-
مشکلات فجرسپاسي در حال پيگيري است
مديرعامل تيم فوتبال فجرشهيد سپاسي شيراز گفت: مشکلات مربوط به وضعيت ماندن تيم در فارس ازسوي مديرکل اداره ورزش وجوانان استان درحال پيگيري است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]جعفر جعفري اظهار داشت: اواخر هفته گذشته جلسه اي با کمانه مديرکل ورزش وجوانان فارس در خصوص وضعيت تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي برگزار شد که وي با وجود زمان کوتاهي که ازحضورش در راس ورزش استان مي گذرد به صورت جدي در حال پيگيري اين موضوع است.
وي تصريح کرد: مدير کل ورزش وجوانان فارس از طريق مسئولان استانداري و فرمانده سپاه استان به دنبال حل کردن مشکل موجود است.
مديرعامل تيم فوتبال فجرشهيد سپاسي تاکيد کرد: ماندن تيم فجرسپاسي در استان فارس به حمايت مسئولان بستگي دارد و هرچه بيشتر حمايت صورت گيرد احتمال ماندن تيم نيز افرايش مي يابد.
طي مدت اخير شايعاتي درباره احتمال فروش امتياز تيم فجر و حتي خروج تيم از فارس مطرح شده است.
-
پيرواني: آتش به خرمن فوتبال شيراز زدند
بازيکن اسبق برق شيراز و سرمربي تيم فوتبال فجرشهيد سپاسي که با اين تيم بازيکنان زيادي رابه فوتبال ايران معرفي کرد حالا از وضعيت فوتبال اين شهر دلش گرفته و با بغض صحبت مي کند!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] غلامحسين پيرواني مي گويد: من نمي دانم آقايان از فوتبال شيراز چه مي خواهند؟ فوتبال شيراز را نابود کردند و هنوز هم دست بردار نيستند. با اين صحبت به يکباره به فکر نام سرهنگ جعفري فجرشهيد سپاسي مي افتيم، اما پيرواني ادامه مي دهد: نه آقا سرهنگ را چکار داريد! اگر برخي از افراد امثال جعفري ها نبودند الان که ديگر نامي از فوتبال شيراز باقي نمانده بود! پيرواني مي گويد: نه اينکه آدمي باشم که روي زمين بمانم و به خاطراين مسائل اين حرف ها را بزنم، نه! دلم براي فوتبال شهرم مي سوزد که روزي بهترين فوتبال ايران را داشت، به ياد فوتبال ليگ قدس مي افتم که هيچ تيمي درشيراز جان سالم به درنمي برد دلم به حال روزهاي اوج برق شيرازمي افتد که يقه بزرگان فوتبال ايران را درهمين حافظيه مي گرفت.
پيرواني که دل پردردي دارد، ادامه مي دهد: ببينيد برق را نابود کردند به صورتي که ديگر نامي از اين تيم نيست، حالا هم آمده اند سراغ تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي شيراز و مي خواهند اين تيم راهم نابودکنند! اين تيم پول مي خواهد و ديگرسپاه و بسيج نمي توانند جوابگوي هزينه هاي بالاي آن باشند. بايستي يکي پيدا شود وآستين همت بالا بزند واين تيم راساپورت کند،حالا يا آن را بخرد و يا کمک مالي کند.
وي مي گويد: درشهر شيراز و استان فارس آدم هاي متمول فراواني وجود دارد اما هيچکدام شان ورزشي نيستند و همه اش به دنبال ساخت وسازهستند. آتشي که به خرمن فوتبال شيراز انداخته اند را اگرخاموش اش نکنند، حالا حالا ها خواهدسوخت.
پيرواني ادامه مي دهد: من خودم از دو سه باشگاه ليگ برتري پيشنهاد همکاري داشتم اما دلم نيامد که بروم و کارکنم. وقتي مي بيني فوتبال شهرت را نابود کرده اند، ديگردلت به کارنمي رود.
-
خريدهاي بي سروصداي فجرسپاسي
عباس محمدرضايي هم راهي فجر خواهد شد تا ليگ دوازدهم را با پيراهن اين تيم بازي کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]فجرسپاسي با محمود ياوري خيلي آرام و بي سروصدا وارد بازار نقل و انتقالات شد. فجريها طي روزهاي گذشته با مجتبي ترشيز و مسلم فيروزآبادي از مس سرچشمه و عليرضا لطيفي و جابر انصاري از سايپا به توافق رسيدند. همچنين از شيراز خبر ميرسد عباس محمدرضايي هم راهي فجر خواهد شد تا ليگ دوازدهم را با پيراهن اين تيم بازي کند.
-
فردا جلسه سرنوشتساز باشگاه فجر
مديران باشگاه فجر فردا و در جلسهاي با استاندار و رئيس اداره ورزش و جوانان فارس جلسه سرنوشت سازي را برگزار خواهند کرد که تکليف پرداخت هزينههاي تيمداري را براي فصل آينده مشخص ميکند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش خبرنگار مهر، با وجود اينکه تمرينات تيم فجر شهيد سپاسي هفته گذشته آغاز شد، اما هنوز وضعيت اين تيم مشخص نيست. بر اين اساس رئيس اداره ورزش و جوانان و همچنين استاندار فارس قول دادند که بخشي از هزينههاي تيمداري فجر را براي فصل بعد تامين کنند، در حالي که هيچ توافق کتبي ميان طرفين در اين خصوص صورت نگرفت.
به همين خاطر مديران باشگاه فجر که روي اين قولهاي شفاهي حساب و تمرينات تيم را شروع کردند، فردا آخرين جلسه را براي توافقات نهايي با مسئولان استانداري و اداره ورزش و جوانان تمرينات را برگزارميکنند تا تکليف خود را مشخص کنند.
اين جلسه قرار است ساعت 16 فردا برگزار شود و جعفر جعفري مديرعامل باشگاه، ابوالفضل گزني رئيس هيئت مديره فجر، غلامرضا کمانه مديرکل تربيت بدني و استاندار فارس برگزار شود.
اين در حالي است که گفته ميشود باشگاه فجر چند بازيکن جديد را هم به خدمت گرفته است. با اين حال محمود ياوري سرمربي تيم فجر هنوز برنامه اردوهاي آماده سازي را به مديران اين باشگاه نداده است.
-
بازار نقل و انتقالات بازيکنان براي تيم فوتبال فجرسپاسي در حالي به پايان رسيده است که در نهايت 9 بازيکن فصل گذشته از اين تيم جدا شدند.
مهلت نقل و انتقالات ليگ برتر فوتبال فردا به پايان ميرسد؛ با اين حال تيم فوتبال فجر روز چهارشنبه با امضاي قرارداد سه بازيکن ديگر فهرست خود را براي فصل آينده بست.
روز چهارشنبه هادي دغاغله از تيم آلومينيوم هرمزگان، فرشيد اسماعيلي بازيکن تيم فوتبال جوانان ايران و همچنين "ديهگو ماکسيمو" بازيکن فصل گذشته ايرانجوان بوشهر قراردادشان را با باشگاه فجر ثبت کردند.
بابک لطيفي، جابر انصاري، علي لطيفي، عباس محمدرضايي، مجتبي ترشيز، محمد خزايي، علي مولايي، جلال علي محمدي، رضا جلالي، ديهگو ماکسيمو، هادي دغاغله و فرشيد اسماعيلي اين فصل به تيم فجر اضافه شدهاند. مسلم فيروزآبادي به خاطر عدم رضايت باشگاه مس سرچشمه نتوانست به جمع بازيکنان فجر اضافه شود.
همچنين مهدي رجبزاده، مهرداد کريميان، سيروس سنگچولي، يونس شاکري، ايوب کلانتري، جواد ضيغمي، وحيد نعمتي، محمدرضا پورمحمد و عباس کاظميان از تيم فجر جدا شدند.
گفته ميشد عباس محمدرضايي هم به خاطر درگيري با محمود ياوري از فهرست اين تيم کنار گذاشته شده است اما محمدرضايي پس از عذرخواهي از ياوري به تمرينات اين تيم برگشت و فصل آينده با لباس فجرسپاسي به ميدان ميرود.
-
ای ول ایولین بازی لیگ برتر رو که خوب شروع کردن البته همیشه فجر اولش خیلی خوبه بعدش به آخرای لیگ که میرسه... :ehe:entezar::
به امید پیروزی و هر چه بهتر شدم تیممون
-
شروع تمرينات اين فصل با رفتن رجب زاده شروع شد ولي من معتقدم كه تيم به تجربش نياز داشت ...
ولي موندن رضا حقيقي دلگرممون كرد(البته اگه از فجر ميرفت خيلي واسه پيشرفت فوتباليش خوب ميشد ولي موندنش فقط به نفع تيمه)
فك كنم رجب زاده و پور محمد به خاطر مشكل با ياوري از تيم رفتن...
در كل بايد دعا كنيم موفقيت فجر ادامه دار باشه تا شيراز به جايگاه واقعي خودش تو فوتبال برسه..:flowerysmile:
-
به امید موفقیت فجر .:flowerysmile:
-
ياوري: از برد مقابل ذوب آهن راضي نيستم
سرمربي تيم فوتبال فجر معتقد است بازيکنانش در بازي مقابل تيم ذوب آهن اشتباهات تاکتيکي داشتهاند و به همين خاطر از پيروزي در اولين بازي راضي نيست!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمود ياوري در گفتگويي با اشاره به اولين پيروزي تيمش برابر ذوب آهن تصريح کرد: اولين برد ما نتيجه زحمات بازيکنان بود که يک ماه و نيم تمرينات فشرده را پشت سر گذاشتند؛ با اين حال ما در بازي اول اشتباهات و نارساييهاي تاکتيکي زيادي داشتيم و به همين خاطر کادر فني هنوز از بازيکنان رضايت کامل ندارد.
وي در خصوص بازي با پرسپوليس تاکيد کرد: اين بازي جنگ دارا و ندار است. ما بازيکنان خوب و جنگندهاي داريم و به نسبت بودجه باشگاه توانستيم تيم خوبي جمع کنيم. فردا مشخص ميشود تيمي که گفته ميشود با 30 ميليارد تومان بسته شده است در مقابل تيمي که فقط سه ميليارد تومان هزينه کرده است چه کار خواهد کرد.
سرمربي فجرسپاسي شيراز درباره ارزيابياش از تيم پرسپوليس يادآور شد: اين تيم در سطح مديريت هميشه پولدار بوده است، اما در کادر فني و بازيکنان تغييرات زيادي داشته است. ما از هر تغييري در تيمهاي حريف به نفع خودمان استفاده ميکنيم تا حداکثر امتياز را کسب کنيم.
وي افزود: شخصا دوست داشتم در حضور تماشاگران پرسپوليس بازي کنيم تا مردم از بازي زيبا لذت ببرند. چه اشکالي دارد يک تيم خوب بازي کند و تماشاگران حريف از آن لذت ببرد!
ياوري در پايان به جدالش با "مانوئل ژوزه" سرمربي پرسپوليس که به جدال پيرمردها نامگذاري شده است، اشاره کرد و با خنده گفت: شايد "ژوزه" پيرمرد باشد، اما من جوان و قبراق هستم! در هر صورت من از چيزي نگران نيستم. بازيکنان جنگندهاي دارم و کاملا براي اين مسابقه آمادهام.
تيم فوتبال فجرسپاسي در دومين مسابقه خود در ليگ دوازدهم، روز سه شنبه در ورزشگاه آزادي ميزبان پرسپوليس است.
-
کاستا: فجر کار راحتي مقابل ما ندارد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرمربي تيم نفت آبادان تاکيد کرد شاگردان ياوري در ديدار فردا شب با اين تيم کار راحتي در پيش ندارند.
آلبرتو کاستا درباره بازي فردا با فجرسپاسي عنوان کرد: با توجه به اينکه در دو بازي گذشته نتوانسته ايم به پيروزي برسيم براي 3 امتياز انگيزه داريم اما نمي دانيم چمن مصنوعي ورزشگاه شيراز از چه جنسي است.
وي افزود: اين طور که گفته اند جنس چمن مصنوعي خوب است و ما مي توانيم فوتبال روي زمين را انجام دهيم. فجر در دو بازي اول نشان داده هم بازيکنان جوان و خلاقي و هم انگيزه زيادي دارد اما شک نکنيد که در بازي سوم اين تيم کار راحتي در پيش ندارد. تکنيک بازيکنان نفت به طور حتم بازيکنان فجر را اذيت مي کند.
کاستا در خصوص نبودن مهاجمي مثل فونيکهسي در ترکيب اين فصل نفت آبادان تصريح کرد: فونيکه بازيکن خوبي بود اما او حالا به امارات رفته و ما هم مهاجمان خوبي داريم. تيم ما نياز به يک مهاجم فيزيکي دارد تا سايرين را تکميل کند و باشگاه هم در تلاش است چنين بازيکني را به خدمت بگيرد.
ديدار تيم هاي فجرسپاسي و نفت آبادان ساعت 22 فردا شب در ورزشگاه دستغيب شيراز برگزار مي شود.