نظرسنجی شماره 13
به نظرشما آیا آرسنال در این فصل بالاتر از تاتنهام قرار میگیرد ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
نظرسنجی شماره 13
به نظرشما آیا آرسنال در این فصل بالاتر از تاتنهام قرار میگیرد ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب اونا الان از ما بالاترن اما با توجه به شرایط و نوع امادگی و بازی های پیش رو من شانسه گرفتنه تاتنهامو زیاد میدونم
خوشبختانه ما از بازی تاتهام استارت بزرگی زدیم و به سه تیم بزرگ دنیا 10 گل زدیم و فقط 3 گل خوردیم این نشان دهنده قدرته بزرگیه ارسنال در طی فصل بدشانسی های فراوان داشته اما الان تو اوجه و خوشبختانه در بهترین شرایطیم فزار داده پودولسکی و بازگشت برخی مصدوم ها هم روحیه تیمو بالاتر برده
با همه این تفاسیر من فکر میکنم شانس سومی ما زیاده و میتونیم سوم و بالاتر از تاتنهام لیورپول و چلسی باشیم
به نظر من اگه بتونیم با همین قدرت و آمادگی بازی های بعدیمونو با اقتدار پیروز بشیم مسلما میتونیم سوم بشیم .
با تلاش فراوان و البته کمی شانس در نتیجه نگرفتن تاتنهام بله میتوانیم:eyvalla:
بی شک ( با کمک خدا ) با روندی که پیش رو داریم تاتنهامو می گیریم.
نظر سنجی شماره ی 14
اگر شما در تیم آرسنال بودید دوست داشتید چه شماره ای را بپوشید؟ و چرا ؟
البته میدونم که این نظر سنجی خیلی متفاوته با بقیه اما یکم تنوع هم جالبه:eyvalla:
من که کلا به شماره 7 خیلی علاقه دارم
ولی تو ارسنال دوس دارم شماره و لباسی تنم بیاشه که به تن بازیکنان خائنی چون نصری و.............. نبوده باشه
به !
چه تفاهمی
منم عاشق شماره ی 7 هستم بنا به دلایل زیر :
1- شماره ی رابرت پیرس love::و توماس روسیچکیlove::
2-تازه یادش بخیر تو میلان آندره شوچنکو roz::و تو هامبورگ مهدی مهدوی کیاlove::
اینا همشون شمارشون 7 بوده و هست و من خیلی از اینا خوشم میاد .
در کل ستاره های زیادی شماره ی 7 رو پوشیدن .
و اگه هافبک شماره ی 7 باشم که خیلی خوب میشه love::
نمیدونم چرا من اینقدر شماره 10 رو د.وست دارم.بیشتر اون کسایی که دوستشون دارم شماره پیرهنشون 10 است.البته شماره 9 رو هم دوست دارم.
شماره 13 رو هم واسه من کنار بذارید .
دلیل خاصی ندارم اما از شماره 13 خیلی خوشم میاد.
خوشحالم که الان تو آرسنال به تن یه بازیکن با تعصبه ( ژسنی )
قبلا تو آرسنال گلب این شماره رو می پوشید ،آرشاوینم اولی که اومد آرنا قرار بود 13 بپوشه . اما . . .