود .
پروژه جديد را چطور مي بيني ؟ خريد بيل ضروري است ؟
اگر باشگاه مي خواهد چنين خريدي داشته باشد به اين خاطر است كه خريد بيل را مهم مي داند . همه مادريديسموها هيجان زده اند اما بايد در تمرينات و بازيها حاضر باشند . اين يك تيم باكيفيت است .
قيمت بيل را چطور مي بيني ؟
بايد ديد كه روندش چطور خواهد بود . قيمت كريستيانو آن زمان بالا به نظر مي رسيد و حالا اندك است . بازار حالا همين است . اگر توافق حاصل شود ... بايد ديد كه قيمتش چطور بر مي گردد . گاهي ارقام پرداخته مي شود اما بازيكن واكنش درستي ندارد .
رائول نسبت به سه سال پيش چه فرقي كرده است ؟
همان طور كه نوزادها سه سال بزرگتر مي شود ، من هم بزرگتر شده ام و اميدم براي ادامه فوتبال افزايش مي يابد . هر سال تصميم مي گيرم كه بازي كنم اما تا ده ماه بعد چيزي مشخص نخواهد بود .
مرگ بنيتز در قطر را چطور ديدي ؟
همه شگفت زده شديم . از اين جا به خانواده اش تسليت مي گويم .
راديو كادنا كوپه : خريد بيل فردا رسمي مي شود
به گفته راديو كادنا كوپه ، پيوستن گرت بيل به رئال قريب الوقوع است چرا كه رئال و تاتنهام براي اين انتقال به توافق رسيده اند . به گفته اين منبع ، اين انتقال جمعه و پس از برگزاري جام برنابئو با رقمي در حدود 99 ميليون يورونهايي مي شود .
تاتنهام به نظر مي رسد كه كم كم آماده اين انتقال شده باشد . كوئنت رائو بخشي از اين انتقال نخواهد بود و له وي فقط پول مي خواهد . او مي خواهد با اين پول ويليام را از آني بخرد . پس از آن به سراغ لاملا خواهد رفت . معارفه نيز هفته بعد انجام مي شود .
مردانگي كريستيانو : امشب 11 پوشید
رائول گونزالس در نيمه اول بازي امشب ، پيراهن شماره هفت رئال را مي شود . كريستيانو شماره هفت را به او داده و در حركتي تحسين بر انگيز امشب شماره 11 را مي پوشد .
رائول ديروز به شوخي گفت كه شايد روزي بچه هايش اين فرصت را پيدا كنند تا در كنار كريستيانو بازي كنند .
عكس : ديدار پرز با رائول
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فلورنتينو پرز ، مدير رئال ساعاتي پيش از بازي جام برنابئو با رائول در هتل ويا مانيا ، محل اقامت السد ديدار كرد .
ماركا : بيل فردا با 99 ميليون رئالي مي شود
ماركا گزارش داد كه پيوستن بيل به رئال قريب الوقوع است . در حقيقت اين منبع گزارش داد كه باشگاه رئال با تاتنهام به توافق رسيده اما باشگاه به احترام رائول اين اتفاق را به فردا موكول كرده تا بيل با 99 ميليون تبيدل به گرانترين بازيكن تاريخ شود .
ماركا گزارش داد كه تاتنهام پيشنهاد 99 ميليوني رئال را پذيرفته است . در حقيقت رئال فعلا منتظر است تا بازي امشب جام برنابئو برگزار شود و خريد بيل بازي اداي احترام به رائلو را تحت تاثير قرار ندهد .
به گفته ماركا ، تاتنهام گامهاي لازم براي اين انتقال را برداشته است . كوئنت رائو وارد معامله نمي شود و ويليان و لاملا خريدهاي بعدي تاتنهام خواهند بود .
فرياد " ايكر ، ايكر " در زمان گرم كردن كاسياس
برنابئو حرف دلش را فرياد زد . در شبي كه انگار خل وضع هايي كه هميشه در ضلع شمالي برنابئو مي نشينند، سكوت اختيار كرده بودند ، مادريديسموها يكصدا فرياد زدند : " ايكر ،ايكر " تا حمايت خود را از كاپيتان در روزهاي سختش نشان دهند .
در حالي كه بخش كوچكي از استاديوم كه شامل يكسري افراطي هاي خل وضع مي شود ، يكشنبه گذشته كاپيتان را هو كرده بودند ،اين بار كل استاديوم يكصدا ايكر را صدا زد .
تصاوير : هفت مقدس در خانه
دلمان لك زده بود براي ديدن گل زدن رائول و خوشحالي منحصر به فردش . لحظه اي كه به نشانه اداي احترام به خانواده بوسه به حلقه ازدواجش بزند و به شماره هفت خود اشاره كند . بالاخره آرزويمان بر آورده شد و چشممان به زيارت اسطوره مان منور .اشك ...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]تشويق ويژه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]تنديس سيبلس[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]خاك دوست داشتني[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هميشه كاپيتان[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]در كنار همه جامهايش[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]با همه فتوحات[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ممنون ، كاپيتان[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]عكس تيمي[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]آخرين گل ...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]آخرين خوشحالي ...
با پرچم هميشگي
هفت هاي اسطوره اي[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]رائوليستاها
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]كاپيتان به خانه ات خوش امدي
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ممنون رائول ، شماره 7 ابدي
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]كاپيتان ابدي
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]كاپيتان ، تيم ملي
ورود به معبد مقدس[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]متواضع و مردمي[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در اختيار پادشاه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]از هفت به هفت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]لبخند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]خوشحالي معروف
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]امروز به آرزويم رسيدم كه دوباره بازي ات را ببينم ..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هفت جهاني
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]عشاق كاپيتان
من بازیرو کامل دیدم واقعا حسرت خوردم که ما با اسطورهامون چه میکنیم اونا چه میکنن
رائول به واقعه یه اسطوره فراموش نشدنی برای رئالی ها هست استقبال تماشاگرا از شون میزان محبوبیتش کامل نشون میداد به جرات میتونم بگم محبوبترین بازیکن تاریخ رئال مادرید رائول هستش به خصوص برای نسل دههی 90و2000 میلادی من که کلی با بازیهاش خاطره دارم واقعا دیشب شب با شکوهی بود.
دیشب رویایی بود!!!!. هرگز این شب رو فراموش نمی کنم. رائول یک نیمه برای رئال بازی کرد و همچنان رائول مثل جوانی هاش دوندگی داشت!. با گلی که زد اشک چشمامو گرفت. جو سانتیاگو محشر بود و همه از رائول حمایت می کردند. گلشم محشربود. استوپ سریع شوت عالی!.بنظرم بازی رائول برای رئال خیلی با ارزش تر از بازی مقابل بارسا در سوپرکاپ بود!.
دیشب قبل از بازی ایکر دوست داشتنی بازوبند کاپیتانی رو بست روی بازوی رائول و همین طور رونالدو شماره 7 خودشو به رائول داد و خودش 11 پوشید. شماره 7 های ما فوق العاده هستن هم رائول هم رونالدو. 2 استوره ما دیشب از بازی کنار هم خیلی لذت بردند. ای کاش میشد برای همیشه بتونه شماره 7 رئال تنش کنه و برایمان بازی کنه. من سرم درد می کنه برای بازی های رائول.... ای خدا...
دیشب مثل همیشه پرچم مادرید رو گرفت و دوره خودش چرخاند. فوق العاده بود!. حمایت هواداران و بازیکنان فوق العاده بود!. ای کاش دیشب برنابئو بودم!....
دیشب همه خوب کار کردن و ایسکو با اون جسش بازم ضربه سر گل کرد تا ثابت کنه فوق العادست!. دمشون گرم. مرسی از تمام بچه ها........ رائول بزرگ دوست داریم و هرگز این شبو فراموش نمی کنم.love::
هــــــــــــــــــــــــ ــــــــــی ...
من نتونستم بازی رو ببینم چون ماهواره ندارم !
ولی عکساشو دیدم ! کــــــباب شدم بخداااااااااااااااااا
دلم واسش شده بود قـــــــــد یه اپسیلون !
خدا وکیلی همین که دیدم گریش گرفته من زدم زیر گریه ! :(((((((
خیلی دوست دارم رائول بهترین و با اخلاق ترین کاپیتان دنیا ..
هیچ وقت گل هات یادم نمیره ...
مخصوصا گل هات به بارسا و فینال های مهم ..
هیچ وقت گل فینال چمپیونز لیگ رو که چندین متر دویدی و از زاویه بسته زدی یادم نمیره ...
اون موقع من چندان سن و سالی نداشتم و از او سال بود که طرفدار رئال شدم ..
هنوز پیراهنتو که مال سال 2000 هست دارم ...
کاش میشد بدم واسم امضاش کنی ! :(((((((((((((
برای همه چی ممنون ...
تاریخ تو را فراموش نخواهد کرد
خوب بعد از بازی دوستانه مقابل السد بر می گردیم به بازی های رسمی ، دوشنبه شب با گرانادا بازی داریم و همه ما امیدواریم که تیم بازی هفته گذشته رو انجام نده!....
در آخرین بازیمون با گرانادا ما 1-0 در خانشون با گل بخودی رونالدو شکست خودیم!. و مطمئنن امسال نتها برای انتقام میریم بلکه سلطان انگیزه خاصی برای بازی داره، بازیکن گرانادا گفته امیدوارم رونالدو دوباره گل بخودی بزنه، می گم خبر نداره که ما هوادارا در این بازی کمتر از هتریک ازش انتظار نداریم!.
و یک خبر خوب خوب دارم بیل وارد اسپانیا شد و فقط منتظره خبر پیوستنش به رئال رو بشنوه. فقط نمی دونم با 90 میلیون اومد یا 99 میلیون.
بهش خوش آمد می گم فقط امیدوارم سریع با تیم جور شه.
تيتر روزنامه هاي آس و ماركا
ماركا
پس ما نبايد توپ ها را مهار كنيم
بحث دروازه بان ، ايكر و ديگو را ناراحت كرده است
دو دروازه بان از هو شدن در برنابئو ناراحت هستند
گزارشات مربي دروازه بان ها ، وچي به سود بازيكن گاليشيايي
دروازه بان هاي اسپق گرم كردن ديگو لوپز دقايقي پيش از تايم استراحت را عجيب نمي بينند
خسه ، آنجلوتي را تحت تاثير قرار داد
as
جايگاه بيل
رئال مادريد همه چيز را براي معارفه بازيكن ولزي مهيا كرده است
ديروز در زمين تمرين تاتنهام تمرين كرد
پيراهن هايش در فروشگاه رسمي اماده فروش هستند
به بيل خوشامد ميگم و دوس دارم توبازي با گرانادا مادريد قدرت واقعي و تاكتيكيش رو به رخ همه بكشه
اولا بیل که اومدنش هنوز نهایی نشده...
تازه با نهایی شدنش چند روز طول میکشه تو معارفه بشه...
بعد با تیم هماهنگ نیس اونم طول میکشه....
الکی نیست که امروز نهایی بشه فردا فیکس بشه
عزیز درسته هنوز خبر پیوستنش به رئال اعلام نشده اما گرت بیل وارد اسپانیا شده و اینطور که من میدونم روز سه شنبه جشن معارفشه ، و همین طور دیروز تصاویری از برنابئو دیدم که در حال آماده شدن معارفه گرت بیل بود و پیراهن بیل با شماره 11 رئال الان داره در اسپانیا فروخته میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadsalarfar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب عزیز دیگه مشخصه که آمدن بیل حتمی شده!!
نقل قول:
میدونم اومدنش قطعی هست منظورم اینه که بازی فرداشب نمیتونه باشه