سلام چرا نميشه بازيكن هاي رو كه خريديم بفروشيم؟؟؟؟؟:fek konam:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام چرا نميشه بازيكن هاي رو كه خريديم بفروشيم؟؟؟؟؟:fek konam:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin04 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیز
این سئوالت رو همین چند صفحه قبل جواب دادیم .. دوباره مطرح کردید ؟! ... هر بار هم توی 10 جا سئوال می کنین و ما همه جا هم جواب می دیم دوباره باز می پرسی عزیز؟
حداقل برو اون اول که سئوال کردی ببین اگه جواب داده نشده دوباره سئوال کن !
همون طور که گفتیم شما بازیکنان آماتور رو می تونین هم بخرید و هم بفروشبد اما بازیکنان حرفه ای رو فقط می تونین بخرید
چرا؟
به این دلیل که خیلیا می اومدن تقلب می کردن و چند تیم می ساختند و مسی رو با قیمت های ارزون به تیم اصلی خودشون می فروختند ! ما هم دیدم لیونل مسی که به صورت نا محدود توی سایت هست. شما اگه دوست داشته باشی می تونی بخری واسه تیم خودت. اگر هم نیاز نداشتین می تونین آزاد کنین
موفق باشید :love:
مربی ./ چه جوری باید تیمم رو هدایت کنم یعنی قوانین این سایت چه جوریه
سلام عزیز خسته نباشی
یه مشکل کوچولو..برنامه بازیها جا میمونه یهنی نتایجبازی قبل رو نشون میده در حالی که قبلا هر روز بازی روز حال رو نشون میداد.
و چند تا پیشنهاد...تو تورنمت ها فقط تیم اول جایزه میگیره و دیگه تیمای دوم و سوم هیچ.به تیمای دوم و سوم هم جایزه بدید.
مثال:تورنمت 16 جانبه.تیماول10هزار.دوم5وسوم2یا 3هزار
پاداش قهرمانی لیگ هم خدایی کمه باید 2فصل قهرمان شی که کریس یا مسی رو بخری
سلام من رفتم توی نقل و انتقالت Cristiano Ronaldo رو خریدم به جاش او مده Palmer Diant رو به من داده. تازه پول رونالدو رو هم از من کم کرده. چند تا بازیکنم همینطور قبلا اومده مثلا من الکس رو خریدم اومده Nico Swanhild رو به من داده مالودا رو خریدم Esmail Afazeli رو به من داده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amin_20 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز
این مشکلی که شما می گین تقریبآ غیر ممکنه !
آخه کسی پشت سیستم ننشسته که بخواد مثلآ اشتباه کنه
یک کد هست
هربازیکن یک کد داره که وقتی شما روش کلیک می کنید اون کد به جدول بازیکنان شما اضافه میشه
این حالت ممکنه باشه که
مرورگر سیستم شما مشکل داشته باشه و توی اجرای اسکریپتها واسه شما مشکل درست می کنه که وقتی شما با کلیک کردن دکمه بازیکن اقدام به خرید می کنید دستوری که از مرورگر شما ارسال میشه به سرور سایت دچار مشکل باشه !
توی صفحه اول سایت خودتون می تونین ببینین که بیش از 800 تیم در حال حاضر کریستیانو رونالدو رو خریدن !
با این همه من بررسی می کنم ببینم مشکل از چی هست؟
شما لطف کن ایمیل + نام تیمتون رو برای من پیغام خصوصی کنید تا بررسی کنم :ohum:
سلام واسه ی منم همینطوری شده منAmauri خریدم ولی یه دروازبان به اسم Arshad Harazi بهم دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin_20 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز الان من با تیم شما لاگین شدم و کریستیانو رونالدو رو خریدم !نقل قول:
هیچ مشکلی هم نبود !
همون طور که گفتم بعضی از دوستان از مرورگرهای مشکل دار استفاده می کنند و ممکنه اطلاعاتی که از مرورگر شما به سرور انتقال داده میشه با مشکل باشه
ار مرورگر دیگه ای استفاده کنید
موفق باشید :love:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimacristiano [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما هم به همین صورت
اگر دوست دارید شما هم نام کاربریتون رو بهم پیغام خصوصی کنید تا بررسی کنم
دوستان عزیز توجه داشته باشید وقتی این مشکل فقط برای تعداد اندکی پیش می آد دلیلش اینه که مسلمآ اشکال بر می گرده به مرورگر شما وگرنه اگه سیستم مشکل داشت باید برای همه ایراد داشته باشه
موفق باشید
سلام خسته نباشی عزیز
والا من هرچی میگم پیکه و سرخیو راموس مشکل دارن بی فایدس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیا سرعت و تکنیک00000000000000000000000000
سلام ميشه يه كاري كنين زمان بازي دوستانه رو خودمون تعيين كنيم من يه بازي دوستانه دارم تو سال91