پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
نقل قول:
مشخصا کریس با رئال تمدید میکنه و همه این کارا و ناز کردن ها هم واسه برای بالا بردن حقوق دریافتی و ارزششه که اخرشم بهش میرسه
کلا از این بازار گرمی ها خوشم نمیاد حتی اگر کریس باشه و حتی اگه حقش باشه:sad:
آره واقعا بسیار ضایع هست می خواد حقوقش رو بالا ببره آخه کدو ابلحی رئال رو با این همه شرایط خوبش ول می کنه می ره یه تیم دیگه......
ولی تو صفحه تویترش گفته هرچی درباره تمدید قراردام شنیده اید دروغ است
آرسنال به دنبال خريد ايگوآين از رئال مادريد
باشگاه آرسنال انگليس براي خريد مهاجم آرژانتيني از تيم فوتبال رئال مادريد تلاش خود را مضاعف کرد.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
به گزارش خبرگزاري اسپانيا ، مسئولان رئال مادريد پيشنهادي به ارزش 30 ميليون يورو به باشگاه رئال ارائه کردند تا در صورت توافق گونسالو ايگوآين را به خدمت بگيرند.
روزنامه گاردين انگليس نوشت آرسن ونگر سرمربي آرسنال در انتظار اعلام انتصاب کارلو آنچلوتي ايتاليايي به عنوان سرمربي جديد رئال است تا مذاکرات آغاز شود.در صورت انجام انتقال ايگوآين 24 ساله گرانترين انتقال باشگاه رئال خواهد شد.
او که به پيپيتا شهرت دارد ، سال 2007 در ازاي 13 ميليون يورو از ريورپلاته به رئال منتقل شد اما اخيرا اعلام کرده است مايل نيست به حضور خود در رئال ادامه دهد. |
سوآرس: روي پيشنهاد رئالمادريد حساب ميکنم
مهاجم ملي پوش و اروگوئه اي تيم فوتبال ليورپول تاکيد کرد مسئولان باشگاه انگليسي مجبور به بررسي پيشنهاد تيم رئال مادريد هستند.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
لوئيس سوآرس که به همراه تيم اروگوئه براي جام کنفدراسيون ها به برزيل سفر کرده است ، تاکيد کرد روي پيشنهاد رئال براي خريد او حساب مي کند و اگر آن ها پا پيش بگذارند براي او قبول نکردن چنين پيشنهادي دشوار است.
سوآرس تا ژوئن 2018 با ليورپول قرارداد دارد اما جنجال هاي اخير او در ليگ برتر انگليس باعث شده است تا او به ترک اين کشور فکر کند.
سوآرس که 8 بازي در فصل آينده به علت حرکت غيرورزشي روي برانيسلاو ايوانوويچ مدافع چلسي
محروم خواهد بود به روزنامه مارکا گفت :« هر بازيکني مي خواهد در بالاترين سطح ممکن بازي کند و اگر حتي از يک سر بچه 8 ساله هم سوال مي کنيد مي گويد دوست دارد به رئال مادريد يا بارسلونا برود.اين دو تيم بهترين تيم هاي جهان هستند و آرزوي هر بازيکني بازي در اين تيم هاست.»
وي افزود :« من تحت قرارداد ليورپول هستم اما اگر روز رئالي ها بخواهند مرا خريداري کنند مطمئنا باشگاه ليورپول به اين پيشنهاد توجه خواهد کرد.بعد دو باشگاه پاي ميز مذاکره مي نشينند و آنوقت نظر من هم مهم خواهد بود.»
سوآرس در فصل قبل در 33 بازي 23 گل براي ليورپول به ثمر رساند و 5 پاس گل داد.
گفته مي شود گونسالو ايگوآين مهاجم تيم رئال مادريد به زودي اين تيم را ترک مي کند و رئالي ها در گام اول به دنبال خريد ادينسون کاواني مهاجم ناپولي و زوج سوآرس در خط حمله تيم اروگوئه هستند.البته تصميم گيري در مورد مهاجم بعدي را سرمربي آينده رئال خواهد گرفت. |
نقل قول:
آره واقعا بسیار ضایع هست می خواد حقوقش رو بالا ببره آخه کدو ابلحی رئال رو با این همه شرایط خوبش ول می کنه می ره یه تیم دیگه......
نقل قول:
ولی تو صفحه تویترش گفته هرچی درباره تمدید قراردام شنیده اید دروغ است
مطمئن باش محاله خودشو از سطح اول فوتبال دور کنه و اینا فقط جنبه مادی داره
سطح اولم الان فقط بین 5.6 تا تیم خلاصه میشه که تو رئال هم شرایطش خیلی بهتره از هر لحاظ و هم جا افتاده
مگه اینکه از اون کارای خوزه ای بخواد انجام بده که خیلی خیلی بعیده
نقل قول:
خوزه ای رو خوب اومدی :ِd
پدر کاوانی هم گفته پسرم دوس داره بره رئال
بیاد خوب میشه
من که باز هم میگم سوارز بهتر کاوانیه درسته حاشیش زیاده اما از نظر فنی عالی هستش هر چند امیدوارم هر کدوشون بیات رئال بتونن به این تیم کمک کنن در مورد سرمربی هم هنوزتصمیم نهایی گرفته نشده اما امیدوارم خیلی سریع آنجلوتی رو انتخاب کنن چون به نظرم مربی خیلی خوبی هستن در مورد رونالدو هم مطمئن باشد رئال این بازیکن رو از دست نمیده خود پرز چند روز پبش گفت من مطمئنم با حضور رونالدو دهمین قهرمانیمون تو اروپا رو بدست میاریم.
نقل قول:
مطمئن باش محاله خودشو از سطح اول فوتبال دور کنه و اینا فقط جنبه مادی داره
سطح اولم الان فقط بین 5.6 تا تیم خلاصه میشه که تو رئال هم شرایطش خیلی بهتره از هر لحاظ و هم جا افتاده
سلام درست من بارسا ییم ولی خیلی دلم می خوات در این مورد نظر بدم.
فکر کنم حق با شما باشه .تیمی مثل موناکو تو لیگ قهرمانان نیست،حتی تو یورو لیگ هم نیست و اگر رونالدو به این تیم بره یعنی دوری از سطح اول فوتبال جهان
نقل قول:
من که باز هم میگم سوارز بهتر کاوانیه درسته حاشیش زیاده اما از نظر فنی عالی هستش هر چند امیدوارم هر کدوشون بیات رئال بتونن به این تیم کمک کنن در مورد سرمربی هم هنوزتصمیم نهایی گرفته نشده اما امیدوارم خیلی سریع آنجلوتی رو انتخاب کنن چون به نظرم مربی خیلی خوبی هستن در مورد رونالدو هم مطمئن باشد رئال این بازیکن رو از دست نمیده خود پرز چند روز پبش گفت من مطمئنم با حضور رونالدو دهمین قهرمانیمون تو اروپا رو بدست میاریم.
جفتشون خوبن
کاوانی بیشتر از سوارز تو اروپا گل زده
ولی هیچ جوره از سوارز خوشم نمیاد
تازشم ناپولی تو جام قهرمانان بوده و کاوامی اونو تجربه کرده ولی لیورپول و سوارز نه
نقل قول:
جفتشون خوبن
کاوانی بیشتر از سوارز تو اروپا گل زده
ولی هیچ جوره از سوارز خوشم نمیاد
تازشم ناپولی تو جام قهرمانان بوده و کاوامی اونو تجربه کرده ولی لیورپول و سوارز نه
دوست ندارم زیاد بحثو کش بدم نظر هر کس قابل احترام مهم اینه که هرکدوم بیات رئال بتونه به تیم کمک کنه.