واقعا عکسای جالبی بود ! بغض گلومو گرفته!crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-:milan:
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا عکسای جالبی بود ! بغض گلومو گرفته!crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-:milan:
بنازم غيرت ميلاني بازم پيپو كه با گريه اخرين گل ميلاني خودشو زد يادش به خير بازي با ليورپول اون فينال باحال كه يه قهرماني رويايي رو رقم زد و جام قهرماني رفت روي دست هاي پائلو كبير
حالا هم وقت تغيير رسيده بعد چند سال پشت سر هم با اين بازيكنا بازي كردن كه حالا بايد ازشون دل كند و يه تيم بزرگ ديگه واسه اينده بست
منم خيلي ناراحت هستم اميدوارم حالا كه بازيكنان با تعصب تيمم
ون رفتن حداقل چند تا بازيكن خوب رو تيم بتونه بگيرهentezar::
هنوزم باورم نشده که دیگه خبری از بد اخلاقی های گتوزو , لبخند های با نمک سیدرف , آفساید های پیپو و نستا نیست . شاید واسه کسایی که تازه طرفدار میلان شدن بود و نبود اینا فرقی نداشته باشه ولی واسه کسایی که تمام خاطراتشون از میلان با همچین ستاره هایی شکل گرفته و میلان رو با همچین بازیکن هایی شناخته تحملش خیلی سخته .
من یکشنبه با قهرمانی سیتی تو اوجه خوشحالی بودم ولی با دیدن آخرین پاس گل سیدرف و آخرین گل پیپو و گریه های گتوزو حالم گرفت و میخواستم گریه کنم . مطمئنم که دیگه هیچوقت کسایی مثل ستارگان میلان به وجود نخواهد آمد .
بحث خیلی غمگین شده
باید به آینده امیدوار بود و برای پیروزی تلاش کرد:ohum:
بچه ها خواستم نظرتون رو بپرسم که دوست دارید این تاپیک بسته بشه و یه تاپیک جدید حرف های خودمونی درست بشه یا همینو ادامه بدیم
نظرتون چیه ادامه یا بسته ؟؟؟
یعنی همینجوری ! بی دلیل ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فصل 2012/11 تموم شده به خاطر همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تاپیک های دیگه رو مگه ندیدی همه خونه تکونی شده رم . اینتر . . .
اگه دلیلش این باشه عالیه ! ولی به نظرتون یه اسم متفاوت واسش بذاریم ؟
کافی شاپ دربی یا ارامگاه دربی خوبه dallliii