نه داداش اول کاسیاس باشه بهتره بعدش هم این اوزیل رو خیلی بد نشون دادی بنده خدا 2مرتبه بهترین بازیکن شد 1گل هم زد اما بقیشون هم خوب رده بندی کردی اما جای اوزیل و کاسیاس باید عوض شه
نمایش نسخه قابل چاپ
نه داداش اول کاسیاس باشه بهتره بعدش هم این اوزیل رو خیلی بد نشون دادی بنده خدا 2مرتبه بهترین بازیکن شد 1گل هم زد اما بقیشون هم خوب رده بندی کردی اما جای اوزیل و کاسیاس باید عوض شه
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترتیبات کاملا درسته
ینزما تو این جام خیلی افتضاح بود
بدترین بازیهای بنزما رو تو این جام دیدم
نه اصلا اوزیل همیشگی نبود هر چند تو دو تا بازی بهترین شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدیرا رو نگاه کن ببین چقد عالی بود واقعا تو تخریب عالی و تو اضافه شدن هجومی عالی تر بود
و خب همیشه بهترین تو تیمه بهتره
دقیقا همینطورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنزما هر چند تو پست کاملا تخصصیش نبود اما اصلا کریم فرصت طلب نبود و واقعا بدترین رئالی یورو بود
من با اینکه بارسایی هستم اما یک نظری بدم و برم :
رئالی ها و بارسایی ها واقعا خوب نشون دادن
تو بارسا که اینجا جاش نیست
ولی تو رئال به نظرم به ترتیب رونالدو و کاسیاس و راموس و آلونسو از همه بهتر بودن البته نظر من بود ولی طبق این آماری که گذاشتید اصلا به من نمیخوره درمورد رئال نظر بدم
ولی خوب
آقای علیرضا وقتی آنلاین شدی یک پیام خصوصی برام بفرست کار مهمی درباره ی دانلود باهات دارم
نه شما هم بیا پست بده ما مشکلی نداریم آره واقعا کریم بد بازی کرد اما اوزیل رو قبول ندارم درسته مثله اوزیله تو رءال نبود ولی دیگه حقش مقام هشتم هم نبود اما کریم واقعا زشت بازی کرد
خوزه رفته مکزیک کریس رفته تایلند.رفتن تفریح.البته فکر کنم خوزه برگشته نمی دونم.
بچه ها دست و پاتونو جمع کنید ما هم بریم استرالیاki::
من که عاشقه مکزیکو سیتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من رفتم پیشه خوزه هر کی میاد یه پیک نیک بیاره بزنیم تو راه خوش بگذرونیم(واسه چای گفتما)
باشه میریم مکزیک یه سری هم میریم لاس وگاس اینقدر ازش تعریف می کنن ببینیم چیه.:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره بریم جزایر ماداگاسکار نه ریم مکزیک حالا داخل ماداگاسکار هم بازیکن پیدا می شه اگه رفیم من خودم همه وسایل رو میارم فقط بی زحمت یکی چادر بیاره می گم بقیه کجا رفتن منظورم بازیکن های رءال
بچه ها براي اينكه حال و هوا كمي عوض شه و كمي از اين كم خبري بيرون بيايم يه نظر سنجي همينجوري ميزارمtazim::
به نظرتون قيافه و مو و شكل و... كدوم يك از اين فصل هاي كريستيانو باحال تره :sigar:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]