سوال اول نمیشه گفت heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
غذای بیمارستان چجوریه؟ همون heee::
نمایش نسخه قابل چاپ
سوال اول نمیشه گفت heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
غذای بیمارستان چجوریه؟ همون heee::
بابا یکی یکی بگین من چه جوری جواب همه رو بدم؟
ولی باور کنین خیلی حال میده
ناراحت نشینا ولی پسرا خیلی تنبلن، به جان خودم راست میگم حتی اگه قبول نداشته باشینbinam
بعدشم شما مگه توی سرباز درسم می خونین؟ اگه می خواستین درس بخونین چرا بردنتون سربازی؟:soal:
اره بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسامونو خوندیم خب الان داره تموم میشه هر چقدم که درس بخونی تهش رفتن به سربازیه دیگه
ولی تو تنبلی پسرا شکی نیس
و البته تویه دخترم دخترای قدیم هم همینطور:hehee:
اگه ما تنبلیم شما همون جوری هستین که (تو داستان سربازی رفتن خانم(تو صفحه ی قبل نوشته بودم)) بودید:ohum: البته ببخشیدا احترام شما هم واجبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی خب دوسال کلی آدم رو از زندگی میندازه:shogh:
ماهی چند حقوق میدن دیپلم ؟
باور کنین راست میگم شما تعداد کارایی که مادرتون یا خواهرتون یا هر خانوم دیگه ای که توی یه روز انجام میده رو با تعداد کار هایی که پسرا انجام می دن مقایسه کن!
من برای مردا خیلی احترام قائلم و می دونم بعضی از مردا خیلی زحمت می کشن و البته توی دخترام تنبل زیاده ولی به طور میانگین دخترا کاری ترن!
الان فکر کنم حدود 40 50 تومنheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
حیف که نمیشه همه چی رو اینجا بگی وگرنه
بیشتر دخترا...mas:-
بلانسبت شما
دخترا كه نمخان برن سربازي..
غمي ندارن به خدا هميشه دارن ميخندن....
چرا آخه موندم هميشه خودشونو بي غم ميدونن اصلا ببخشيدا الكي خوش هستن...
ببيند اگه دخترا قرار بود برن سربازي بلايي به سرشون مياوردن كه هموشونو معاف كنن!!
2سال آدم از زندگيش بزنه بره كجا..
راستي تو سربازي هر كاري كه باب طبعشون نباشه يا به عبارت واضح قانونشون باشه بازداشت داره...
اينو گفتم روز اول كه ميريد حتي با كلاهتون هم رفتار خوبي داشته باشيد ...
خیر کی گفته سربازی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟entezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به این ماهی.من دوتا رفیق دارم افتادند لب مرز:ahaaaaaa:
لب مرز جاده های شهرمون.اون یه رفیقمونم افتاده لب مرز سالن سپاه شهرمون تا کانکس مخصوصش.
عشق میکنند رویایی.نه رژه نه زور.نه آقا بالا سر.به قولی آقای خودشونند.خدا قسمت همه بکنه:hehee: