سلام چند تا سوال
1.ایا میشه اسکوربورد هائی را که برای فیفا12 بوده برای 13 به کار انداخت
2.چجوری باید چمن فیفا را ادیت کرد ؟
3.با چه برنامه ای میشه برای بازیکن ها مچ بند گزاشت منظورم مچ بند هائی مثل مچ بند نانی است
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام چند تا سوال
1.ایا میشه اسکوربورد هائی را که برای فیفا12 بوده برای 13 به کار انداخت
2.چجوری باید چمن فیفا را ادیت کرد ؟
3.با چه برنامه ای میشه برای بازیکن ها مچ بند گزاشت منظورم مچ بند هائی مثل مچ بند نانی است
1.نه نمیشه، آیدیاش فرق میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mr10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با برنامه texture editor 12 باید rx3 آلبورد رو درست کنی و آدی تیم و آدی آلبورد رو پیدا کنی و در فایل aloboards.lua اضافه کنی به لیست
(من هنوز وقت نکردم روش کار کنم ( چون فیفا 12 نصب نیست تو سیستمم برای ران شدن texture editor 12)
2.ادیت چمن هم زیاد روشکار نکردم ولی یه پچ واسش اومده( پچم نه..یه فایل که تغییر میده چمنرو)
سایت سوکر هم یکی از پیجهاش کاتمل توضیح داده درباره ادیت pitch
3.مچ بند رو که نمیشه فعلا !!! تا نرم افزار ادیتور بیاد...الان یه جورایی سخته که من ندیدم کسی روش کار کنه
کلا بازی رو پاک کن دوباره نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا نیمتونی ادیت کنی !!! کجا مشکل داری !!!!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درباره این برنامه هم من آخرین باری که پیچ رو دیدم ...نوشته بودن که در حال تست هستند
و همه درخواست ورژن بتا رو داشتن که گفته بودن که نمیخوایم مثل cm12 باشه...مشکلات رو کامل حل کنیم و نرم افزار رو کامل ریلایزکنیم....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedavril [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد توضیح سوال 2 میتونی بیشتر راهنمائی کنی
منبع را که میگوئی بدهی
من ادیتور چمن هستم چمن پس را ادیت میکنم ولی دوست دارم چمن فیفا ادیت کنم
لطفا راهنمائی کن ممنون
متاسفانه الان وقت ندارم...نقل قول:
ولی بهترین جا انجمن سایت soccergaming.com هست
بگرد پیدا میکنی
سلام
ایا امکان داره این برنامه در همین هفته منتشر بشه
فیفا که این همه بازی زیبا و جزابی است چرا نمیشه در این بازی دفاع کرد
قفل های بازی را چجوری باید باز کرد
لطفا به صورت کامل توضیح بدهید چجوری اسکوربورد فیفا 12 را وارد فیفا 13 کنم
سلام
دوستان من قبلا pes باز بودم ولی این ورژن فیفا شاهکاره منو جذب کرد
راستش به یه مشکل بر خوردم
تو Manager رو word class بازی میکنم خیلی سخته ولی رو pro خیلی اسون میشه برام
نمیشه تنضیماتشو طوری دست کاری کرد حد وسط این 2 بشه؟
خسته شدم همش رو word class بازی میکنم مفت مفت گل میخورم اصلا یه پاس هایی میده و گل هایی میزنه رویایی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]و فقط با شوت از پشت 18 میتونم گل بزنم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی میخام سیو کنم ایرور نمیده.نسخه بازیم 6.7 هستش.برا تنظیم دکمه ها مشکلی ندارم درست تنظیم میکنم.این فایل x360رو هم ک گذاشتی دانلود کردم،ممنون ولی از حالت زیپ باز نمیشه.ولی کلا اگه راهی ب نظرت میرسه ک مشکل آنالوگ سمت راست رو حل کنم خیلی خیلی ممنون میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedavril [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر نکنم در این هفته آماده شهنقل قول:
دفاع کردن مشکل داری !!!!
دوست عزیز سیستم بازی رو میتونی تغییر بدی مثل قدیمش کنی در قسمت defending
tactical سیستم جدید فیفا در این 2 سال اخیر هست که با 5 کلید انجام میشه
ولی قدیمی که legency هست با 2 کلید انجام میشه
که اگر تمرین کنی رو قسمت tactical خیلی بیشتر بهت حال میده تا legency
قفل ها هم باید بازیت اکتیو باشه...یعنی سریال نامبر رو بخری (البته نمیدونم باز کردن قفل ها بازم پولیه یا بستگی به xp داره... )
اگر بازی رو اکتیو کنی میتونی حتی در قسمت کریر بازیکنان رو ادیت کنی و یا خوشحالی بعد از بازی یا ... رو اضافه کنی.....
به احتمال زیاد پچ هایی میاد که این مشکلات رو حل کنه ..... من واقعیتش اینها واسم زیاد مهم نیست که روش کار کنم و وقت بزارم که یه موقع به مشکل بخورم تا از بک آپ دوباره شروع کنم....
سایت سوکر گیمینگ سعی کنید سر بزنید......