مهرداد درست شده ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط forza milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
مهرداد درست شده ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط forza milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
من با فایرفاکس وارد سایت میشم ام ایه مشکل دارم
وقتی بخوام پستی که داد مرو ویرایش کنم و روی دکمه ویرایش میزنم فقط چندین دقیقه باید منتظر بمونم وهیچ کاری انجام نمیشه در صورتی که با ie این مشکل رو ندارم !!!
مشکل از کجاست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیز
مشکل از مرورگر شماست
احتمالآ یکی جدیدتر نصب کنی حل میشه عزیز :flowerysmile:
البته امکانش هم هست که تنها یه بار کلیک میکنی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه بار کلیک کن و بعد از یکی دو ثانیه یه بار دیگه هم کلیک کن.
اگر مشکلت حل شد که چه بهتر اگر حل نشد که ورژن جدیدتر فایر فاکس رو نصب کن.
سلام بر مدیریت محترم چرا برخی از سیورها که برای دانلود هستند $$$$$ هستند مشکل ما رو هم حل کنید.
اگه سیورهای دانلود ف ی ل ت ر هستند پس قربون دستتون چیزی نذارید نذارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط queen [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا کجا لینک هایش مسدود است ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جدیترین نسخیه فایرفاکس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سینا جون دابل کلیک کون فکر کونم زود میاد چون من همین مشکلو داشتم
سلام رحیم این مشکل رو من نداشتم کاربر بالایی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]