برد لیورپول دربازی شنبه 50 درصد و برد منچستر40 درصد و مساوی 10 درصد احتمال داره رخ بده.
لیورپولو دست کم نگیرین این تیم همیشه مقابله منچستریونایتد خوب بازی میکرده و میکنه و خواهد کرد!
نمایش نسخه قابل چاپ
برد لیورپول دربازی شنبه 50 درصد و برد منچستر40 درصد و مساوی 10 درصد احتمال داره رخ بده.
لیورپولو دست کم نگیرین این تیم همیشه مقابله منچستریونایتد خوب بازی میکرده و میکنه و خواهد کرد!
من زیاد از منچستر اطاعی ندارم ولی بخاطر دوستان گفتم یه سری بزنم بازی سختی برابر تیم اول بندر آنفیلد دارین دست کم گرفتن لیورپول = از دست دادن امتیاز ...
از چه رو نشسته اید !
جامه بردرید !
موی از خود باز کنید !
بر در و دیوار بکوبید که شنبه روز عزای شیطونکاست !
entezar::
ما با کینگ هیچ مشکلی برای اینجور بازی ها نداریم !
3-1 بازی قبلی رو که یادتون نرفته !
آنفیلد رو واستون جهنم می کنیم !
درسته شوما فصل قبل 3 بر يك برديد ولي يادتون نره كه تو اون بازي بايد يه بازيكونتون اخراج ميشد و نشد و ناني هم مصدوم شد! تازه ما هم تو بازي برگشت و هم تو بازي جام حزفي شومارو برديم پس سال قبل 2 بر 1 به نفع ما شد! بعدشم گيريم كه اين بازي رو هم شوما ببريد! واسه ما مهم نيست چون به تيممون اعتماد داريم و با يه باخت چيزي عوض نميشه ولي ليورپول نميتونه خودشو يه مدعي قهرماني بدونه!
منچستر تو اين بازي هر نتيجه اي بگيره بازم بخت اول قهرماني تو انگليسه و هيچ تيمي الان به خوبي منچستر بازي نميكنه! تازه با اين ميانگين سني پايين!!!!(23 يا 24)تو هر بازي! پس مطمئن باشيد اين منچستر تا چندين سال قدرت اول ليگ انگليسه و اگه هم قرار باشه تيمي با منچستر رقابت كنه چلسي يا آرسناله نه ليورپول! اين همه سال جام نگرفتيد و فقط تماشا كرديد تا منچستر به 19 رسيد و حالا هم حتي ضعيف تر از چندسال قبل شديد! درضمن من اميدوارم منچستر اين بازيو ببره! اگه هم نبره منتظرانتقام تو تئاتر روياها هستيم.زنده باد فرگي با تيمشroz::
ليورپول هم يكي مثل بقيه . چرا بزرگش ميكنيد.:manchester::manchester:
موافقم اين بازي هم مثل بازي هاي ديگس و نبايد بزرگش كنيم! مخصوصا كه الان ليورپول يه تيم كاملا معموليه! بعدشم همون جور كه قبلا گفتم اگه هم ببازيم بازم نبايد خيلي ناراحت شيم و منتظر بازي برگشت و انتقام باشيم:ahaaaaaa:
بازيكونان كليدي:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين دو بازيكون نقش تعيين كننده اي واسه تيمشون ايفا ميكنن و بهترين هاي تيمشون هستند.روني اگه مثل هميشه باشه و با پاس هاي زيباش تيمو راه بندازه و از موقعيت هاش استفاده كنه منچستر ميتونه تو اين بازي موفق باشه.جرارد هم با توجه به اينكه بعد از گزروندن دوران مصدوميتش اين اولين بازيشه كه داره انجام ميده نميتونه زياد رو فرم باشه ولي بازم جرارده و ميتونه خيلي خوب بازيسازي كنه و به تيمش كمك كنه.
به نظر من هركدوم از اين دو بازيكون بهتر بازي كنند تيمشون شانس بيشتري واسه برد داره كه اميدوارم اين روني باشه تو اين بازي هم بدرخشه:balesh:
لینک آنلاین بازی
لیورپول - منچستر یونایتد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب حدود 40 دقيقه ديگه بازي شروع ميشه! حتما بازي قشنگي ميشه و به نظرم خيلي هم خشن!ki::مخصوصا ليورپولي ها! آخه منچستر بازيكون تكنيكي و پابه توپ زياد داره و ليورپولي ها هم كه ديگه ميزننki::مثل بازي سال قبل كه پاي ناني رو شكستن و داور فقط يه كارت زرد داد!!!!!!!!:ehe: منچستر يه نقطه ضعف تو اين بازي داره و اونم كم تجربه بودن دخه آ تو دروازس! دخه آ خيلي بهتر از اوايل فصل شده ولي حساسيت اين بازي و اين كه تو ورزشگاه انفيلد برگزار ميشه ميتونه رو داويد تاثير بزاره!
داداش سعید گزارش لحظه به لحظه می دی؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باهات موافقم دخه آ کمی بی تجربه هست و جو ورزشگاه می تونه روش تاثیر بزاره.
منچستر خیلی باید مواظب سوارز باشه چون بازیکن تکنیکی هست و می تونه خطر ناک باشه.
من شخصا شانس رو به منچستر می دم هرچند تو آنفیلده منچستر نشون داده که می تونه قهرمان بشه.
به امید پیروزی 4-1 ki::