نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين حرف كاملا درسته . كاشاني نبايد از دايي برنامه مي خواست و دايي هم نبايد برنامه مي داد . كاشاني قدرت اتخاذ تصميمهاي بزرگ رو نداره واس همين هيچ وقت سرمربي تيم رو عوض نمي كنه حتي اگه بدترين نتايج تاريخ رو بگيره . دايي هم عادتشه شلوغ بازي راه بندازه و بگه من مقصر نبودم .عين تيم ملي .هر2 مي رفتند بهتر بود
داداش گلم من مدافع بودن دایی تو پرسپولیس نیستم اما گذشته رو از یاد نبریم خوب نیست درباره یک پرسپولیسی که سال ها تو تیم بازی کرده و یکی از افتخارات باشگاه ماست و افتخار مربی گری پرسپولیس و برد تو دربی و2تا جام حذفی روداره با این الفاظ حرف بزنی[/quote]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadred [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزيز من اين نوشته رو در پاسخ شما ننوشتم و اگر باعث ناراحتي شما شد متاسفم . به دايي هم بخاطر حضور هر چند كوتاهش در پرسپوليس بعنوان يه پرسپوليسي احترام مي ذارم (هرچند همون موقع هم كم شلوغ بازي نداشت) و البته يه بازيكن كه در رده ملي هم بارها براي ما افتخارآفريني كرد . اگر هم انتقادي مي كنيم سعيمونه تا اندازه عقلمون بهترين وضعيت رو براي پرسپوليس بخوايم.
نتايجي كه فصل گذشته دايي گرفت باعث سرافكندگي و سرخوردگي همه پرسپوليسيها شد و جام حذفي درمونش نبود .گرچه جام حذفي خيلي مهم بود بخاطر سهميه آسيا ولي درمون مناسبي واس اونهمه باخت و آبروريز تو ليگ و آسيا نبود .يادم نميره روزي كه اولين بازيمون تو آسيا رو با عربها اونطوري باختيم يا 2دربي يا 4تا 4تا گل خوردنهاي پرسپوليس كه باور نكردني بود . هر بازيكن بزرگي حتما مربي بزرگي هم نيست . بزرگترين مربيهاي حال حاضر دنيا بازيكنان بزرگي نبودند . دايي هم بنظر من در مربي گري موفق نخواهد شد .جام اولش تو ليگ نتيجه تيمي بود كه ديگري بسته بود و فصل بعدش همون تيم رو خودش بست كه ديدي....تيم ملي رو بست كه ديدي....پرسپوليس امسال رو بست كه ديديد.... در كنار اين مسئله خصوصيات اخلاقي خاصي هم داره كه هر جا ميره با خودش مي بره و جلوي موفقيت خودش و تيمش رو مي گيره
الانم كه ديديم چه اتفاقاتي افتاد و دايي بدنبال چي بود .با اينكه ازش برنامه خواستند و بعد هم بعنوان سرمربي پرسپوليس انتخابش كردند (كه بزرگترين خودكشي بود) رفتار دايي نشون داد كه دنبال چيز ديگريه .دايي پرسپوليس رو مي خواد
بگذرين .الان ديگه وقت حمايت كردن از استيليه .
در مورد مازيار هم مطمئن باشيد هيچ عقل سالمي ازش نمي گذره و استيلي هم خوب مي دونه مازيار تنها بازيكنيه كه مي تونه پا جا پاي كريم بذاره .