گل آفسايدش رو ميشه حساب كرد:hehee:
ايشاا.. غم آخرت باشه..
:shogh::yes:
مرسيheey::
داداش همون پارسال هم آرسنال و بارسا بهترين ديدار فصلمون شد ديگه..
اما اگر ونر خريدهايي رو كه مدنظرشه رو بگيره(پودولسكي) به بازيكنهاي تو زمين كمك كرده و يه بار سنگين رو نصف كرده...
و در كل آرسنال اگه همين بازيكنها رو هم سال ديگه حفظ كنه تو ليگ قهرمانان موفق تر ميشه و حداقل ميلان رو رفت و برگشت ميزنن
مشكل الان آرسنال ناپايدار بودن نتايجه و فك كنم تا سال ديگه حل بشه:ghelyon:
آقا بازيكن نميديم بهتون:ohum:...:iran:
خب بريم سراغ بازي :آرتتا با توپ ربايي اش آرسنال رو برنده كرد،هميشه توپگيري هاش عالي بوده و همنطور كه گفتم جاي تحسين و تقدير هم داره:nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من اولين اعترضم به ندادن كارت قرمز به بالوتليه كه داور هيچي بهش نميگفت بدد تر هم شد
اگه سانگ رو مصدوم ميكرد خودم شخصا خودشو و داورو با مانچيني يكي ميكردم:shogh:
نيمه ي اول مالكيت توپ آرسنال به 65 درصد هم رسيد !
به نظر من يكي از دلايل گل نزدن تيم تو نيمه ي اول خاطاهاي بي موقع و غير فوتبالي بازيكنهاي سيتي بود
دليل دومش رو وجود كمپاني ميدونم چند موقعيت خوب رو از بچه ها گرفت مثه گلي كه توماس نزد...
خب پت و مت بازي داوري هم كم نبود اما سانگ خيلي خونسرديشرو حفظ كرد !بالوتلي از بابت داوري خيالش راحت بود:gahhr: متاسفم براي فدراسيون انگليس كه به راحتي تو زمين داور نتيجه بازي ها رو تغير ميده!!!
آرسنال تو اين نيمه با پاسكاري ها مختلف من سيتي رو خسته و عصباني كرد و كار درست هم همين بود حتي نيمكت ذخيره شون هم ديدني شده بود
نيمه ي اول با تمام موقعيتهايي كه گل نشده بود به پايان رسيد اما يه تفاوت نسبت به بازيهاي قبل داشت:شوتهاي بچه ها بيشتر به تير ميخورد !يه اميدهايي بهشون بود!
بنايون نيمه ي اول اصلا خوب نبود !
نكته2:سيتي تا نزديكهاي 30' حمله نداشت
نكته3:آرسنال با اينكه به گل نرسيد اما هدف اصلي اجراشد و من سيتي رو از دور خارج كردن و علاوه بر برتري آماري آرسنال برتري رواني هم به نفع آرسنال تموم شد
از طرز عصبي بازي من سيتي كاملا مشخص بود
جديدا آرسنال رو اعصاب تيم ها هم راه ميره...:hehee:
آمار نيمه ي اول:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نيمه دوم رو هم نتيجه ي نيمه ي اول ميدونم
نيمه ي اول بازي با اينكه برتري با آرسنال بد اما مدافعان و دروازه بان حريف اجازه ي گلزني نمي دادا با شروع نيمه دوم معلوم بود ونگر خوب بازيمنها رو فرستاده تو زمين چون همه با ديد بهتر و مطمئن تر بازي ميكردن%
حتي بنايون هم كه بازي جالبي رو ارائه نمداد تو يه صحنه خوب پابه توپ شد.
به نظر من دليل حمله ها از گوش و سانتر كردن هاي سانيا يه تاكتيك بود.قابل توجه بنيامين:
سانتر هاي سانيا باعث ميشد بازيكنهاي من سيتي باز بشن و شكافت هاي بينشون موقعيتهاي آرسنال رو بيشتر ميكرد
از ديد دوم ميشه گفت وقتي توپ به كنارها ميرسيد حريف منتظر سانتر بود !درسته سانتر ميشد اما در صحنه هاي بعدي توپ زميني ارسال ميشد نمونه اش همكاري سانيا و والكات كه باز هم گلي در برنداشتDeath::
در كل با باز شدن من سيتي و به كناره بردن بازي محوطه جريمه خلوت تر شد و مهاجم هامون بيشتر مانورهاشون همونجا بود :yes:
و بلاخره مايو بالوتلي هم اخراج شد !يكي به من بگه چرا بايد تو وقت اضافه قرمز بگيره:gerye:بايد 15 دقيقه اول بازي اخراج ميشد ....
دركل داوري افتضاح بود اما بچه ها عادت كردن :eyvalla:
آرتتا عالي بود حتي اگه گل هم نميزد چيزي از ارزشهاش كم نميشد
با توپگيري كه كرد گل زيبايي رو زد !و البته به ياد موندني
بعد از رفتن سسك و مصدوميت جك به آرتتا اميدي نداشتم!چون واقعيت همين بود و هيچكس نميتونست جاي اين دو هافك رو پر كنه اكا سانگ و آرتتا درسته كه بازيشون هيچ شباهت و يا هيچ هم خوني نداره ولي همين تضادهايي كه با هم دارن آرسنال رو تو خط هافبك پايدار كرده و در اصل تضادهايي كه باهم دارن باعث هماهنگيشون شده
اوايل آرتتا با تيم نبود و كار خودشو ميكرد !بازي به بازي به هم تيم هاش اعتماد كرد
من آرتتا و سانگ و گيبز رو فعالترين بازيكنهاي زمين ميدونم رابين هم در پست خودش عالي بود
4تا موقعت هاي آرسنال به تيرك خورد و واقعا كم پيش مياد !!!شانس منچستر سيتي خيلي زياد بود
آخر بازي هم رمسي اگر پاس ميداد حتما به گل دوم ميرسيديم اما فقط رمسي موقعيتش رو از دست نداد ورمالن ،والكات،رابين تقريبا همه موقعيت ها خوبي و عالي و گلي رو از دست دادن با اين حال خوب شد كه آرتتاlove::گل زد
در ضمن نه تنها من سيتي مغلوب شد بلكه مانچيني و ثروت باشگاه سيتي و نوع تيم داري سيتي زير سوال رفت
و برنده ي اين نبرد فقط ونگر بود.
نصري و كليچي هم يكي از بدترين بازيهاي عمرشون رو داشتن فقط به خاطر$$$رفتن اما به كجا رسيدن؟واقعا ارزشش رو داشت؟
بازيكنهاي الان و امسال آرسنال هم اميدوارم به اين مسئله فكر كنند...
آمار كامل بازي:
صحنه هايي از بازي:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]