گرافیکتو باید آبدیت کنی.کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
گرافیکتو باید آبدیت کنی.کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به بروبچ دربی
اقایون یه مشکل برام پیش اومده اینه که تو کریر مود هر چی سیو میکنم اوکی رو میده ولی میام بیرون دوباره میرم میبینم که سیو نشده کسی میدونه چش شده؟؟؟:daghon:
بهترین نوعش نمیدونم چه حالتیه ولی خودم رو این تنظیمات بازی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط lord7stark [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ناگفته نمونه من رو لپ تاپ بازی میکنم و با اینکه سیستم تقریبا قوی ای دارم بازم یه خورده بازی لگ میزنه
چجوری. اگه میشه بهم بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همین که playmatch رو میزنم خارج می کنه.تازه بعضی وقتا هم میاد ولی وسط بازی دوربین می لرزه
میری تو گوگل میزنی آبدیت کارت گرافیک فلان(برند ومدل کارت گرافیکت)بعد از بین سایتا یکی رو انتخاب میکنی فقط واسه احتیاط تو برخی سایدها بالای لینک آبدیت دلهایی که آبدیت بشون میخوره رو منویسن بگرد ببین کارت گرافیکت توشون هست یانهنقل قول:
بعدشم باید حواست باشه ویندوز32یا64 چون آبدیتشون فرق میکنه بعد که دانلود کردی نصب میکنی بعد نصب کامپیوترت ریست میشه ووقتی دوباره ویندوز اومد بالا یرو تو کنترل پنل بخش کارت گرافیک ورژن آبدیتت نوشته که دیگه کامل مطمئن بشی گرافیکت آبدیت شده
بابا یکی جواب منو بده آپدیت نقل وانتقالات فیفا 14 اومده.
اگه اومده لطفا لینک بدین.
مرسی
کارت گرافیک کجاشه.برند و مدلش چیه.ببخشید ولی ممیشه واضح تر بگی . با عکسی چیزینقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی جواب منو نمیده من بدبخت هم نمی تونم فیفا 14 بازی کنم:aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::a aaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zedbazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه کلام ختم کلام
برو بچسب بهpesاصلا دردسر نداره خیلی راحت بشین بازی کن
فیفا هزاران هزار مشکلعجیب و غریب داره که پدر آدم رو درمیاره
دنیاpeeeeeeeeeeeeees