منم با این دوستمون موافقم از دوستان دیگه هم خواهش میکنم بحث دایی رو تموم کنن.چیز های مهم تر از دایی هم برا بحث وجود داره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم با این دوستمون موافقم از دوستان دیگه هم خواهش میکنم بحث دایی رو تموم کنن.چیز های مهم تر از دایی هم برا بحث وجود داره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون سالي كه پرسپوليس با قطبي قهرمان شد هفته اولش با نفت تو آبادان بازي داشت.امسالم همينطور شده.جاليه.
پس قهرمانيم ديگه....
امیدوارم که قهرمان باشیم
چرا پس یه هافبک دفاعی خوب جناب سردار خریداری نمیکنن
اینهمه بازیکن حالا یه هافبک دفاعی و یه نفوذی هم بندازم تنگش جنسمون جوره جور شه دیگه
حالا که داریم میترکونیم کامل بترکونیم پس
تا همين الآنشم زياد بازيكن خريده از دست كفاشيان در رفت.
نوروزيو بايد ميفروختن .خريد قاضي هم الكي بود.الآن ترافيك مهاجم داريم.قاضي-نوروزي-رضايي-زايد-انصاريفرد
به نظر من پرسپولیس پتانسیل برد مقابل تیم های لیگ رو داره و میتونه راحت قهرمان بشه..:ohum:
پرسپولیس باید امسال لیگ رو بترکونه چون بهترین بازکن ها رو گرفته من که این پرسپولیس رو میبینم پتانسیل قهرمانی رو داره و میتونه قهرمان بشه...:eyvalla:/فقط ما یه چیزی کم داریم سرمربی اگه اینم بیاد خیلی خیلی خوب میشه../:/danc
ماجراي دستهاي پشت پرده و كثافت كاريهاي فوتبال ما هر روز بيشتر اوج مي گيره و همون طور كه تو همين تاپيك پيش بيني كرده بوديم همه سازمان فوتبال ايران تجهيز شده تا جلوي موفقيت پرسپوليس در اين فصل رو بگيرند :
پس از اعلام قرعه كشي ليگ امسال كه در حقيقت مهندسي بازيها در دشمني واضح با پرسپوليس بود :
- اولين بازي پرسپوليس در آبادان با صنعت نفت و اولين بازي استقلال در تهران با آلومينيوم !!!!!!!!!!!!!
- دربي رو انقدر جلو كشيدند و هفته ششم گذاشتند تا قبلش حتي يك بازي هم نتونيم به ورزشگاه بريم و پرسپوليس رو تشويق كنيم . در تمام ورزشگاههاي ايران هم به داور و بازيكن توهين ميشه و هم داور رو كتك مي زنند ولي فقط هواداراي پرسپوليس محروم ميشن چون داور نازنازي بازي با داماش از قبل برنامه گرفته بود بازي رو ناتمام تموم كنه .حالا تا روز دربي يك بار هم پرسپوليس تشويق نمي شه تا شارژ روحي بشه ولي روز دربي مي تونه تشويق بشه چون پول بليط 100هزار هوادار كه اكثرا هم سرخ پوش هستند بايد به جيب همين دشمنان برود
- استقلال در 9بازي اول فصل خودش فقط يك بازي خارج از خانه دارد و اين يعني در 9 بازي آخر فصل خودش هم از تهران بيرون نمي رود !!!!!!!! همچنين اين يعني 8بار بازي در تهران با حضور هوادار در حاليكه پرسپوليس يك بار هم تا دربي هوادار نخواهد داشت
اينم ماجراي فدراسيون عقب افتاده رنگي ما . مطمئنا حقمونه هرسال به اندازه چند دهه از فوتبال دنيا عقب بيفتيم . امسال هم روش . چيزي كه مهم نيست عدالته - رشد فوتباله - مردم ........
هنوز خیلی زوده بگیم قهرمانیم بازیکنان خیلی خوبی خریدیم ولی دو پست اصلیمون خالیه یکی هافبک دفاعی دوم مربی این دو پست نباید تا الان خالی باشه من که خیلی میترسم تا الان حداقل مربی باید رو سر بازیکنان باشه .
ایشالا رویانیان زودتر مربی در شان پرسپولیس پیدا کنه و گلهایی که کاشته را تکمیل کنه
.....................به امید قهرمانی های اینده پرسپولیس..............
خوب مثل اینکه امشب هم قراره با مربی صحبت کنن دیگه حله اخبار ورزشی گفت امشب هم رویانیان می خواد با خوزه صحبت کنه خدا کنه جور شه:khahesh:
متاسفانه قرعه ی جالبی نیست و البته خیلی هم عجیب هست چینش بازیها
از اون طرف هم جام حذفی رو میخوان حذف کنن!!!:ajibeee: کجای دنیا یه همچین اتفاقی میفته؟
به جای اینکه لیگ مسخره رو تعداد تیمهاشو کم کنند تا تیم ملی و باشگاه ها راحت باشن جام حذفی رو حذف میکنن!!!!!!!
آخه مگه لیگ به این مسخرگی مثل لالیگای 20 تیمی هست که 18 تیم هستن خب کمتر
ظرفیتهامون رو نمیبینند اگر جام حذفی نباشه پدیده هایی مثل شهرداری یاسوج و مس رفسنجان
چجور میخوان خودی نشون بدن و با انگیزه بشن که مقابل تیمهای بزرگ لیگ برتری بازی میکنند و گاهی اوقات پیروز میشن
امسال که پرسپولیس به نظر کامل میاد جام حذفی رو حذف کردند آخه پیش خودشون چه فکری کردند؟ ایشالا که AFC قبول نکنهki::