مارادونا: هنوز هم عاشق ناپولی هستم؛انگار این قهرمانی همین دیروز بود
اسطوره آرژانتینی که این روزها در امارات مربیگری می کند ، درصحبتهایی اعلام کرد که ناپولی جایگاه ویژه ای درقلب او دارد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل- دیگو آرماندو مارادونا، سرمربی الوصل امارات در آستانه بیست و پنجمین سالگرد کسب اولین جام قهرمانی ناپولی در رقابتهای سری آ، از عشق و علاقه اش به این تیم گفته
ستاره سابق تیم ملی آرژآنتین در سال 1987 به ناپولی کمک کرد تا به اولین قهرمانی اش در سری آ دست یابد و درصحبتهایی اعلام کرده که انگار این جشنهای قهرمانی همین دیروز برگزار شده
مارادونا در صحبتهایی به ایل ماتینو گفت:« من هنوز عاشق ناپل و پیراهن ناپولی هستم و برای تمام هواداران این تیم امیدوارم که بتوانند به زودی قهرمانی دیگری را جشن بگیرند.انگار همین دیروز بود که قهرمانی مان درسال 1987 را جشن گرفتیم. احساسات تک و ویژه ای بود و قلب من الان هم در ناپل و در تک تک گوشه های شهر است. من به ندرت در دنیای فوتبال گریه کرده ام ولی در آن روز، روزی را تجربه کردم که بی نظیر بود.»
مارادونا ادامه داد:« در جام جهانی با آرژآنتین در مکزیک به قهرمانی رسیدم و این یکی از نقاط اوج کارنامه ورزشی م بود ولی تنها در جشن قهرمانی ناپولی بود که توانستم در خانه و درمیان تمام هوادارانم این قهرمانی را جشن بگیرم.چون در مکزیکوسیتی، هواداران ما در آرژانتین و خیلی دور بودند.»
مارادونا خاطرات قهرمانی در سال 1987 با ناپولی را به یاد می آورد:« من همه چیز آن سال را دریاد دارم. برد هایمان مقابل برشا، رم، میلان و فیورنتینا. فینال ورزشگاه سن پائولو؛ صحبتهایی که میانمان رد و بدل شد. پایان بازی واقعا زیبا بود. من هیچ وقت نفهمیدم که چرا 60 سال طول کشید تا ناپولی به قهرمانی برسد. آنها درآن زمان هواداران فوق العاده ای داشتند و هنوز هم دارند. من آن شور و شوق را فراموش نمی کنم.شور و شوق هواداران را. من هواداران ناپولی را به خاطر شور و شوقی که به من می دادند به یاد دارم. قلبم هنوز هم با آنهاست.»