میداودی بازیکن خوبی اما الان توی افته من فرهاد مجیدی خییییییییییییییلی دوست دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
میداودی بازیکن خوبی اما الان توی افته من فرهاد مجیدی خییییییییییییییلی دوست دارم
امتناع فارس از انتشار جوابیه باشگاه استقلال !
در حالی كه امروز صبح خبرگزاری فارس مصاحبه ای از حسن ضیاء آذری مدیركل مجموعه آزادی را در رابطه با تایید خبر عصر جمعه خود منتشر كرده، ولی نمابری از باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران به آینده ارسال شده كه حاوی جوابیه غلامرضا سعادتی رئیس كانون هواداران استقلال است كه به نظر از روز شنبه تا صبح امروز خبرگزاری فارس از انتشار آن امتناع كرده است.
به گزارش یوفا متن نمابر ارسالی باشگاه استقلال بدین شرح است:
جناب آقای مقدم فر
مدیرمسئول محترم خبرگزاری فارس
سلام علیكم،
احتراما، عطف به انتشار خبر پخش موسیقی های غیرمجاز در ورزشگاه آزادی در مورخ 21/8/89 به شماره خبر 8908210781 تقاضا می شود، براساس قانون مطبوعات و رسانه های كشور دستور انتشار جوابیه زیر را در سرویس ورزشی آن خبرگزاری صادر كنید:
1. كانون هواداران استقلال در تدبیری نو و منحصر به فرد از ابتدای آغاز لیگ فوتبال برتر اقدام به استفاده حداكثری از امتیاز میزبانی در آزادی به منظور كنترل هیجانات، اصلاح رفتار، هدایت تشویق و . . . تماشاگران خود نموده كه در این راستا با مساعدت مدیر محترم مجموعه، سازمان لیگ برتر، پلیس ورزشگاه و حراست سازمان تربیت بدنی از امكانات موجود شامل سیستم صوتی، اسكوربرد، تبلیغات دور زمین و توزیع برشورهایی با شعارها و جملات انگیزشی استفاده می نماید. با توجه به تاثیر مستقیم و آنی پیامها و سرودها و موزیك های پخش شده از سیستم صوتی استادیوم، كانون اقدام به راه اندازی رادیو ورزشگاه در بازیهای خانگی استقلال نمود كه به حمدالله و خارج از تصور بسیاری از افراد و كارشناسان به استناد شواهد موجود و اطلاعیه های نهادهای دست اندركار (مانند كمیته انضباطی فوتبال، كمیته فرهنگی سازمان لیگ، یگان ویژه ناجا و . . . ) و نمونه شدن چنین مورد تماشاگران استقلال در هفتع بازی خانگی خود موید موفقیت و موثر بودن رادیو ورزشگاه در كنترل هیجانات تماشاگران بوده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2. به معنای دیگر حواشی و خبرسازی تماشاگر استقلال علیرغم اینكه در پاره ای از بازیها تیم بازی خوبی ارایه نداده به حداقل خود رسیده و این به مزاج بعضی كه از ناملایمات و نارساییها و معضلات و اتفاقات حاشیه های منفی فوتبال به دنبال خبرسازی و حفظ مخاطب و استفاده حداكثری از آب آلوده برای خود می باشند ناخوشایند بوده و به دنبال بهانه جویی و شاید هم توقف فعالیت هماهنگ و موثر و پر باده اقدامات فرهنگی در میان تماشاگران هستند. عدم اشاره و نپرداختن به این فعالیت ها در بعضی از رسانه ها و سكوت و عبور از این نتایج مثبت زودرس حكایت از بی میلی و جذاب نبودن سلامت فرهنگی اطراف فوتبال و دلیل محكمی برای بعض این دسته چسبیده به ورزش كشور می باشد. فلذا بهترین روش، كم هزینه ترین و موثرترین راه را برای به چالش كشاندن و ضایع نمودن اینگونه اقدامات را در حساس نمودن بخش مذهبی كشور و امداد گرفتن از باورهای دینی و انقلابی به منظور ایجاد حساسیت كاذب در مدیران و ترساندن ایشان را در پیش می گیرند.
3. متاسفانه و به دلایلی كه حداقل برای اینجانب روشن نیست، خبرنگار شما بدون تحقیق و بررسی اقدام به زدن تیتر نامفهوم و حساس برانگیز استفاده از موسیقی های غیرمجاز در خبر خود نمود و با توجه به آنكه در نوار صوتی پخش شده موارد قابل تحسین و استثنایی بود كه توسط خبرنگار شمادیده نشد، به نظر می رسد همكاران و دوستان خبرگزاری نیز به گروه اشاره شده در بند 2 پیوسته اند.
4. عدم توجه و تمركز خبرنگار شما و شتاب و عجله در درج خبر به حدی بالاست كه علیرغم تكرار این جمله كه رادیو ورزشگاه كاری بود از كانون هواداران استقلال، آنرا منصوب به مدیران ورزشگاه می داند و شاید هم تعمدا به دنبال شكاف در هماهنگی های فی مابین كانون و ورزشگاه است.
5. طعنه خبرنگارتان در عدم حضور خبرنگاران زن در بازی فوق نیز حكایت از بی اطلاعی و عدم بررسی ایشان دارد، كانون هواداران با نیت كمك به آن دسته از زنان خبرنگار كه آمارشان اگر از مردان خبرنگار بیشتر نباشد، كمتر هم نیست و تاكنون حال و هوای زمین فوتبال و مسابقات آنرا از نزدیك مشاهده نكرده و با این نقصیه قلم زنی برای كشور می نمایند، اقدام به هماهنگی و كسب مجوزهای اولیه نمود كه به دلیل سفر حج و اعزام به مسابقات گوانچژو تصمیم گیری آن به تاخیر افتاد و به هیچ عنوان حضور ایشان قبل از این بازی قطعی و نهایی نشده بود.
6. غیرمجاز دانستن موسیقی های پخش شده توسط خبرنگار شما به استناد چه حكم شرعی و فنی بوده است. در كدامیك از آیین نامه ها و ممیزی های جمهوری اسلامی خط كشی به این دقت وجود دارد كه یك حوان بدون سوال و بررسی از خود فتوا می دهد. مقام معظم رهبری در دیدار با مدیران رسانه در تاریخ 7/5/69 می فرمایند: خیلی سخت است كه ما بتوانیم خطی بكشیم و بگوییم اینجا مرز است بین آن ساز حلال و طاهر با آن ساز مكروه و حرام. و در دیدار با اعضای شورای سیاستگذاری رسانه ملی در تاریخ 14/12/69 می فرمایند: ای بسا موسیقی غربی باشد كه در آن هیچگونه ابتذال و فساد زن بارگی و پستی و دنانت بشری نیست و یك چیز بسیار عالی و عرفانی و سطح بالاست. غالبا ما مسانی هستیم كه از این قضایا دور بوده ایم و زبان موسیقی را نمی فهمیم اگر چنین چیزی پیدا بشود و غربی هم باشد ایرادی ندارد، این بهتر از آن موسیقی به اصطلاح سنتی قبل از انقلاب است كه شعر حافظ و سعدی در آن خوانده می شود ولی دارای سه عیب انتخاب مضمون، گرایش شدید به موسیقی غربی و در خدمت محتواهای بد بودند. باید شعر خوب خوانده شود، چیزی كه وقتی مستمع شنید این هنر در خدمت ارزشهای انقلابی و اسلامی قرار گرفته باشد. هر جامعه و هر انسان می خواهد كه هنر در خدمت ارزشهای مقبول خودش قرار گیرد.
7. بر فرض غیرمجاز بودن موسیقی های پخش شده مضامین و تركیب صداها كدامیك مقابل ارزشها و هنجارهای تماشاگران بوده است كه خبرنگار شما به سرعت به آن رسید ولی گروه انتخاب موسیقی كانون هواداران كه متشكل از افراد سابقه دار در صداوسیما و حوزه فرهنگی هستند و نوار تولید شده را براساس استاندارد یك برنامه رادیویی رسانه ملی می بندند نتوانسته آنرا تشخیص دهند.
8. اینجانب با تاكید بر ادامه روند اصلاح رفتار تماشاگری و استفاده حداكثری از موسیقی های شاد و حلال در بازیهای استقلال ایران، تقاضا دارم كه قبل از درج خبر حداقل بررسی اولیه صورت گیرد. كمی به طرف مقابل خود كه در درون نظام است و سابقه بد ندارد، دغدغه فرهنگی دارد و شاید بهتر از ما فكر می كند و عمل می نماید، احترام گذارده و اگر نقدی وجود دارد به تعبیر مقام معظم رهبری همه جوانب دیده شود. این حداقل انتظاری است كه در كنار نقد تاكید و به توصیه فراوان مجری رادیو ورزشگاه بر حضور در بازی تیم ملی ایران و نیجریه، توصیه به ذكر صلوات در پایان قرائت قران، پخش موسیقی مرحوم ناصر عبداللهی به مناسبت سالگرد ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه الزهرا (س) و پخش موسیقی بوشهری جهت تماشاگران تیم حریف نیز دیده می شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
9. اینجانب ضمن قبول مسئولیت نوار صوتی پخش شده در بازی جمعه 21/8/89 در ورزشگاه آزادی به خود می بالم و به مصداق حدیث شریف " یفرحون لفرحنا و یحزنون لحزننا" با تمام انگیزه و حمایت های دلگرم كننده دسته های حامی این حركت فرهنگی موثر را ادامه می دهیم، پیشنهاد می نماییم در صورت عدم توجیه خبرنگار شما اولا نوار صوتی فوق در یكی از خبرگزاری های بی طرف به داوری نقد عموم گذاشته شود، ثانیا میزگردی با كارگردانی حضرتعالی متشكل از متخصصان اهل موسیقی و ممیزی و كارشناسی حوزه فقه و امور دینی تشكیل تا موضوع بحث و بررسی گردد.
10. در پایان این آرزو را داریم كه دوستان سرویس ورزشی فارس به این نكته دقت داشته باشند در عصری كه رسانه های بیگانه برای قشر جوان برنامه ریزی های فرهنگی مدونی را صورت می دهند، نمی توان با واپس گرایی و سلیقه های متحجرانه هر اقدام موثر فرهنگی را با اتهام غیرمجاز یا لس آنجلسی مورد هجمه و لطمه قرار داد.
غلامرضا سعادتی
رئیس كانون هواداران استقلال ایران
.
.
.
سلام دوستان بخش ترانه های استقلال به روز شد
.
.
.
ناصرحجازي، مردي كه هرگز نميبازد، هرگز
اسطورهها كساني هستند كه خود را به تاريخ تحميل نموده و با در هم شكستن زمان و مكان جاودانه ميشوند و ناصر حجازي از جنس همين اسطورههاي جاودانهای است. بدون ترديد وي از محبوبترين چهرههاي ورزشي و ماندگار تاريخ فوتبال ايران است. محبوبيتي كه از شخصيت، صداقت،عقايد و حتي چهرهاش، نشات گرفته است. ناصرحجازي از جمله مرداني است كه اصول اخلاقي خويش را فداي ارزشهاي مادي نكرده است. طبع او آنقدر بلند است كه مال اندوزي برايش حقير جلوه كند. عشق به مردم، صداقت را چنان معنا كرده است كه در حيات خويش داستاني نگاشته كه روايتي است از مردمداري و كوشش براي اثبات حقانيت. حجازي يك قهرمان است، اما تفاوتش با اكثريت قهرمانان آن است كه ايدهآلهايي دارد انساني، از دل مردم،مردمي كه موج اضطراب و نگراني آنها در تبادل بيماري وي ثابت نموده كه حجازي كماكان محبوبترين است و براي محبوبيت هيچ پارامتري وجود ندارد جز عشق و علاقه آنها.بيماري حجازي پايان افسانه او نبود. او كه قبلتر با تلخي و ملامتهاي زندگي مقابله كرده بود،بايستي خود را براي نبرد با بيماري مهلك سرطان روبهرو ميساخت تا به دوستدارانش كه او را در ايدهآلهاي خود جستجو ميكردند، باز هم شور هيجان دوبارهاي بخشد و حال بعد از گذشت يك سال از آن بيماري،سربلند از پيكاري سخت، نمادي است از ايستادگي و مقاومت.او به خوبي ميدانست كه فردا روشن است و نشان داد كه ميتوان براي تحقق آرماني والا،تا آخرين لحظه مبارزه كرد و او امروز همچون گذشته با شور و هيجان هميشگي،تجربيات خود را در اختيار باشگاه استقلال قرار ميدهد تا باز هم به ياد بياوريم كه وي، همان شخصيتي است كه با تربيت شاگردان بسياري از جنس اسطوره يادآور ققنوس آن پرنده افسانهاي است كه همواره بر بلنداي آسمان جاي دارد و آگاهانه با بر هم زدن بالهايش جرقهاي حاصل نموده كه باعث سوختن و خاكستر شدنش ميگردد و از خاكستر او ققنوسهاي ديگر متولد ميشوند و اين سلسله ادامه خواهد داشت.
به مناسبت شصتويكمين سالگرد تولد ناصرحجازي،اسطوره فوتبال ايران
آذر ماه سال گذشته،ناصر حجازي رئيس كميته فني باشگاه استقلال تهران در آستانه سالگرد تولد خود به علت مبتلا شدن به بيماري سرطان ريه در بيمارستان كسري بستري شد. خبري كه فضاي جامعه را تحت تاثير قرار داد. ملاقاتهاي مقامات ورزشي كشور، اهالي جامعه ورزشي و هنري، ازدحام هواداران در بيمارستان،توجه رسانههاي ورزشي و حتي سياسي،همگي بيانگر نگرانيها از وضعيت جسماني ناصر حجازي بود.پاسخ ناصرحجازي در جواب يكي از خبرنگاران،نشان از اراده مردي كه خود را آماده نبردي سخت با اين بيماري كرده بود، ميداد. حجازي پاسخ داد: «نترسيد،مشكلي نيست، همه عمرم مبارزه كردم، حالا هم با اين بيماري ميجنگم حتي اگر سرطان باشد.»امروز ناصرحجازي سربلند از اين نبرد سخت، وارد شصت و يكمين بهار زندگي خود ميگردد تا نشان دهد كه وقتي بيمار از بيماري بزرگتر شد هر اتفاقي ممكن است.به همين مناسبت و در ارتباط با شخصيت مرد افسانهاي ورزش ايران تصميم گرفتيم با تني چند از اهالي فوتبال صحبت كنيم.دكتر عليفتحالهزاده- حجازي را از لحاظ صداقت و فني قبول دارم.ناصرخان حجازي را حدود بيست سال است كه ميشناسم و هر مرتبه كه در باشگاه استقلال مشغول به كار شدهام با ايشان همكاري نمودهام. شايد برخي تصور كنند كه او را به دليل انتقادهايش به باشگاه استقلال آوردهام، در حالي كه با وي نايب قهرماني آسيا و سه جام داخلي و خارجي را كسب نمودهايم و اين نشان از اعتقاد فني من به ايشان دارد كه ميتواند هر فرضيه ديگر را رد كند، حتي اين كه گفته ميشود رفاقت من با ايشان باعث ميشود كه با او همكاري نمايم، در حالي كه رفاقت به جاي خود، اين صداقت ناصرخان حجازي است كه باعث گرديده تا همواره در باشگاه استقلال در كنار يكديگر باشيم. هرچند صريح بودن وي در گفتار و كردار،كار را با او سخت ميكند اما ناصرخان حجازي هرگز به دنبال پول نبوده است و هيچگاه در صدد تحميل بازيكن نميباشد. ناصرخان در جهت اهداف و كاهش هزينههاي باشگاه هميشه نهايت همكاري را داشته است و در اين شرايط به نايب قهرماني آسيا رسيديم. در مواقعي اختلاف سليقه بوده است لكن در جهت سازندگي و اين عاملي است كه دوستي و رفاقت، كماكان پا بر جا باشد. ناصرخان در دوران بيماري نيز سختكوشي خود را نشان داده است و در مقابله با بيماري نيز سربلند بوده و شايد كمتر كسي داراي چنين شخصيتي باشد تا امروز باشگاه استقلال در خدمت ايشان باشد و از تجربيات وي نهايت استفاده را ببرد.
منصور پورحيدري- حجازي بزرگي خود را حفظ كرد، بيش از چهل سال است كه ناصر را ميشناسم و با يكديگر دوست بودهايم. بازيكني كه از لحاظ فني بسيار بزرگ ميباشد و حتي بعد از مبتلا شدن به بيماري، باز هم بزرگي خود را با اعتماد به نفس بالا نشان داد. او در برابر بيماري هيچگاه كم نياورد و تلاش وي براي شكست رقيب خطرناكش مثال زدني است. البته انتظاري جز اين از ناصر نميرفت. افراد بزرگ در هر شرايط، بزرگي خود را حفظ ميكنند. سالگرد تولد او را تبريك ميگويم و آرزوي سلامتي روزافزون براي وي دارم و اميدوارم روند رو به رشد او در جهت كسب سلامتي كامل و دوباره تداوم يابد. بسيار خوشحالم كه اكنون با مردي كه در مقابل سختيها ايستادگي داشته است، همكاري مينمايم و نهايت تلاش خود را براي سربلندي نام استقلال خواهيم داشت.
علي پروين- حجازي جواب اعتماد همه را داد. سالها با ناصر دوست و همبازي بودهام. ناصر واقعا نمونه است. آن دوران كه همبازي بوديم،وقتي درون دروازه قرار ميگرفت،خيال بازيكنان تيم راحت بود. هنگامي كه خبر بيماري او را شنيدم بلافاصله راهي بيمارستان شدم و آنجا بود كه باز هم خيالمان راحت شد كه ناصر مقابل اين بيماري نيز ايستادگي خواهد كرد. شايد هر شخص ديگري جاي وي بود در مقابل اين بيماري كم ميآورد اما وي امروز جواب اعتماد همه را داده است. به حق اين روزها و شبهاي عزيز از خداوند ميخواهم روند رو به رشد بهبودي وي را سرعت بخشد تا جامعه فوتبال كماكان از تجربيات او استفاده نمايد.
غلامحسين مظلومي- خاطره ديدار با كره شمالي هيچگاه فراموش نميشود. ناصر از دوستان صميمي من است كه خاطرات بسيار خوبي از ايشان دارم. در استقلال و تيم ملي در كنار هم بوديم. بازي با كره شمالي بهترين خاطره ورزشي من است كه هيچگاه از خاطرها دور نخواهد شد. سال گذشته بعد از ابتلا به بيماري به همراه ساير بازيكنان به ملاقات وي ميرفتيم. او از لحاظ جسماني وضعيت خاصي داشت كه با گذشت زمان وي با قدرت و روحيه بالا توانست بر آن شرايط غلبه كرده و قطعا دعاهاي مردم كه او را از صميم قلب دوست ميدارند، بيتاثير نبوده است. ناصر اسطوره ورزش است و بسيار خوشحالم كه او را در كميته فني ميبينم. براي حجازي آرزوي سالها سلامتي را دارم تا هميشه سر حال و قبراق در كنار خانواده خود و فوتبال مملكت باشد. نصرا...عبدالهي- حجازي الگوي ايستادگي است حجازي بعد از ابتلا به بيماري همچون دوران بازياش نشان داد ميتواند، الگو باشد حتي براي بيمارانی كه در چنين شرايطي ممكن است روحيه خود را از دست دهند. حجازي محكم ايستاد، مبارزه كرد تا با قدرت، سمبلي باشد براي تمام كساني كه در مقابل سختيها خود را ضعيف ميپندارند پرويز مظلومي- حجازي در گفتار و كردار صداقت دارد ناصرخان را سالهاست كه ميشناسم. بزرگترين حسن اخلاقياش،صداقت در گفتار و كردار وي است. زبان و دلش يكي است. بعد از بيماري،ايمان داشتم با نيرو و انرژي كه در وي سراغ دارم، اين شرايط سخت را پشت سر بگذارد و اين اطمينان را دارم كه وي تا ساليان سال در كنار فوتبال ما خواهد بود. خوشحالم كه امروز ناصرخان را در مجموعه استقلال ميبينم تا تجربيات خود را در اختيار ما قرار دهد و همگي براي سربلندي نام استقلال از هيچ تلاش و كوششي دريغ نخواهيم كرد. از خداوند متعال براي او آرزوي سالها سلامتي را دارم.شاهرخ بياني- حجازي اهل نقش بازي كردن نيست. ناصرخان را همگان به صداقتش ميشناسند. او هيچگاه به خاطر منافع مالي،شخصيت خود را زير سوال نبرده است. او اهل نقش بازي كردن نيست و از گفتن حقيقت ابايي ندارد. با ناصرخان حجازي رفاقت و دوستي ديرينهاي دارم. او حتي بعد از بيماري همچون دوران فوتبالي خود،شخصيتش را حفظ كرد،محكم ايستاد و من به نوبه خودم از برخورد با چنين شخصيتي همواره لذت برده و افتخار ميكنم. در شرايط فعلي در باشگاه استقلال به يكديگر بسيار نزديك هستيم. هيچگاه حالات بيماري را در ظاهر و شخصيت وي نديدهام. شايد از لحاظ بدني كمي ضعيف شده باشد اما هرچه زمان ميگذرد صلابت و پايداري را در او بيشتر ميبينم. ناصرخان الگويي است نه فقط براي من بلكه براي كساني كه او را ميشناسند چه به عنوان دوست و همبازي و چه هوادار و حتي بيماراني كه روحيه خود را در آن شرايط از دست ميدهند. ناصرخان الگويي است براي ورزش و جوانان ما. در سالگرد تولد ايشان از خداوند ميخواهم كه ساليان سال سلامت باشند تا خانواده وي، دوستدارانش و جامعه ورزش از وجود ايشان نهايت استفاده را ببرد.
این استقلال عشق منه
راستش هیچ وقت فکر نمیکردم وقتی اتفاقات اول فصل که مثل یک کابوس تمام روزهایم را مثل شب کرده بود افتاد،این روزها رو ببینم. تو سختترین روزهای نقل و انتقالات تیم بدون مدیر بود. پرسپولیس، ذوبآهن، سپاهان، تراکتور و همه و همه ستارههای لیگ رو میان خودشون تقسیم کردند و استقلال هیچی... روزی که فتحالهزاده و گروهش اومدن شاید خیلی خوشحال بودم ولی اصلا امیدوار نبودم، اما تونستن... مبعلی، میداودی، آشوبی، مجیدی و ... ستارههایی بودن که حتی فکرش را هم نمیکردم به استقلال بیان،اما اومدن. وقتی لیگ شروع شد هم، فکر نمیکردم بتونیم دوام بیاوریم... همه تیم عوض شده بود و کار خیلی سخته بود...
روزی که 4 تا به سپاهان زدیم هم شک داشتم اما وقتی پرسپولیس رو تو آزادی بردیم مطمئن شدم... مطمئن شدم این تیم هنوزم اسمش استقلاله و آدمهای توش با دلشون کار میکنن نه با زبونشون... هر هفته که بازیها رو میبینم یه تعدادی از بازیکنها کم میشن! محروم، مصدوم... توی این بازی آخر دلم واقعا سوخت. شمارش از دستم در اومده
اما به اندازه یک تیم تقریبا مصدوم و محروم، دلم میسوزه. اونجا دلم بیشتر میسوزه که با این همه نداری هم باید تیم اصفهان را میبردیم.
خداییش فکرش را هم نمیکردم که بچهها اینقدر خوب بازی کنن، به این تیم خیلی امیدوارم هر وقت استقلال تو این سالها میباخت یک غم عجیبی منو میگرفت اما پنجشنبه شب سرم را بالا گرفتم و با افتخار گفتم عشق است استقلال قهرمان... همیشه پدرم میگه قهرمانی و افتخار به برد و باخت نیست، باور نمیکردم اما الان با اینکه عشقم باخته بهش افتخار میکنم. دیشب استقلال شبیه یک وزنه سبک وزن بود که میخواست رکورد رضازاده رو بزنه چون قول داده بود به اونایی که دوسش دارن. رفت زیر وزنه، خیلی هم تلاش کرد، زورش نرسید، شایدم رسید و پاهاش با بدشانسی سر خورد. افتاد زمین ولی ما اومدیم سریع بلندش کردیم چون این آخر ماجرا نیست. این تیم را دوست دارم مثل همیشه. مدیریت و کادر فنی رو دوست دارم چون جرات داشتن و اومدن به میدون. دلم روشنه که با همین تیم کارهای خیلی بزرگتری هم میکنیم، حتی بزرگتر از درآوردن اشک پرسپولیسیها. این تیم دوستداشتنی منه، چون باختش هم قشنگه بازم میگم دلم روشنه چون استقلال عشق منه. این استقلال عشق منه.
نامه یک هوادار
سندي ديگر از بدهيهاي مديريت سابق استقلال
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،در روزهاي اخير شاهد آن هستيم كه مديريت سابق باشگاه استقلال به طرز فزايندهاي در حال جوسازي عليه باشگاه استقلال است.سايت رسمي باشگاه استقلال مدتي قبل مدركي را مبني بر بدهي 32 ميليوني باشگاه استقلال در زمان مديريت قبل به صورت مستند در معرض عموم قرار داد، اين در حالي بود كه در آن زمان مديريت سابق هرگونه بر جاي ماندن بدهي در زمان خود را انكار ميكرد و پس از انتشار مدرك هيچگونه صحبت و پاسخي را ارائه نداد.با شدت يافتن جوسازيها عليه باشگاه استقلال، سايت رسمي باشگاه استقلال مدركي جديد مبني بر بدهي 651.421.100 ريالي باشگاه استقلال به شركت خدمات مسافرتي و توريستي آهوان كه مربوط به مديريت سابق است را جهت تنوير افكار عمومي و هواداران عزيز باشگاه استقلال ارائه مينمايد كه در قسمت گالري موجود ميباشد.
مناظره دکتر فتح اله زاده و واعظ آشتیانی در برنامه رادیویی 2-4-4
جهت دریافت فایل صوتی مناظره بر روی لینک های زیر کلیک نمائید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
.
.
تولد آقای گل افسانهای مبارک
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، در 23 دیماه 1328 در آبادان خانواده مظلومی صاحب فرزندی شد که آن روز هیچ کس فکر نمیکرد در سال 1974 میلادی به عنوان بهترین بازیکن مسابقات المپیک آسیایی برگزیده شود.
23 دیماه مصادف است با روز میلاد غلامحسین مظلومی، گلزن قهار و مرد بااخلاق و دوستداشتنی تاریخ باشگاه استقلال. در دوران بازیگری، وی به همراه تیم ملی جوانان در بازیهای 1969 تایلند، لقب آقای گلی را به خود اختصاص داد و همچنین دو سال بعد، بار دیگر در بازیهای جوانان آسیا این بار در فیلیپین عنوان آقای گلی را به دست آورد.
وی در المپیک مونترال به همراه تیم ملی فوتبال ایران حضور داشت و تنها گل ایران در برابر تیم ملی فوتبال کوبا را به ثمر رساند.
دوران حضور موفقیتآمیزی در استقلال داشت. در سال 1347 و زمانی که در حال گذراندن دوران تحصیل بود به تیم تاج (استقلال) پیوست و مجموعا 9 سال برای استقلال بازی کرد و در این مدت اولین قهرمانی استقلال در جام باشگاههای آسیا در سال 1971 و قهرمانی ایران در سال 1972 را تجربه کرد.
مظلومی در این مدت در تیم استقلال، با به ثمر رساندن 65 گل در جام تختجمشید و جام باشگاههای ایران و سه دوره کسب عنوان گلزن برتر لیگ تختجمشید، دارای یک رکورد جاودانه است. در آن زمان به دلیل آسیبدیدگی از ناحیه مینیسک و فقدان امکانات موجود برای جراحی از ادامه دوران پرافتخار بازیگری باز ماند.
دوران مربیگری:
*سرمربی تیم فوتبال بزرگسالان استقلال در سال 1367
*سرمربی تیم فوتبال امید ایران در سال 1368
*سرمربی تیم فوتبال استقلالاهواز در لیگ آزادگان سالهای 1371 و 1373
*سرمربی تیم فوتبال شهرداری کرمان، مقاومت تهران، کشتیسازی بندرعباس، پتروشیمی ماهشهر و پیام تهران در لیگ دسته یک.
*مدیرفنی تیمهای ملی نوجوانان و جوانان ایران
*سرمربی تیم ملی نوجوانان
*مدیر فنی تیمهای پایه استقلال و پاس
افتخارات:
*قهرمانی 3 دوره جام میلز هندوستان با تیم استقلال
*بهترین گلزن 3 دوره از جام تختجمشید
*بهترین بازیکن آسیا در سال 1974 در مسابقات المپیک آسیایی تهران.
اطلاعات فوق تنها قسمتی از واقعیات بزرگمرد تاریخ باشگاه استقلال است. روابط عمومی و سایت رسمی باشگاه استقلال تولد آقای گل افسانهای باشگاه استقلال را به ایشان و خانواده محترم مظلومی تبریک و تهنیت عرض مینماید.
به افتخار پرافتخارترین مرد تاریخ استقلال
از آن روزی که حس کردم علاقهای درونی در من نسبت به نام استقلال و مجموعه آبی وجود دارد این مرد سکاندار کشتی آبی بود ... مردی که مرد روزهای سخت بود ... آنهایی که رنگ موهایشان با گذر عمر استقلال گره خورده متفقالقول بر این عقیدهاند که مرد داستان من در دهه 60 از همه چیز گذشت و تمام سختیها را به جان خرید تا استقلال، استقلال بماند. مردی که بیگفتوگو پرافتخارترین سرمربی تاریخ 65 ساله باشگاه استقلال و به لحاظ آماری پس از مرحوم داناییفر و رایکوف سومین سرمربی تاریخ باشگاه به شمار میرود. مردی که مردان بزرگ استقلال خود را شاگرد او میدانند.
او در ششم بهمن ماه سال 1324 در تهران به دنیا آمد. تحصیلات خود را در دبیرستانهای فردوس و تمدن و ایران مهر گذراند و در سن 17 سالگی برای نخستین بار پیراهن تیم دارایی را پوشید و در جمع بزرگان ظاهر شد. با انحلال باشگاه دارایی به همراه جلال طالبی در سال 1346 به باشگاه تاج راه پیدا کرد و طی 8 سال (46 تا 54) برای تاج به عنوان یک عنصر موثر دفاعی بازی کرد. در سال 1349 مفتخر به عنوان قهرمانی جام باشگاههای آسیا شد و پس از دوران بازیگری، دستیار رایکوف و جکیچ شد. ادامه زندگی او با استقلال پس از انقلاب بسیار زیبا و پرافتخار است. در دهمین دوره جام باشگاههای آسیا در سال 1369 (1990) توانست قهرمان آسیا شود تا تنها فردی در تاریخ استقلال باشد که به عنوان بازیکن و سرمربی دو بار به افتخار قهرمانی آسیا نائل گشته است. سال بعد نیز مجدداً تا فینال به همراه استقلال پیش رفت اما در ضربات پنالتی عنوان قهرمانی را از دست داد. در سال 1381 بار دیگر فرصت تکرار قهرمانی آسیا با تیم پرقدرتی که ساخته بود فراهم شد اما در چهاردهم فروردین ماه آن سال گویی قسمت نبود تا استقلال قهرمان شود چرا که بارش وحشتناک باران زمین باتلاقی و پنالتی به آسمان زده شده همه و همه دست به دست هم دادند تا آبیپوشان به حریف قدر کرهای خود ببازند و در نهایت عنوان سومی آسیا به استقلال رسد. در کنار این سه عنوان باارزش قهرمانی، کسب دو عنوان قهرمانی در لیگ در سالهای 1368 و 1379 دو قهرمانی جام حذفی در سالهای 1374 و 1379 را هم باید اضافه کنیم و در عین حال چندین و چند عنوان بینالمللی دیگر...
بله، صحبت از منصور پورحیدری است، مردی که افتخاراتش از حافظههای پر قدرت هم خارج شده... مردی که نامش گره خورده با نام استقلال است ... مردی که در مقام سرمربیگری تیمملی بدون شکست و ناکامی، با افتخار کامل و برای حضوری دوباره در استقلال خداحافظی کرد. پورحیدری بداند که مردم میدانند ... میدانند اگر او از افتخاراتش صحبت نمیکند و با آن فخر نمیفروشد ولی آنها همه چیز را میدانند ... به خوبی هم میدانند ... 6 بهمن روز تولد بزرگ مرد تاریخ استقلال است ... برای مرد محبوب و متشخص باشگاه استقلال آرزوی بهروزی میکنیم و روز تولدش را از طرف مجموعه استقلال به ایشان و خانواده محترم پورحیدری تهنیت میگوییم.