فیل جونز: رونی به من کمک می کندتا درتیم ملی انگلیس جا بیفتم
فیل جونز مدافع جوان منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که وینرونی به او کمک زیادی کرده تا در ترکیب تیم ملی انگلیس زیر نظر فابیو کاپلو جا بیفتد این ستاره 19 ساله برای اولین بار و بعد از درخشش در ترکیب تیم ملی زیر 21 ساله های انگلیس و شیاطین سرخ به ترکیب تیم کاپلو فراخوانده شده است. او درصحبتهایی به اف.ای تی وی گفت:« وین رونی، شخصیتی خوب و دوست داشتنی است که همیشه به من کمک کرده. او اکنون هم به من کمک می کند و شرایط من را درک می کند و باعث شد تا در منچستریونایتد و تیم ملی انگلیس احساس راحتی کنم.او بازیکن فوق العاده ای است و تنها می توانی از او درس یاد بگیری. خیلی خوب است که رونی را در کنار خودت داشته باشی.» او ادامه داد:« اینجا همه ، بازیکنانی در حد و اندازه های جهانی هستند و روحیه گروهی کاملا احساس می شود. ما دور هم جمع شدیم تا در دیدار جمعه شب نمایش خوبی را به اجرا بگذاریم. هیچ ترسی در میان نیست و همه ما هیجان زیادی داریم. این فرصتی است که اصلا انتظارش را نداشتم ولی حس خیلی خوبی برای من ، دوستان و خانواده ام است. هیچ ترسی نداریم؛ همه ما می دانیم که برای چه اینجا هستیم. همه ما برای تیمهای باشگاهی مان خوب بازی می کنیم و انگیزه وهیجان زیادی داریم تا برای تیم ملی به میدان برویم.» تام کلورولی هم که برای دیدار دوستانه باهلند در آگوست به اردوی سه شیرها دعوت شده بود ( دیداری که لغو شد)، اکنون آماده است تا اولین دیدارش برای انگلیس را برگزار کند. او در صحبتهایی دراین باره گفت:« من دراولین جلسه تمرینی ام برای تیم ملی گلزنی کردم. این لحظه فوق العاده ای برای من بود.