نامجومطلق: استقلال زمان مى خواهد تا موفق شود
نامجومطلق: استقلال زمان مى خواهد تا موفق شود
مجيد نامجومطلق مربى سابق تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به وضعيت اين تيم گفت: استقلال تغييرات بسيارى داشته است و زمان مى برد تا دوباره به شرايط ايده آل بازگردد.وى افزود: در اين برهه زمانى نبايد براى تيم حاشيه سازى كرد چرا كه هنوز براى قضاوت درباره عملكرد استقلال زود است، همان طور كه اكثر تيم هاى ليگ برترى هنوز به شرايط آرمانى نرسيده اند و نيازمند گذر زمان هستند، استقلال نيز همين شرايط را دارد.او ادامه داد: بازيكنان استقلال هنوز از لحاظ بدنى به آمادگى مطلوب براى حضور درمسابقات نرسيده اند كه اين پروسه با زمان بيشتر حل مى شود، البته استقلال كمى هم ضعف تاكتيكى دارد كه بايد پوشش دهد.مربى فصل قبل آبى پوشان پايتخت ادامه داد: مطمئن هستم استقلال در ادامه ليگ شرايط خوبى پيدا كرده و با پوشش ضعف هاى بدنى و تاكتيكى مى تواند به يكى از مدعيان ليگ تبديل شود.نامجومطلق درباره بازى تيم استقلال برابر فولاد خوزستان كه با شكست ۲ بر يك آبى پوشان همراه بود گفت: تيم فولاد بازى را هماهنگ تر از استقلال شروع كرد و توانست بازى روانى را به نمايش بگذارد، البته علت اين اتفاق تغييرات بسيار كم فولاد در فصل نقل و انتقالات بود، جلالى به عنوان سرمربى تيم فولاد خوزستان به خوبى توانست در ۲ سال پى درپى تفكرات خود را به بازيكنان منتقل كند و هماهنگى بيشتر آنان نسبت به استقلال متحول شده از دلايل اصلى پيروزى آنها بود.نامجومطلق خاطر نشان كرد: فولاد روى نقاط ضعف و مشكلات استقلال كار كرده بود و توانست به خوبى از فرصت هاى خود استفاده لازم را ببرد.
بهتاش فريبا: هواداران نگران نباشند، استقلال بهترمى شود
ميداودى مصدوم نيست
بهتاش فريبا: هواداران نگران نباشند، استقلال بهترمى شود
بهتاش فريبا مربى تيم فوتبال استقلال گفت: وقتى همه نفرات به تيم اضافه شوند شرايط استقلال بهتر خواهد شد.وى درباره شرايط استقلال تصريح كرد: قبل از شروع مسابقات گفته بوديم شرايط اين تيم خاص است. اين تيم دير جمع شد، اردوهاى كمى داشت و در روزهاى بهره بردارى تاكتيكى ۴ بازيكن از جمع مان جدا شدند.او افزود: اين صحبت ها دليل نمى شود كه باخت خود مقابل فولاد را توجيه كنيم اما آماده سازى خوب براى يك تيم از عوامل موفقيت به شمار مى رود. چون زمان بدنسازى را فشرده انجام داديم بدن بازيكنان هنوز خود را پيدا نكرده است. ناهماهنگى در تيم ديده مى شود و طبيعى هم هست. مربى عوض شده و بازيكنان زيادى هم جابجا شده اند.فريبا در مورد اينكه بهتر نيست از ميلاد ميداودى در يك خط جلوتر و خط حمله استفاده شود، گفت: از نظر ما ميلاد جزو آن دسته از بازيكنانى است كه احتياج به فضا براى بازى دارد. استقلال امسال در ۳ جام حضور دارد و فرصت هست كه از همه بازيكنان استفاده شود. به دليل زمان كمى كه داشتيم در اين ۲ بازى مجبور بوديم از بازيكنانى استفاده كنيم كه آماده تر از بقيه هستند. مصدوميت ها را هم بايد مدنظر قرار داد.وى در مورد اينكه گفته مى شود ميلاد ميداودى مصدوم است، گفت: ميلاد مصدوم نيست و مشكلى براى بازى روز پنجشنبه با ذوب آهن ندارد. اين مربى با بيان اينكه هواداران نگران نباشند، ادامه داد: وقتى همه نفرات به تيم اضافه شوند شرايط استقلال بهتر مى شود. در خط دفاع ناهماهنگى هايى وجود دارد كه اين به توان بدنى كم باز مى گردد. وقتى بازيكنى توان كمى داشته باشد در جابجايى هم دچار مشكل مى شود.بهتاش فريبا تاكيد كرد: بعضى باخت ها لازمه تيم است و همين كه ما در همين بازى هاى اول اين شكست را متحمل شديم فرصت خوبى است تا زودتراشكالات را برطرف كنيم. مربى آبى پوشان درباره اظهار نظر حسن روشن مبنى بر اينكه دستياران مظلومى نمى توانند به وى كمك كنند، به فارس گفت: آقاى روشن بزرگتر من است و من نمى توانم جواب بزرگتر خود را بدهم اما سؤالم اين است كه چرا نمى توانم كمك كنم؟ هر كسى كارنامه اش مشخص است. من هم براى خودم سابقه كارى دارم. موقعى كه با عبداللهى به استقلال آمديم اين تيم سيزدهم جدول بود اما همان تيم به فينال مسابقات رسيد و بعد هم به آسيا رفتيم. نيمكت بازى هاى آسيايى را تجربه كرديم. ۳ سال در ليگ دسته اول سرمربيگرى كرده ام پس چطور نمى توانم اكنون به استقلال كمك كنم؟